Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State of trance 2008
- Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
19. 9. 2008 v 17:57 #99519
Anonymní uživatel
Neaktivnímakauskas: No to hodnocení je teda hodně přísné, ale tak aspon někdo to vzal za mě, když já na to kálím v posledné době 🙂
jinak chystám se dohnat vše co jsem zmeškal….takže moje tradiční přemrštěné hodnocení, který se vůbec nelíbí dukelákovi a jiným bude zase zpět sm2
19. 9. 2008 v 17:34 #99518Binary
Členjaká voňavka? sm15
19. 9. 2008 v 16:57 #99514Sq4Raa
Člennexus: Vidím tu od něj první příspěvek a neobsahuje žádné vulgarismy. To je plus sm2
19. 9. 2008 v 16:46 #99512nexus666
ČlenOuuuuuu sm15
19. 9. 2008 v 16:19 #99511Anonymní uživatel
HostZdravim vsechny trancere sm13,
doporucuji [color=#FF00FF]Aalto – 5….[/color]paradni vecicka a o Kandiho vonavce nema smysl polemizovat ..- [color=#FF0066]Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s Emotional Mix)[/color]
zdare palec…at zije trance…J.
19. 9. 2008 v 14:45 #99502ceero
Účastníktak uplift je pre mna skoro mrtvy, okrem anticipation som tento rok snad nepocul nic co by bolo nejak originalne
19. 9. 2008 v 13:10 #99491makauskas
Členešte k tomu upliftingu: môže byť akýkoľvek ľúbivý, pokiaľ v ňom nepočujem niečo čo ma zaujme, je pre mňa priemer, ale podobne hodnotím aj progressive.
napr. kolega wate na websound.eu používa na asot stupnicu od 7 do 10, to je extrém, kedysi som tiež tracky veľmi nadhodnocoval, dnes sa snažim do subjektívneho hodnotenia zapojiť tzv. porovnávanie. ako to robi jan vavra na djz.cz, páči sa mi jeho stupnica hodnotenia – tracky hodnotí absolútne nie iba v rámci epizódy ako to robí wate. Freezer zas zvykne nadhodnocovať ordinérne uplifty.. každý máme svoju metódu známkovaniasm419. 9. 2008 v 13:07 #99488makauskas
ČlenTo Binary:
– bolo nevyhnutné trochu sprísniť hodnotenie a ísť so stupnicou nadol, keď porovnám track, ktorému som dal 4/10 s trackmi , ktoré majú 10/10 (Solar Factor, Aalto), príde mi to spravodlivé hodnotenie…To Dukelak:
– my sa chápeme, to oceňujemsm1419. 9. 2008 v 12:19 #99476Binary
Člen4 už je podprůměr a 6 nadprůměr. Taky nejsem zastáncem toho dávat kdejaký blbosti 10/10, jak to tu mnozí dělají, ale takovýhle hodnocení mi přijde trochu přemrštěný. Ale je to jeho věc.
4 pro mě je většinou krab.19. 9. 2008 v 11:30 #99469dukelak
Člen4-6 jsou průměrný známky, navíc to makauskas má vysvětlený pojmy jako „tuctovka“ & „ordinérnost“ >>> s tím se naprosto ztotožňuju, přeci napálit 8/10 tracku, kterej je fajn, ale už si ho nikdy nepustíš, je totální nesmysl sm3
19. 9. 2008 v 11:03 #99464Binary
ČlenNo jestli hodnotíš dost dobrý uplifting známkou 4, tak máš docela debilní hodnocení…
19. 9. 2008 v 10:00 #99456makauskas
Člen[b][color=#663333][size=medium]Armin van Buuren – makauskas back 2 Ašrot….370 episode…18th sept 2008[/size][/color][/b]
[b]1st hour: regular episode[/b]
01. Passenger 10 – Mirage (EDX’s Sunshine Remix) [Pilot 6]
[color=#CC3300][b]Z názvu tracku vyplývajú 2 veci: po a) bude to vykrádačka my5i, pže ho má na svedomí EDX a po b) mal by byť slnečný, pže je to Sunshine Remix. Možnosť a) je pravdivá, je to nudná vykrádačka, možnosť b) je fake, nič slnečného na ňom nie je… 4/10[/b][/color]02. Andy Moor feat. Carrie Skipper – So Much More (Shawn Mitiska Remix) [AVA]
[color=#CC3300][b]2nd singel z nadchádzajúceho nového albumu Andy Moora s osvedčenou vokalistkou Carrie S. O remix sa tentokrát postaral Shawn. Ladení v progresívnom, ale opäť príliš my5acom štýle, nápad v ňom postrádam, uvidíme čo prinesie original verzia. Vokál mi príde tiež dosť nezáživný, no tento názor možno zmením po viacerých napočutiach. Táto verzia sa slušných 5+/10[/b][/color]03. San Antonio Harbour – Romantic Avenue (DJ Shah’s Original Mix) [Magic Island]
[color=#CC3300][b]Som plný očakávania.. Bude to ďalšie Shahovo zvukové nič? Alebo prekvapí? No rozhodne neprekvapil… teda aspoň mňa nie. Track na Shaha trochu temnejší, ale inak ma takmer vôbec nezaujal. Takže priemerných 5-/10[/b][/color]04. Myon & Shane 54 – Not A Lot Left [Anjunabeats]
[color=#CC3300][b]Way to Hungary…. Južní susedia podtvrdzujú, že majú okrem ohnivých dievčat aj veľmi dobrého tvorcu. Priznávam sa dobrovoľne, môj obľúbenec. Jeho sound ma chytil za uši už od čias Albionu… Tento track opäť nápadne pripomína hlodavce, to by som mu hneď aj vytkol, ale celková tónina sa mi na rozdiel od iných hlodavčích trackov cekom pozdáva. So známkou váham…. 6/10[/b][/color]05. Kerli – Walking On Air (Armin van Buuren Dub) [Def Jam] [Future Favorite]
[color=#CC3300][b]Armin „na staré kolená“ dopadol tak, že musí kradnúť, resp. vykrádať. Titul FF mi príde trochu protekčný, lebo nepredpokladám, že by najviac ľudí hlasovalo za tento brak. Minulú epizódu som však nepočul, tak neviem… možno je to fakt najlepší track z nej….4/10[/b][/color]06. Leon Bolier – Yay [2Play/Spinnin‘] [Tune Of The Week]
[color=#CC3300][b]Armin robí posledné týždne výdatné promo novému albumu Leona Boliera vydaného pod Spinnin‘ Rec. Track je to typický Bolierov, ak ho máte radi tak vám doslova „bodne“, ak ho nemusíte tak ako ja, príde vám priemerný. Napriek tomu podľa mňa je to to lepšie čo Bolier dokáže vyprodukovať. Cítiť z toho ODB, čiže „oušn drájv búlevard“ 5/10[/b][/color]07. C-Systems – Close My Eyes (Lemon & Einar K Remix)
[color=#CC3300][b]Toto by mohol byť uplifting, tak ako ho mám rád. Na úvod prekvapí „Spanish Guitar“ (Star_Guitar dajme tomu). Prídá sa vokál, nabehne pekne uťahaná melódia, trocha obmena v sounde tejto nórskej dvojice. Určite nie na škodu, aj keď na môj vkus až môj uťahaná. 6/10[/b][/color]08. ID
[color=#CC3300][b]Rozsekávacie ID. Halová výroba, o tom niet pochýb. Takéto Buldozérovky si rád nechám páčiť live (občas), na posluch to však nie je nič extra. Hodnotím 5/10[/b][/color]09. Talla 2XLC vs. Carl B feat. Katie Marne – Giving Up Giving In (Keep The Fire Burning) (Sean Tyas Dub Mix) [Tetsuo]
[color=#CC3300][b]Môj „obľúbenec“ Tyas is back…. Talla, Carl B, Katie a Tyas. Nečakám nič než mainstream….. mýlim sa? Prihlúply breakdown si ma totálne podmanil…taká happy melody – 6/10[/b][/color]10. Orjan Nilsen – Soulflyer
[color=#CC3300][b]Orjan strieda lepšie obdobia s horšími. Soulflyer považujem za jeden z lepších jeho počinov. Chytľavý track, chcem ho počuť live….najlepšie už dnes…6+/10[/b][/color]11. Solar Factor – Urban Shakedown [Progrez] [ASOT Radio Classic]
[color=#CC3300][b]Srdcová klasika, toto som nečakal, za posledný rok som poslal Arminovi zo 5 emailov s „poptávkou“ po tomto tracku… Jasne najlepšia vec akú kedy MIKE vyprodukoval (aj keď Freezer so mnou nebude súhlasiť). Takže 10/10[/b][/color][b]2nd hour: set recorded LIVE from Armada @ Amnesia on Ibiza, Closing Party (16-09-08)[/b]
01. Sander van Doorn vs. Robbie Williams – Close My Eyes 3/10
02. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (First State Remix) 5+/10
03. Signalrunners feat. Julie Thompson – These Shoulders (Club Mix) 5/10
04. Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes 6/10
05. Aalto – 5 10/10
06. Sunlounger feat. Zara – Lost 7/10
07. Armin van Buuren feat. Sharon den Adel vs. Jochen Miller – In & Out Of Connection (Armin van Buuren Mashup) 2/10
08. Stoneface & Terminal – Blueprint (Club Mix) 7+/10
09. Rapha – Pandora (Daniel Kandi’s Emotional Mix) 5+/10
10. 4 Strings & DJ Shaine – The Way It Should Be (Dub Mix) 5/10
11. Mark Norman – Restart 3/10Poznámka: 4 a 5/10 pre uplifting u mňa je stále dosť dobrý uplifting:) lež tuctovka je tuctovkasm4 proste priemer tak či tak
6 a 7 sú pre mňa vcelku zaujímavé tracky
8 a viac je pre mňa dobrý nápad a samozrejme výborný track
3 a menej, vrchol ordinerity alebo kraby1. 9. 2008 v 10:11 #97687makauskas
Členpo dlhej dobe som počúval:
Armin van Buuren – Ašrot 367 (28-08-2008)01. Jaytech – Vela [Anjunadeep] 7/10
– nenáročné Anjunadeep proggy, toto je rádsm502. TUNE OF THE WEEK: Mr. Sam feat. Claud9 – Cygnes [Black Hole]
– Armin toto nazval kdesi ToTY, neviem, nepríde mi to až tak dobré, 7+/1003. Lustral – Everytime (Glenn Morrison & Bruce Aisher Dub) [Baroque Digital]
– X-tá prerábka tohto tracku, resp. remix, 5/1004. Adam Stodtko vs. Sundriver – Monique (Robert Burian Mix) [Red Force]
– nudný remix a vcelku nezaujímavá vec, 4/1005. David Forbes – Harpoon [Fraction]
– toto sa mi pozdáva , aj ked nie je to nič výnimočné, 6/1006. FUTURE FAVORITE: Purple Mood – Chinese Theatre (Shah & Cosmo Remix)[Shah Music]
– v tejto verzii neznie zle, nie je to ani nejaké veľké „stupidisko“, aj keď kedysi MythosNDjCosmo.. no.. proste nič nové, 7/1007. Stoneface & Terminal – Blueprint (Club Mix) [Euphonic]
– tak toto je iné kafíčko, veľmi nápaditý track, 8/1008. Adam Szabo – Altra (Danilo Ercole Remix) [Fraction]
– ordinérny track, 5/1009. Reminder feat. Alynn Carter – Fortitude (Carl B Dub) [Afterglow]
– podobnem nič čo by som si pamätal, 4/1010. Bart Claessen & Dave Schiemann – Madness (Super8 & Tab Remix) [Anjunabeats]
– fínska dvojka vie aj lepšie, pre mňa nezaujímavý remix, 6/1011. Ferry Corsten – Radio Crash [Flashover]
– tak toto ma naopak zaujalo, ferryho typický mrazivý sound, len škoda, že časy Sublime sú už preč, 7/1012. Airbase – Tangerine [Intuition]
– uplifting zo škandinávie, zaujímavý release, ale od Sinister či Garden State to má ďaleko, 7-/1013. Algarve vs. Cold Blue – Sakura (Nitrous Oxide Remix) [Tranceflo]
– N2O opäť ukázal ako „zazdiť“ geniálny originál, 4/1014. Ian Betts & Dan Stone – Colliding Circles [Conspiracy]
– tuc, tuc, tuc, tuctovka, 4/1015. Activa – ID [Discover]
– tuc, tuc, tuc, ďalšia,o niečo lepšia 5+/1016. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Shine On (Aly & Fila Remix) [Vandit]
– kontroverzný track, bez vokálov by sa mi celkom páčil sound (7/10), s vokálmi nie viac ako 5/1017. Paul Miller – One More Time
– Miller je brat Deadmau5a v uplift podaní, 3/1018. Kiholm – Journey Into The Love
– výraznejší ako track predošlý, nie zlý, 5+/1019. Virtual Vault – Request (Orchestral Mix) [Black Hole]
– techy na koniec, a celkom sa mi páči, má energiu a celkom aj harmóniu, 6+/1020. ASOT Radio Classic: Chakra – Love Shines Through [WEA International]
– známka klasika na záver s takým teplým vokálom, 7/10Poznámka: 4 a 5/10 pre uplifting u mňa je stále dosť dobrý uplifting:) lež tuctovka je tuctovkasm4
6 a 7 sú pre mňa zaujímavé tracky
8 a viac je pre mňa dobrý nápad a samozrejme výborný track
3 a menej, vrchol ordinerity alebo kraby24. 8. 2008 v 14:28 #96625Jamie
ČlenStojim za mrazakem tez, ac je to silna sladarna, nejak jsem se do toho zaposlouchal sm11
24. 8. 2008 v 12:55 #96605vyrys
Členmakauskas: jo su z Brna jak si to poznal?sm15 btw sam mam malosm0
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.