TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 641)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

375

sekl jsem s oficiálníma recenzema na djc.cz, ale sem je psát budu, výhodou toho je, že můžu psát sprostě 😀 a taky se už nemusím snažit psát spisovně 🙂

01. Jaytech – Pyramid [Anjunadeep] Výbroný breaks-prog, ještě lepší je ale Dinka rmx 8/10

02. Manvel Ter-Pogosyan feat. Jenni Perez – Fallen In Too Deep nudná vokálovka 5/10

03. John Askew Feat. Senadee – Nothing Left Between Us (Duderstadt Progressive Dub) [Kill The Lights] nuda jako prase, aby ne, jsou v tom bratři dudáci 4/10

04. Blank & Jones – Where You Belong (Sied van Riel Remix) [Soundcolours] toto je naoapk docela chytlvý, melodie je cool 8/10

05. Talla 2XLC – Dante Peak (Jerome Isma-Ae Remix) [Tetsuo Hybrid] zajímavý temější prog 6+/10

06. Danjo & Styles – Duende (La Vuelta) (Danjo’s Kanova Guitar Remix) [High Contrast Nu Breed] no jo hoši, nechte si ty klasiky pěkně v mražáku 5/10

07. Marc Vision – Time Gate (Arnej Minimal Drum Dub) ha! tohle si vybavuju z transmisiion, pěkná věcička 8/10

08. Wippenberg – Chakalaka [High Contrast] už mírně ohrané, ale je to dobrý 7+/10

09. Randy Boyer & Eric Tadla – Aden Dream (Rafael Frost Remix) [Flashover] vrzžeme! 4/10

10. Dave Graham feat. Cat Martin – Love Always Fades [Armada] nevýrazná vokálovka 5/10

11. Gabriel Batz & Daniel Wanrooy – Endless Waves [Ora Recordings] tohle tam fakt bylo? ani jsem to nepostřehl 5/10

12. Heatbeat – Paradise Garage (DJ Eco Remix) [Armada] 6/10

13. Michael Tsukerman – Tel Aviv (Piano Mix) dobré dobré 8+/10

14. Yans – Rai Reva (Jonas Hornblad remix) [Inspired Recordings] kvalitní upliftík 8/10

15. Evelio – Fear Of Drowning (Robert Nickson Dub) tajk to je slušně nakupnuté a energetické 9/10

16. Kandi & Neumann – Lovin‘ Feeling [Anjunabeats] áááá 9+/10

17. Ben Gold – Life (Sean Tyas Remix) [Flux Delux] [Tune Of The Week] škdoa že se to rozvrže 5/10

18. Tiddey – Taylla (Tom Colontonio Remix) [Discover] nuda 5/10

19. Rapid Eye – Circa Forever (Galen Behr vs. Orjan Nilsen Remix) [ATCR] parádní remix klasiky 9+/10

20. FKN feat. Jahala – Still Time? (Aly & Fila Remix) [Offshore] [Future Favorite] no ty vokály…no dejme tomu no 6+/10

21. Jens – Psycho Strings [Superstition] [ASOT Radio Classic] heh klasika? tohle jo? 4/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pfff 374.

01. Simon Patterson – Different Feeling [Doorn]
    Simon zabrousil do poněkud jinéhos stylu než jsme u něj zvyklý a jasně dokázal, že je zdatný i v progressive tranceu 8+/10

02. Luke Chable – Melbourne (Maor Levi Big Room Remix)
    Remix této progressivní klasiky dopadl velmi dobře, i když Maor zde docela potlačil hlavní melodii 8/10

03. EDX – Casa Grande [PinkStar]
    Zase jednou plagiát Mau5 soundu. Nic převratného 6+/10

04. Marcus Schossow – The Last Pluck (Fluffy Mix) [Spinnin]
    Původně jsem si myslel, že je to Marcusův remix pro On The 7th Day, protože melodie je docela podobná, ale je to zřejmě jen shoda. V každém případě velmi dobrý track v typickém Schossow stylu 7/10

05. Arnej feat. Josie – Strangers We Have Become (Vocal Mix) [Armind]
    Trochu pomalejší track, než jsme u Arneje zvyklý. Příliš mě nezaujal 6/10

06. Blake Jarrell – Punta Del Este (Arnej Remix) [Electronic Elements]
    Arnej podruhé, tentokrát jako remixér tohoto perfektního summer tracku. Arnej přidal piánko a svůj typickej sound a vznikla velmi dobrá alternativní verze k dokonalému originálu 9+/10

07. Mat Zo – Rush [Anjunabeats]
    Pokračujeme v optimistckém soundu se známou věcí od Mat Zo 8+/10

08. Danjo & Styles – Duende (La Vuelta) (Danjo Kanova Remix) [High Contrast Nu Breed]
    Celému tracku dominuje kytarová melodie, což mě zrovna moc nenadchlo 5/10

09. Hodel & Hornblad – Hydrogen (Sundriver Remix) [Enhanced] [Tune Of The Week]
    Spíše pomalejší melodický track ve stylu píštivého Steur soundu. Nic nového pod sluncem 6+/10

10. Hydroid – The Eternal (Re:Locate Remix) [Vandit]
    Raději měl Armin zvolit originál nebo Activa remix, než trocho ordinérnější Re:Locate remix 7-/10

11. Vengeance – Explain (Reminder Remix) [A State Of Trance]
    Trochu jsme přitvrdili. Zajímavé tranceové nájezdy a vyvrcholení do tech-trance znějí v tomto případě docela cool 7+/10

12. Sied van Riel – Riel People Know (W&W Remix)
    TOTW z minula 6/10

13. Heatbeat – Paradise Garage (DJ Eco Remix) [Soundpiercing]
    Eco toho mnoho nezměnil, především ponechal takový ten symfonický nádech, který mi neseděl už u originálu 6+/10

14. FKN feat. Jahala – Still Time? (Aly & Fila Remix) [Deep Blue]
    Rádoby emotivní vokály a euforický nádech na mně tentokrát nějak nezabírají. Asi tomu něco ještě chybí 6+/10

15. Andy Prinz – Provision (Philippe El Sisi Remix) [Offshore] [Future Favorite]
    Podobný případ 6/10

16. Kandi & Neumann – Lovin Feeling [Anjunabeats]
    Tak na toto jsem čekal rok. Konečně jsem se dočkal tohoto perfektního upliftingu 9+/10

17. Ferry Corsten vs. Prodigy – Smack My Radio Crash (Armin van Buuren Mashup)
    Armine, Armine, co tě to zase popadá za móresy, kdybys raději místo toho vyprodukoval něco pořádného 3/10

18. Michael Tsukerman – My Name Is Sawtooth (Sebastian Brandt Remix) [Phoenix]
    Energetická nálož od Brandta, skoro až hraničící s tech-trancem 7/10

19. Duderstadt vs. Store n Forward – Broken (Nitrous Oxide Remix) [Afterglow]
    Výbroný uplifting z minula. Nitrous asi nikdy nezklame 9/10

20. 8 Wonders – Eventuality [A State Of Trance]
    8 Wonders v životní formě. Toto bude zřejmě b-strana od The Return a opět je to parádní trance s Push nádechem 9/10

21. Luc Poublon – Quantum Leap [ATCR] [ASOT Radio Classic]
    Určitě zajímavý výběr klasiky, která není až tak známá, ale přesto kvalitní. Jen by mě zajímalo co se s tímto prosucentem stalo, že po něm není ani vidu ani slechu 8+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Asotník 373

01. Proff – My Personal Summer [Anjunadeep]
    Začátek obstaral progressivní track, který výbroně charakterizuje zvuk labelu Anjnadeep. Temnější sound, výrazná basovka, to budou zřejmě atributy tohoto nového projetku stylově podobnému jako třeba Jaytech. 8/10

02. D:folt – I Come Running (tyDi Dub)
    Výborné pasáže a povedené vokály záhy vystídá nepříjemná elektro-tech pasáž a ještě horší jingl…6+/10

03. Kimito Lopez – Selfish By Nature [Intuition]
    Melodický progressive by měl být postavený především na té melodii, která je tady docela nudná 6/10

04. Kyau & Albert – Hide & Seek (Club Mix) [Euphonic]
    Jeden ze slabších počinů této německé dvojky. Hoši umějí daleko lépe, viz Made Of Sun nebo Walk Down. 6+/10

05. Jon O Bir feat. Emi – Do It All Again (Duderstadt Progressive Remix) [Vandit Digital]
    Příznivci vrzavé elektrizující basovky si přijdou na své. Já preferuji Activa Dub 4/10

06. Julian Vincent feat. Cathy Burton – Certainty (Mark Otten Dub) [A State Of Trance]
    Vrzačku střídá progressive trance vysoké kvality 8/10

07. Leon Bolier – YE (Airbase Remix) [2Play]
    Originál je asi nejlepším trackem z alba Pictures. Airbase tento track trochu více nakopnul a přiblížil ho spíše k uplifting trancu, čímž nic nezkazil, naopak tím vytvořil alternativní klubovější verzi 9/10

08. Heatbeat – Paradise Garage [Soundpiercing] [Future Favorite]
    Track se smutnou atmosférou a symfonickým nádechem. Mně osbně moc nesedí a to přesto, že je v něm mé oblíbené piano 6/10

09. Sied van Riel Riel – People Know (W&W Remix) [Tune Of The Week]
    Armin se občas docela přehmátne s tím výběrem TOTW. Nevěřím, že se z tohoto tracku stane nějaký hit nebo klubová pecka. je to jen další tech-trance, kterého je všude kolem dostatečně. Navíc jsou zde ty tradiční, silně ohrané W&W synths 6-/10

10. Mike Koglin feat. Tania Laila – Find Me (Dub) [Noys]
    No stačí, myslím že už je čas přejít na trance, po této další vrzačce, kde je zajímavý jen breakdown 6-/10

11. Duderstadt vs. Store n Forward – Broken (Nitrous Oxide Remix) [Afterglow]
    A tady máme ten trance, ve své nejkrásnější podobě 9+/10

12. Ilya Soloviev & Paul Miller – Lover Summer (Orjan Nilsen Remix) [Armada]
    Velmi chytlavá melodie. Má v tom prsty Orjan, takže očekávajte i techy pasáže, ale je to zkousnutelné, přesto jsem zvědavý spíše na originál 8/10

13. Steve Forte Rio – A New Dawn (Virtual Vault Remix) [Songbird]
    Na tento track se těším už hodně dlouhou dobu. Objevuje se už přes rok v Tiestových setech. Škoda, že se remixu ujal zrovna Virtual Vault, protože z toho vznikl tech-tranceová tuctovka. Přitom originál je spíš atmosferický počin 6/10

14. Thomas Bronzwaer – Certitude [A State Of Trance]
    Nářez 9/10

15. Kandi & Neumann – Let Go [Anjunabeats]
    Vzorový uplifting trance 9+/10

16. Andy Prinz – Provision (Philippe El Sisi Remix) [Offshore]
    Vsadil bych se, že tady Sisimu pomohla slavnější egyptská dvojice. Jejich sound je zde více než patrný. Vadějí mi ale vokály a ani melodie není kdovíjak převratná 6/10

17. Samara – Verano (Fast Distance Mix) [Magic Island]
    Poprvé mě tento uplifting až tak nezaujal, ale pomalu jsem si ho dost oblíbil 8/10

18. Blank & Jones – Where You Belong (Sied van Riel Remix) [Soundcolours]
    SvR se vytáhnul a vytáhnul docela zajímavý a melodický remix. Překvapivě dobré 8/10

19. Bissen vs. Sia – Washout vs. Buttons (Markus Schulz Return To Coldharbour Dub) (Mashup)
    Mashup sem, mashup tam, stejně se něj druhý den zapomene 3/10

20. Kandi & Nickson – Rewire [A State Of Trance]
    Vracíme se ke Kandimu, který se tentokrát spojil s Nicksonem a opět to dopadlo výborně 9/10

21. Riva – Stringer (Bart Claessen 08 Tek Bootleg)
    Techy předělávka této klasiky. V klubech se bude asi vyjímat dobře 6/10

22. Signum – Solar Level [Jinx] [ASOT Radio Classic]
    Sice to nepatří mezi moje nejoblíbenější Signum tracky, ale i tak je to dobré. I na dnešní dobu to zní velice solidně 8+/10

Splach
    Člen

Tak zas po dlouhé době něco napíšu. Trochu jsem teďka trance zanedbával, protože první půlka roku byla strašně špatná, co se týče nových pecek.

[b]Myon & Shane 54 – Trapped[/b] – Pro mě jednoznačně TOTY, pokud nebude překonán něčím jiným. 10/10

[b]Holden & Thompson – Nothing (93 Returning Mix)[/b] – Momentálně uzavírá moji TOP 10. Jeden z největších skvostů, který spatřil světlo světa. 10/10

Tož tak. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Asot 372!!! já to dohnal!!!

01. Arnej feat. Josie – Strangers We ve Become (Intro Tech Dub) [Armind]
    Arnej na nás chrlí pořád nějaké novinky a vždy je to z nějakým zajímavým názvem. Tentokrát je to track vokálama s temnějšíma pasážema. Bohužel jeden z jedho vůbec nejslabších počinů 6-/10

02. Alter Breed – No Rush (Luke Porter Remix) [EchoPlast Digital]
    Ani tento montoní progressive mě moc nezaujal 5+/10

03. Talla 2XLC feat. Susana – I Know (Dirty Freqs Dub) [Breathe]
    Známý hlas zpěvačky, která nazpívala například Shivers. Ovšem nic dalšího zajímavého jsem v tomto tracku nenašel, krom napodobeniny Mau5 soundu 6/10

04. Sia – Buttons (Markus Schulz Return To Coldharbour Mix) [Coldharbour]
    Zasekávané vokálky už nejsou moc v kurzu, ale Markusovi to přesto docela vyšlo a výsledkem je velmi zajímavý remix 7+/10

05. Myon & Shane 54 – Trapped [In Trance We Trust]
    Aha tak nakonec byl tento track přejmenován. Já si říkal kam tahle pecka zmizela. Vynikající atmosferický progressive 9+/10

06. Kyau & Albert – Hide & Seek [Euphonic] [Tune Of The Week]
    Po vynikajícím remixu pro Lange jsem byl v plném očekávání co přijde, ale z tohoto počinu už tak nadšenej nejsem. Především mi tam vadějí ty vrzací pasáže, ale na druhou stranu tady je to zvládnuto celkem dobře 7+/10

07. Marco V – Faithfull [In Charge]
    Marco V už zřejmě nemá moc co nabídnout a tak nabízí jen další průměrný kousek, na který se asi brzy zapomene 5/10

08. Sensitize – Have To Believe [Fraction Zero]
    Výborný melodický progressive 8+/10

09. Noah Neiman & MST feat. Catherine – Run With Me [Smu[th] Digital] Taktéž povedená melodická záležitost okořeněná vokály 8+/10
    10. Heatbeat – Paradise Garage [Soundpiercing]
    Ostrá basovka a do toho docela jemná piano melodie. Zvláštní kombinace 7/10

11. Simon Patterson – Different Feeling [Doorn]
    Docela výrazná změna oproti předchozí produkci. Tentokrát se Simon pustil do progressivnější tvorby a vyšlo mu to skoro na výbornou 8+/10

12. Alan Morris – Pegasus [Transistic]
    Trochu se nám to zrychlilo, ale stále zůstáváme u příjemného melodického tranceu 8/10

13. Tokugawas Drums vs. Quillroader – Mayan Sun [Vandit]
    Letně se rozvíjejí track se promění v docela drsnej tech-trance 6+/10

14. Jochen Miller – 9 Minutes [High Contrast]
    Známe z minula 6/10

15. M6 – Visionary [Captivating]
    M6 asi nikdy nepřijdu na chuť. Není to vyloženě špatnej track, ale prostě mi to nějak nesedí 6/10

16. Philippe El Sisi – Witness [Offshore]
    Řvoucí koučky už jednou v Aotu byly. Dobrej energy trance 7/10

17. Andy Blueman – Time To Rest (Live Guitar by Eller van Buuren) [Perceptive/Armada] [Future Favorite]
    Opět nepochopitelný vítěz…ta kytara se tam prostě nehodí, je hrozná 6/10

18. Matt Hardwick feat. Melinda Gareh – Supernal (Last Man Standing Mix) [Kill The Lights]
    Několikrát hráno v TATW jako ID. Hodně povedená melodie, která je ovšem přerušena ještě docela zkousnutelným vrzem 7/10

19. Simon Bostock – Twisted Edge [Flux Delux]
    Tady se nám to opět rozjíždí výborně, ale tentokrát ten vrz nějak nepobírám. Proč, proč, proč? 5/10

20. A.M.R. – State Of Mind [Perceptive]
    Spíše standartní uplifitng, aspoň že to nevrže 7+/10

21. Riva – Stringer (Bart Claessen 08 Tek Bootleg)
    Claessen už taky neví coby…a tak šáhnul po jistotě. Je jasné, že tohle mu muselo vyjít, i kdyby s tím provedl snad cokoliv…škoda, že lidi v tom ten skrytý záměr nevidí 5+/10

22. DJ Shah & Fast Distance pres. Samara – Verano (Fast Distance Mix) [Magic Island]
    Lepší, mnohem lepší…sice možná trochu tuctové, ale po předchozím tracku mi to přijde jako balzám 8+/10

23. Holden & Thompson – Nothing (93 Returning Mix) [Loaded] [ASOT Radio Classic]
    Klasika jako řemen a zároveň poslední track od Holdena, který má něco společného s trancem. Asi první track se zasekávanýma vokálama v tranceu 9+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Pomalu už mám vše dohnáno. Zbývá už jen poslední epizoda a budem opět aktuální 🙂 Dnes se podíváme na dost novinek…

01. M Waering – Amberude (Santiago Nino Remix)
    Začínáme tradičně s progressivem a ústředním motivem tohoto tracku je piano melodie, která se ale neustále opakuje a časem docela nudí 6/10
    02. Benya feat. Penny Nixon – Serendipity [Armada]
    Benya je v poslední době opět zase ve formě, což potvrzuje touto povedenou vokálovkou 7+/10
    03. Myon & Shane 54 feat. Carrie Skipper – Vampire [Armada]
    Naopak z touto dvojící to jde docela z kopce, opět jen průměr 6-/10
    04. Blake Jarrell – Punta Del Este (Beach Mix) [Armada]
    Blake Jarell je zpět z neskutečně optimistickou letní peckou. Hodně příjemnej a návykovej track (už ho slyším asi po desáté a pořád nemám dost) 9+/10
    05. Mike Foyle – Bittersweet Nightshade [Armada]
    Naopak tento track už slyšet ani nemusím. Nenašel jsem na něm nic moc zajímavého 6-/10
    06. Tenishia feat. Tiff Lacey – Burning From The Inside (Tenishia Burning Dub) [Armada]
    Zcela průměrná voklovka 6-/10
    07. Jochen Miller – Eclipse [High Contrast]
    Jochen Miler a jeho typický sound, tentokrát ten track má alespoň hlavu a patu, což ocením pěknou sedmičkou 7/10
    08. Tritonal – What I Say (Dub mix) [AVA]
    Tritonal produkuje v poslední době jeden track za druhým. S kvalitou je to ale různorodé. V tomto případě to zrovna není tak slavné 6/10
    09. Julian Vincent feat. Cathy Burton – Certainty (Mark Otten Dub) [Armada]
    Jako bych v tom slyšel trochu Olivera Primea, takže trochu té mystičnosti a to já rád, takže spokojenost 8/10
    10. Hydroid – The Eternal (Paul Webster Remix) [Vandit]
    Webster překvapuje s docela melodickou záležitostí 7/10
    11. Ilya Soloviev & Paul Miller – Lover Summer (Orjan Nilsen Remix) [Armada]
    Hodně dobrá melodie, pocházející z originálu a do toho trochu tvrdší sound Orjana, celkově je to docela dobrá kombinace 8/10
    12. Markus Schulz – The New World [Coldharbour]
    Co má být tohle? Nějaký hybrid Barbers Addagio s nějakým Rank 1 soundem. Vyloženě divnej a neoriginální track od Markuse 5/10
    13. Robert Nickson & Daniel Kandi – Rewire [Armada]
    Trochu vrzavější spodek ale jinak už typická Kandiovská pure emotion melodie 9/10
    14. C-Systems – Close My Eyes (Lemon & Einar K Remix) [Apocalypse] [Future Favorite]
    Vynikající uplifter z minula 8+/10
    15. llan Morris -_ Pegasus (Seqentia Remix)[Transistic]
    Troch slabší, ale přesto pořád ještě pěkný uplifting 7/10
    16. Mark Norman – Restart [Black Hole/Magik Muzik]
    Trochu tvrdší track od známé dvojice, která delší dobu tápala, ale teď se zřejmě našla 7+/10
    17. Andy Blueman – Time To Rest (Live Guitar by Eller van Buuren) [Perceptive/Armada]
    Eller si může strčit svoji kytaru mezi půlky a hlavně ať jí netahá do tranceu, takhle docela zmrvil jeden tranceový epos 6/10
    18. Thomas Bronzwaer – Certitude [Armada] [Tune Of The Week]
    Pořádná náloč od Bronzwaera, to já rád. Podle mně je to lepší než Titan 9/10
    19. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (Stoneface & Terminal Remix) [Armind]
    Určitě přijatelnější verze než ta od First State, pořád ale žádná sláva 7/10
    20. 8 Wonders – The Return [A State Of Trance]
    8 Wonders v plné síle. Masivní trance tak jak ho máme rádi. Ukázka toho, že to jde i bez vrzu, techu nebo jiných pazvuků 10/10
    21. Airbase _- The Road Not Taken [In Trance We Trust]
    Airbase se evidentně naopak řídí heslem, kdo vrže ten jede. Z trest jen 6/10
    22. Rank 1 & Jochen Miller – 9 Minutes [High Contrast]
    No asi nemá cenu čekat nic dobrého, ale zase na druhou stranu je to určitě lepší než And Then. Alespoň si to nehraje na rádoby cool track 5+/10
    23. Hensha – Nghtfire
    Hensha je podle mně velmi nadějnej projekt. Tímto singlem to optě potvrzuje. Top class uplifter 9/10
    24. Armin van Buuren feat. Justine Suissa – Burned With Desire (Rising Star Mix) [United] [ASOT Radio Classic]
    Klasika s nádherným holasem od Justine. Možná vůbec nejlepší tranceové vokály všech dob…10/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

E Stejt Of Trénc 370.

1st hour: regular episode

01. Passenger 10 – Mirage (EDX Sunshine Remix) [Pilot 6]
    Poměrne monotoní progressive s nádechem Mau5 soundu. Nic co by stálo za zmínku 5/10

02. Andy Moor feat. Carrie Skipper – So Much More (Shawn Mitiska Remix) [AVA]
    Zatím nejhorší verze, kterou jsem slyšel 6/10

03. San Antonio Harbour – Romantic Avenue (DJ Shah Original Mix) [Magic Island]
    Typciká Shahovina s melodií, která mi trochu připomíná Lost od Sunlounger. Tkže celkem spokojenost 8+/10

04. Myon & Shane 54 – Not A Lot Left [Anjunabeats]
    Více se mi zamlouvá druhá strana singlu Beach, ale i toto je bravurně zvládnutý melodický progressive 8+/10

05. Kerli – Walking On Air (Armin van Buuren Dub) [Def Jam] [Future Favorite]
    Vítez FF jen díky jménu remixéra, jinak je to jen nezajímavá Myšákovina. To bych tedy od Armina nečenakl…5+/10

06. Leon Bolier – Yay [2Play/Spinnin] [Tune Of The Week]
    Rozhodně nejlepší track z jeho alba, které stojí celkově za starou belu 🙂 8+/10

07. C-Systems – Close My Eyes (Lemon & Einar K Remix)
    Konečně jsme přeřadili na uplifting a hned tak parádní 8+/10

08. The Riverside – Your Heart (Paul Miller pres. Motion Blur remix)

Miller už těžko něčím překvapí, jeho sound je pořád stejný 6/10

09. Talla 2XLC vs. Carl B feat. Katie Marne – Giving Up Giving In (Keep The Fire Burning) (Sean Tyas Dub Mix) [Tetsuo]
    Naopak Tyas je vždy zajímavý. Opět povedený remix s poměrně neotřelou a zajímavou melodií 9/10

10. Orjan Nilsen – Soulflyer
    Trochu jsem přitvrdili, což tentokrát není na škodu, protože o zábavu se postaral Orjan Nilsen a to bývá většinou záruka kvality 9/10

11. Solar Factor – Urban Shakedown [Progrez] [ASOT Radio Classic]
    Ve tvrdším soundu porkačujeme i s klasikou, která pochází samozřejmě od mého oblíbence MIKEa. Určitě nejlepší track pod jeho aliasem Solar Factor 10/10

2nd hour: set recorded LIVE from Armada @ Amnesia on Ibiza, Closing Party (16-09-08)

01. Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes
    02. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Remix)
    03. Signalrunners feat. Julie Thompson – These Shoulders (Club Mix)
    04. Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes
    05. Aalto – 5
    06. Sunlounger feat. Zara – Lost
    07. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs. Jochen Miller – In & Out Of Connection (Armin van Buuren Mashup)
    08. Stoneface & Terminal – Blueprint (Club Mix)
    09. Rapha – Pandora (Daniel Kandi Emotional Mix)
    10. 4 Strings & DJ Shaine – The Way It Should Be (Dub Mix)
    11. Mark Norman – Restart

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Prasoň 369.

01. Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes
    Sander si vytáhnul část vokálů Robbieho a přidal k tomu svůj typciký sound a máte hitovku jak vyšitou. Jak jednoduché, ale také vyčůrané 🙂 6/10

02. Moussa Clarke & Terrafunka – She Wants Him [Armada]
    Tato předělávky od The Police už jednou v Asotu zazněla 7/10

03. Ronski Speed – Bluescreen [Euphonic]
    Progressivnjěší track z Ronskiho alba. Ale tak jako všechno ostatní na albu to nijak nevybočuje z průměru 6+/10

04. Kerli – Walking On Air (Armin van Buuren Remix) [Def Jam Recordings]
    Armin se také přidal k Mau5 soundu, což se mi ale vůbec nezamlouvá 5+/10

05. Blendbrank – Synthetic Symphony (Mohawk Remx) [Vibrating Balance Records]
    Mohawk je celkem zárukou kvalitního soundu a potvruje to i v tomto případě 7+/10

06. Pulser – Sunseeker
    Pulser také nezklamal. Sice nic převratného ale poslouchá se to odbře 7+/10

07. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Remix) [Armind]
    Profláknutý vrz remix 6/10

08. Waterspark – Fairway (Monogato Remix) [Tune of the Week]
    Armin měl raději vybrat Mat Zo remix, který je melodičtější 7/10

09. Ronski Speed – Last Remaining Light
    Asi vůbec nejlepší track z Ronskiho průměrného alba 8/10

10. 4 Strings & DJ Shaine – The Way It Should Be (Dub Mix) [Liquid Recordings]
    Nádherný uplifting 9+/10

11. Rapha – Pandora (Daniel Kandi Emotional Mix) [Sensate Europe] [Future Favourite]
    To samé 9+/10

12. 7 Skies & Static Blue – Central Park
    Kdo by to byl řekl do Static Blue, že se z něho ve spojení se 7 Skies vyklube jedno z nejlepších uplifting trance spojení. Tohle je prostě bezchybný uplifting 10/10

13. Alex Pich & Dmitry Federov – Drops On The Moon (Jonas Hornblad Remix) [Enhanced Progressive]
    Po řadě pecek přichází trochu průměrnější track 7-/10

14. Nucvise – Believers [Vandit Digital]
    Tady se ale naopak vracíme zpět do A ligy upliftingu, další paráda 9+/10

15. Philippe El Sisi – Witness
    Nasamplovaný kočičí řev a energetický sound od Sisiho, který má i větší pecky 7+/10

16. Giuseppe Ottaviani feat. Stephan Pickup – No More Alone (John O Callaghan Remix) [Vandit]
    Originál se mi sice zamlouvá o něco víc, ale žádný z remixů není špatný 9/10

17. Jammaster A – Cicada (Talla 2XLC Remix) [2 Play Records]
    Trochu tvrdší sound, v podstatě až hardtrance má na svědomí samozřejmě producent Ace De Brain 7-/10

18. Gareth Emery vs. Delerium – This Is Silence (Myon vs. Shane 54 Mashup)
    Další z řady zbytečých mashupů…5/10

19. Stevie Cripps – Solarize
    Žádný zázrak, uplifitng z řady těch zapomenutelných 6+/10

20. Cylum & Velden – Leyenda [Aurora Digital]
    Trcohu energetičtější záležitost, která mě zaujala o něcé více než předchozí track 7/10

21. Robert Nickson – Spiral [ASOT Radio Classic]
    Spiral není zase až tak stará záležitost, ale titul klasiky jí určitě patří 9/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

A State of Freezer dohání…368

01. Wippenberg – Chakalaka [High Contrast]
    Zaručená hitovka hned naprvní poslech. Určité elektro pasáže připomínají funny track Goodbey Horses a nechybějí ani přivrzlé pasáže 6+/10

02. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Remix) [Armind]
    Známá vrzací dvojka First State tentokrát provedla svůj trestný čin na tomto tracku, ale tentokrát to nedopadlo až tak katastrofálně jako v jiných případech 6/10

03. Deadmau5 – Clockwork (Cosmic Gate Remix) [Songbird]
    Ale tak toto je přeci jen předělávka staré klasiky Orange Theme, jakýpak Clockwork…v každém případě tvrdší Cosmic Gate sound této klasice ani nějak neuškodil 7/10

04. Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes [Black Hole]
    Hodnoceno minule 8/10

05. Ronski Speed – Hemisphere [Euphonic] (taken from album Pure Devotion)
    Tak tady je to jako pěst na oko ta tech pasáž, hrůza 3/10

06. Stoneface & Terminal – Blueprint [Euphonic]
    Progressivnější originální verze, já však preferuji Club Mix 7/10

07. Sasha Virus – Galatika (Mike Koglin Remix) [Addictive Global]
    Prázdné techy pasáže, ale ke konci se přeci jen dočkáme nějaké té melodie 6/10

08. 4 Strings & DJ Shaine – The Way It Should Be (Dub Mix) [Spinnin]
    Tak takovou uplifting nádheru jsem od tohoto spojení nečekal ani ve snu 9+/10

09. Giuseppe Ottaviani feat. Stephen Pickup – No More Alone [Vandit] [Tune Of The Week]
    Armin tuhle pecku objevil celkem pozdě, ale lépe než nikdy 10/10

10. Ferry Corsten – Radio Crash [Flashover] [Future Favorite]
    Známý cool track z minula 7+/10

11. Kai Jee n Eidan – Unlocked (Sly One vs. Jurrane Remix) [Perceptive]
    Výborný uplifting, který nedávno vyšel 8+/10

12. Nalin & Kane – Beachball (Myon & Shane 54 Dub Mix)
    Moc velkých změn se tato klasika nedočkala, což je ale asi dobře 7+/10

13. Rapha – Pandora (Daniel Kandi Emotional Mix) [Sensate Europe]
    Armin rozhodně nešetřil superlativy při hodnocení tohoto emotivního upliftingu a já se k němu přidávám 9/10

14. Airbase feat. Floria Ambra – Denial (Airbase Remix) [In Trance We Trust]
    Agresivnější remix sluší tomuto tracku rozhodně více než poněkd prázdná origináolní verze 8/10

15. Barry Connell – Frizzbomb (John O Callaghan Remix) [Goodgreef]
    Typický JOC sound obsahující prázdné pasáže 7/10

16. Denga vs. Manus – Lost Love (Vengeance Remix) [Tetsuo]
    Lethal Industry 2008? To teda nepotřebujeme 5/10

17. Avenger – Climax (Lightened Mix)
    Náladu mi zlepšuje tento brilantní uplifting 9/10

18. Tom Colontonio – Xtreme Tactics [Vandit Digital]
    Od Colontonia nemůžeme čekat více než jen průměr 6+/10

19. Viframa – Cristalle (Katana & DJ Precision Remix) [Jinx] [ASOT Radio Classic]
    Originál, který se objevil kdysi na Politics Of Dancing je určitě zajímavější 7/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tááák a jdu dohánět sm0

Asot 367 with Armin Van Turgeňev

01. Jaytech – Vela [Anjunadeep]
    Pepe Garden to zrovna není a trošku to i nudí, přesto jeden z těch lepších tracků z jejich alba 6/10

02. Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes [Black Hole] [Tune Of The Week]
    Lehce cheesy, ale přesto extrémně návyková melodická vrzačka 8/10

03. Lustral – Everytime (Glenn Morrison & Bruce Aisher Dub) [Baroque Digital]
    Remix klasiky v tomto progressivnějším podání lehce nudí 6/10

04. Adam Stodtko vs. Sundriver – Monique (Robert Burian Mix) [Red Force]
    Opět progressivnější track a opět trochu nudí, bez nápadu 6-/10

05. David Forbes – Harpoon [Fraction]
    Výrazné zrychlení, ale také zlepšení. Výborná piano melodie. Forbes se vytáhnul. Polde mého názoru jeho nejlepší track od Escape 8+/10

06. Purple Mood – Chinese Theatre [Shah Music] [Future Favorite]
    Předchozí Tokyjský singlík byl určitě lepší, ale i tento stojí za poslech 7/10

07. Stoneface & Terminal – Blueprint (Club Mix) [Euphonic]
    Trochu té ueforie v podání této známí dvojky 8+/10

08. Adam Szabo – Altra (Danilo Ercole Remix) [Fraction]
    Jední verze, která neobsahuje píštivou melodii, takže dobrej výběr 8/10

09. Reminder feat. Alynn Carter – Fortitude (Carl B Dub) [Afterglow]
    Teych nášup 7/10

10. Bart Claessen & Dave Schiemann – Madness (Super8 & Tab Remix) [Anjunabeats]
    Skvělej melodičtější remix podstatně agresivnějšího originálu 9/10

11. Ferry Corsten – Radio Crash [Flashover]
    Už název tak trochu prozrazuje, že tady se bude vrzat, skřípat atd…ale není to až tak pravda. Track má sice jakési elektro-tech prvky, ale jinak je to spíše trance a ještě k tomu melodický. Klubovější nádech se nicméně nezapře 7+/10

12. Airbase – Tangerine [Intuition]
    Geniální první polovina tracku. Po breakdownu to trochu ztratí šťávu, ale i tak super 8+/10

13. Algarve vs. Cold Blue – Sakura (Nitrous Oxide Remix) [Tranceflo]
    Výborný remix asi rok očekávaného singlu. Preferuji ale jiné verze 8/10

14. Ian Betts & Dan Stone – Colliding Circles [Conspiracy]
    Toto je tuším Sequentia remix, který je zřejmě nejlepší volbou. Zdařilý uplifting 8+/10

15. Activa – ID [Discover]
    Má očekávání byla asi příliš veliká 7/10

16. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Shine On (Aly & Fila Remix) [Vandit]
    Mnohem povedenější Activa sound, i když tentokrát s lehce cheesy vokály 9+/10

17. Paul Miller – One More Time
    Typický Miller, nic víc, nic míň 7/10

18. Kiholm – Journey Into The Love
    A jdeme si lehce zavrzat 5/10

19. Virtual Vault – Request (Orchestral Mix) [Black Hole]
    Zase okopčený Joop sound, nic extra 6/10

20. Chakra – Love Shines Through [WEA International] [ASOT Radio Classic]
    Klasika, která mě nikdy až tak nezasáhla 7/10

TranceSagy:
    ASOT je od 20 hod každý čtvrtek na di.fm nebo potom od 21h na Dance Rádiu
    Aly s Filou hrajou každé pondělí od 22h na di.fm hodinový Future Sound of Egypt
    a Tyase si už nějak vygooglíš, já ti věřím sm2

Anonymní uživatel
    Host

ahoj lidi prosim vas na kterem radiu a kdy vysila armin state of trance?kdyz tak pisnete na trancesagy@t-email.cz a taky jestli nevite o vysilani sean tyas nebo aly and fila dik

vyrys
    Člen

[quote dukelak]
    PS: nesnášim kytáru Ellera van Buurena[/quote]

sm15sm15sm15sm4

dukelak
    Člen

19. Thomas Bronzwaer – Certitude >>> uáááá 9,5/10 sm5sm5sm5
    21. 8 Wonders – The Return >>> 8/10 sm5
    22. Airbase – The Road Not Taken 8,5/10 sm5
    23. Rank 1 & Jochen Miller – 9 Minutes 9/10 sm5sm5

eh,říkal jsem si,jestli nemám dát o půlbod u každýho víc, ale ee-e, jak to jede krásně za sebou (jediná výtka = no. 20. Unforgivable)…a navíc všechny 4 tracky zaujmou už na první poslech sm3

PS: nesnášim kytáru Ellera van Buurena

Nevim
    Účastník

ve 2 00 na nocni smene kdyz jsme byly jen ja a kamose samy na firme tak posouchla 370 a v leti tam tohle
    Talla 2XLC vs. Carl B feat. Katie Marne – Giving Up Giving In (Keep The Fire Burning) (Sean Tyas Dub Mix)
    a zrovna jsem jezdili na zidlich po hala 😀 docela dream sm11
    song jasna volba 9/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.