Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 6. 2009 v 20:13 #130677
makauskas
Člen[quote Freezer]
07. OceanLab - I am What I am (Lange Remix) no a tady máme podle mně nejlepší track z aktuálního remixového alba Oceanlab. Super vokály a ta nadupaná basovka, yes! 10/10[/quote]Moje slová, Langeho výborná práca, tam by som aj ja išiel blízko k 10 ale tak u mňa 9/10
6. 6. 2009 v 18:29 #130667Sonique
Člen[quote Freezer]07. OceanLab - I am What I am (Lange Remix) no a tady máme podle mně nejlepší track z aktuálního remixového alba Oceanlab. Super vokály a ta nadupaná basovka, yes! 10/10[/quote]
Tak jsem si to pustil na youtube. Ten spodek je dobrej, to ostatní mě už netankuje.
6. 6. 2009 v 14:50 #130655Czech smejd
ČlenClaudia Cazacu – Liquor -> tak to je solidní nášup sm11
remix od Langeho – perfekt
no a armin se překonal, konečně udělal pořádnou věc narozdíl od těch předchozích shitózních srač** sm125. 6. 2009 v 1:09 #130480Anonymní uživatel
NeaktivníEšus 407
01. Myon & Shane 54 feat. Aruna – Helpless (Monster Mix) – tenhle track by byl pecka, kdyby nezačal později vrzat jak prase 6-/10
02. Adiva – How Does It Feel (Myon & Shane 54 Remix) – to sice nevrže, ale trochu to nudí, takovej chiiled summer sound 6-/10
03. Sunlounger feat. Kyler England – Change Your Mind (Myon & Shane 54 Remix) podobné, ale s vokálama, taky celkem nuda 6-/10
04. OceanLab – Just (Myon & Shane 54 Remix) – parádní pasáž z originálu, následována vrzem 6/10
05. Steve Brian – Yala – další summer sound, opět se mírně nudím 6/10
06. John O’Callaghan feat. Lo-Fi Sugar – Never Fade Away (Andy Duguid Remix) o něco lepší a chytlavější 7/10
07. OceanLab – I am What I am (Lange Remix) no a tady máme podle mně nejlepší track z aktuálního remixového alba Oceanlab. Super vokály a ta nadupaná basovka, yes! 10/10
08. Temple One – String Theory můj oblíbenej projekt a změna stylu, toho jsem se dost obával…už od začátku jde znát změna, trochu navrzlej pomalješí spodek, v brekadownu se rozeznějí strings jak kráva a rozjede se to do takové temnější tranceu ve stylu Purple Haze apod. Zajímavé, i když radši starej Temple sound 7+/10
09. Ferry Tayle & Static Blue – L’Acrobat výbornej uplift, ještě lepší je bluemanův remix 8+/10
10. Gaia – Tuvan [Future Favourite] asi nikdo nepochyboval o tomto vítězi 9/10
11. Mat Zo – the Fractual Universe pěkné, po nějakým tom poslechu navíc dávám 7+/10
12. Tritonal – Cloud Base – ty teda jedou, track za trackem, tentokrát trochu navrzlejší spodek a spíše upliftová melodie, celkově žádnej zázrak 6-/10
13. Lange vs. Andy Moor – Stadium Four docela nadupanej track, i když z toho nakonec zase vyleze techy vrz pasáž, ale zní to docela cool 7/10
14. Klauss Goulart – Deep Universe (M6 Remix) takhle dobrej uplift bych od M6 nečekal 8/10
15. Alex M.O.R.P.H. – Break the Light – podle očekávání fajn uplifťák 8+/10
16. Phuture Sound feat. Angie – Come to Me – skvělá věc z kompilačky asot09 8/10
17. Thomas Bronzwaer – Look Ahead [Tune of the Week] výborně zvolenej TOTW, Look Ahead je táááááákhle nadupanej uplift 10/10
18. Garry Heaney – Too Far Gone podle mě v tom má prsty rob stevenson alias activa, ale je to spíše béčkové, proto to předal Heaneymu 🙂 7-/10
19. Claudia Cazacu – Liquor celkem našláplej uplift 8/10
20. John O’Callaghan – Broken + Markus Schulz feat. Dauby – Perfect (Mashup) 5/10
21. Oceanlab – Satellite (Above and Beyond Remix) [ASOT Radio Classic] 9+/104. 6. 2009 v 22:35 #130464Anonymní uživatel
Neaktivníno tý vole novej temple one, ale trochu se bojim tý změny, jak píšou všude na forech, mě se líbí ten starej temple one sound 🙂 no uvidíme
4. 6. 2009 v 21:06 #130449Nevim
ÚčastníkFast Distance & Dimension pres. Balearia – Heaven Rain moc euforie to je fakt
Neptune Project – Aztec lespi nez remix AaF
Alex MORPH feat Ana Criado – Sunset Boulevard (Original Mix)
Chicane – Poppiholla
Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Facestak tohle jsi ume zaslouzi blizsi prozkoumani
neco uz je trochu starsi ale jeste jsem se k tomu nedostal az tedka4. 6. 2009 v 20:57 #130447Nevim
Účastníkvyborne dalsi mini recenze jdu to prozkoumat
4. 6. 2009 v 20:45 #130443dukelak
ČlenTemple One – String Theory // ááá, to je vono, spodek zní jako od Purple Haze sm5 …konečně se mi tenhle projekt začáná taky zamlouvat 🙂
4. 6. 2009 v 16:16 #130421Anonymní uživatel
Neaktivní406
01. Nic Chagall – This Moment (Prog Mix) [High Contrast] – rock-trance, docela příjemná věc, jen bych to nechal bez vokálů a vystříhnul tu rockovou pasáž a bylo by to třeba i za devítku, takhle 7-/10
02. Josh Gabriel pres. Winter Kills – Deep Down [Different Pieces] – zajímavá těmnější vokálovka z kompilačky 7/10
03. Chicane – Poppiholla [Modena] to piánko se mi moc líbí 9/10
04. Ron Hagen & Pascal M – Riddles In The Sand [Armada] baleárský pokus od signum asi kvalitní, ale já tenhel styk nemám rád, nudí mě 6-/10 pro mě, objektivně ale 7+/10
05. Gaia – Tuvan [Armind] nej věc od armina od rush hour 9/10
06. Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage – Inside Of You (Cosmic Gate Remix) [Armada] melodie podobná jako Tuvan, akorát rozvrzaná 5/10
07. Push – Universal Nation (George Acosta Remake) zajímávý, spíše proggy remix, celkem ale zbytečný – celkem bez nápadu 7/10
08. Andy Moor & Ashley Wallbridge feat. Meighan Nealon – Faces [AVA] momentální hot hit 8+/10
09. Terry Ferminal & Jonas Stenberg – A Thousand Miles, Memories (Gareth Emery Edit) [High Contrast] gareth nějak z formy 5/10
10. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard [Vandit] [Future Favorite] pěkný summer uplift 9/10
11. Tritonal feat. Soto – Invicible Sun [S107] příjemná vokálovka 7+/10
12. Be:Gold – Starstruck (Jochen Miller Remix) [Musical Madness] floor killer madness, doma ne-e 5/10
13. Ronski Speed – Are You? (Sun Decade Dub) [Euphonic] trochu mi to připomíná rank1 sound, ale trochu navrznutý 6+/10
14. Airbase – Back [In Trance We Trust] návrat k serenity, melodie mi nesdí 6-/10
15. Ilya Soloviev – Universal Universe [Timeline] lehce nadprůměrný uplift s pěkným vocal samplem i melodií 7+/10
16. Signum – Addicted [A State Of Trance] sice proggy spodek, ale jinak celkem upliftová melodie, dobré 7+/10
17. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix) – with LIVE guitar by Eller van Buuren – eller at zůstane doma i se svojí kytarou, protože ta nemá co v tranceu dělat, i když moc to nezkazil 7+/10
18. Talla 2XLC & Robert Burian – Deja Vu [Tetsuo] jo tak tohle má slušnej drive 8+/10
19. Neptune Project – Aztec [Future Sound Of Egypt] [Tune Of The Week] napodobenina alíků a celkem zdařilá 8-/10
20. Fast Distance & Dimension pres. Balearia – Heaven Rain hehe víc euforie tam už asi ani narvat nešlo, trochu přeslazené možná 8+/10
21. Pulser – My Religion [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic] lepší je Lange remix 8/1030. 5. 2009 v 1:19 #129839mountainer
Člentak budu asi první, kdo obdaruje Oslo Syndrome desítkou, ale nemůžu jinak sm16 dneska jsem se dokonce přistihl, jak si to pobrukuju ve městě, takže to už je vážný sm0
22. 5. 2009 v 17:39 #129037Anonymní uživatel
Neaktivnív současné době spolupracuje s ním, ale jak dlouho to netuším…
22. 5. 2009 v 10:02 #128995Binary
Člen[i]jentak mimochodem dopátral jsem se, že za Morpha produkuje tracky Tom Porcell aka Funabashi[/i]
Zajímavý zjištění.. a to si je nechává produkovat už od začátku svojí kariéry, nebo si Porcella najal až později?
22. 5. 2009 v 2:11 #128988Anonymní uživatel
NeaktivníDnes je to tu včas! důvodem je hodně dobrá epizodka, která mě nalákala 🙂
Azzot 405.
01. Chicane – Poppíholla [Modena]
– chicane je zpět, i když tento track je jen předělávkou něčeho jinýho, klavírní melodie je nádherná ale co ten myší sound? ten by tam být nemusel ale kvůli tomu piánku nemůžu jít pod 8+/1002. Dakota – Johnny The Fox (Barnes & Heatcliff Remix) [Coldharbour Red]
– po melodické parádě trochu toho chaotického soundu s navrzlým spodkem 6/1003. Fabio XB & Andrea Mazza – Light To Lies (Gareth Emery Remix) [S107] [Future Favorite]
– tohle se mi postupně hodně zalíbilo, hlavně ty vokály jsou parádní 9/1004. Dave202 – Departure
– netuším jestli to dělal tyas, nebo nějaký jiný producent, ale je to spíše proggy track, i když melodie by sedla klidně i do upliftu, pěkné, hodně melodické 8+/1005. Alex M.O.R.P.H. feat. Ana Criado – Sunset Boulevard [Vandit] [Tune Of The Week]
– ochutnávka z Asot kompilace, výborný vocal uplift (jentak mimochodem dopátral jsem se, že za Morpha produkuje tracky Tom Porcell aka Funabashi) 9/1006. Ketho meets Michael Calderone – Break Of Day [Motion]
– asi pro každého už známá věc, solidní melody prog 7+1007. Talla 2XLC – Salvation (TNR Remix) [Tetsuo]
– ucházející věc z minula 7/1008. Vimana – We Came (First State Remix) [Black Hole]
– lepší je Akira Kayosa rmx, ten aspon nevygraduje do tech pasáže…6/1009. Depeche Mode – Peace (Sander van Doorn Remix) [Mute]
– SVD předvedl velmi slušný remix nového DM singlu, Gahanovi vokály jsou excelentní a taková jakoby ponurejší atmosféra na techy spodku k tomu skvěle sedí 8/1010. Tim Besamusca – Sanctum (Thomas Datt Remix) [Amon Vision]
– takový lehčí nevnucující se polo-uplift, příjemná melodie 8+/1011. Phillip Alpha – Sudden Changes [Digital Society]
– tohodle chlapíka neznám, ale stylově to je takovej ten anjuna-uplift, moc dobré 8+/1012. Lemon & Einar K – The Oslo Syndrome (Jorn van Deynhoven Remix)
– skvělá variace na Anticipation, jinak tenhle uplift spodek prostě žeru – jak se tomu říká sidechain basovka? nevim, kdyžtak mě opravte 8+/1013. Jochen Miller – Bagels In The Morning [High Contrast]
– poklidný uplift sound trochu naruší tahle juchárna od Juchouše 5+/1014. Zirenz & Saint Rush – Shine On Me (Ayana Dub) [A State Of Trance]
– fajn uplift s občasným vokálem 7+/1015. Airbase – Back
– jo tohle je back, někam do doby Tiestova Addagia, ta melodie se mi nějak nelíbí…6-/1016. Oceania – Lost Horizon (Adam Nickey Remix) [Proxoz]
– nádhera ve stylu Slider, ještě že poslouchám trance, takovou melodii prostě v jiném stylu neuslyšíte! 9+/1017. A.M.R. – Sand Dunes (Daniel Kandi Remix) [Enhanced]
– Kandi ne úplně v top formě i tak to stačí na 8+/1018. Filo & Peri – Drops Of Jupiter (Main Mix) [Vandit Digital]
– začátek nadějnej, ale pak je to celkem o ničem 5+/1019. Philippe El Sisi – Humble [Future Sound Of Egypt]
– Alíci za Philippa vyprodukovali ucházející egypt uplift 7-/1020. Sean Tyas – Seven Weeks [Doorn]
– změna labelu, změna stylu…Tyas ukazuje že umí vyprodukovat i stylově hodně odlišný track než jak jsme u něj zvyklý. Stylově podobné jako třeba SVD, ale trochu v tranceovějším podání bych řekl 8/1021. BT – Mercury & Solace (Master Mix) [Headspace] [ASOT Radio Classic]
– postarší dreamy trance, celkem kvalitka i na dnešní dobu 8/1021. 5. 2009 v 1:35 #128913Anonymní uživatel
Neaktivníjj Khepera je určitě trochu změna v podání Alíků a já tu změnu celkem vítám, protože v poslední době to nebyla žádná sláva. Poslechnul jsem už víckrát a zyvšujii na 8+/10 🙂
21. 5. 2009 v 1:15 #128912mountainer
Člentrack Khepera mě taky poměrně překvapil, docela se vymyká aktuálnímu alyfiláckému soundu, který už mě v poslední době vůbec nebavil, takže je to na 8/10 sm3
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.