TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace A STATE OF TRANCE 2009 (Mixed By Armin Van Buuren)

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (24 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 63)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

Já sem ku*va rád i za Tuvan… je to oproti všemu za poslední dobu obrovskej skok, po going wrong sem armina odepsal ale tohle si zase našlo malou cestu do srdíčka sm4

Sonique
    Člen

Rozředěnej hehe sm14
    Podle těch ukázek je asi nejlepší Fractal Universe. Ten hlavní motiv se povedl, horší už je to s tím vrzem vokolo, ale tak ještě to není tak hrozný sm3
    Poslechnout či neposlechnout? No zabijete tím dvě hoďky času, to bez debat.

dukelak
    Člen

schmidt: +1

Schmidt
    Člen

[b]Andrews:[/b] Nezdá se mi, že by to mělo něco společnýho se „Sail“…snad jen to po tom rozjezdu. Nicméně je to rozhodně 100x lepší než „Sail“. Ale samosebou uznávám, že na každej si z toho sedne na zadek…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tuvan je shit, proboha, co na tom vidíte? Takovej rozředěnej Sail s ještě horším melodickým nápadem, o oldschool soundu se absolutně nedá mluvit.

Docela jste mě navnadili, čekal jsem něco ala Janeiro nebo aspoň Communication, ale tohle je mrtičný a o ničem.

M.i.k.e
    Člen

Tuvan je fakt mazec maximálnísm10…je vidět,že Armin nezapomněl.škoda,že podobný pecky (stejně jako třeba u Tijse) vychází pod aliasama a jejich „vlastní“ tvorba stojí za prd.

prochi
    Člen

joooo tak ID od Matta Zo z ASOT 390, ktery tak nutne a tezce hledam je Fractal Universe!Love it!

prochi
    Člen

náádhera proste náádhera:

sheppi
    Člen

mě tohle teda na první zběžný poslech vůbec nějak neoslovilo sm7

ceero
    Účastník

Gaia – Tuvan
    Tak to si robite prdel, v zivote som nemyslel ze by som este pocul od armina nejaky track v jeho oldskool style sm10
    A teda rozhodne to stoji za to, 9+/10

Schmidt
    Člen

Poslechnuto včera před spaním, zatím jenom jednou. Rozhodně velice zajímavá kompilace, ani bych neřekl, že CD 1 by bylo nějak výrazně horší než CD 2. I na něm je rozhodně řada pohodových věciček, které minimálně stojí za to si poslechnout !!!! Mně osobně zaujaly tracky M[b]at Zo – The Fractal Universe, Josh Gabriel – Deep Down (mooooc pěkná vokálovka), TyDi – Walk Away, Jerome Isma-Ae – Shaguar[/b], z druhého cedasa rozhodně [b]Sivan, Sunset Boulevard, Look Ahead[/b] a samozřejmě [b]Tuvan a Gaia[/b] !!! Naopak nejhorší tracky: [b]Claudia Cazacu – Freefalling a Myon + Shane 54 – Helpless[/b] – takový pěkný vokály a tak zmrvili ten rozjezd (bzučí to, až běda..gle glesm6sm18). Každopádně zatím jsem to měl v telefonu v uších jen jednou, tudíž je možné, že logicky po opakovaném poslouchání změním stanoviska…ale rozhodně ne u takovejch tracků jako Fractal Universe nebo Tuvan ! sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Cd 1 – On The Beach
    1. John O’Callaghan feat. Lo-Fi Sugar – Never Fade Away (Andy Duguid Mix – On the Beach Intro Edit) celkem pěkné, i když zvukově celkem prázdné, jak už jsem si od Duguida zvykl…6/10
    2. Sunlounger feat. Kyler England – Change Your Mind (Myon and Shane 54 Remix) vokálové pasáže ujdou, jinak taky celkem prázdné 5/10
    3. M6 – Paradise Lost pohodovka 6+/10
    4. Ron Hagen & Pascal M – Riddles In The Sand baleárskej sound mě nidky vůbec nebral, není to špatná produkce, ale mě to nudí 5/10
    5. Mat Zo – The Fractal Universe celkem zajímavé 6+/10
    6. The Blizzard with Gåte – Iselilja (Sunn Jellie & The Blizzard Dub Remix) na tomhle tracku jsou zajímavé jen ty vokály a ty tady nejsou, takže pěkná nuda 4/10
    7. Monogato – Miami Vibe (Omnia Remix) příjemnej summer sound, opět ale nic dechberoucího 6+/10
    8. Josh Gabriel presents Winter Kills – Deep Down překvapivě docela dobré a chytlavé 6+/10
    9. Myon and Shane 54 feat. Aruna – Helpless (Monster Mix) opět sucházející vokály, ale melodie nikde 5/10
    10. tyDi feat. Audrey Gallagher – You Walk Away když už nic tak to má aspon správnej drive 7/10
    11. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Faces hitovka současnosti, čím víc to poslouchám tím lepší to má score 🙂 8+/10
    12. Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All ohranej kolovrátek 6/10
    13. Jerome Isma-Ae – Shaguar celkem kvalitní prog trance 7/10
    14. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (Nic Chagall Remix) šablonovitej remix, nezaujalo 5/10

tak state of house mám za sebou, slušně jsem se nudil, i když tam není teda žídnej vyloženej krab…teď jdeme ale konečně na trance…

Cd 2 – In The Club
    1. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) klasickej hitově cílenej pro prachy dělanej CG remix, svůj účel to splnilo 7/10
    2. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of You (Cosmic Gate Remix) tohle je ovvšem shit jak prase 3/10
    3. Gaia – Tuvan Armin zpět ve formě, dokonce to předčilo moje očekávání, prostě kvalitní trance jak za starých časů 9/10
    4. Michael Tsukerman – Sivan pěkné pánko, trochu jednodušší melodie, ale celkově slušné 7/10
    5. Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Remix) 7/10
    6. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Freefalling řekněte sýýýýr 4/10
    7. Aly & Fila – Rosaires nic moc, Khepera mi přijde teda mnohem zajímavější 6+/10
    8. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard super, i když možná bych radši dubík 8+/10
    9. Signum – Addicted takovej klasickej oldschool uplift sound ovšem zasazenej so píše proggy beatů, velice slušné 8/10
    10. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix) podobné jako orig 7+/10
    11. Thomas Bronzwaer – Look Ahead pro mně určitě nej track z kompilačky, pořádná dávka trancevé enrgie 9+/10
    12. Neptune Project – Aztec hodně podobnej sound jako Alíci…vyloženě napodobenina, ujde to 7/10
    13. Phuture Sound feat. Angie – Come To Me (ASOT 2009 Reconstruction) další povedená věc 8/10
    14. Dreastic – Blade Runner nevim jestli ta melodie je z toho filmu, ale zamouvá se mi to 8/10
    15. 3rd Moon – Monsun no a nakones nitrous a jeho další parádní počin 9/10

cd2 je určitě mnohem lepší, Tuvan a Look Ahead jsou nej tracky z kompilačky….

cd1 6/10
    cd2 8/10

dukelak
    Člen

1. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) // 6/10 …trošku vylepšenej originál, ale jasně předvídatelnej, škoda
    2. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of You (Cosmic Gate Remix) // 3,5/10 …aneb EoL 2, Airbase – Back je imo mnohem lepší varianta
    3. Armin van Buuren pres. Gaia – Tuvan // 9/10 …láska na první poslech, ten kluk ušatá nezapomněl!
    4. Michael Tsukerman – Sivan // 7/10 …fajnová letní věc s pěkným piankem a s potencialem po více posleších!
    5. Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Remix) // 7,5/10 …profláklej track se strašně chytlavou melodií…
    6. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Freefalling // hodně nevýrazná věc potopeným vokálem 4/10
    7. Aly & Fila – Rosaires // 3/10 …šablonovitý kýčovitý nic
    8. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard // 6/10 …léto,léto mý…tohle mě docela baví, ale nebude to na dýl, než týden
    9. Signum – Addicted // 7/10 moji oblíbenci nezklamali, ale zázrak se taky nekoná, uvidíme po naposlouchání
    10. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix) // 7,5/10 …škoda táhlýho nástupu na breakdown, ale tu melodii žeru
    11. Thomas Bronzwaer – Look Ahead // standartní „ratata“ & „áááá“ uplift bez ničeho, co by stálo za zapamatování 4,5/10
    12. Neptune Project – Aztec // tohle šlape, jojo, tohle bude novej Tomáš! na prgo poslech 8/10, yeeah

=>
    * 11 & 12 jsou na tutti prohozený 🙂

13. Phuture Sound feat. Angie – Come To Me (ASOT 2009 Reconstruction) // trochu zpomalujeme, houpavej sound mám rád, vokál fajn, kdo je sakra PS? 7/10
    14. Dreastic – Blade Runner // ovšem tohle je slušná lítačka, která po breaku ale ztratí dech, takže jen 7/10
    15. 3rd Moon – Monsun // Nitrous produkuje líp pod svejma solo projektama, ale při monzunu bude na akcích padat strop, 7,5/10

pozn. >berte to s rezervou, hodnoceno po jednom poslechu sm4 …takhle obvykle nehodnotím, tahle kompilace je vyjímkou
    >takže CD2 bych hodnotil 6,5/10…je tu několik potencionálních hitů, víc poslechů nutností, souhlas s Freezerem ve volbě dvou nej tracků CD2, akorát by mě zajímalo, jestli se mu líbí teda Bronzwaer nebo Aztec 😀

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

…a po pěti komplet posleších to slyším takhle >>>

1. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) 6/10
    2. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of You (Cosmic Gate Remix) 3,5/10
    3. Gaia – Tuvan 9.5/10 …“husinový“ tracky za letošek spočítám na prstech jedný ruky, tohle je jeden z nich
    4. Michael Tsukerman – Sivan 6,5/10 …děsně mě vytáčí ta „stopka“ po breakdownu, připravila track o poctivej bod!
    5. Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Remix) 7,5/10
    6. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Freefalling 6,5/10 …ono to docela jde 🙂
    7. Aly & Fila – Rosaires 2,5/10 šitka na entou
    8. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard 8/10 …můj první omyl 🙂 dont fejd evéééj!
    9. Signum – Addicted 6,5/10 …taky pořád čekám, že objevím ono tajemství a nic…
    10. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix) Eller to zazdil!!!!! už zase 😀 ale jelikož je to zatim unreleased, tudíž nenaposlouchaný, pořád 7,5/10
    11. Neptune Project – Aztec 4,5/10…za timhle si stojim, egyptskej kýč mě neatakuje, ať so je to pro Armina prozatimní no. 1 🙂
    12. Thomas Bronzwaer – Look Ahead 8,5/10…proč to dostalo tak málo prostoru? volume doprava, řež!
    13. Phuture Sound feat. Angie – Come To Me (ASOT 2009 Reconstruction) 7,5 kamtumí 🙂
    14. Dreastic – Blade Runner 7/10 a-a-a-a…
    15. 3rd Moon – Monsun 8,5/10 propracovanej výbornej uplift s pořádnou basou, supported 🙂

dukelak
    Člen

poslouchám na playeru jako první CD2, ty CG remixy jsou nuda obrovská, ale Tuvan si vracim už potřetí sm5…zbytek sem naedituju,až doposlouchám

Anonymní uživatel
    Neaktivní

novej Bronzwaer zanechal nej dojem, i další věci znějí hodně dobře, ale težko hodnotit podle minuty a půl, Tuvan zní taky nadějně…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 63)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.