Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 11. 2009 v 1:31 #145325
2Sexy
ČlenNo, moc lidi se nezapojilo, vicemene tu prispivaji pravidelne tak 3 lidi vcetne me s hodnocenim epizody… coz je docela skoda u tak kvalitni radioshow, kde se daji poslechnout aktualni novinky na poli trance music…
Kazdopadne moje minirecenze toho nejlepsiho v ASOTu 429 (a ze toho nebylo tentokrat malo) je zde: =)
Waiting, jak asi víte, patri podle me mezi top vocal tracky tohohle roku. Preferuju spis vocal mix, ale ani First State neni k zahozeni a pokud to nekde na akci uslysim, nebudu si stezovat :).
Nynejsi FF jsem tusim nekde na foru (snad ve Skladbach) nijak nepochvalil, prislo mi to tuctovy….. ted kritiku beru zpet. Ten vokal je navykovej jak prase, povedena zalezitost =).
Velky prekvapeni je pro tenhle tejden v poradi pátej track – remixnutá klasika od Binary Finary. Má to grády a uplne si to dokazu predstavit nekde na zacatku setu, jak by to rozpohybovalo celej klub. Super, super, super remix!
Novej Miller nic moc… ale chápu, ze neni lehký tvorit rozseky typu Brace Yourself jak na bezicim pasu za sebou =))
MIKE alias Plastic Boy sounds good :). Prijemna vecicka, ktera sice v techto pochmurnych dnech moc nerozveselí, ale ty synthy tam jsou originální a chytlavý. Prece jenom vsak vyhlizim pod tímto aliasem nastupce tracku jako jsou Silver Bath nebo Rise Up……..
O novym Marco V radsi nic psat nebudu, posledni kvalitni track co se mu podaril byl Automanual a to uz je hodne dlouho, od ty doby je to jeden crap za druhym :(.
Afterglow od neznamyho producenta je paradni uplift. Urcite poslechnu vickrat 🙂
Dalsi znama kvalitka: Sahara Nights. Skvely, vyborny, nadherny. Tohle je muj budouci favorit!
A dalsi skvely uplift …. dneska proste nelze setrit superlativy…. go, Sophie, go!!!! Opravdu povedené….
Neuveritelne povedeny uplift je i „Maybe till next time“ od Nicksona. Timhle trackem dokazal, ze umi produkovat i sam bez Daniela. Taky vyckavam na release…. freakin choon za 10b z 10.
Deynhovenovi se zase neco podarilo jak tam slysim :). Jsem rad, ze to zase neni vykradacka (ac kvalitni :D). EPIC choon!
Broken Tonight radsi no comment…. trash >
A zaverecna klasika mi nic nerika, takze ponecham bez komentare =).Celkove silná epizoda, doporucuju… 😉
8. 11. 2009 v 23:52 #145317Czech smejd
ČlenMatt Darey pres. Urban Astronauts – See The Sun (Aurosonic Remix) – tak to je pecka zabalená do měkkýho kabátku. Jinak Aurosonic opět nezklamali. Vřele doporučuju jejich album [i]Always Together[/i], které se nese v podobném duchu. Kam se se** třeba Arminovo Imagine…
8. 11. 2009 v 2:17 #145235Anonymní uživatel
Neaktivnía jak to tak čtu, tak za ty překlepy bych měl jít aspoň na 10 min klečet do kouta!
8. 11. 2009 v 2:14 #145234Anonymní uživatel
NeaktivníNewman: ok dík za info, o FD sem se až nějak moc do hloubky nezajímal, tak jsem myslel, že je to víc hlušků 🙂
a jinak u té 18 jsem čekal techárnu, protože ke konci asotu většinou bejvá, popravdě med a bamford tvorbu moc neznám, spíš jen podle názvu je mi to povědomé, ale předchozí tvorbu nějakou nemám zarytou…ale napravil jsem to a poslechl jejich remix pro MLS – Dissidia a singl One…a máš pravdu, je to oboj taky sladké, takže čekat od nich techárnu byla fakt celkem hloupost, jsem nooob sm178. 11. 2009 v 1:41 #145233Newman
Člen[quote Freezer]13. Franz Hlusek & Jorge Nava - Cosmic Dreamer (Fast Distance Mix)
- chlapci z FD umějí i lépe, docela nazíživná melodie 6/10[/quote]FD je Franz Hlusek, je jen jeden sm2
[quote Freezer]18. Med vs. Neil Bamford - Light Up
- čekal jsem techárnu a naopak je to ultra emotivní uplift, fajn ale až moc přeslazené 8/10[/quote]Techárnu a od dvojice Med vs. Neil Bamford? sm10 Nespletl sis je s někým? sm3
6. 11. 2009 v 13:45 #145142Anonymní uživatel
Neaktivnínexxie: dík sm0
6. 11. 2009 v 9:10 #145136nexxie
ČlenFreezer : tady mas toho Solise.. nahyho sem nesehnal, ale trenky ma na sobe urcite 😀
[img]http://b7.ac-images.myspacecdn.com/01498/74/70/1498100747_l.jpg[/img]6. 11. 2009 v 1:40 #145130Anonymní uživatel
Neaktivnísem rád, že už tu není tak mrtvo a že jste se zapojili…
[b]Plastic Boysot 429.[/b]
01. Imogen Heap – Canvas (Mark Eteson Re-Paint)
– originál moc neznám, takže nevim co na tom Eteson přemalovával, ale výsledkem je celkem temný vokální proggy track, vcelku dobré 7/1002. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting (First State Remix) [Aropa]
– no vida kucí že to jde i bez vrzu, sice teda basovka je trochu připrděná, ale jinak fajn melodie a celé to na mě půsoví pozitivně, prostě fajn 8/1003. Matt Darey pres. Urban Astronauts – See The Sun (Aurosonic Remix) [Nocturnal Global] [Future Favorite]
– sice jsem mírně překvapen, ale s tímto výběrem FF souhlasím, výborná vokálovka sm5 9/1004. Kyau & Albert – I Love You (Cosmic Gate Remix) [Euphonic]
– Kosmíči sice odstarnili prdící pasáž, ale jinak to není moc zajímavé, umějí i lépe 6/1005. Binary Finary – 2009 (Vegas Baby Remix)
– proggy beaty a do toho docela dravě pojatá melodie z původního tracku, docela zajímavé 7-/1006. Jochen Miller – Red One [High Contrast]
– millera teda vůbec nemusím, tady ale vcelku překvapil. Zase použil ty podivné vrčící synths, ale melodie je docela obstojná a mírně návyková, takže ok, tohle by šlo her Miller! 7/1007. Plastic Boy – Chocolate Infusion [Club Elite] [Tune Of The Week]
– tak tohle je hodně čerstvé masíčko, tenhle track totiž vzniknul o víkendu, v pondělí pro něj Mike hledal název, včera ho poslal do armady a dnes šup TOTW. Zajímalo by mě jestli vůbec vyjdou ty další 4 ohlášený PB tracky…tenhle je z nich ale asi nejlepší. Sice v tom moc nejde poznat Mikeův rukopis (snad až na basovku), ale to neva…track je spíše pomalejší a melodie je dost dreamy, mírně posmutnělá…opravdu nádherná, jediné co bych malinko vytknul je, že po breaku Mike nasadí mírně písklavé synths (dříve je používal Steur), podobně jako třeba v Into My Sound And Music, ale na to se dá zvyknout, půl bodu ale za to strhávám sm0 9+/1008. Marco V – When The Night Falls [In Charge]
– to mi zní jakoby kombinace synth-popu a tranceu, nevim jestli se to hodí, v každým případě Marco umí i hůř, tohle je ok 6/1009. Tritonal feat. Cristina Soto – Kiss Me Here [Flashover]
– chlapcům je občas vytýkáno, že chrlejí jeden track za druhým na úkor kvality, ale s tím já až tak nesouhlasím, většinou jsou jejich věci dost povedené a občas znějí docela i inovativně a to je tenhle případ, není to žádná ultrapecka, ale zní to prostě dost zvláštně a určitě budu mít chut si to pustit znovu, na tomhle tracku je co objevovat sm3 8+/1010. Solis – Afterglow [Infrasonic]
– kdo je Solis? chci jeho fotku s podpisem, nemusí na té fotce být nahej…stačí v trenkách, výbornej uplift, zní to trochu jako Bronzwaer 9/1011. Temple One – Sahara Nights [Enhanced]
– od Joea Garetta chci taky fotku! sm5 9+/1012. Sophie Sugar – Together [A State Of Trance]
– už to jednou v Asotu zaznělo a určitě jsem to chválil 8+/1013. Franz Hlusek & Jorge Nava – Cosmic Dreamer (Fast Distance Mix)
– chlapci z FD umějí i lépe, docela nazíživná melodie 6/1014. Robert Nickson – Maybe Next Time [A State Of Trance]
– to už tu taky jedno bylo a dokonce jako TOTW, dost možná můj nejočekávanjší track současnosti! sm5sm5 10/1015. Talla 2XLC feat. Skysurfer – Terra Australis (Jorn van Deynhoven Remix)
– go Jorn go! tomuhle chlápkovi začínám fandit, má tu superschopnost, že všechno na co šáhne se změní v tranceovou laskominu sm5 (není sám, někteří jiní mají zase schopnost měnit věci na plíseň – zdravím Genix a Duderstadt sm17) 9/1016. John O’Callaghan feat. Beverly O’Sullivan – Don’t Look Back [Armada] – in memory of Beverly O’Sullivan
– rip sm9 8/1017. Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Armind]
– takže to má na svědomí Morph a ne Tyas pane koulego Klapčo sm4 a ten techovrzoprd po breaku je fujky! sm17 5/1018. Med vs. Neil Bamford – Light Up
– čekal jsem techárnu a naopak je to ultra emotivní uplift, fajn ale až moc přeslazené 8/1019. Be:Gold – Sunstroke
– techárna je zde! a z hnusnýma tetris zvukama sm17 4/1020. Solid Globe – Sahara [Fundemental] [ASOT Radio Classic]
– yeah baby (mám ale radši North Pole sm11) 9/106. 11. 2009 v 0:17 #145124nexxie
ČlenASOT 429 pro me nadhera – spousta skvelejch tracku.. napr :
Dash Berlin & Emma Hewitt – Waiting (first state remix) – krasnej breakdown
Matt Darey pres. Urban Astronauts – See The Sun (Aurosonic Remix) – miluju uz dlouho 🙂
Marco V – When the night falls – hm, lepsi promo na novy album nemohlo bejt 🙂
Solis – Afterglow – paradni uplift (nebyl v Praze?)
Talla 2XLC feat. Skysurfer – Terra Australis (Jorn van Deynhoven Remix) – no lepsi nez dratem do voka
Armin van Buuren ft van Velzen – Broken tonight (alex morph remix) – no comment neededale strasna skoda Beverly, takova krasna holka s uzasnym hlasem to byla.. Diky JOC, ze sem ji mohl slyset..RIP lady 🙁
31. 10. 2009 v 23:24 #1447782Sexy
ČlenTak v posledni epizode 428 mi jako nejlepsi prijde rozhodne Future Favourite – Websteruv Time. Vynikajici track, uz to tocim nekolik dni, jak v ajpodu, tak ve winampu. Tesim se na release Tyas Dubu…
Jinak me zaujalo jeste Shine-On v C-Systems remixu a Sahara Nights. Oba dva super tracky, Temple One o neco lepsi.
Klasiku na zaver chvalim, sice mozna stereotypni track, ale nezapomenutelny 🙂
Doufam ze priste uz bude pestrejsi vyber novinek …30. 10. 2009 v 9:20 #144611nexxie
Člen2Sexy : jj.. a i skoro ve stejnym poradi. Vono kdyz mas hrat takovyhle kratsi sety, tak tezko muzes hrat neco jinyho. Lonska Pure s Arminem byla v tomhle uplne jina, a proto mozna tak skvela 😉
30. 10. 2009 v 8:55 #1446102Sexy
ČlenPekna recenze, kratsi hodnoceni pridam vecer =)
BTW: To hraje Armin po celym svete uplne stejny tracky? To co hral v Lublani zahral vsechno i v Praze.30. 10. 2009 v 1:27 #144600Anonymní uživatel
NeaktivníAušus 428.
1st hour – regular episode „the newest tunes selected“
01. Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight (Intro Mix) [Armind]
intro verzička této pop tranceovky 7/1002. Calvin Harris – Flashback (Eric Prydz Remix) [Fly Eye]
zůstáváme spíš na disko parketech…předně tam tohle patří 6/1003. Matt Darey pres. Urban Astronauts – See The Sun (Aurosonic Remix) [Nocturnal Global]
tohle už se točí několik týdnů v TATW a je to nádhera! vynikající vokály, jinak je to tak trochu myšina, ale povedená 9+/1004. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting (Dash Berlin 4AM Mix) [Aropa]
elektro-fart verze, orig je určitě mnohem lepší 4/1005. Paul Webster feat. Angelic Amanda – Time (Sean Tyas Dub) [Captivating] [Future Favorite]
ale jo, pokud budou vítězit v asotu takové věci, pak mají posluchači ještě solidní tranceový vkus, hlavně že to nevyhrála žádná vrzačka 8+/1006. Jo Micali – Shine On (C-Systems Remix) [Tune Of The Week]
občas armin vybere pecku, ale tady zase jednou armin vybral docela nevvýraznou věc jako TOTW, spíše proggy (byť svižnější) posmutnělý track 7/1007. Temple One – Sahara Nights [Enhanced]
totw měl dostat spíše tenhle track, kterej si to vysloužil u kolegů z Above and Beyond…fajn trance s lehce orientálním nádechem 9+/1008. Masoud feat. Josie – Leave It All Behind (Jorn van Deynhoven Remix) [Levare]
melodie mi lehce připomíná oceanlab – miracle, vokály ale nic extra, radši bych dub 8/1009. Thoneick, Diaz & Young Rebells feat. Cozi – Perfect Moment (Alex M.O.R.P.H. Instrumental)
jojo Morph jede, melodie lehce připomíná Traveller – Bright Sign, takže paráda, jinak jeho koproducentem je Tom Porcell z Funabashi, už jsem to někde psal…9/1010. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Surrender [Anjunabeats] [ASOT Radio Classic]
8+/102nd hour – set recorded LIVE at Hala Tivoli in Ljubljana, Slovenia (23-10-09)
01. BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix)
02. Nic Chagall feat. Jonathan Mendelsohn – This Moment (Prog Mix)
03. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – Home (Cosmic Gate Remix)
04. Wippenberg – Pong
05. OceanLab vs. Gareth Emery – On A Metropolis Day (Myon & Shane 54 Remix)
06. Cerf, Mitiska & Jaren – Beggin‘ You (Armin van Buuren Remix)
07. Arnej – They Need Us (Club Edit)
08. Dakota – Koolhaus
09. Temple One pres. Tu Casa – Betelguese (Barnes & Heatcliff Remix)
10. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert vs. Ali Wilson – Never Say Shakedown (Armin van Buuren Mashup)
11. Gaia – Tuvan
12. Super8 & Tab – Irufushi30. 10. 2009 v 0:40 #144597Sickboy
Člen[quote nexxie]ASOT 428:
my tune of the week:
Thoneik, Diaz & Young Rebells feat. Cozi – Perfect Moment (Alex M.O.R.P.H. Instrumental)kua Alex dela ty veci jak na bezicim pasu.. akorat ze narozdil od vetsiny podobnejch akcnich producentu vetsina sou bomby.. respect[/quote]
Hlavně ty bomby vůbec nedělá Alex. sm2
30. 10. 2009 v 0:34 #144596nexxie
ČlenASOT 428:
my tune of the week:
Thoneik, Diaz & Young Rebells feat. Cozi – Perfect Moment (Alex M.O.R.P.H. Instrumental)kua Alex dela ty veci jak na bezicim pasu.. akorat ze narozdil od vetsiny podobnejch akcnich producentu vetsina sou bomby.. respect
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.