Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21. 2. 2009 v 11:15 #117935
nexxie
Členmakauskas : kazda radioshow ma neco do sebe.. srovnavat ASOT a TATW je jako michat jabka s hruskama
ASOT je pro sirsi spektrum a kazdej tejden spousta novejch a exkluzivnich tracku (i kdyz ne vzdycky tak zajimavejch)
TATW je dynamictejsi a sam sem velikym priznivcem.. ale na druhou stranu oproti asotu tam above nepridavaj kazdej tejden tolik novejch veci + guest mixy ktery skoro nikdy neposloucham21. 2. 2009 v 10:49 #117934K1aptcha
ČlenFreezer: už máš ode mě reakci na DJz sm3
21. 2. 2009 v 9:24 #117929makauskas
ČlenS novým rokom som uvažoval, že by som sa vrátil k hodnoteniu, dokonca som si aj vypočul jeden ASoT, no kompozícia:
1. Vrzprog
2. Poptrance
3. Uplifting na jedno brdo
4. Tech na záver
5. Klasikav každej jednej epizóde ma proste nudí, to naopak taký TATW 255, ten som vydržal počúvať celé dve hodiny, pretože nie je rušený zbytočne hluchými miestami (zároveň je to jediná radioshow, ktorá ma pri počúvaní nes*re).
Ja osobne by som k týmto trackom nemal čo napísať, chýba im ozvláštnenosť.Z tejto epizódy (len podľa TL) jednoznačne naj tracky 04., 06. a 11. Holt slabá produkcia = slabé radioshows.
21. 2. 2009 v 2:17 #117925Anonymní uživatel
NeaktivníSpolečně s novým layoutem na http://www.djz.cz se vracejí i recenze Asotu, což znamená, že mám po sprstých výrazech a po krabech atd….pokusím se být trochu objektivnější 🙂
01. Faithless feat. Cass Fox – Music Matters (Mark Knight Remix)
Hned ten první ovšem příliš zajímavý není. Je to jen levná napodobenina SVD soundu. Prvoplánový pokus o hit, který u mně ale rozhodně neprojde 4/1002. Daniel Portman – Open Your Mind (Dinka D.E.E.P. Remix) [Unreleased Digital]
Trochu temnější a experimentální stránka projektu Dinak. Nějaké melodie se tu nedočkáme, ale pořád je to docela i zajímavé dílko 5+/1003. Jonas Steur feat. Julie Thompson – Cold Winds (First State Remix) [Black Hole]
Originál se mi hodně líbil, příjemné vokály a pohodová letní atmosféra. Podle očekávání to hoši z First State rozvrzali, ale dá se to přežít 5/1004. Ohmna feat. Nurlalia – Key Of Life (Remix) [Cyber]
Další vokálovka, tentokráte bez vrzu, ale s hodně dobrou a výraznou melodií 6+/1005. Kyau & Albert – Hooked On Infinity [Euphonic]
Docela provařená hitovka od populární dvojice, ovšem okořeněná o vokály z postaršího tracku Outside. Věřte nebo ne, sedí to tam dobře a líbí se mi to víc než instrumentální verze 7+/1006. Boom Jix & Oliver Smith – Sunrise (Jaytech Remix) [Anjunabeats]
Skvělej proggy remix od Jaytech, i když ostatní verze jsou ještě lepší 8+/1007. Komytea – Professional Killers (Jerome Isma-Ae & Daniel Portman Remix) [Anjunadeep]
Vracíme se zpět do trochu temnějšího progu, ale přesto docela záživného 6+/1008. Roger Shah & Tenishia feat. Lorilee – You re So Cool (Big Stage Mix) [Magic Island] [Future Favorite]
Ničím nepřekvapující Shahovina 6+/1009. Estiva – Fading Freedom [Enhanced]
Estiva pro mě byl vždy spíše průměrný projekt, nicméně posledně překvapil s parádním trackem Fame a tak jsem čekal něco podobně dobrého a nedočkal jsem se. Je to spíše návrat k tomu průměru, či lehkému nadprůměru 6/1010. Richard Davison & Thomas Feijk – Stuck In a Second (Progressive Mix) [Finity Recordings]
Zajímavá melodický progressive, kde jsou hlavní rolí vysamplované vokály 7/1011. DJ Eco – Lost Angeles (Breakfast Remix) [Lunatique]
Parádný nášup z minula. Suprová věc a bezesprou nejlepší verze 9/1012. DJ Eco – Borealis [Infrasonic Progressive] [Tune Of The Week]
Eco se v poslední době nějak probudil ze zimního spánku a tasí na nás další pecku, ve které nechybí jeho oblíbené pianko 8+/1013. Ehren Stowers – Forgotten [Kill The Lights]
A jsme u upliftu…, i když v tomto případě spíše u průměrného 5+/1014. Sebastian Brandt – Serenade (Onova & Sebastian Brandt Remix) [A State Of Trance]
Skvělá pecka v uplifting podání, není to asi lepší než orig ale líbí se mi to také 8/1015. Ehren Stowers – Solar Dreams (Mike Nichol Remix) [Insight]
Stowers dnes podruhé a ani za pomocí Nicholova remixu se nějak nevyhrabal z průměru 6/1016. Heatbeat – Vergatron [Armada]
Po špičkovém tracku Rosary tu máme zase trochu experimenty. Nudná melodie se symfonickým nádechem a následná techy pasáž. To může někomu sice sedět, ale mně vůbec 🙂 4/1017. Forenetix – Classic Trance Nights (Retouch) [Levare]
Tak trochu klasický trance sound od tohoto neznámého projektu. Příjmná věcička 8/1018. Activa – Rise Above [Vandit]
Klasický a nezaměnitelný Activa sound. Spodek mají vždy stejný, takže záleží v podstatě jen na melodii a ta je fajn 7/1019. Yahel – Open Your Mind (Angel Ace 2009 Rework)
Vcelku dobrá uplift předělávka klasiky 7/1020. Chakra – Love Shines Trough [WEA] [ASOT Radio Classic]
A další klasika, kterou nedávno trochu oživil Schulz. Skvělé 8+/10pokud tu ovšem bude stále nulový ohlas a nikdo se nepřipojí, byť jen nějaký menším zhodnocením epizody, tak s tím seknu nadobro
21. 2. 2009 v 2:16 #117924Anonymní uživatel
Neaktivní[quote Palda61]Ha...
Borealis totw v asotu 392 a já ten track mám už skoro rok. Mám hudbu dřív jak armin! Je to noob! sm15 :D[/quote]
No vidíš a já mám zase Chakru – Love Shines Through už asi 8 let a Armin to teprve teď zahrál 😀 máš pravdu je to hroznej noob 😀
19. 2. 2009 v 21:29 #117802Palda61
ČlenHa…
Borealis totw v asotu 392 a já ten track mám už skoro rok. Mám hudbu dřív jak armin! Je to noob! sm15 😀
13. 2. 2009 v 17:07 #117119Anonymní uživatel
Neaktivní01. Snow Patrol – If There’s a Rocket Tie Me to It (Marcus Schssow Remix) Marcus nám nějak obměknul, takovejhle cheesy pop-trance bych očekával od Armina, od Marcuse je to doslova šok 6/10
02. Those Usual Suspects – Shadows (Inpetto Instrumental mix) [Nervous Records] má to cenu nějak komentovat? prostě další nezáživná myšina 3/10
03. Jonas Hahmo – Bendbass [Anjunabeats] Velice zajímá melodie v breakdownu, ale je střídána nudnou pasáží 6+/10
04. Sudha feat. Zoe Johnston – Leche (Schwartz & Fanizza Dub) Jo to je docela příjemnej housy track 7/10
05. Terry Ferminal – A Thousand Miles [High Contrast] očekával jsem zase nějakej cheap vocal vrz, ale ono to je docela dobré, jen bych určitě raději dub! 6+/10
06. Carl B – Orchid Blossom (This Mix) jo celkem ucházející proggy trance 7+/10
07. Signum – Jewelry By Nature (M6 Remix) [Armada] zajímal by mě spíše originál…ale M6 z toho tentokrát neudělal žádnou hrůzu 6/10
08. W&W – the Plan (Leon Bolier remix) v klubech to bude ok…5/10
09. Boom Jinx & Oliver Smith – Sunrise [Anjunabeats] i přes vrzavější basovku je tohle skvostné dílko 9+/10
10. Dallaz Project – Double One [Perceptive records] trochu se nám to zrychlilo, pěknej track se spíše dreamy melodií 8/10
11. Roger Shah & Tenishia – You’re So Cool (Big stage mix)[Magic Island] typická shahovina 7+/10
12. Fast Distance feat. Fisher – Everything (Aly & Fila remix) [Future Favorite] Alíci zpět ve formě 9/10
13. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain (Cosmic Gate remix) jéééžiš 5/10
14. DJ Eco – Lost Angeles (Breakfast Remix) [Lunatique] [Tune of the Week] Breakfast taky zěpt ve formě, sqělej remix 9/10
15. Chris Hampshire & Bissen – the Vault celkem ucházející pomalejší uplift 7/10
16. Markus Schulz – the New World (Giuseppe Ottaviani remix) [Coldharbour Recordings] Pepé to sice jen převedl do svého stylu, ten mi ale sedí lépe než orig 8/10
17. Talla 2XLC and Diskomo – Light Years [Tetsulo] good uplift 7+/10
18. Rafael Frost – Red [Flashover Recordings] čekal jsem vrz a dostalo se mi kvalitního melodického tranceu, velké překvapení 8+/10
19. Sebastian Brandt – Serenade (Arctic Moon Remix) originál je better 7+/10
20. Sam Sharp – Roundabout (Simon Patterson Remix) Thump 2, jsou tam dokonce použitý i stejný samply , za neoriginalitu strhávám 2 body 6/10
21. Ayu – Appears [ASOT Radio Classic] pro Ayu vznikly i lepší remixy, tenhle od Armouše je celkem nuda 6/10
6. 2. 2009 v 13:21 #116433Anonymní uživatel
Neaktivní01. Lisa Miskovsky – Still Alive (Raver Rework) Přesná ukázka toho jak má vypadat crap remix 2/10
02. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Not Enough Time (Andy Duguid Remix) [Black Hole] k mému údivu je to docela dobré, možná sem i to líbí víc než orig 6+/10
03. Nadia Ali – Love Story (Andy Moor Remix) [Smile In Bed] [Future Favorite] celkem chytlavá vokálovka 7/10
04. Planisphere – Cyborganic [Bonzai/Green Martian] konečně zase jednou pravej progressive trance, přesně takhle to má vypadat..nějaký vrzy ať se jdou zahrabat…10/10
05. Saint Rush & Zirenz – Shine On Me celkem dobrá melodická záležitost 7/10
06. ID začíná to tak pěkně, ale pak je tam náběh na vrzing, melodie se ale po chvilce zase vrátí, není to tak nejhorší 6+/10
07. Kyau & Albert – Hooked On Infinity (Club Mix) tentkorát bez vokálů? hm no proč ne, začíná to sice jako vrzačka, ale našěstí to bylo jen zdání, clekem dobrá melodická záoležitost 7+/10
08. Pulstate – Lost Forever (DJ Eco Remix) Eco docela zklamal, průměr, melodie nezaujala 6/10
09. Genix – Copius Cain (Genix Re-Reub) [Tune of The week] no ještě tohle nám chybělo, zvolit Genix TOTW, to je ještě víc nabudí plodit takové shity jak doposud. Tenhle track je ještě takový přijatelný vrzing, není to úplnej krab, jen částečnej 4/10
10. Roger Shah pres. Savannah – Body Lotion (Jorn van Deynhoven Remix) [Magic Island] víc se mi zamlouvá Inspirations mix, ale tohle je taky dobrá varianta 8+/10
11. Vast Vision feat. Fisher – Everything (Aly & Fila Remix) [Offshore] po trochu delší době zase něco co se mi líbí od Alíků, výborná melodie 8+/10
12. Javah feat. Tiff Lacey – One By One (Jason van wyk Remix) průměrnější vokálovka 6/10
13. Andy Blueman – Sea Tides [Perceptive] to je trochu jiná verze, já znám asi spíše energetic mix, tohle je ale taky super 9/10
14. Amir Atme – Forgotten Days (Adam Navel Dub) [Proxoz] zajímavá hororová atmoška, ale rozjede se to v super uplift 9/10
15. Hensha pres. DCH – Nyana (Derek Recay Remix) [Emphase] wow další skvělá věc, uplift stále žije 8+/10
16. True Form – The Getaway (Polarstate Remix) víc mi vyhovuje originál, kterej hraje často MIKE, tohle je taková zasněnější verze, originál je víc energy 7/10
17. Dazzle – Relativity [Vandit Digital] docela nezáživnej uplift 5+/10
18. Arctic Moon & True Wave – On Silver Rings (Marcos Remix) vše je tak trochu pokaženo techy pasáží, ale musím uznat, že je to docela nášup 6+/10
19. DT8 Project – Destination (Akesson Remix) [Mondo] starej dobrej originál je asi nepřekonatelnej, ale Akeson se s tím popral statečně 8/10
20. Airwave vs. Rising Star – Sunspot (DCML Remix) [Bonzai Trance Progressive] [ASOT Radio Classic] mám ráději originál, ale jinak samozřejmě skvélá klasika 9/10
5. 2. 2009 v 22:01 #116382dukelak
Člentak dneska mi to sedlo…a Sunspot na závěr sm5 lahoda
30. 1. 2009 v 9:30 #115962makauskas
ČlenMat Zo – Synapse Dynamics – ten track je proste iný, preto sa mi páči, poznám už z GDJB
btw, Freezer, díky za prehľad, aspoň viem čo zháňať, bez toho aby som musel počúvať set plný vŕtačieksm4
30. 1. 2009 v 3:48 #115958Anonymní uživatel
NeaktivníArmin Van Lenin 389.
01. Nadia Ali – Love Story (Andy Moor Remix)
– ucházející vokály, trochu prdící spodek a samozřejmě nechybí i taková jakoby cool pasáž – vrz zasekávačka, celkově to ale ujde 6+/1002. Dash Berlin presents: Cerf, Mitiska & Jaren – Man on The Run (Andy Duguid Remix)
– nuda jako prase 3/1003. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Not Enough Time (Club Mix)
– taky celkem nuda, minule jsem byl až moc hodný 6+/1004. Kuffdam – Burning Up (Mango Remix)
– víc se mi líbí originál, ale úplně nej je ta verze z PVD kompilace…tohle je na 5/1005. Proff – Glittering Puzzle
– Proff mají za sebou docela kvalitní proggy kousky a i tenhle ujde, ale je asi nejslabší 6/1006. Mat Zo – Synapse Dynamics
– čekal jsem nějaké zvěrstvo po tom buildupu ale ona se dostavila velice zajímavá melodie, to je velice dobré, cool track 8+/1007. David Forbes feat. Antonia Lucas – Because of You
– to je Forbes vážně tak všestraný, nebo za něja dělá tracky někdo jinej? vsadím se že to druhý je správně, protože jednou dělá tech trance, jednou uplift, jednou zase vocal prog jako v tomhle případě…v každém případě ať už to dělal kdokoliv, tak je to docela povedné 7/1008. Ferry Corsten feat. Betsie Larkin – Made of Love (Duderstadt Dub Mix)
– sračka všech sraček ze všech možných sraček 😀 1/1009. Gabriel Lukosz feat. Rachele Warner Last One Out (Myon and Shane54 Remix)
– nuda 4/1010. Lost Stories – False Promises [In Trance We Trust] [Tune of the Week]
– totw? pro mě docela nezáživných 5 minut, bez výraznější melodie nebo něčeho co by mě nutilo si ten track znovu poslechnout 5/1011. Rank 1 – L.E.D. There be Light (Wippenberg Remix)
– mno jo Wippi nezklamal a předvedl jak to nemá vypadat, z ucházející originálu stvořil jakýsi paskvil, na kterém může někomu připadat cool ten šílený druhý breakdown…4/1012. Elevation – Biscayne (Lemon & Einar K Remix)
– jo je to sice pěkné, ale tak unešen jako všichni z toho zase nejsem 8/1013. Savannah – Body Lotion (Inspiration Mix)
– jojo to se zase Shahovi jednou něco povedlo, moc dobré 9/1014. Avenger – Phoebe
– happy trancík od mého oblíbence, kterej je velkým vyznavačem upliftu, od něj asi vrz nikdy neuslyšíme 8+/1015. Sebastian Brandt – Serenade
– známé již delší dobu z Blank Pointu, je to vcelku originální dílko, hodně dobrej a našlápnutej sound ve kterým je spousta zajímavých prvků jinde neslyšených. skvělý 9+/1016. Robert Nickson – Circles
– ale no tak, 4krát už snad stačilo ne? i když proč ne…je to dobrý 8/1017. Nitrous Oxide – Show Me (Anjunabeat)
– ok uplift od Nitrouse 8/1018. Andy Blueman – Everlasting (Emotional Mix)
– mno jo moře emocí, skvělá záležitost, i když já mírně preferuje Neverland 9+/1019. Armin van Buuren & Sean Tyas – Intricacy (Thomas Bronzwaer Remix)
– asi o něco lepší než orig 8+/1020. Salt Tank – Eugina (Michael Woods Remix) [ASOT Radio Classic]
– mě se vždycky nejvíc líbil originál, i když ona snad žádná verze není špatná 8/1023. 1. 2009 v 13:52 #115077Anonymní uživatel
NeaktivníEjsot 388.
01. Jerome Isma-Ae – Smile When You Kill Me
– hodně zajímavý deep progressive, sice je to v podstatě nemelodické, ale i tak se mi to celkem zamlouvá 6+/1002. Ronski Speed – Overfloat (Sun Decade Mix) [Euphonic]
– překvapivě to ani moc nevrže, docela to jde 6/1003. Roger Shah & Tenishia feat. Lorilee – You’re So Cool (Tenishia Mix) [Magic Island]
– neurazí, nenadchne, asi jako vždycky když je v názvu Tenishia 6+/1004. Ben Preston – Elizabeth [Avanti]
– ok prog, trošku nuda ale… 6-/1005. Reflekt feat. Deline Bass – Needs To Feel Loved (Adam K & Soha Remix) [Positiva]
– výborná vokálovka s myším nádechem 8+/1006. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Not Enough Time (Club Mix) [Black Hole]
– řekneme si na rovinu, i kdyby v novém singlu prděli sloni a zpívaly krávy, tak by to stejně byl nehranější track ve všech radioshow, prostě jsou to Cosmic Gate, bude to hit..i když mě to už přijde takové na jedno brdo, prostě prvoplánový hit, vokály, prdící pasáže, melodická pasáž aby se neřeklo…no prostě 7-/1007. Armin van Buuren feat. Vera Ostrova – What If (Arnej Remix) [Armada])
– zvukově celkem pestré, jako vždy od Arneje, ale opět mi celkem vadí jak graduje melodie a vygraduje do prázda 6+/1008. Dash Berlin feat. Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run (4AM Mix) [Aropa]
– njn to už tu 2krát bylo, next please 5/1009. Yamin feat. Marcie – Forward Motion (Mike Shiver’s Catching Sun Dub) [Motion]
– souhlas s vyrysem, příjemné, pěkné, melodické, fajn track 8+/1010. Ernesto vs. Bastian – Laser Brain (Spicy Rework) [High Contrast]
– podle názvu jsem myslel že to bude docela vymejvárna, ale ani ne, naopak dost dobře šlapající a melodický track 8/1011. Super & Tab feat. Alyna – Delusion [Anjunabeats] [Future Favorite]
– this is my Delusion!!! 10/1012. Elevation – Biscayne (Lemon & Einar K Remix) [Coldharbour] [Tune Of The Week]
– asi lepší než orig, good work 8/1013. Rosie & The Goldbug – Heartbreak (Gareth Emery Dub) [Lover Records Limited]
– chybí mi tam ta vokálová pasáž, ale i tak výborné 9/1014. Jochen Miller – Face Value [High Contrast]
– ježiš Millere, zase to samé na jedno brdo? kluku ušatá ty se jdi bodnout 🙂 3/1015. Andy Blueman – Everlasting [Perceptive]
– nevim jestli je to ta samá verze, která je vychvavalovaná tady na trance.cz až do nebes, ale asi jo…mno emotivní je to tedy až až 🙂 s desítkou se prozatím zdržím, možná až na další poslech 9/1016. Dallaz Project – In Motion (Manuel Le Saux Remix) [Neuroscience]
– jo tak to je dobrá energická uplift jízda 8+/1017. Armin van Buuren feat. Cathy Burton – Rain (Cosmic Gate Remix) [Armind/Armada]
– kromě ještě většíno zdůrazňení hlavních synths se totho až tak moc zajímavýho neděje 6+/1018. Alex M.O.R.P.H. feat. Roberta Harrison – Photograph (Jonas Hornblad Remix) [Vandit Digital]
– víc se mi líbí originál 6+/1019. Steve Bengaln – Terminal
– Bengálec překvapil, to je další mazec uplifting, na první poslech mě to možná chytlo i vcí než Blueman..9+/1020. Floyd – Come 2-Gether [Liquid] [ASOT Radio Classic]
-tak tady se musím přiznat, že tohle slyším poprvé v životě, znal jsem jen 4 Ever a Any Given Day, ovšem tohle je teda parádní uplift, zvlášť když si uvědomíme, že je to několik let staré 9/1023. 1. 2009 v 9:54 #115061vyrys
ČlenYamin feat. Marcie – Forward Motion (Mike Shiver’s Catching Sun Dub) – moc prijemne, moc pekne sm5
21. 1. 2009 v 16:07 #114900dukelak
Členk novejm Airscape bude Niklas Harding remix 🙂 radši bych, kdyby to byl dub…ale co už…hlavně,aby na Avě už vyšel Saturn sm5
>>>
Airscape feat Jes – My Love (Niklas Harding Remix) [Blackhole]
Solarstone – Slave (Niklas Harding Remix) [Solaris]
Niklas Harding & Kris O’Neil – Saturn [AVA]20. 1. 2009 v 9:35 #114746Stoupa
Účastníkceero: To je nejspíš už nesplnitelný přání a i kdyby se zase dali do kopy, určitě už by to nebylo to co dřív… takže ať to radši zůstane tak. Ale že je ten track hodně poslouchatelnej, o tom žádná 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.