TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 641)
  • Autor
    vyrys
    Člen

ten konec toho setu 15.tracku je hrozna patlanina, ty tracky tam jsou zarazeny bez ladu a skladu, navic armin mashupy fakt neumi…

M.A.J.K.L.
    Člen

No dobrá, dnes je sice special episode – mix recorded live from Club Volume in Soul; South Korea, ale já si přesto zahraju na kritika sm13sm13:

[b]Armin Van Buuren Presents A State Of Trance Episode 380[/b]

Recorded Live @ Club Volume In Soul; South Kore (2008-11-22)

Date: 2008-11-27

Tracklist:

[b]01. Markus Schulz – The New World (Markus Schulz Returns To Coldharbour Remix) [Armin Van Buuren Intro Edit] [Coldharbour Recordings][/b] – hodnoceno již minule, Markusův vlastní remix šlapavého originálu, který sice šlape o něco méně, přesto ale slušná práce – [b]9/10[/b]

[b]02. John Askew feat. Senadee – Nothing Left Between Us (Duderstadt’s Progressive Dub Mix) [Kill The Lights][/b] – docela zajímavá, na můj vkus ale až moc ubzukaná, skoro bych spíš řekl srandovní nahrávka. Němečtí sourozenci Duderstadti poslední dobou taky solí těch mixů kupu, ale je to téměř immerwehre totéž – [b]5/10
    [/b]
    [b]03. Armin Van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Myon & Shane 54 Remix) [Armind][/b] – remix pánů, od nichž bzch čekal trošku výraznější a nápaditější „překopávku“. Ne že by to bylo špatné, to v žádném případě. Avšak originál z alba zatím ani tento, ani Omnia Remix, nepřekonal – [b]4/10[/b]

[b]04. Mark Vision – Time Gate (Arnej’s Minimal Drum Dub)[/b] – Takt tohle je jiné kafe. Mr. Arnej A.K.A. 8 Wonders překvapuje každou svou produkce a tohle není vyjímka. Docela bych si na to S Korejcema zase zapařil… sm3 – [b]9/10[/b]

[b]05. Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper – Vampire (Club Mix) [Armada][/b] – No jo…jeden z dalších v poslední době Arminův oblíbených tracků. Ostatně velmi dobře známe z ASOTU 2008. Nu, je to pěkné, tak proč ne ? I když bych možná sáhl raději po nové verzi od Garetha Emeryho – [b]8/10[/b]

[b]06. Mr. Sam feat. Claud 9. – Cygnes (Original Mix) [Blackhole][/b] – další jasný track roku 2008, který Armin ostatně už nadsazuje mezi nejpopulárnější ASOT TUNES. Ale ono to opravdu není přehnanené. Tento singl je opravdu do detailů propracovaný a vymazlený. – [b]10/10[/b]

[b]07. Talla 2XLC – Dante’s Peak (Jerome Isma-Ae Remix) [Tetsuo Hybrid][/b] – paradní progressivní přepracovanost od Jerome Isma-Aeho (jestli to skloňuji správně). Parádní doplnění po Mr. Samovi. – [b]8/10[/b]

[b]08. Sunlounger feat. Zara – Lost (Club Mix) [Armada/Magic Island][/b] – tak tuhle věc už znám sice nazpaměť, ale mohu ji slyšet pořád a pořád. Roger Shah letos opravdu předvádí parádní produkci a album SUNNY TALES je pro mě jedním z alb roku 2008 (a to i přesto, že je to vlastně dvojcedéčko s těmi samými tracky, akorát v rychlých a chill-out verzích¨). Nádherné baleárické pohodovky, které mi (a především letošní léto) zpříjemňovali (a nadále zpříjemňují) dlouhé cesty autem. Už předchozí Another Day On The Terracce bylo super albu, ale tohle je zase o kousek dál. Bravo, Rogere, jen tak dál !!!! – [b]10/10[/b]

[b]09. Rank 1 – L.E.D. There Be Light (Trance Energy Anthem 2009) (Original Mix) [High Contrast Recordings][/b] – kluci, od tý doby, co jsem Vás viděl na Transmission, „kvalita vašich výrobků nějak klesá“ !!!! – [b]6/10[/b]

[b]10. Steve Anderson – Before Long (Original Mix)[/b] – průměrný vokál, průměrná melodie, prostě všechno průměr – [b]5/10[/b]

[b]11. Ilya Soloviev & Paul Miller – Lover Summer (Orjan Nilsen Remix) [Armada][/b] – k téhle lahůdce není třeba nic dodávat. Snad jen – pro mě 5.místo v top 5 of ASOT sm5 – [b]10/10[/b]

[b]12. Super 8. & DJ Tab – Elektra (Original Mix) [Anjunabeats][/b] – Label Anjunabeats je vždycky zárukou prvotřídní jakosti a o Super 8. & DJ Tab to platí dvojnásob !!!! Loni mě tihle hoši doslova UZEMINILI svým „Suru, což pro byl (a pořád je) rozhodně NEJLEPŠÍ TRACK ROKU 2007. A i Wippenbergův remix k Needs to Feel byl nářez (ach jo…což mně bohužel připomíná, že minulý rok byl, co do kvality a počtu club tracků, stejně lepší a bohatší). I Elektra je bezva. Nicméně stále marně očekávám, že i Armin zařadí do svých setů aktuální novinku Delusion, jež bychou ohodnotil ještě o stupeň než diskutavší Elektru – [b]8/10[/b]

[b]13. The Thrillseekers – City Of Angels (Club Mix) [Adjusted][/b] – Jééé, nový Steve Helstrip (už ho ale znám od seversko-britskejch kolegů) !!! I tahle skladba se podařila téměř na výbornou – [b]8/10[/b]

[b]14. Stoneface & Terminal – Blueprint (Club Mix) [Euphonic][/b]– Další profláknutý kousek. i Euphonic a něměčtí Stoneface & Terminal vědí, jak se vyrabí kvalitní trancík – [b]9/10[/b]

[b]15. Armin Van Buuren feat. Sharon Den Adel Vs. Jochen Miller – In & Out Of Connection (Armin Van Buuren Mashup)[/b] – oba dva tracky jsou fajn, výsledkem je ještě lepší versus. To nepochybně uslyšíme od Armínka u nás taky živě… – [b]8/10[/b]

[b]16. Ali Wilson – Heat Haze [In Charge Recordings][/b] – předchozí Shakedown byl pestrý, toto mě příliš neoslovuje – [b]4/10[/b]

[b]17. Nirvana – Smells Like Teen Spirit (ID Remix)[/b] – No tak klasika to sice je, ale rozhodně ne klubová. To by se spíš líbilo kámošovi, kterej tyhlety blázny poslouchal. Mně tedy ne. – [b]2/10[/b]

[b]18. Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup – No More Alone (Original Vocal Mix) [Vandit][/b] – nadupanej Ottavianiho sound mi rozhodně zlepší náladu. Rovněž si pamatuji jako básničku, ani tady ale tento Ital nešlápl vedle. Doplněn výborným pánským vokálem Stephena Pickupa, zpěváka z Pattersenovy Dogzilly. – [b]7/10[/b]

[b]19. Joint Operation Centre – New Jersey (Original Mix) [Discover][/b] – jedna ze slabších novinek bokovky Johna O’Callaghana – [b]5/10[/b]

[b]20. Armin van Buuren & DJ Shah feat. Chris Jones – Going Wrong (Alex M.O.R.P.H. b2b Woody van Eyden Remix[/b]) – Going Wrong [Armind] – Tak tohle nás 20.12. také určitě čeká, za tu jsem ochoten položit ruku do ohně. A jestli to bude v téhle verzi, zlobit se rozhodně nebudu (osobně však preferuji ze všech nejvíc Shahův Magic Island Remix) – [b]7/10[/b]

[b]21. Ferry Corsten Vs. Prodigy – Crash My Bitch Up (Armin Van Buuren Mashup)[/b] – nádhernej mash up, nesmrtelní Prodigy do toho zapadjí perfektně – [b]10/10[/b]

[b]22. Peter Martijn Wijnia pres. Majesta Vs. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Not The End Vs. Who Will Find Me (Armin van Buuren Mashup)[/b] – ááách, to je taky krásné…ách, hlavně díky užásnému vokálu Adriny thorpe z Who WIll Find Me. Doufejme, že také uslyšíme livéž sm4sm5 – [b]10/10[/b]

[b]23. Tokugawas Drums Vs. Quillroader – Mayan Sun (Josh Henriquez & Raver Remix)[/b] – vtipná divočina na konec… – [b]6/10[/b]

Konečný verdikt: Přestože je toto vlastně převzatý set z Arminova sobotního live setu, epizoda je celkově povedenější než předchozí z minulého týdne (avšak i tady jsou slabá místa, viz Nirvana – jestli ji pustí i u nás, tak spíš asi půjdu na panáka). Ovšem skvělé versusy, Sunlounger, Lover Summer Cygnes nebo Time Gate to všechno vyrovnávají a výsledkem je super set, typický pro halovou nebo open air akci (však to taky Korejci, zdá se, dostatečně ocenili). Pokud Armínek u nás tohle předvede, budu skákat radostí. Ale předpokládám, že to budu ještě velkolepější, protože za 6 hodin se toho dá stihnout mnohem víc. Především od něj očekávám ale i trošku novější věci z posledních ASOTŮ !!!!!!!!!

vyrys
    Člen

ja bych byl teda osobne radsi, kdyby Armin mluvil vic a hlavne o hudbe, to trapny vyrizovani pozdravu by si teda mohl nechat pro sebe. a posledni dobou me aj prijde, ze aj ty mixy semtam flaka
    jinak su rad, ze se aspon nekdo drzi s tema recenzemasm4

M.A.J.K.L.
    Člen

Freezer: Dík za pochvalu. Klidně budu i pokračovat, ale samozřejmě rád si přečtu i tvoji recenzi. Nebo někoho dalšího. sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Majlk: to jsem rád, že se taky někdo přidal k tomu hodnocení, aspon si tu už nepíšu sám 🙂 sem tam se docela shodnem a se závěrečným shrutím souhlasím 😉

M.A.J.K.L.
    Člen

[b]Armin Van Buuren Presents A State Of Trance Episode 379.[/b]

Tracklist:

[b]01. Armin Van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Omnia Remix) [Armind][/b] – Arminův (pravděpodobně) třetí singl z desky „Imagine“ zremixoval tentokrát ruský producent Omnia. Docela příjemný remix, ale zároveň (stejně jako Myon + Shane 54 Remix) ničím zajímavý… [b]5/10[/b]

[b]02. Simadith Project – Dirty Volume (Lemon 8. & Einar K. Remix) [Avanti][/b] – přichází příjemný nájezd pro mě zatím neznámého projektu „Simadith“. O remix se postarali Lemon 8. & Einar K. z Norska. Čekam bych od nich spíš uplift. Nicméně ze začátku příjemná melodie připomínající mně starší věci od Chicane. Potom je to ovšem už docela nevýrazné, zkrátka slabší průměr – [b]5/10[/b]

[b]03. TUNE OF THE WEEK: Dash Berlin feat. Jaren – Man On The Run (Original Mix)[/b] – No jo, Armínek má rád Jaren, (já takysm5), takže se není čemu divit, že právě tohle je pro něj nahrávka týdne. sm3 Přestože Till The Sky Falls Down a You Never Said v jejich mixu se mi rychle oposlouchalo, tohle mi zní minimálně hodně zajímavě. A je to přece zase trošku něco jiného než zmíněné sound zmíněných dvou posledních produkcí od Dash Berlin. Velké plus pro skvělej vokál Jaren Cerf. – [b]7/10[/b]

[b]04. Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper – Vampire (Gareth Emery’s „Garuda“ Remix) [Armind][/b] – jak už psal Frezer minule, co Gareth Emery Remix, to nádhera (pro mě například boooooožská Formentera What nebo letos Metaverse !!!!!!! sm3). Platí to i v tomto případě. Já dávám dokonce [b]9/10[/b]

[b]05. Sonic Element – Paint The Blue (Store’N’Forward Remix) [M.P.F.S. Recordings][/b] – Další příjemný remix, ale z mé úhu pohledu také ne příliš výjimečný. No uvidíme, tenhle ASOT slyším potřetí…třeba tomu časem přijd více na chuť. – [b]6/10[/b]

[b]06. Orjan Nilsen – Moving Guitarra (Armin Van Buuren Mash Up)[/b] – I Orjan Nilsen patří mezi mé oblíbence. sm3 Ovšem Moving Mojave mi přijde celkem nic moc. A pokud jde o ten Mash Up, myslím, že se shodneme na tom, že Armin umí mnohem lepší (viz pravidelné ASOT Yearmixy sm13). – [b]4/10[/b]

[b]07. Talla 2XLC – Dante’s Peak (Jerome Isma-Ae Remix) [Tetsuo Hybrid][/b] – Hráno jž v jedné z minulých epizod. Když jsem to slyšel poprvé, moc mě to nenadchlo. Po opakovaném poslouchání se mi však zamlouvá VELICE sm3. Apropos jsem si pořád myslel, že Jerome je Franouz. Ale kdepak, vždyť je to Bavoák přímo z Mnichova. – [b]8/10[/b]

[b]08. Blake Jarrell Presents Trasher – Hosoi (Simon & Shaker Remix) Vs. Funkagenda – The Man With The Red Face (Saxophone) (Armin Van Buuren Mash Up)[/b] – má-li toto být další Blakeův singl, pak bych chtěl slyšt spíše original mix. Simon & Shaker mě svou verzí vůbec neoslovili. A ten saxík mi tam také moc nepasuje. Můj verdikt – [b]3/10[/b]
    [b]
    09. FUTURE FAVORITE: Starchaser feat. Lo-Fi Sugar – So High (Martin Roth Remix) [Vandit][/b] – Jasný a zaslouživý budoucí favorit. Nádherná pohodovka. úúúúúúúúžasnej hlas Lo-Fi Sugar a k tomu nezaměnitelný sound Mr. Rotha, který ale vždy dokáže příjemně překvapit. Škoda jen, že jsem ho ještě neviděl live … – [b]10/10[/b]

[b]10. Ohmna feat. Nurlaila – The Key Of Life (Original Mix) [Cyber Recordings][/b][/b] – další libůstka s moc pěkným dívčím hláááskem, po Satori Waterfalls vítaná změna. Satori bych ohodnotil asi tak na 2 z 10. Nevím, co to měl být za meluzínou, která tam hučí. Ale zpět do přítomnosti – tohle je za [b]7/10[/b]

[b]11. Markus Schulz – The New World (Markus Schulz Returns To Coldharbour Remix) [Coldharbour Recordings][/b] – Vida, ani bych nepoznal, že je to remix New World. No, mému jazýčku lahodí víc originál, ale progressivní to je. A po třetím poslechu (a taky hlavně po zážitku z TRANCEMISSION sm3 musím zvýšit hodnocení z plánovaných 6 na [b]9/10.[/b]

[b]12. Mat Zo – Our Self (Original Mix) [Intuition] –[/b] pozoruhodný progressivní tune s piánkem – [b]8/10[/b]

[b]13. Stan Void – Transience (Jorn Van Deynhoven Remix) [Solaris][/b] – „That was Stan Void – Transicence in the beautiful remix by Jorn Van Deynhoven.“ Yes Armin, you’re right. Really awesome track !!!!!!! – [b]10/10[/b]

[b]14. Niklas Grosswald Presents Soundbite – Sparkles (Original Mix) [Conspiracy][/b] – Už od první chvíle, kdy se tahle věc rozezněla, jsem tušil, že se blíží něco pěkného. Ne, to není pěkné – to je přímo skvostnost !!!! To zastavení a pak to pomalé mazlivé rozjíždění !!!!! Chci to slyšet naživo !!!! A jsem také zvědavý, jestli o tomhle talentovaném mladíkovi uslyšíme i v budoucnu… – [b]10/10[/b]

[b]15. Dinka – Tempation (Paul Trainer Remix) [Vandit] –[/b] poprvé jsem to slyšel už v létě na Cream Ibiza od Paula, který to hraje na prvním CD v original mixu. A už tenkrát mě to absolutně dostalo !!!! Jen se nemůžu rozhodnut, jestli je lepší příjemná původní, spíše housová, verze nebo nadupanej Paul Trainer remix. Každopádně je to další trance okazálost – [b]9/10[/b]

[b]16. Vengeance – Unexpectation (Denga & Manus Remix) [A State Of Trance][/b] – I v tomto případě se asi shodnu s Freezrem. Lost Love bylo fajne, ale tohle je trošičku paskvil. No ale nechme [b]5/10
    [/b]
    [b]17. Sunbeam – Outside World (Ron Van Gelderen Remix)[/b], resp. [b]Ron Van Gelderen – Rush (Original Mix) [High Contrast Recordings]
    [/b] – zde si jen nejsem jistý, zdali se skutečně jedná o původí Sunbeam anebo je to opravdu zbrusů nový track Ron Van Gelderena, jak ostatně Armin oznamuje na začáktu ASOTU. Přinejmenším je to vskutku slušná produkce. [b]8/10[/b]

[b]18. Michael Angelo feat. Danny – Test Drive (Nitrous Oxide Remix) [High Light Recordings][/b]
    – U Michaela Angela budu muset s chválou trošku šetřit. Od něj se mi líbilo Find Your Way, ale tahle novinka má vokál i melodii zcela obyčejnou… – [b]6/10[/b]

[b]19. Paul Miller Presents Motion Blur – Curler (Original Mix) [Addictive Global][/b] – Hmmm…inu, definoval bych to jako „divoké, ale bez nápadu“ – [b]5/10.[/b]

[b]20. A.S.O.T. CLASSIC: Signum feat. Scott Mac – Coming On Strong (Original Mix) [Jinx Recordings][/b] – Na závěr jeden ze starších skvělých kousků od Signum. I když znám od nich i lepší… – [b]7/10[/b]

Na závěr pár slov pro ty, kteří se tu Arminovi občas smějí:

Je sice pravda, že ne každý ASOT (stejně jako tenhle – třeba minulá 378 byla celkově povedenější) se vyvede, ale rozhodně pokud se týče informací, pestrosti a množstvím tracků, tak u mě zcela vítězí v porovnání s jinými weekly radioshows (Global DJ Broadcast, Vonyc Sesssion, Corstens Countdown, Trance Around The World). Samozřejmě se, jak už jsem uvedl, stane, že v určitým týdnu se mi celkově třeba víc líbí severští kluci (jako teda třeba právě tento týden sm3, ale Armin zkrátka hraje pravidelně nejvíc tracků, moc často je v porovnání třeba s Markusem neopakuje. Má přátelskej hlas, nemluví pravidelně jako Ferry v Countdownu furt to samý, dává možnost posluchačům někoho pozdravit nebo si zasoutěžit. A má to vždycky pěkně chronologicky seřazené a super namixované – začínáme pohodovkami, pak spíš elektro a house, potom trošku přitvrdíme a druhá polovina už jenom super uplift se závěrečnou old time lahůdkou.

Už se na něj moc těším do Slováče. A baví mě to, jak řada lidí říkala, že neví, jestli vůbec půjdou – samý „hmmm, mmm, já nevím…když Armin je takovej…no..“- teď už jsou lístky téměř vyprodaný, takže zase bude narváno k prasknutí. A nakonec se vsadím, že po skončení to stejně většina, co si milostivě koupili lístek, celé stejně zkritizuje…. sm15

Já jsem přesvědčen, že pokud to pořadatelsky bude O.K., tak Armin spolu s Blakem budou určitě úžasný. Ať už budou hrát jakkoliv. A já doufám, že se dočkám The Killers, protože (říkejte si, co chcete), pro mě je to stav blaženosti, mnohem lepší než Ferdův mix, a moc moc to chci slyšet live !!!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

379.

01. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Omnia Remix) [Armind] takovej trochu Blizzárdí styl, takže zív zív 5/10

02. Simadith Project – Dirty Volume (Lemon & Einar K Remix) [Avanti] Burácející breakdown a po něm už nic moc zajímavého, škoda 6/10

03. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run [Tune Of The Week] Till Sky Falls Down 2, nic víc nic míň, nuda 4/10

04. Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper – Vampire (Gareth Emery’s Garuda Remix) [Armind] konečně něco trochu zajímavého, i když. od Garetha jsem si zvyknul už na lepší pecky 6+/10

05. Sonic Element – Paint The Blue (Store ‚n‘ Forward Remix) [MPFS Records] přiteplené vokálky, trochu vrzu, ale pořádná melodie se taky nakonec dostaví a zachrání to na slušných 6+/10

06. Orjan Nilsen – Moving Guitarra (Armin van Buuren Mashup) tady moc nechápu s čím je ta Guitarra mashupnutá, ale je to jedno, výsledek se mi nelíbí 4/10

07. Talla 2XLC – Dante’s Peak (Jerome Isma-Ae Remix) [Tetsuo Hybrid] tomu říkám výplň setu, člověk by si toho ani nevšimnul…5/10

08. Blake Jarrell pres. Trasher – Hosoi (Simon & Shaker Remix) w/ The Man With The Red Face (Saxophone) (Armin van Buuren Mashup) ten saxofon je ale sračka, nenávidim ho 2/10

09. Starchaser feat. Lo-Fi Sugar – So High (Martin Roth Remix) [Vandit] [Future Favorite] tak to je nečekaný ale zasloužený vítěz, nejlepší Roth ever! 9+/10

10. Ohmna feat. Nurlaila – The Key Of Life [Cyber] no už jsem měl připravenýho něco jako další zývačka nebo tak…ale kupodivu to je docela posluchatelné 6+/10

11. Markus Schulz – The New World (Markus Schulz Return To Coldharbour Remix) [Coldharbour] rozvrzanější verze hymny letošní tm5, preferuji originál 5+/10

12. Mat Zo – Our Self [Intuition] to piánko v tom breakdownu a taková ta gradace to je super, ale co s tím provedl dál to je napřesdržku přátelé, fart trance 4/10

13. Stan Void – Transience (Jorn van Deynhoven Remix) [Solaris] taky v tom sylšíte super8 and tab sound? já úplně…ujde to 7/10

14. Niklas Grosswald pres. Soundbite – Sparkles [Conspiracy] pohoda klídek trance, slušné na výplň setu 6/10

15. Dinka – Tempation (Paul Trainer Remix) [Vandit] tohle je přátelé trance, o několik tříd výš než těch pár předchozích pokusů o trance 9+/10

16. Vengeance – Unexpectation (Denga & Manus Mix) [A State Of Trance] prapodivný track z minule, který jakoby neví jak se vyvíjet, a tak skončí v crapu 4/10

17. Ronald van Gelderen – Rush [High Contrast] Gelderen a kvalitní tranceovka? wow, poprvé od Sustain, takže asi po 5 letech…no ale jinak je to jen remake Sunbeam – Outside World 7+/10

18. Michael Angelo feat. Danny – Test Drive (Nitrous Oxide Remix) [High Light Records] Nitrous nemůže šlápnout vedle, když je upliftový genius 10/10

19. Paul Miller pres. Motion Blur – Curler [Addictive Global] slušnej nářez od Millouše 6/10

20. Signum feat. Scott Mac – Coming On Strong [Jinx Records] [ASOT Radio Classic]jj armine, takhle zněl trance před několika lety, ale furt to zní líp, než ty sračky co hraješ v první hodince 😉 8/10

vyrys
    Člen

no ty voe asot 379 17. Sunbeam – Outside World (Remix)…aaaaaaaaaaaaaa to sou opraseny vzpominky na mladi…

vyrys
    Člen

[quote Freezer]
    01. The Killers - Human (Armin van Buuren Remix) dobrá ukázka toho jak umí Armin udělat z popu pop 6/10
    [/quote]

ja bych spis tipnul, ze to Arminovi udelal sam Blake Jarell…a vyslouzil si za to hrani s nim v praglusm0

frezzer Luc Poublon má takový svůj web zde..jak tak koukám dost se tedka venuje popu 🙂 viz remix pro laiciu keys nebo katy perry či timberlanda..

http://www.initials-studio.com/lucpoublon.htm

nicméne stránky nejsou asi moc aktualizované.. a poublon spíše asi delá produkci jiným..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jasný, znám se s ním dost dobře 😉 vždycky si přál abny ho Armin zahrál v Asotu a teď to má hned 2krát 🙂

Palda61
    Člen

Zbláznil jsem se (to asi ta nemoc) a poslouchal jsem 378 😀

Miller & Divini se mi celkem líbí :). Ferry je jasný +. Vengeance nezněli špatně, ale za největší pecku považuju Pegasus sm3. Tehle amík fakt umí.

Btw, Freezere, kolega? Se s ním znáš? sm10

A classic je pro mě kolikrát lepší, než nějaká Pushovina sm16.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Topic je stále mrtvý, snad ještě mrtvější než deadmau5, ale mně to nedá a budu si tu psát se sebou dál…

378.

01. 16 Bit Lolita’s & Jennifer Horne – Nobody Seems To Care [Hope] tak to je na úvod hodně dobrej prog s chytlavým vokálkem 8+/10

02. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Myon & Shane 54 Remix) [Armind] prdící vrzačka 3/10

03. Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper – Vampire (Gareth Emery Remix) [Armind] opět donrý remix od Emeryho, i když umí i lépe 7/10

04. Orjan Nilsen – Moving Mojave jako bych v tom chvilkama slyšel La Guitaru, no ale jinak je to celkem vrz prd 6/10

05. Oceanlab – Breaking Ties (Martin Roth Remix) [Anjunabeats] hodně nezajímavý remix 4/10

06. Starchaser feat. Lo-Fi Sugar – So High (Martin Roth Remix) [Vandit] naopak tohle je pro mně asi to nejlepší co kdy Roth udělal, parádní track 9+/10

07. Miller & Divini – Many Years [Cloud 9] docela masivní spodek, jinak ale docela nazjímavá klubovka 5/10

08. Marco V – Coma Aid (Remix) [Be Yourself] ježiš..kopněte ho někdo do koulí 3/10

09. Ferry Corsten – Twice In A Blue Moon [Flashover] solidní trance, jeden z nej tracků z alba 8+/10

10. Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made Of Love [Flashover] [Future Favorite] vadějí mi ty vokály 7/10

11. Vengeance – Unexpectation (Denga & Manus Mix) [A State Of Trance] [Tune Of The Week] solidní pasáže střídají ty úplně otřesné, navíc je zde dost špatnej mastering, zní to vyloženě špatně 4/10

12. Yamin feat. Marcie – No One (Airtight Remix) no tohle je naopak velice dobrej uplift 8/10

13. Tritonal – Photographique [Enhanced] tritonal nikdy nezklame, i když…ted trochu jo 🙂 je to jen ok uplift, nic víc 7-/10

14. Ronski Speed feat. Karen Ires – Rovolving Doors (Immoral Monkeys Remix) [Euphonic] tenhle track nezachránějí ani tyhle šikovné opice, když už je hodně špatný v originálu, ale dělali co mohli a vydřeli z toho slušnou sedmičku 7/10

15. John Gibbons & Scmion Tist – Maktub (Paul Webster Remix) techy, ale dobrej breakdwon 6/10

16. Robert Nickson & Daniel Kandi – Rewire (Avenger Remix) [A State Of Trance] pořádně energetickej remix od kolegy z chatu, kterej byl úplně nadšenej, že byl jeho remix vybrán 8+/10

17. Lisa Miskovsky – Still Alive (Paul van Dyk Remix) ach ty prázdný pasáže 6/10

18. 8 Wonders – Everything’s Been Written [A State Of Trance] Arnej to s tím návratem 8 Wonders myslel pořádně vážne, asi se chystá další EP, ale proč ne, když je to asi to nej ze současného tranceu 9+/10

19. Avenger – Pegasus [Red Force] Avenger dnes podruhé a opět úplně nadšen…ale není divu, ten chlapec umí 9/10

20. Tranquility Base – Razorfish (Above & Beyond Bangin‘ Mix) [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic] klasika od severských kluků ušatých 9+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

377

01. Arnej – Tomorrow Never Comes [Coldharbour] Arnej nějak polevuje se mi zdá…6+/10

02. Kenneth Thomas & Chad Cisneros – Breakthrough (Oliver Smith Remix) podle očekávání kvalitní věc od smitha 8+/10

03. Simon Patterson – Different Feeling (Filterheadz Remix) [2 Play] originál se mi líbil víc 6/10

04. Front – Cosmic Winter [Shah Music] čekal jsem víc od tohoto nadějného projektu 6/10

05. Bobina – Time & Tide (Gareth Emery Remix) [World Club Music] taky jsem čekal víc od emeryho 6+/10

06. Lisa Miskovsky – Still Alive (Paul van Dyk Remix) ach ty prázdné pasáže 6/10

07. Ferry Corsten – Life [Flashover] – (from Ferry’s „Twice In A Blue Moon“ album) nejhorší track z alba 4/10

08. Ferry Corsten – Made Of Love [Flashover] [Tune Of The Week] – (from Ferry’s „Twice In A Blue Moon“ album) lepší, i když ty vokály by nemuseli být 7/10

09. Signum – Distant Signature (Alternate Mix) [A State Of Trance] signumáci jsou opravdu zpět v tranceové formě, super 8+/10

10. Tiesto pres. Alone In The Dark – Edward Carnby (Tiesto Instrumental Mix) [Maelstrom] tiesto si taky myslí že je zpět, ale není 6/10

11. Rene Ablaze pres. Fallen Skies – Stealing Love (Solid Mix) dima krasnik z toho vymlátil víc, tohle je jen ok 6/10

12. David Newsum – 63B Clerkenwell Road [Discover] no jo tohle je jiná kategorie 10/10

13. Oceanlab – Breaking Ties (Above & Beyond’s Analogue Haven Club Mix) [Anjunabeats] jakbysmet 10/10

14. The Killers – Human (Armin van Buuren vs. Ferry Corsten 2in1 Bootleg Mix) [Universal] [Future Favorite] taky jiná kategorie a to pop 6/10

15. Julian Vincent feat. Cathy Burton – Certainty (Re:Locate Remix) ježiš to je ale průměr průměrů…5/10

16. Paul Miller pres. Motion Blur – Take A Look & See (Dub Mix) [Addictive Global] no zase millerovina, nic převratnýho podle očekávání 6/10

17. Thomas Datt & Bissen feat. Tiff Lacey – Take Your Time (Thomas Datt Instrumental) [Flux Delux] pěkné, i když lepší je asi Bissen remix 7/10

18. Sean Tyas – Melbourne [Discover] 8+/10

19. Project Logical – Night Drive [Eve Recordings] slušná energy nálož, i když melodie mohl být zajímavější 7/10

20. Jon Rundell – Dawn Raid (Sander van Doorn Remix) huh? 3/10

21. Alt+F4 – Alt+F4 [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic] mno jo, tak tohle je paráda 10/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

376.

01. The Killers – Human (Armin van Buuren Remix) dobrá ukázka toho jak umí Armin udělat z popu pop 6/10

02. Elevation – Biscayne pěkné 8/10

03. John Askew feat. Sendadee – Nothing Left Between Us (Duderstadt Extended Progressive Dub Mix) crap 3/10

04. Ronski Speed feat. Karen Ires – Revolving Doors (Sun Decade Mix) další crap 3/10

05. Andy Duguid feat. Julie Thompson – Falling (Original Mix) jeden z nej tracků z alba, slušné 7+/10

06. Andy Duguid with Mr Sam feat. Solarstone – Hold My Breath (Andy Duguid Remix) tak tohle ne 3/10

07. XGenic – Prometeus (Sensitize Remix) pěknej melody prog 8/10

08. Oceanlab – Breaking Ties (Above & Beyond’s Club Mix) [Tune Of The Week] no jo, oceanlab nikdy nezklame 9+/10

09. Danjo & Styles – Duende (La Vuelta) (Danjo’s Kanova Guitar Remix) 5/10

10. Sundriver – City Lights (Daniel Kandi Remix) Kanďour!!! 9/10

11. Ben Gold – Life (Sean Tyas Remix) [Future Favorite] vrzadlo 5/10

12. Bjorn Niclas – Jet no pěkné, takové nápadité uplifty my rádi že 8+/10

13. Randy Boyer & Eric Tadla – Aden’s Dream (Rafael Frost Remix) škoda vrz pasáží 6/10

14. Sean Tyas – Melbourne Sean zoět ve formě asi 8+/10

15. Yans – Rai Reva (Jonas Hornblad Remix) dobrá věc z minula 8+/10

16. Store ’n Forward – Broken (Nitrous Oxide Remix) paráda 9/10

17. Moonman – Galaxia (Aly & Fila Rework) zbytečný rework 6/10

18. Paul Trainer – Seize The Day na závěr velice slušnej uplift 8/10

19. Sinead o Connor – Troy (Push Remix) [ASOT Radio Classic] jeden z nejlepších Push remixů 10/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.