TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of trance 2008

• Toto téma obsahuje celkem 631 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 641)
  • Autor
    makauskas
    Člen

vyrys:
    aj keď trochu OT, nie si náhodou z Brna? Na podzim možno budem potrebovať pomoc nejakého Brňáka:)

Aby som nebol OT: ludia, nepite tolko, lebo Lumiere bude nakoniec TOTY:)

vyrys
    Člen

makauskas: na borovicku nesahej!!! hned po slivovici je to druhy nejlepsi piti na svete, ktery je tou nejlepsi odmenou pri kochani se z nejake dvoutisicovky v Tatrach.

jinak su na strane Freezera, je to pecka! ostatne anthem se mi taky vzdycky libilasm16

dukelak
    Člen

Freezer u mě ztraci asi 9,5/10 *važnej smajl* tahle zrůdnost ponižuje Anthem….

makauskas
    Člen

Newman,: [img]http://obrazky.zkouknito.cz/images-photos/img3/sm/1a0a093fbf.jpg[/img]

neřikej, ale nic ve zlýmsm6

Newman
    Člen

[quote Freezer]12. Filo & Peri feat. Eric Lumiere - Shine On (Activa Remix) [Vandit Records]
    Zpívá se v tom a ještě k tomu docela přitepleně (všek to zpívá taky náš Eric), je to trošku cheesy, je v tom trochu té euforie...takže s.h.i.t? neee, tohle je přátelé za 10/10

[/quote]

Náhodou mně se tohle líbí od té doby, co to zremixnuli Aly & Fila. Sice to není na desítku, ale tohle můžu.

btw nic jsem nepil

makauskas
    Člen

Teraz lutujem ,že som nešiel študovať medicinu, freezer by mi určite urobil dobrovolného pokusného králika na tému: [b]Vplyv vypitého množstve spišskej borovičky na schopnosť nerozbiť iPod pri počúvaní Lumiérasm15[/b]

kreeki
    Člen

Flash s tim má už vlastní zkušenosti, zkrátka ví o čem mluví sm4

sem si to teda pustil a čekal jsem že to bude sr*čka a docela mě to překvapilo, málem jsem dokonce začal chválit že to je pro ty pány krok kupředu a až pak jsem si všiml Activy v názvu, hmm takže překvapení se nejspíš nekoná (zásluhy jsou jinde) sm13

bral bych Activa Dub sm3

K1aptcha
    Člen

[quote Freezer]jj asi jsem zmagořil 🙂 prostě se mi to líbíííí sm16 (až to uvidí Klaptcha, tak mi uřízne kulky)[/quote]
    nj ale je přece už známé, že hudba poškozuje sluch, krom toho stav dnešního trancera vybízí k úvahám a komerční scéně se nedá upřít, že je tak úspěšná… navíc když má Lumiéra sm16
    koule se řezat nebudou, alébrž jdu si pustit Keule [color=#778899](Paul Kalkbrenner – Keule)[/color]!

Flash2001
    Účastník

Jojo, alkohol je potvora…sm4

Natix
    Účastník

Pomožte mu, dokud je čas! sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nádhera 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kdo ste mu co dal do pití?sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj asi jsem zmagořil 🙂 prostě se mi to líbíííí sm16 (až to uvidí Klaptcha, tak mi uřízne kulky)

makauskas
    Člen

[quote Freezer]
    10. Tatana & Andrew Bennett feat. Tiff Lacey - Closer (Gareth Emery Remix) [S2 Records]
    Emery potvrzuje svojí letošní top formu. Opět zdařilý a originální remix 8/10

12. Filo & Peri feat. Eric Lumiere - Shine On (Activa Remix) [Vandit Records]
    Zpívá se v tom a ještě k tomu docela přitepleně (všek to zpívá taky náš Eric), je to trošku cheesy, je v tom trochu té euforie...takže s.h.i.t? neee, tohle je přátelé za 10/10
    [/quote]

u 10 súhlas

u 12 začínam mať obavu, že freezer objavil tajomstvo fetusm15

Lukin_
    Člen

Freezer : Pár se mi jich líbí to přiznávám ale to co předvádi Armin jako producent je opravdu katastrofa sm12

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 641)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.