Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 12. 2009 v 9:08 #150005
dukelak
ČlenVergatron je nátěr, tohle je slabá kopie bez jakýkoli inovace sm6
11. 12. 2009 v 2:31 #150003Anonymní uživatel
Neaktivní😀 nemám rád tyhle vrzanice no…otázka vkusu, zřejmě máme jinej no…
11. 12. 2009 v 2:23 #150002nexxie
ČlenFreezer : máte rádi vergatron? pak si užijte i tuhle volovinu…3/10 ..
Ja ti dam volovinu, pro me je zase hnus ten Fast Distance
11. 12. 2009 v 1:31 #149995Anonymní uživatel
Neaktivníkurňa tady je aktivita, že to ani nestíhám číst! nepřetrhněte se 😀
Prasot 434.
01. Black Pearl – Rise [Magic Island]
– když přejdu to, že ta melodie je trochu cheesy a až extrémně happy, tak je to celkem fajn…7+/1002. Marcus Schossow & Reeves feat. Emma Hewitt – Light (Mike Shiver’s Garden State Remix) [Tone Diary]
– raději mám shivera chytajícího slunce, než shivera zahrádkáře 😀 ale odvedl solidní práci, byť to není žádný meldociký opus, ale spíše elektro-tranceová klubovka 7/1003. Trilucid – Departures (Skytech Remix) [Infra Progressive]
– vychytaný origoš zazněl minule, tahle mírně zazděná verze mi sedí méně 6/1004. ID
– tohle zní jako něco z anjunadeep, taková kombince jaytech, keeley, casette…a výsledek je celkem nemastný neslyný prog 6/1005. TyDi – Good Dream (Barnes & Heatcliff Remix) [Armada]
– hodně nudnej navrzlej prog bez melodie 4/1006. Cressida – Two-O-Ten [Euphonic]
– tohle sice melodcké je, ale ta melodie mě nějak nebere…ale celkem ok 7/1007. Push – Global Age (Club Mix) [Club Elite]
– originál je možná o něco lepší, ale i tahle nová verze je dobrá, i když až po breakdownu to nabere ty správné grády, do té doby nic moc 8+/1008. Tritonal – Suede (Stoneface & Terminal Remix) [Garuda] [Tune Of The Week]
– stonexicht a terminator uměnií i lépe, tohle mi něpřijde až tak vyjímečné 7-/1009. Feel feat. Volmix – Dance For Life (Ronski Speed Remix) [Reset]
– pohřební melodie! 6-/1010. Lange pres. Firewall – Wanderlust [Anjunabeats]
– sunny lax uplifting rmx je dělo, tohle je jen ok 7/1011. Robert Nickson – Maybe Next Time (DJ Eco Remix) [A State Of Trance]
– typickej echouš, určitě to není špatnej remix, ale orig je orig 7+/1012. Setrise – Kumba
– docela energy uplifter, může být! 8-/1013. ReOrder & JayCan – Come With Me To Varanasi [Silent Shore]
– pěkné, euforické a nechybí ani piánko 8+/1014. Heatbeat – Hadoken
– máte rádi vergatron? pak si užijte i tuhle volovinu…3/1015. Fast Distance & Dimension – Above The Clouds [Magic Island]
– jupííí 9/1016. Dash Berlin & RAM – Man On The Run To RAMsterdam (Johnvas Mashup)
– ale no tak, nechte nám to bez vokálů…8/1017. Paul Trainer – Deal With It
– no spíše taková výplň 6/1018. Orjan Nilsen – Arctic Globe (W&W Remix) [Yakuza]
– dobrej remix, spodek připomíná jeden z SVD tracků, orig ale lepší 7/1019. John O’Callaghan vs. Aly & Fila – Megalithic (AJ Hutch Remix) [Captivating]
— moc se to od origoše neliší 8/1020. Push – Till We Meet Again [Bonzai] [ASOT Radio Classic]
– jéé už zase push? 😀 10/104. 12. 2009 v 2:16 #148908Anonymní uživatel
Neaktivní01. Tocadisco feat. Nadia Ali – Better Run (Wippenberg Remix) w/ Kay D Smith & Marc Tall – Hoipolloi (Wippenberg Remix)
– originál bude asi fajn, opět skvělé vokály, ale wippouš z toho udělal pro mě neposlouchatelnou nudu, remix pro Hoipolloi nezní tak nejhůř, ale těžko soudit z tohodle divnýho mashupu 4/1002. Eide feat. Cat Martin – Give It Up [Magic Island]
– průměrná věc, podobná shah soundu 5+/1003. Mark Pledger feat. Melinda Gareh – Time Stands Still (Andy Duguid Remix) [Solaris]
– divný přivrzlý remix…ani origoš mě nezaujal, nelíbí se mi ty vokály 4+/1004. Paul Keeley – Cloud 9 [Anjunadeep]
– trochu jiná káva, sice myšina, ale moc fajn 8/1005. Cressida – Two-O-Ten [Euphonic] [Tune Of The Week]
– mno nevim jestli je to tak vyjímečné, je to sice vcelku fajn prog, ale nic víc 7/1006. Marko Kantola – Black City [Subtraxx]
– trochu se nám zvedlo bpm, ale zůstáváme u progu, táhlá mírně nudná melodie, nic extra vyjímečného 6-/1007. Trilucid – Departures [Infrasonic]
– moc pěkné, skvělá melodie a docela groovy spodek 8+/1008. Espen Gulbrandsen vs. DJ Julian Vincent – Perfect Sky (Max Graham Remix) [S107]
– trochu nudná vokálovka 6-/1009. Mat Zo – Default [Anjunabeats]
– cinkilinky by mat, not bad 7/1010. Marcel Woods – Everything (Dub mix) [High Contrast]
– překvapívě více trancy než jsem čekal, ale i tak žádná sláva 5+/1011. Mike Shiver vs. Matias Lehtola – Nana [Captured]
– celkem líbivé nana vokály ale hlavně ta melodie, ta je! mírně připomínající Maybe next time od Nicksona, který zase připomíná Slider 😀 9+/1012. Arctic Moon – Afterworld (Dimension Remix) [Emphase] [Future Favorite]
– tahle vrzanina vyhrála? korupce! 4/1013. Peter Martijn Wijnia – Fortissimo
– divná symfo melodie, nemusím 6-/1014. Anhken & Adrian – Intuition (Sunny Lax Remix) [Fraction]
– 8+/1015. Feel feat. Volmix – Dance 4 Life (Ronski Speed Remix) [Reset]
– podobná melodie jako Fortissimo…6-/1016. A.M.R. – Elevation (Fast Distance Remix) [Alter Ego]
– radši mám orig, ale i FD remix je super 8+/1017. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – Soul & The Sun (Giuseppe Ottaviani Remix) [Vandit]
– tohle být bez vokálů tak možná tasím i zbraně nejvyššího kalibru! 9/1018. Alex M.O.R.P.H. feat. Michael – Wanna Be (Almar Club Mix) [Vandit]
– jediná povedená verze z rlsu a taky jediná tranceová 8/1019. Fast Distance & Dimension – Above The Clouds [Magic Island]
– euforie 🙂 9/1020. Ali Wilson – Boombox [In Charge]
– cool klubovej track 8/1021. Adam White – Ballerina [Darey Products] [ASOT Radio Classic]
– mno tohle moc nemusím, zase podobný jako to Fortissimo…White má na svém kontě lepší věci 6/1027. 11. 2009 v 22:59 #148145Anonymní uživatel
NeaktivníA Slut 432.
01. Reeves – Call Of Loneliness (Andy Duguid Club Mix) [Anjunabeats]
– to operní kdákání mi tam celkem vadí 🙂 jinak ale vcelku fajn melodickej prog 7-/1002. Filo & Peri feat Eric Lumiere – Soul & The Sun (Jerome Isma-Ae Remix) [Vandit]
– podle očekávání docela temný remix, melodie se objeví jen v těch mini breakdwonech 6+/1003. Oryon – V2 (Oxygen)
– docela ostré synths na vrzacím podkladu, melodie sice jakoby anthemická, ale pro mě trochu nudná 6/1004. Shogun – Connected [S107]
– je libo trochu vrzu? tady je ho vrchovatě, tohle je ten stejný projekt co má na svědomí ten pardání uplift Nowhere to run? nechápu… 4/1005. Marcus Schossow & Reeves feat Emma Hewitt – Light (Mike Shiver’s Garden State Remix) [Tone Diary]
– radši bych zpátky Shiverův starý melodický styl, tohle je něco podobného jako First state, takže takový lehce navrzlý trance, i když uznávám, že je to sakra dobře provedné 7/1006. Midway – What If [In Trance We Trust] (Future Favourite)
– jojo i já hlasoval pro tohle 9+/1007. Robert Nickson – Maybe Next Time (Avenger Remix) [A State Of Trance]
– sice preferuju orig, který je pro mě jedním z nej tracků tohoto roku, ale i tenhle trochu energetičtější remix je fajn 9/1008. Arctic Moon – Afterworld (Dimension Remix)
– tak to je hustá prděnice, spíš by mě zajímal orig 4/1009. Simmons & Blanc – Something About You [Afterglow]
– slušnej prog, podobný styl jako třeba rex mundi 7+/1010. Anhken & Adrian – Intuition (Sunny Lax Remix) [Fraction]
– sunny je v poslední době ve formě, víc se mi líbí remix pro wanderlust, tohle je víc dreamy, ale taky nice 8+/1011. Chapter XJ – Resurrection (Jorn Van Deynhoven Remix) [Monster] (Tune Of The Week)
– nice 9/1012. Corderoy – Rock Guitar (Arctic Moon Remix) [Insight]
– až na tu kytaru ok 7/1013. Matt Hardwick vs Gulf – Impossible (John O’Callaghan Remix) [Kill The Lights]
– vokály nelíbit a ani bez nich moc nelíbit 6/1014. Will Holland feat Lyne Froyset – Things That Could Happen (Temple One Remix) [Enhanced]
– 9/1015. RST & Patrick De Vere – Crystal Rain (Ronski Speed Remix)
– Ronski ještě občas umí překvapit se solidním upliftem 8/1016. Hiroyuki Oda – Yozora
– no tohle moc nenadchlo, nic moc od sousedů japonců 6/1017. Jonas Hornblad & C-Systems – Still Remember (Jonas Hornblad Vocal Mix)
– mno taky žádná extra sláva…navíc ty vokály…6/1018. A.M.R. – Elevation (Jonas Hornblad Remix)
– o něco lepší, vdelku fajn happy uplift 7/1019. W&W – DNA [Captivating Sounds]
– to jiné synths na skladě namáte pánové, melodie ale není až tak k zahození no 6/1020. Laura Turner – Soul Deep (Signum Dub) [Curb] (ASOT Classic)
– 9/1021. 11. 2009 v 10:16 #1472362Sexy
ČlenTakze strucne zhodnocení ode me =)
Od Ralphieho B znam jenom Massive, jinak me jeho starsi tvorba nejak minula… Kazdopadne novej pocin What If je nádhernej. Už jen ta anthemicnost na zacatku a nasledne vyusteni do krasneho upliftu… opravdu super, thumbs up!
Novej Avenger je lehce nadprumernej uplift, nic z ceho bych spadl na zadek =)
Deynhovenuv remix k Resurrection je strasne preslazenej, to Ramsterdam nebo Terra Australis je lepsi!A na zaver opet vyborne zvolena klasika, good job Armine… epický az po usi, skoda ze uz je nyní Sensation White hudebne zabitá party sm7.
20. 11. 2009 v 17:12 #147172Laucco
ÚčastníkNatix : Přesně tak pane, to myslím sm3
20. 11. 2009 v 17:12 #147171Laucco
ÚčastníkSneijder – The Phuture – wesley sneider z interu milán? sm15
20. 11. 2009 v 16:52 #147168Natix
ÚčastníkLaucco:
Myslíš tohle? sm4 Kupodivu ten nový remix není špatný…20. 11. 2009 v 15:55 #147154Laucco
ÚčastníkKay D Smith & Marc Tall – Hoipolloi (Mark Sherry’s Trance Energy Remix) – to mi dost pripomina neco z tiesto in concert z roku 2004
20. 11. 2009 v 10:03 #147128Anonymní uživatel
Host[i]Jsem přesvědčen, že van Dien byl tím zloduchem, kterej donutil Ralphieho vrzat, tak ať si teď vrže někde sám[/i]
EPIC sm15 koukám, ze tohle byla upliftova epizoda, review postnu co nejdriv 🙂
19. 11. 2009 v 23:08 #147094Anonymní uživatel
NeaktivníRachot 431.
01. Snow Patrol – Just Say Yes (Riley & Durrant Remix)
– nevim co to chlapce napadlo…remixovat tohle do taneční verze je nesmysl, ani se to nehodí…nemluvě o těch empty pasážích 4/1002. Julian Vincent feat. Cathy Burton – Here For Me (Mark Otten Re-Dub) [S107]
– dub je přijatelnej narozdíl od veruze s hnus vokálama, i když lepší je Nicksonův remix 7-/1003. Chantola – More Senses (Basil O’Glue Remix) [Oxygene]
– no hodně kvalitní prog 8+/1004. Venaccio – Twilight [In Trance We Trust]
– taky dobrej prog, hodně melodické, optimistické, mírně mausy 8/1005. Sunset – Beautiful Life (Dmitry Bessonov Remix) [Harmonic Breeze]
– zde platí to samé co u předchozího 8/1006. Ashley Wallbridge – Harmonies [AVA]
– elektro-prog house – chvilka melodie- elektro prog house, jako vždy od něj, takže žádná sláva 6-/1007. Shogun – Connected [S107]
– to samé co předchozí, ovšem lepší melodie uprostřed 🙂 6/1008. Ali Wilson – Boombox [In Charge]
– trochu monotonější melodie, ale docela zajímavé, Wilson umí občas překvapit 7/1009. Midway – What If [In Trance We Trust] [Tune Of The Week]
– joooo, na tohle jsem čekal po celou existenci projektu First State a totiž na jeho rozpad!!!! Jsem rád, že se konečně tak stalo a Ralphie začne zase produkovat pořádnej trance s projektem Midway. Posledně na nás zaútočil pomocí Cobry a tohle je zase útok na emoce, moc pěkný euforický uplifter. Jsem přesvědčen, že van Dien byl tím zloduchem, kterej donutil Ralphieho vrzat, tak ať si teď vrže někde sám 😀 9+/1010. Above & Beyond – Anjunabeach (Nitrous Oxide Remix) [Anjunabeats]
– možná preferuju orig, protože Nitrous s tím neudělal až takovej zázrak, prostě to jen zupliftil 😀 8/1011. Avenger – Synth Reality [Nu Depth]
– suprovej uplifter, avenger to ani jinak neumí koneckonců 9/1012. Chapter XJ – Ressurrection (Jorn van Deynhoven Remix) [Monster Tunes]
– ani Deynhoven zatim jinak než výborně neumí 🙂 ale zajímá mě i orig, předchozí Exhilaration / Again byl jeden z nej rlsů minulého roku 8+/1013. Will Holland feat. Line Froyset – Things That Happen (Temple One Remix) [Enhanced]
– Templouš taky ještě nezklmal a ani tady si to nedovolil, jeho typický uplift sound, který já rozhodně můžu 8+/1014. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting (Sean Tyas Dub) [Aropa] FF
– Tyas má zase jednou fazonu 8+/1015. Mark Burton – The Fifth Element [Soundpiercing]
– další solidn uplift, podobné jako Bronzwaerův sound 8/1016. Beat Service – Back Of Beyond [Coldharbour]
– po řadě uplifterů to armin asi správně tak trochu utnul a zařadil tenhle svižnej hypnotizující prog 7+/1017. W&W – D.N.A. [Captivating]
– ježiš, ať si tyhle vrčící synths strčej do řitky…tahá to za uši, a melodie teda jako taky nic moc hoši 5/1018. Kay D Smith & Marc Tall – Hoipolloi (Mark Sherry’s Trance Energy Remix) [High Contrast]
– jo tohle je celkem fajn techy floorkiller 7/1019. Sneijder – The Phuture
– zase vrčáky, next please 4/1020. Filo & Peri with Mike Saint-Jules – Far From Reach [Vandit] – from the album „Nightplay“
– druhý nejlepší track z alba, hned po Bright Lights 8/1021. First & Andre – Widescreen (Sensation White Belgium 2005 Anthem) [High Contrast] [ASOT Radio Classic]
– jo tohle byla výborná hymna, škoda že pak už následovali samé divné 8/1013. 11. 2009 v 3:24 #146206Anonymní uživatel
NeaktivníDon Asot 430.
01. Boom Jinx & Andrew Bayer – To The Six [Anjunadeep]
– pořád nechápu co je na tomhle progu tak zázračnýho, že vyhrál snad třikrát web vote v tatw…uvidíme jak obstojí tady…já to vidím na 6+/1002. Imogen Heap – Canvas (Mark Eteson Re-Paint)
– tyhle omalovánky už známe z minula 7/1003. FuManChu- Orange Theme (Vegas Baby remix)
– není to něco sprostýho ten název? no nevim, ale je to další sprostá vykrádačka orange theme, jakoby nestačil clockwork od deadmaus…tohle je podobné, takže horší než orig a než všechny starší verze (např rank1 nebo push remix) 7-/1004. Med vs. Neil Bamford – Stolen (Danilo Ercole Remix) [Infrasonic]
– origoš je pěkná euforické jízda, ercole to hodně zpomalil, odebral euforie a použil mírně zastřené synths, mno proti origoši slabota pane ercole 6+/1005. Plastic Boy – Chocolate Infusion [Captivating]
– parádička z minula, škoda že to nevyhrálo FF, ale bylo to těsné, ale dalo se čekat, že to vyhraje odrhovačka broken tonight 🙂 9+/1006. Breakfast – Air Guitar (DJ Eco Remix) [Flashover]
– místama se mi zdá, že ta basovka tam nějak nepasuje, jinak to není špatný remix, typickej eco sound 8/1007. Mike Koglin & P.O.S. – Autumn [Anjunabeats]
– tenhle track má své skvělé pasáže, ale hlavně jednu pěkně prázdnou…ale ok 8/1008. Faruk Sabanci & Aeden – Istanbul (Redux Digital)
– nevýrazný uplift 6/1009. Jochen Miller – Red One [High Contrast]
– 7/1010. Filo & Peri with Nick Stufano – The Majestic [Vandit] – from their album „Nightplay“
– jeden z nej tracků z alba Nightgay 8/1011. Julian Vincent feat. Cathy Burton – Here For Me (Robert Nickson Remix) [S107] [Tune Of The Week]
– melodie sice napetří k těm nejpropracovanějším, ale tenhle track má i své jiné přednosti 8+/1012. Hydro Aquatic – Moon River [Monster Tunes]
– hydrouše já rád, podobný sound jako nitrous nebo hensha…tohle sice není zrovna best hydrouš, ale i tak ok 7+/1013. Corderoy – Rock Guitar (Arctic Moon Remix) [Insight]
– jak jinak než energy trance od arktikého měsíce, ty kytaru bych vynechal…7+/1014. Jo Micali – Shine On (C-Systems Remix) [Unearthed]
– 7/1015. Robbie Nelson – Aviator [Crashing Waves]
– příjemný, spíše happy upliftík v podobném stylu jako třeba joc 7/1016. Matt Hardwick vs. Gulf – Impossible (John O’Callaghan Remix) [Kill The Lights]
– a my o koze a koza za rohem, mistr joc ve své plné nahotě! vokály moc uřvané, melodie ne moc výrazná, takže ani dub by moc nepomohl 6+/1017. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting (Sean Tyas Remix) [Aropa]
– slaďáček, hmm 8+/1018. Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Armind] [Future Favorite]
– flašinet! 5/1019. John O’Callaghan – Broken (Bryan Kearney Remix) [Captivating]
– jo tohle docela šlape, good 8+/1020. Franz Hlusek & Jorge Nava – Cosmic Dreamer (Fast Distance Remix) [Massive Drive]
– divná melodie 6/1021. DJ Tiesto – Theme For Norefjell (Magikal Remake) [Magik Muzik] [ASOT Radio Classic]
– a to je docela tematické, aneb vzpomínky na někdejší trance hvězdu a dnešní trosku (co se produkce týče):) 7+/109. 11. 2009 v 8:54 #145331nexxie
ČlenCzech smejd : release see the sun vyjde uz za tyden 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.