Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10. 2. 2008 v 0:24 #66810
mountainer
Členneeeeeeeee sm19sm19sm19
9. 2. 2008 v 23:10 #66800Anonymní uživatel
NeaktivníŠáša Krusty 338.
01. Linkin Park – Shadow Of The Day (Blake Jarrell Remix)
Co čekat jiného než převedení této pomalejší písně od Linkinů do tradičníhou Jarellova house soundu 7+/1002. Ankhen – Taste [Monster Deep]
Dobře se rozjíždějící progresivní trance se později díky vrzavé pasáži promění v pořádný floorfiller 6/1003. Orjan Nilsen – La Guitarra [Armada]
Zpočátku se sice ozývají tech samply ale nakonec je z toho tradiční plážovka alá Shah 7+/1004. Rank 1 vs. Jochen Miller – And Then… [High Contrast]
[Tune Of The Week] Co jiného čekat než techy záležitost v podání novodobých Rank1. Zvukové absolutně nezajímavé a napak spíše rušivé. Upřimě je to opravdu hrozný track a navíc je to Tune Of The Week a úplně nejhorší na tom je, že Rank1 tak trochu udávají směr. Aspoň pro někoho to tak může být. Jen když si pomyslím, co by se s trancem stalo, kdyby se uchýlil tímto směrem… 2/1005. Dyor – Emotions (1st Emotion Mix) [High Contrast NuBreed]
Náladu trochu napravuje tento melodický progressive 7/1006. DJ Shog – Feel Me (Inpetto Remix) [Snice Rec.] [Future Favorite]
Velice překvapivý vítěz, řekl bych až podezřelý vítěz…na trance.nu se píše cosi o tom, že tento týden byl nějaký bordel v hlasování, čemuž bych i věřil. Vyhrála jen další kopie Deadmau5 soundu 6+/1007. Josh Gallahan – 1st Strike
Tento track pohání sice jednoduchá, ale přesto dobrá melodie 7+/1008. Markus Schulz feat. Dauby – Perfect (Agnelli & Nelson Remix) [Coldharbour]
Čekal jsem sice trochu jiný styl, ale to nic nemění na tom, že je to velmi dobrý proggy remix už tak dobrého originálu s chytlavýma vokálama 8+/1009. Orkidea & Lowland – Mascochrist [AVA)
Už v minulé epizodě se objevily 2 tracky z nového Orkidea alba. A i když jsem je nehodnotil moc vysokými známkami, tak musím uznat, že to byly docela originální počiny. Stejně tak je tomu i v tomto případě. Propracovaný trance 8+/1010. DJ Eco – Mouth Without A Voice [Lunatique]
Táhlé synths a parádní melodie, k tomu ještě klavírek a je to za 9/1011. Armin Van Buuren feat. Susana – If U Should Go (John O Callaghan Remix) [Armind]
JOC jede…opravdu výtečný upliftingový remix překonává originál na plné čáře. Za velké plus považuji i pouze minimum vokálů 9/1012. Anjunabeats – Volume 1 (7Skies & Static Blue Remix) [Anjunabeats]
Nový remix velké Anjuňácké klasiky dopadl nad očekávání dobře. Až mi málem upadli uši z důlků 🙂 9+/1013. Akesson – Perfect Blue [Offshore]
Toto měl být TOTW, opravdu by si to zasloužil 9+/1014. Peter Martijn Wijnia pres. Majesta – No The End (Michael Angelo & Jim Remix) [Conspiracy]
Pokračujeme dalším uplifting trance trackem, tady je to spíše otázka vkusu, ale mně přijde tento track o trochu slabší naž předchozí kousky 8-/1015. Roy Gates – Come Alive [Dancevilla]
Spíše techy záležitost, kde je docela zajímavý breakdown s mužskými vokály 7/1016. Pulstate – Fuel The Passion (Heatbeat Remix) [Infra Progressive]
Rozjíždí se to slibně, ale v půlce tracku začíná pasáž, která mi trochu kazí dojem 7-/1017. Shadowrider – Blue Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix) [Red Force]
To není až tak typický Ottaviani sound, spíše mi to připomíná Aly & Fila sound 8/1018. Andrelli & Blue feat. Hila – Imagine (Mike Nichol Remix) [Infrasonic]
Dobrý track, známý z minulé epizody 8+/1019. Randy Boyer & Hydroid – Strike Again (Original Mix) [A State Of Trance]
Trochu jsme zvolnili a čeká na nás příjemná chytlavá melodie v podání této dvojice 7+/1020. Kay Jee & Eidan – Unlocked
Docela emotivní uplifting od těchto nováčků z Francie 7+/1021. D-Unity – Arena 57 [Captivating]
Monotóní tech-trance nářez 6/1022. Witness Of Wonder – Emotions In Motion (The Thrillseekers Remix) [ATCR] [ASOT Radio Classic]
Možná to není až tak velká a zásadní klasika, ale spíše kvalitní straší track, takže dobrý výběr 9/10Tak to byla zřejmě moje poslední minirecenzička Asotu. Není na to čásík a ohlasů a komentářů k Asotu je tu jen minimum. Trochu škoda, když třeba na slovenském foru se dikutuje o Asotu jak o závod…tady je mrtvo, takže na to kácím sm16
4. 2. 2008 v 21:11 #65796deivis
ČlenHIPHOP je o pi*i. Lepsi je RAP!
4. 2. 2008 v 21:00 #65792Jamie
ČlenTahle epizoda je opravdu masakr. Orkidea – Gods garden, Store N Forward – Honeymoon , Headstrong feat. Kirsty Hawkshaw – Love Calls (In Your Eyes) (Paul Kershaw Remix) – krasny vokalky, Redstar – Rush (Simon Bostock Remix), Plastic Boy – A New Life, proste naadhera… sm5 doufam, ze dalsi budou minimalne na stejne urovni….
4. 2. 2008 v 20:58 #65789Anonymní uživatel
Neaktivnímakauskas napsal(a):
——————————————————-
> Andrews a „neposluchateľné“ tracky v ASoTe…. tak
> potom neviem, asi sa ti páči hip hopsm15sm15sm15Na to jsi, prosím pěkně, přišel jak?
4. 2. 2008 v 18:48 #65760BoRo
Členani nechtej vedet a slyset co on ma rad
4. 2. 2008 v 18:41 #65757makauskas
ČlenAndrews a „neposluchateľné“ tracky v ASoTe…. tak potom neviem, asi sa ti páči hip hopsm15sm15sm15
4. 2. 2008 v 15:01 #65714Anonymní uživatel
NeaktivníLOL!
ASOT neposlouchám, tenhle jsem si výjimečně stáhnul, protože mě právě zajímal ten novej Orkidea. Většina těch ostatních tracků pro mě byla, jak jsem tušil neposlouchatelná.
Kvalitnímu upliftu se vůbec nebránim a myslím zrovna Chronoscale je důkaz, že Govia (nejen) alba umí.
4. 2. 2008 v 14:55 #65713sharx
Člensm15
4. 2. 2008 v 14:30 #65712Anonymní uživatel
Neaktivníteda tolik překvapení najednou?
překvapení 1. Andrews poslouchá Asot
překvapení 2. Mirco De Govia fakt ještě žije a chystá album?
překvapení 3. A Andrews se na to album těší, na uplifting?teda to jsou ale věci 🙂
4. 2. 2008 v 14:06 #65710Anonymní uživatel
NeaktivníDoufám! Snad je to o tom novém albu pravda.
4. 2. 2008 v 13:46 #65706Anonymní uživatel
Neaktivníandrews: mirco de govia ještě žije??? sm10
4. 2. 2008 v 13:00 #65696Anonymní uživatel
NeaktivníFreezer napsal(a):
——————————————————-
> 10. Orkidea feat. David West – Gods Garden
> Použité vokály pocházejí z jednoho staršíhio
> tracku od Ofra Haza. Celkově docela zajímavý track
> s exotickou příchutí 7/10
> 11. Orkidea feat. Solarstone – Slowmotion Další
> track z připravovaného alba od tohoto finského
> producenta. Trochu je to říznuté psytrancem a
> přliš mi to nesedlo, možná více zaujme až na další
> poslech 6+/10Moc pěkný tracky, oba dva. Už se těším na album. Tenhle rok by mohl být co se týče tranceu zajímavý, vzhledem k tomu, že nové cd chystá i Mirco De Govia… kvalitního uplift tranceu je potřeba.
1. 2. 2008 v 12:24 #65235nexus666
Člen2 makauskas: To von vždycky sm4
1. 2. 2008 v 11:41 #65226makauskas
ČlenFreezer..niektoré veci si podhodnotiť, iné nadhodnotil, ale vcelku s tebou suhlasím…vydarená epizodasm13
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.