TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2009 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 287)
  • Autor
    Newman
    Člen

vyrys: proto máme i Epic mix, který takto zmršený není sm2

Flash2001
    Účastník

sice do tehle diskuse neprispivam, ale recenze si taky celkem pravidelne ctu a s Freezerem se vesmes shodnu, co se pohledu na tracky tyce

2Sexy
    Člen

Freezre, tvoje ASOT recenze ctu pravidelne a vzdycky uz se nemuzu dockat, az ji sem postnes sm2

vyrys
    Člen

20. Threshold & Detune – Shapeshifter (Riot Mix) kurna uz se mi jezily chlupiska a skoro sem se rozplyval a ono se to nakonec po breakdownu tak posere!!!!! kdyby to po tom breakdownu pokracovalo podobne jako pred nim, tak bych jasal radosti, ze nekdo jeste umi udelat takovej sound, takle je to zprznenina

Binary
    Člen

Freezer: jj, něco v tom smyslu jsem chtěl poznamenat. sm15

Nevim
    Účastník

[quote Binary]Tak já Freezera za jeho recenze musím pochválit, protože radioshows neposlouchám a takhle mám aspoň přehled o novinkách. 🙂 Jen to hodnocení beru malinko s rezervou. sm2[/quote]

+1 akorat to hodnoceni tam se celkem shoduji 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Binary: wow apsoň někdo to čte, a klidně se podle toho můžeš i řídit, protože čím nižší známka tím asi lepší track pro tebe (soudím podle toho, že se většinou moc neshodujeme) 😉

palda: Farukův originál neznám, ale dost by mě samozřejmě zajímalo jak to zní v originálu

Palda61
    Člen

Freezer:
    citace 1: tvůj názor :). Já osobně taky považuju Original Farukova tracku za lepší věc, než již zmíněný remix.
    citace 2: Jistě, úspěch to je, to nepopírám a kdybych byl producent, tak bych taky slavil, kdyby se mi tam dostal track. Ale radši bych můj případný track viděl v jiných radioshows.

Binary
    Člen

Tak já Freezera za jeho recenze musím pochválit, protože radioshows neposlouchám a takhle mám aspoň přehled o novinkách. 🙂 Jen to hodnocení beru malinko s rezervou. sm2

Anonymní uživatel
    Neaktivní

psal jsem narážky a ne urážky sm4

hele vy dva nenarušujte mi tu můj pohodový monolog sm3 sem když už někdo něco přípiše tak to musejí být zrovna anti-asotáři, fakt dobrý sm8

Sonique
    Člen

Na tom něco bude sm15

Sq4Raa
    Člen

Nemusíš říkat nic sm3 Tvé komentáře mají stejný charakter jako ,,mé urážky“.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote Palda61]To samý jako Coastline sm2[/quote]

nesouhlas! Coastlineův origionál After Hours je ze všech verzí nejlepší…a to i přesto že ho remixovala docela věhlasná tranceová jména…

[quote Palda61]A tak pochop, že pro 90% producentů to je to, co chtěj dokázat :D[/quote]

úspěch to je v každým případě ať je někdo fanda Asotu anebo ne, protože kdo by si nepřál být v pořadu, kterej má stejně posluchačů jako všechny osoatní radioshows dohromady 🙂

[quote Sq4Raa]Jojo, 16 je ještě věk, kdy i rozumný člověk chce mít track v ASOTu [/quote]

co na to říct no…sm17 tvé narážky už mi připadají únavné a předvídatelné…

Sq4Raa
    Člen

A proto to vypadá takhle sm2 Já to chápu, úspěch to je.

Sq4Raa
    Člen

.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 287)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.