Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 3. 2009 v 13:50 #119989
Palda61
ČlenA tak pochop, že pro 90% producentů to je to, co chtěj dokázat 😀
14. 3. 2009 v 13:50 #119990Palda61
ČlenA tak pochop, že pro 90% producentů to je to, co chtěj dokázat 😀
14. 3. 2009 v 13:44 #119986Sq4Raa
ČlenJojo, 16 je ještě věk, kdy i rozumný člověk chce mít track v ASOTu sm2
14. 3. 2009 v 9:27 #119965Palda61
ČlenTo samý jako Coastline sm2
14. 3. 2009 v 0:27 #119955Newman
ČlenNebýt těch remixérů, tak v něm není, toť můj názor sm3
13. 3. 2009 v 23:44 #119952Palda61
Člen01. Faruk Sabanci & Nurretin Colak – Anatolian Emotions (Myon & Shane 54 Remix) jejich typický styl, ujde to 6+/10
Ty voe sm10.. Faruk to dokázal!!!!
V 16 má track v ASOTu … Neskutečná gratulace!
13. 3. 2009 v 22:21 #119948Anonymní uživatel
NeaktivníAsot 395
vemu to jen krátce, stejně tu o to není zájem…
01. Faruk Sabanci & Nurretin Colak – Anatolian Emotions (Myon & Shane 54 Remix) jejich typický styl, ujde to 6+/10
02. Nv & Noy – Ocean Drive (Original Mix) nic moc proggy track 5+/10
03. Arnej – Dust In The Wind (Original Mix) [Future Favorite] hodně přeceněnej track 6+/10
04. Sander van Dien – Aurora (Original Mix) vrzač v akci 🙂 ale jsou tam i zajímavé pasáže 6/10
05. Pulser feat Josie – Undo The Silence (Club Dub) ok melodickej prog 7+/10
06. Martin Roth & Bartlett Bros – Losing Gravity (Martin Roth Nu Style Mix) nelíbí se mi ty vokály, melodie je dobrá 6/10
07. Marcus Schössow – From My Heart (Original Mix) vypalovačka z minula 8+/10
08. Cliff Coenraad – Gone South (Original Mix) taky z minula, kde jsem byl možná až zbytečně moc přísný, celkem dobrje tech 6+/10
09. Rafael Frost – Red (Original Mix) tady se armin spletl, to není FC remix ale originál, výbornej track 9+/10
10. Gareth Emery – Exposure (Original Mix) tpyickej emerouš 8+/10
11. Randy Boyer – Thrust (Original Mix) líbí se mi ta melodie, celkem našláplej melody prog 8/10
12. Passive Progressive – Hideaway (7 Skies & Static Blue Remix) bez vokálů je to ještě lepší, prvotrřídní uplift 9/10
13. Boom Jinx & Oliver Smith – Sunrise (Van der Vleuten’s Sunset Remix) to samé, navíc isnpirace Famiconem 9+/10
14. Cressida – Onyric (Stoneface & Terminal Mix) [Tune of the Week] armin vždycky vybírá tak nevýrazné tracky jako tOTW…6+/10
15. Reverse – Distant Destiny (Original Mix) nadprůměrný uplift 7+/10
16. Misja Helsloot pres Just D – Spreadsheet (Vast Vision Banging Mix) taky se mi zamlouvá, i když o něco méně 7-/10
17. Ronski Speed & Jared Knapp – Encompass (Original Mix) ronski překvapil, je vidět že to ještě umí bez techu a vrzu 8+/10
18. Carlo Resoort – Lifetime (4 Strings Remix) překvapivě taky kvalitka 8+/10
19. DJ Ton T.B. – Dream Machine (First State Remix) sice je to spíše uplift, ale vrz pasáž si i tak neodpustili 7+/10
20. Threshold & Detune – Shapeshifter (Riot Mix) velmi nadějně se rozjíždějící track se promění v rádoby cool technařinu 6+/10
21. GTR – Mistral (Original Mix) [ASOT Radio Classic] nevim jestli je to až tak velká klasika jak tvrdí amrin, spíše ne bych řekl…7/10
6. 3. 2009 v 23:18 #119093Anonymní uživatel
NeaktivníPřipojuji i svoje hodnocení, je tam hodně shod s kolegou Sickboyem, ale je tam i pár odchylek
Takže aby v tom nebyl bordel, první hodnotící věta je originál od Sickboye a pod tím je vždy moje vyjádření…(snad to nebude sickboyovi vadit, když to sem takhle celé zkopčím…)
01. Arnej – Dust In The Wind (Intro Mix) [Coldharbour] [Tune Of The Week]
Standartní nynější trendy produkce od Arneje, která je tentokrát doplněna o symfonický breakdown. A jelikož moc dobře víme, že tohoto Toronťana Armin miluje, není zapotřebí se podivovat nad titulem TOTW. 6/10Fr: Pravda…Jinak tenhle track není žádnej zázrak, pohřební melodie a podobný sound jako v předchozích singlech 😉 5/10
02. Reverse – Distant Destiny [Vandit Digital]
Skladba má slibný rozjezd i breakdown. Světlé momenty ovšem náhle vystřídá monotóně pípající sekvence, což je ve finále určitě škoda. 5+/10Fr: Souhlas…velice slibný rozjezd, škodé té pískačky, ale i tak dávám o boda víc 6+/10
03. DJ Eco – Borealis (Element One Remix) [Infrasonic Progressive]
Více než tahle poměrně nudná šeď se mi zamlouvá originál. Mimoto Element One určitě umí i líp. Doporučuji se zaposlouchat do starších autorských produkcí. 4/10Fr: Opět souhlas s kolegou 🙂 Originál je nohem lepší 4+/10
04. David Forbes feat. Antonia Lucas – Because Of You (Remix) [S107]
Po skvěle zvládnuté melodické stránce se jedná o klasickou Forbesovinu, ovšem trochu mi zde vadí pro Davidovy produkce poměrně netypický vtíravý housoidní vokál. Ve výsledku to ovšem stále ujde. 6+/10Fr: souhlas 7/10
05. Alex M.O.R.P.H. – No Regrets (Menno de Jong Remix) [Vandit]
Příjemný melodický progressive. Neurazí, nenadchne. 7-/10Menno nějak stagnuje a když už něco udělá, je to spíše jen proůměr, takže opět souhlas 6+/10
06. Cressida – Nevermind [Euphonic]
Optimistická a zvukově velmi pestrá věc posazená na twistující basovce. 8-/10Fr: Cressida je pro mně synonymum pro nudu, ale tady to až tak neplatí…tohle není špatné 7+/10
07. Discodyne – Deep Impact (Ferrin & Low Remix) [Fenology]
Tvrdší epický, byť pomerně nevýrazný uplifitng s kytarovými prvky. 7+/10Fr: Tak neřekl bych zrovna nevýrazný, ta melodie je docela povznášející, hodně dobré 8+/10
08. Sequentia pres. Sunshade – Mistakes We´ve Made [Conspiracy]
Vcelku ucházející uplifitng, který ovšem nepřekonává přechozí singl pod tímhle aliasem. 6/10Fr: To sice nepřekonává, ale i tak je to povedené 7+/10
09. Cliff Coenraad – Gone South [High Contrast]
Správně drsný floorkiller s nápaditým instrumentálním výběrem a velice coolovní pasáží po breakdownu. 9/10Fr: No když myslíš…pro mě spíše jen další tuctová techárna, ale uznávám, že je tam jakýsi pokus o originalitu 5/10
10. Rafael Frost – Red (Ferry Corsten Remix) [Flashover]
Když už jednou za čas dočkáte něčeho od Ferryho, jste oprávněni mít velká očekávání. O to více vás při poslechu potěší, když jsou ona očekávání alespoň z větší části splněna. 7+/10Fr: Mně se víc líbí originál teda 6/10
11. Bobina feat. Tiff Lacey – Where Did You Go (First State Remix)
Možná překvapí, že se remix od First State, kteří se mimochodem ještě před prázdninami objeví i u nás, nenese v duchu dalších techy experimentů. Namísto toho pěkně šlape, což v tomhle případě kvituji s povděkem. 6/10Fr: Ano ano…také jsem rád, že to nevrže a opět se dokázalo, že First State umí, když neexperimentují 8/10
12. Jan Oostdyk – The Beginning [High Contrast]
Lehce oldschoolová produkce s dalším klišoidním piánkem v breakdownu. 5+/10Fr: Wow tak tohle je celkem mazec, malinko je v tom náznak Push soundu, což já velmi rád 9/10
13. Mark Eteson & Zirenz – The Hymn [Anjunabeats]
Velmi netypická produkce pro Anjunu a solidní vrzárna, nad kterou by kolega Freezer určitě hudroval, v jednom. Mně ovšem nevadí, ba naopak. Škoda jen možná až přespříliš utahaných breakdownů s chorálem, který vás svým nájezdem určitě vyděsí. 8/10FR: Jasný, však já už hudroval, když jsem to slyšel nedávno v TATW…takhle to pokazit tou hrůzostrašnou vrz pasáží 4/10
14. Chris Hampshire & Bissen – The Vault [Discover]
Pěkný upliftový kousek koledující si o nějaký našlapaný remix. 6/10Fr: Přesně tak! Tomu se říká uspávající uplifting 🙂 6-/10
15. Boom Jinx & Oliver Smith – Sunrise (Van der Vleuten´s Sunset Remix) [Anjunabeats]
Ačkoli příliš nemusím ústřední piánkovou melodii, musím uznat, že se jedná o poměrně zdařilý remix lepšící originál. 6+/10Asi stejně dobré jako originál a ta piano melodie je super 9/10
16. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Free Fallin´ [A State Of Trance] [Future Favourite]
Tak nějak zhruba souhlasím s komentářem Freezera z minulého týdne. Ačkoli se zaručeně jedná o zakázkovou produkci, tenhle euforický uplifting se mi líbí. Na druhou stranu jej trochu srážejí vokály Audrey, které obecně moc nemusím. Dub mix by se hodil. 7+/10Fr: Nic moc no…6-/10
17. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix) [A State Of Trance]
Magické kruhy nám přečaroval slovinský mág Blueman a celé je to takové… no… sladce nudné. 6-/10Fr: Nudné ani ne, ale moc toho nezměnil 8/10
18. Adam Kancerski – Who Is In Charge [Vandit]
Jeden z podprůměrných a nezapamatovatelných upliftů od producenta známějšího jako Nucvise. 4+/10Fr: Nucvise? Dík za info! Tím se vysvětluje proč je to tak parádní uplifitnig. Takže ohromný nesouhlas v tomhle případě 😛 9+/10
19. Ummet Ozcan – Timewave Zero [Doorn]
Kombinaci techy spodku a líbivé melodie já hodně můžu. Navíc Ummet patrně nezůstane jen u tohohle releasu a i v budoucnu bude pálit ostrými. Na tohohle chlapíka pozor! 8+/10Fr: Tak tohle já nemusím 4/10
20. Richard Durand – Into Something [Magik Muzik]
Vydařená a chytlavá hitovka posledních dní. 7/10Fr: Yes 8+/10
21. Members Of Mayday – 10 In 01 (Paul van Dyk Remix) [Deviant] [ASOT Radio Classic]
O této klasice samozřejmě vím, nicméně na chuť jsem jí nikdy pořádně nepřišel. Především díky melodii, kterou pravděpodobně vyplodil nějaký ´random melody generator´. 🙂 4/10Fr: Abych se přiznal tak tenhle remix jsem taky nikdy nemusel…když už…tak spíše originál. Nemůžu si pomoct ale zní to jako čistě amatérská produkce, i když ucházející…6/10
6. 3. 2009 v 18:33 #119075Sickboy
ČlenNejnovější recenze (tentokrát ode mě) zde: http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=2040
2. 3. 2009 v 17:10 #1186812Sexy
ČlenGaia – 4 Elements, to je výborná zasněná klasika… Jinak souhlasím s tou Euphorií, že je to vybornej uplift (u mě ovšem v originálu :)). A Ecův Borealis je taky skvělej …
Díky za recenzi ; )
2. 3. 2009 v 16:23 #118676Anonymní uživatel
NeaktivníBeverly Hills 393
01. Luciano Di Nardo – Anymore (Chris Reece Remix) [Sirup]
Nemám nic proti Mau5 stylu, ale když se to udělá takto nudně, pak je to škoda. Ani vokály nic nezachraňují a posílají tento track do věčného zapomnění 4/1002. Kyau & Albert – Hooked On Infinity (Hard Rock Sofa Remix) [Euphonic]
Pokud máte rádi experimentální, nemelodický a skřípavý sound, pak se Vám tento remix asi bude zamlouvat, ale je možný, že i přesto nikoliv 2/1003. Jose Amnesia – Transfusion (JA Sunrise remix)(Frenetica)
Po otřesném předchozím tracku zase něco na úrovni. Kvalitní ponurejší progressive 7+/1004. Oliver Smith – Restless (Signalrunners Remix) [Anjunabeats]
Originál je perfektní, ale Signalrunners udělali docela důstojný remix v jejich typickém stylu 6+/1005. David Forbes feat. Antonia Lucas – Because Of You [Armada]
Melodická vokálovka, která už před časem v Asotu zazněla a mně se už tehdy celkem zamlouvala 7+/1006. Marcus Schossow – From The Heart [Tone Diary]
Začíná to jako tradiční Schossow, takže takový ten chaotický sound. V breakdwonu však přichází docela výrazná melodie, která postupně vygraduje do neuvěřitelně energetické trance smrště. Hodně nečekané od Schossowa. Melodie je typická spíše pro uplifting, ale spodek je spíše do progressive 8+/1007. Tritonal feat. Cristina Soto – Crash Into Reason (Moonbeam Remix) [Coldharbour]
Moonbeam delší dobu nevyprodukovali nic obstojného a ani tento remix to příliš nemění, byť je to návrat k soundu, v kterém se proslavili 6/1008. Richard Durand – Into Something [Magik Muzik]
Překvapil Schossow a teď překvapuje i Durand! A to možná ještě víc, protože jsem si vždycky domníval, že je to docela špatný producent. Tohle je ale výbornej našlaáplej track s chytlavým motivem 8+/1009. Robert Nickson – Circles (Andy Blueman Remix) [A State Of Trance] [Tune Of The Week]
Blueman naopak nemá s čím překvapit, protože víme, že je to prostě talentovaný producent a bylo jasné, že to bude výborné. Příliš toho nezměnil, spíše to jen převedl do svého euforického soundu 8/1010. Forenetix – Classic Trance Nights (Retouch) [Levare] [Future Favorite]
Klasický trance sound porazil všechno z minulé epizody 8+/1011. Heatbeat – Vergatron [Armada]
No more Vergatron! 3/1012. Jo Micali – Euphoria (Vandit)
Vynikající uplifting a to ve všech verzích. Nejvíce se mi zamlouvá asi Indecent Noise remix 9/1013. Epica – Under The Sun [Proxoz]
Nevýrazné a mírně nudné 6-/1014. Hensha pres. Lost Sequence – Monday Delay (Arctic Moon Remix) [Infrasonic]
Ale no tak…co má znamenat ten vrz uprostřed? 2 body dolu 6/1015. DJ Eco – Borealis [Infrasonic Progressive]
Další věc z minulé epizody. Eco chrlí jednu hitovku za druhou. Úroveň kvality si udržuje hodně vysoko 8+/1016. Ummet Ozcan – Timewave Zero [Doorn]
Varianta na W&W sound a různý Doornoviny. Prostě track se skoro nulovou tvůrčí hodnotou 3/1017. Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Free Fallin
Utvořil se nám ženský pakt a tady mi přijde něco podezřelého. Tento track je stylově úplně někde jinde než všechny předchozí produkce od této slečny. Vsadil bych se, že všechny předchozí tracky vytvořil pro Claudii Sied Van Riel a za tímhle počinem stojí ve skutečnosti někdo jako JOC. V každém případě ale nic vyjímečného 6/1018. Scott Mac – Damager 02 (W&W Remix)
V rámci tech-tranceu docela povedená nálož 6+/1019. Gaia – 4 Elements [Captivating] [ASOT Radio Classic]
Arminova klasika. Jen je škoda, že podobné tracky už dnes nedělá…9/1022. 2. 2009 v 17:12 #118030Anonymní uživatel
Neaktivníosobně jsem to taky až nějak extra nezkoumal, ale takhle by to mělo být…je to podle vyjádření samotného Eca 🙂
22. 2. 2009 v 16:57 #118029dukelak
Členmě teda moc odlišná nepřišla, popravdě si myslim, že jde o tentýž track. samozřejmě, že jsem to v asotu slyšel jenom jednou a můžu se mýlit 🙂
22. 2. 2009 v 15:45 #118023Anonymní uživatel
Neaktivníinfo pro paldu: verze Borealis, kterou vlastníš je stará cca 2 roky a tehdy jí Eco sám šířil po netu jako unreleased track. Verze hraná v Asotu je dost odlišná, je to 2009 remake…zůstala jen melodie…Beaty, basovka, perkuse – to vše bylo updatováno do současného soundu. Zatímco stará verze má blíže k upliftu, tak nová je spíše údernějším progressivem.
21. 2. 2009 v 12:11 #117937makauskas
ČlenNexxie: som náročný na novú produkciu, ako človek odchovaný na sounde rokov 90s nie som veľmi naklonený citujem pro sirsi spektrum a kazdej tejden spousta novejch a exkluzivnich tracku, ktoré sú podľa mňa bez nápadu, pointy, harmónie, akú sme poznali v rokoch minulých.
Je na to také príslovie slovenské, ktoré hovorí: kto raz skúsil domácu hruškovicu, nespokojí sa s kupovanou, dúfam, že si ma v dobrom pochopilsm11
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.