TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2009 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 287)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Krkonošské pohádky 404.

01. Moonbeam feat. Avis Vox – About You [Future Favorite] – občas se fakt divim co že to vyhraje za nevýraznou věc, i při pečlivějším poslechu jsem v tom nenašel nic extra zajímavého, jen ok vokálovku se skoro žádnou melodií 6/10
    02. Fabio XB & Andrea Mazza – Light To Lies (Gareth Emery Remix) – řekl bych že ty sladké vokály se spíše temnými pasážemi k sobě až tak nesedí, ale i tak mi to přijde jako zajímavý track, který si určitě ještě několikrát poslechnu 8/10
    03. tyDi & Dennis Sheperd feat. Marcie – Somehow vokálky – empty pasáž, vokálky, – empty pasáž…to nemám rád 5/10
    04. Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All (Beat Service Juicy Remix) ke konci se to trochu pokazilo, ale jinak zuvkově celkem pestrý track 7/10
    05. John Hetmond & Osip – Lungomare hodně dobrá věc s trochu těmější ale výbornou melodií 8/10
    06. Arc – 8:47 AM (Ronski Speed Remix) ronski si zase neodpustil vrz pasáž, ale já mu to tentokrát prominu, mě se to celkově tentokrát hodně líbí 8/10
    07. Ronski Speed – Are You? (Club Dub) tady už nic nepromijím, pže tady mě to vyloženě nasralo! tak pěkně to gradovalo…5/10
    08. Saints & Sinners – Peace (Breakfast Remix) [Tune Of The Week] podle mě jedna z hitovek léta, i když já si u toho až tak nebahním, ale je to ok 8-/10
    09. Ben Gold feat. Senadee – Today známá věc z minula, která by byla lepší bez vokálů 7/10
    10. Richard Durand – Ancient Garden jedna z nej věcí na albu 8+/10
    11. Richard Durand – Slow Geisha jedna z nevýrazných věcí na albu 5/10
    12. Richard Durand – Chaos no a jak název napovídá, to je úplnej chaos 🙂 techárna prostě 6-/10
    13. Steve Anderson – Before Long (Alex M.O.R.P.H. Remix) Morphovi producenti tomu dodali trochu větší šťávu, ale jinak to není nic vyjímečného 7+/10
    14. Impulse Drive – Higher State (Omen Remix) zpět k progu, nějak mi to nepřišlo zrovn k chuti, jsme v upliftové hoďce! 6-/10
    15. Armin van Buuren feat. Cathy Burton vs. Cosmic Gate – F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup) jeden z těch lepších mashupů se evidentně minule líbil 7/10
    16. Ilya Soloviev – Universal Universe příjemnej uplft, melodie není zrovna z těch unikátních 7+/10
    17. Bobina – More Than Love (Heatbeat Dub) vrz sem vrz tam, heatbeat si nedaj pokoj 4/10
    18. Aly & Fila – Khepera trochu překvapivý nový singlík, žádná euforie tentokrát, melodie je spíše taková mystická, není to špatné, i když překvapivé! 7+/10
    19. Dave Shifting & Nivaya – Excerpta to je jedna z těch zmiňovaných unikátních melodií!! 9+/10
    20. Sonic Inc. – Taste Of Summer (Raver Rework) takhle zprasit jednu z největších klasik trance pane raver, fuj! 3/10
    21. Sonicvibe & Mike Shiver – Lunation (Masters & Nickson Remix) [ASOT Radio Classic] jo tuhle klasiku můžu, ostatně od masters and nickson je všechno super 9/10

nexxie
    Člen

konecne muze do asotu zaradit light to lies 🙂

mountainer
    Člen

jojo, v remixu je Anticipation dost slyšet, ale líbí se mi mnohem víc než origoš…možná si chtěl Deynhovňák přihřát polívku na slávě Anticipation, proto svůj remix hodil tímhle směrem sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

právě, že originál mix není Anticipation vůbec podobnej, ale tenhle remix jo, takže možná je chyba v matrixu a jsou porhozený orig s remixem 🙂

Newman
    Člen

To je možné, já original mix neslyšel sm2

K1aptcha
    Člen

[quote Newman][b]18. Lemon & Einar K - The Oslo Syndrome (Jorn Van Deynhoven Remix)[/b]

Podoba s Anticipation je víc než zřejmá, vykrádají sami sebe :D[/quote]

případně Deynhoven jde do h**** sm2

Newman
    Člen

[b]18. Lemon & Einar K – The Oslo Syndrome (Jorn Van Deynhoven Remix)[/b]

Podoba s Anticipation je víc než zřejmá, vykrádají sami sebe 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kutil tim 403.

01. Andrew Bennett – Break Away (Martin Roth NuStyle Remix) [S107] klasická nu style rothovina, slušné 6+/10
    02. Ashley Wallbridge & Andy Moor feat. Meighan Nealon – Faces [AVA] [Future Favorite] chytlavá moorovina z minula 8/10
    03. DJ Observer & Daniel Heathcliff – Fake Call [In Trance We Trust] dlouho to vypadalo nadějně a nakonec přišla taková ta fujky pasáž 6-/10
    04. Moonbeam feat. Avis Vox – About You [High Contrast NuBreed] Moonbeam konečně trochu obnovili svůj sound, sice originální, ale moc nezaujlao 6-/10
    05. Van Der Vleuten – Lost In Nowhere [Combined Forces] velice podobné pojetí jako v remixu pro boomjinx, fajn trance 7+/10
    06. Talla 2XLC – Salvation (TNR Remix) nevim kdo je tnr ale vytvořil velice pěkný remix pro německého kojaka 8/10
    07. Amster Dyen pres. Airplay 47 – Be Free (Mat Zo Remix) vrz prd bum 4/10
    08. Ferry Corsten feat. Maria Nayler – We Belong (Tritonal’s Air Up There Remix) [Flashover] vcelku dobrý remix, určitě lepší než orig 7+/10
    09. A.M.R. – Sand Dunes (Daniel Kandi Remix) [Enhanced] [Tune Of The Week] celkem typická kanďárna, sice dost dobrý, chlapec umí ještě lépe 8/10
    10. John O’Callaghan feat. Audrey Gallagher – Take It All Away [Armada] možná lehce cheese uplift, ale neva 7+/10
    11. John O’Callaghan – Don’t Look Back [Armada] minulý totw, taky solidní 7+/10
    12. Ben Gold feat. Senadee – Today [Discover] pěkný uplift, jenom bych to radši bez toho today vokálu 7+/10
    13. Stoneface & Terminal – Stardust [Euphonic] nádhera 9+/10
    14. Ingsha – Niavara (Manuel Le Saux Remix) [Magic Island] energetickej uplifťák 7+/10
    15. DJ Eco – The Kids Of New York (Tello & Lioy Ceballos Remix) od eca jsem čekal víc, celkem nevýrazné, možná to chce další poslech 6+/10
    16. Armin van Buuren feat. Cathy Burton vs. Cosmic Gate – F.A.V. Rain (Armin van Buuren Mashup) zajímavý a celkem fungující mashup 6+/10
    17. M6 & Willem van Hanegem – Origin takovej tracho oldschool sound, not bad 6/10
    18. ID – ID(Jorn van Deynhoven Remix) melodie trochu připomíná Anticipation, ale neva, slušně našláplej uplift 8/10
    19. Shato – Your Heart další uplift, trochu slabší oproti předchozímu kousku 7/10
    20. Sabanci & Truby – Leaving Ankara [Vandit] další uplift no, opět celkem na úrovni 🙂 7/10
    21. Greg Downey – Colossal (Greg Downey & John O’Callaghan Remix) [Discover] a to je opravdu kolosální nářez, hodně a myslím tím opravdu hodně energetickej nášup 8+/10
    22. Yahel – You Inside [Cyber] [ASOT Radio Classic] neznám, slyším poprvé, není to nejhorší 6+/10

nexxie
    Člen

si se vratil hodne do minulosti 😀 .. btw i 403 byla skvela episode

Anonymní uživatel
    Neaktivní

na epizodu 342 nebyl čas, ale dám se aspon číslené hodnocení 🙂

01. Ashley Wallbridge & Andy Moor feat. Meighan Nealon – Faces [AVA] 8/10
    02. TyDi & Dennis Sheperd feat. Marcie – Somehow [Armada] 7/10
    03. Three Drives – Greece 2000 (Sander van Dien Remix) [Massive Drive] 7+/10
    04. Gareth Emery – Metropolis [Garuda] 8/10
    05. OceanLab – Lonely Girl (Gareth Emery Remix) [Anjunabeats] 8/10
    06. Lemon & Einar K – The Oslo Syndrome [Agenda] 7+/10
    07. Stoneface & Terminal – Stardust [Euphonic] 9/10
    08. Cosmic Gate – Sign Of The Times (Markus Schulz Remix) [Black Hole] 6+/10
    09. Ferry Corsten feat. Maria Nayler – We Belong (Tritonal’s Air Up There Remix) [Flashover] 7/10
    10. Daniel Wanrooy – Damage [Black Hole] 5/10
    11. Richard Durand feat. Simon – Always The Sun (Dub Mix) [Magik Muzik] 7+/10
    12. Sunny Lax – Reborn (Nitrous Oxide Remix) [Anjunabeats] 8+/10
    13. Mark Eteson feat. Dan Stone – Midas Touch (Onova Remix) [Monster Force] 9/10
    14. Bobina – More Than Love (Heatbeat Dub Mix) [Maelstrom/World Club] 5/10
    15. Rozza – London To Bangkok (Haris C Remix) [Alter Ego Pure] 8+/10
    16. Sonicvibe pres. Valhalla – Hope (Dima Krasnik Remix) [Proxoz] 7/10
    17. John O’Callaghan – Don’t Look Back [Armada] [Tune Of The Week] 7+/10
    18. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) [Captivating] [Future Favorite] 7/10
    19. John O’Callaghan vs. Aly & Fila – Megalithic [Armada] 9/10
    20. John O’Callaghan – Broken [Armada] 6/10
    21. Inertia – The Chamber [Discover] [ASOT Radio Classic] 8/10

no vcelku dobrá epizodka 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2Sexy: protože speciální epizody mě naběvej, ani je nestahuju a neposlocuhám, navíc recenzovat asot 400 (asi 30 setů) to by dělal jen blázen 😀 samozřejmě aktuální epizodku jsem dám hned jak posechnu, což bude snad zítra

2Sexy
    Člen

Frízre, proc uz sem nedavas recenze? Bavilo me to cist…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

lidi většinou nehodntoí ani tak kvalitu tracku, ale vidí v názvu Corsten a už hlasujou jak zběsilí aniž by ten track opravdu stál za to , takže hlas lidu hlas boží v tomhle případě podle mně až tak neplatí 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ale kľud, deti prírody 🙂 – nikto nikoho neuráža 🙂 ak sa track páči natoľko že je v TUNE OF THE WEEK tak žiaden koment – má to rytmus,melódiu a žiadne zbytočné „sample“ . A vyklepávačka to tiež nie je. Freezer si tu môže písať hodnotenia ak hodnotí sám – ale hlas ľudu hlas boží 🙂 a je to správne. Ferry C . tomu napomohol riadne ale len tí naj Dj majú vkus na remixy. Jeho desiatky sú smiešne – nech ide počúvať hop hip hap …

Schmidt
    Člen

Freezerovy recenze jsou velice zajímavé, má rozhodně vytříbený vkus, sm3ale samozřejmě asi jako mnozí další i já s ním ne vždy úplně souhlasím. Co se týče Ferryho remixu k Bobině, ten track se mi taky náhodou velice líbí. sm3Ale jen kvůli svému rozdílnému názoru bych druhého určitě neurážel…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 287)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.