Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A State Of Trance 2009 (Radio Show)
- Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
24. 10. 2009 v 11:23 #143966
LauccoÚčastník18.Vast Vision – Luminosity
23. 10. 2009 v 23:07 #143957
2SexyČlenUvodni progressívek od Alpha 9 je paradni, presne tohle je to, co dokaze na zacatku party skvele rozhybat. Snad bude v podobnym duchu hrat i Jarell na uvod.
Irufushi CHOON jak hovado, ale ubral bych o bod niz. Je to ale vyborny track, jak uz jsem psal v minulym postu.
Vokalovka Beggin You mi vubec nesedla, kam se to hrabe na posledni Dash Berlin. Divim se, ze davas 8+.
Arnej je pohodovej, btw. kdy uz k nam konecne taky jednou zavita? Jeho produkce je vic nez pestra. Progressivni narez od Arneje bych v takovym SaSaZu snesl. Snad nekdy…
Jako velkej fanda Sixmovy produkce jsem cekal, s cim dalsim prijde. Po anthemovce Opusu Sectrumu a originalnimu Originu ovsem prichazi s klikací a vrzaci nudou. Crap.
Websteruv track se povedl :). Asi zaslouzeny totw, moc velkou konkurenci ani tentokrat nemel. Je to pure trance a posloucha se to supr =)
A na zaver !nadherna! klasika, ma to skvely oldschool feeling… Zlaty casy, ty uz se holt nevratej… 10/10.Doufam Armine, ze nehodlas hrat dneska v Inchebe sra*ky 😀
23. 10. 2009 v 23:00 #143955
nexxieČlen[quote Freezer]Fagot 427.
06. Wippenberg - Pong [High Contrast]
- nech si ten svůj ping i pong a naservíruj něco seriozního Wippouši 5/10
[/quote]sm15 .. proc by delal jinej sound kdyz chakalaka (a tohle v podstate uplne to samy) byl snad nejhranejsi track v historii trance/electro sceny 🙂
23. 10. 2009 v 1:21 #143879Anonymní uživatel
NeaktivníFagot 427.
01. Deadmau5 – Strobe [mau5trap]
– vcelku vhodně zvolený intro track, když se to ale „rozjede“ tak je to elektro fujtajblík…po tom intru to měl armin nekompromisně utnout 🙂 4/1002. Alpha 9 – Bliss [Aleph]
– no po tom prvním tahači za ušáky je tohle skutečně Bliss…známé z TATW, skvělá proggy věc 9/1003. Kyau & Albert – I Love You [Euphonic]
– okatý pokus o hitovku, ale já z toho nadšený nejsem, vrzání, pak melodický break, a pak total vrz, na konci se zase melodie na chvilku objeví, aby se neřeklo…kdyby to nebylo tohle duo, tak si to v Asotu zřejmě ani NEPRDNE (ani nevrzne) 5/1004. Filo & Peri feat. Aruna – Ashley (First State Remix) [Vandit]
– jediná posluchatlená verze je překvapivě od FS…vcelku v poho, zajímavá jakoby rocková pasáž v breaku 7/1005. Ben Preston feat. Susie – Why We Run [Songbird]
– vcelku nevýrazná vokálovka, Moonbeam remix je lepší 6-/1006. Wippenberg – Pong [High Contrast]
– nech si ten svůj ping i pong a naservíruj něco seriozního Wippouši 5/1007. Daniel Heatcliff – Phoenix [In Trance We Trust]
– dnes mě to zatim moc teda neba, zase tu poslouchám nějaký zkraty, vrzy, pryč s tím – fast forward!…4/1008. Jonathan Martin – Insidious [AVA]
– no konečně trochu seriozní prog, melodie sice není nijak zajímavá, ale jaká je to úleva když nemusím poslouchat žádný stupidní skřípaní 7+/1009. Super8 & Tab – Irufushi [Anjunabeats]
– thats trance! 10/1010. Cerf, Mitiska & Jaren – Beggin‘ You (Armin van Buuren Remix) [Armind] [Future Favorite]
– 8/1011. Arnej – They Need Us [Coldharbour]
– 8+/1012. M6 – ID
– se Sixmou je to hop nebo trop, tentokrát to není ani hop ani trop nýbrž shit 🙂 znám teda sice i horší tech-vrzárny, ale stejně mě to moc neba, pár bodíků navrh tomu dám za solidní breakdown 5+/1013. Dash Berlin feat. Sarah Howells – Waiting (Dash Berlin 4AM Remix) [Aropa]
– už zase zkratujeme a vržeme, fakt se ako tohle někomu líbí třeba víc než orig? nechápu…3/1014. Ferry Corsten feat. Maria Nayler – We Belong (Lange Remix) [Flashover]
– ani lange to dnes nespasí, sice jeden z nej remixů z toho remix alba, ale i tak jen průměr 6-/1015. Trance Arts – Stratosphere (Dan Stone Remix) [Unearthed]
– můj kůň Dan Stone! že by spasitel dnešní vrzavé epizody? mno není to tak mimozemsky parádní jako obvykle, ale i tak je to příjemný happy upliftík 8/1016. Josh Gabriel pres. Winter Kills – Deep Down (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Different Pieces]
– upliftovější podání skvělého origu, temnější atmosféra zachována, fajn 7+/1017. Paul Webster feat. Aminda – Time (Sean Tyas Dub) [Tune Of The Week]
– 9-/1018. Vast Vision – ID
– asi není překvapením, že je to hodně sladká a euforická věc 8/1019. Adam Foley – Castaway [Discover]
– f poho uplift připomínající tvorbu JOC, Activa apod 7/1020. Alibi – Eternity (Rising Star Remix) [Armind] [ASOT Radio Classic]
– tohle sice nepatří mezi Arminovi nej remixy, pořád lepší než většina věcí co dělá teď 7+/1021. 10. 2009 v 1:57 #143754
mountainerČlenve 426 jsem si našel dvě novinky, který mě hodně zaujaly…překvapivě nejde o uplift, ale o první dva tracky – Arty a Arnej sm3 tohle je přesně ten správnej proggy sound pro moje uši
17. 10. 2009 v 13:13 #143485
Czech smejdČlen425 po lehkém naposlouchání… ty nejlepší tracky, podle mě:
[b]Dash Berlin – Waiting[/b] – mě to teda dostalo celkem do kolen. vokál je fantastickej, celá skladba k tomu taky sedí… pro mě za 9/10
[b]John O’Callaghan – Out Of Nowhere (Stoneface & Terminal Remix)[/b] – skvělej remix, šlape to perfektně, ani ty vokály mě tu nevadí, jako běžně. Po přeslazeném Stardustu perfektní věc, i když jen remix =) 9/10
[b]Sly One vs. Jurrane – Silicone Stars[/b] – mrtě věc, atmosférickej breakdown, možná mi tam až tak nesedí ta kytárka, ale to není až tak podstatné – 9+/10[b]Deep Care – Blacks (Daniel Kandi’s Lifted Remix)[/b] – z tohoto tak odvařenej nejsem, navíc se to celkem rychle oposlouchá, 7/10
Ferryho mix mě nezaujal
jinak celkem souhlas, [b]Irufushi[/b] u mě za 9, na desítku to není sm317. 10. 2009 v 1:56 #143466
2SexyČlen425
Na zacatku si dovolim nesouhlasit :). Waiting je ve vocal mixu nadherny trancovy song, ten vokál me dostava jiz par tydnu natolik, ze znam text nazpamet =). Za me desítka jak vysita.
Novej Corsten mi zatim moc nesedl… Ten vokal je v tomhle tracku doopravdy teplej. Bez dubu to nepujde…
S8T jsou zpet v plny parade. Po vybornem Delusion (tehdá v Abatonu me tim ke konci setu znacne rozsekali), konecne zase kvalitni trance. Jen tak dal 🙂
Trapeze je CH00N =). Ale na Acrobat v Bluemanove mixu to nemá Frízre 🙂426
Anjunabeach je good prog od AB, urcite poslechnu jeste vickrat =)
Venice Beach od Kandiho je supr pocin, balancuje to mezi osmickou a devitkou, jeste je to treba naposlouchat 🙂
Nová Sophie je skvelej happy uplift… co zvedne naladu v tomhle debilnim pocasi 🙂
Black Box od pana Rafaela jsem tady na foru moc nepochvalil… ovsem zacina se mi libit, na akci by to byl odlet, ale neni to proste takovej B00M jako Red hned pri prvnim poslechu…
Od Activy a Ottavianiho jsem teda cekal vic.. zni mi to hrozne obycejne 🙁
No a Legacy na zaver… klasika, pri ktery mrazi. Divim se, ze je v ASOT Classic az teprve ted…Doufam ze moje mini dojmy z tracků, co se mi z poslednich dvou epizod libi, uspokoji Frízra a nebude bedovat nad tim, ze tu je jedinej =)
16. 10. 2009 v 13:17 #143400
DexxČlenObčas si poslechnu ty tracky u kterých má Freezer 9/10 nebo 10/10 a většinou se potvrdí, že jsme z jiný planety, takže si pak poslechnu ty u kterých má <5/10 a jsem spokojenej. Ale zase musím uznat, že Filo & Peri feat. Aruna – Ashley (Alex M.O.R.P.H. Remix) je shit.
Tak jo, přidám pár slov. Např. z Chakalaky jsem tak unavenej, že se mi Pong zdá mnohem lepší. Ještě jsem si teda poslechl
Arnej – They Need Us celkem se dá 7/10
Lolo – Pop the Cat's Adventure nuda, ničím mě to nezaujalo. 5/1016. 10. 2009 v 12:37 #143395
Czech smejdČlennereaguju, protože ASOT neposlouchám, ale občas si ho stáhnu, když je vcelku dobře hodnocená epizoda (s Freezerem máme zhruba tak stejnej hudební vkus sm3)
16. 10. 2009 v 10:54 #143387
NevimÚčastník[quote 2Sexy]ASOT moc nestiham poslouchat, takze jsem vzdycky rad, kdyz sem hodis recenzi, protoze muj vkus se casto shoduje s tim tvym.... Uvidime, jestli i v poslednim dile :). Vecer naposloucham.[/quote]
+116. 10. 2009 v 7:17 #143380
2SexyČlenASOT moc nestiham poslouchat, takze jsem vzdycky rad, kdyz sem hodis recenzi, protoze muj vkus se casto shoduje s tim tvym…. Uvidime, jestli i v poslednim dile :). Vecer naposloucham.
16. 10. 2009 v 2:30 #143377Anonymní uživatel
Neaktivnípřátelé moc mě to neba, to tu fakt nikdo asot neposlouchá, že je to pokaždé bez reakcí? mno neva, mě to baví, takže i teď si to tu pěkně zhodnotím, zřejmě jen sám pro sebe, ale neva
Chrapot 426.
01. Arty – Gentle Touch
– arty si mě získal skvělými tracky Sunset a Dy After Day a tady mi jen potvrdil své kvality…no vida, že to jde i bez vrzu, vokálů a jiných vlezlých prvků, top notch progressive 9+/1002. Arnej – They Need Us [Tune of the Week]
– armouš arnejovi pěkně nadržuje, skoro vše od něj je hned totw, tady je to ovšem vcelku i zaslouženě, neboť je to celkem originální dílko, nevšední basovka i melodie 8+/1003. Wippenberg – Pong
– vcelku vhodně zvolený název, aslespon že si je wippouš vědom, že vlastně produkuje hovadiny 🙂 i když zase na druhou stranu znám i horší věci…mírná podobnost s chakalaka, ale horší…o dost 5/1004. Cerf, Mitiska & Jaren – Beggin‘ You (Armin van Buuren Remix)
– chytlavá pop-trance hitovka 8+/1005. Above & Beyond – Anjunabeach (Original Mix)
– pohodovka, spíše letní proggy track, tentokráte bez vokálů 8/1006. Lolo – Pop the Cat’s Adventure
– bezpochyby adept na track of the year, parádní věc ve stylu capetown, ještě lepší než trampoline 10/1007. Sindre Eide – Piovere
– i přes relativně euforickej feel bych řadil tenhle track do progu, pěkné 8-/1008. Daniel Kandi – Venice Beach
– 9/1009. Whiteroom – The Whiteroom (Myon & Shane54 Refill)
– překvapivě hodně povedený remake této klasiky, bez vrzu a pěkně s drivem 8+/1010. Ronski Speed – Something Happened on The Way to Heaven (7Skies Remix)
– už někdy 7skies udělal něco špatnýho? myslím, že ne Time! 8/1011. Faithless – You’re the Sun to Me (Alex M.O.R.P.H. Remix)
– zajímavé spojení, člověk taky neví co čekat, protože těžko říct, co z morphových producentů vyleze, tentokrát je to track se zajímavých breakdownem, ovšem má očekávání přerušila techy pasáž, což je škoda 7/1012. Activa feat. Cat Martin – They Never Change (Original Mix)
– taky techy pasáž uprostřed, jinak fajn pomalejší track se zasekávaným vokálem 7/1013. Filo & Peri feat. Aruna – Ashley (Alex M.O.R.P.H. Remix)
– pro změnu vrz-tech pasáž uprostřed, jestli že u předchozích tracků to až tolik nevadilo, tady mě to vyloženě sere a Morphovi dělníky bych za to kopnul do balls 4/1014. Bobina – Honestly (Ilya Soloviev Dub)
– origoš je chytlavý gay-pop-trance, tady naštěstí bez vokálů a velmi vkusně, posluchatelný uplift 7+/1015. Rafael Frost – Black Box (Red Edit)
– přiznám se, že nemám orig tak naposlouchaný, abych rozpoznal změny, i tahle verze je ale celkem solidní track, vhdoný spíše do klubů 7-/1016. Ferry Corsten – Shelter Me (Rafael Frost Remix)
– rafouš podruhé a dost podobně jako v předchozím tracku, možná o něco lépe, melodie je docela hypnotizující 7+/1017. Sophie Sugar – Together
– tranceová princezna opět potvrzuje, že je to asi nejlepší trance producentka, i když těžko říct jak to je že…v každém případě parádní uplift 8+/1018. Activa & Giuseppe Ottaviani – Long Way Back (Original Mix)
– přesně tohle od takového spojení očekávám, Ottavianiho v tom slyším malinko víc, celkově je to ale prostě uplift dělo 9+/1019. Activa feat. Gary Maguire – Terminal 5
– podle očekávání techy záležitost, a ne moc povedená, transmission je o něco lepší, jinak škoda že armin nezahrál Salt Lake, která byl v konkurenčím tatw, skvělé dílko, tohle nic extra 5+/1020. Deep Care – Blacks (Daniel Kandi Lifted Remix)
– hmmm eňo ňůňo 10/1021. Push – The Legacy [ASOT Radio Classic]
– a kdo sem pustil tenhle crap? 🙂 1/10
…blbej joke, já vím 100/10011. 10. 2009 v 3:16 #142882Anonymní uživatel
NeaktivníKonečně zase normál eipzoda 425.
01. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting [Aropa]
– neškodná letní pohodovka, mírně diskoška, ale ok 7+/1002. Novastar – Because (Ferry Corsten Remix)
– výbornej remix od Ferryho, konečně něco pořádnýho od něj…jen bych určitě preferoval dubík, bodík dolu za vokály 8/1003. BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix) [Nettwerk]
– zato tenhle arminův remix stojí za starej kýbl 5/1004. Cosmic Gate feat. Aruna – Under Your Spell (Myon & Shane 54 Monster Mix) [Black Hole]
– zíííív 4/1005. Above & Beyond – Anjunabeach (Jerome Isma-Ae Remix) [Anjunabeats]
– pěkně Jerome, v podstatě vše ponecháno, jen tomu dal jinej spodek a tím to docela nakopnul 8+/1006. DJ Eco pres Badlands feat. Marcie – Garden State (Jorge Nava Dub Mix) [Istmo]
– taková veselá flašinetovka, moc nezaujalo 6-/1007. Super8 & Tab – Irufushi [Anjunabeats]
– tihle dva když nevržou, tak dokážou udělat opravdu parádní trance, jako v tomhle případě, skvělá melodie, lepší už bylo snad jen Suru 10/1008. Giuseppe Ottaviani feat. Faith – Fallen [Vandit]
– ok věc, známe z alba 7/1009. Adam Nickey – In Motion (Andy Blueman Remix) [Anjunabeats]
– asi preferuju originál, ale je to fuk, obojí je super 9+/1010. Ferry Tayle & Static Blue – Trapeze [Enhanced]
– podle mně ještě o něco lepší než L Acrobat 9/1011. John O’Callaghan feat. Josie – Out Of Nowhere (Stoneface & Terminal Remix) [Armada]
– typickej ST sound, to já celkem rád, hodně euforické 8/1012. Setev Birch feat Within Temptation – The Temptation Within
– docela zajímavej hypnotizující nářez 7+/1013. Rapha & Reminder – Beyond The Clouds (Daniel Kandi’s 147 Club Mix) [Afterglow]
– Kandi umí sice i lépe, ale i tak skvělej uplift, trochu mi tam vadí ta připrděná basovka, jinak ale nice 8/1014. Sly One vs. Jurrane – Silicone Stars
– wow nádhernej uplift, dnešní epizoda mě baví 9+/1015. Deep Care – Blacks (Daniel Kandi’s Lifted Remix) [Infrasonic] [Tune Of The Week]
– brilantní výběr TOTW, moje současné číslo 1, ukázka toho jak lze už z parádního originálu udělat v podstatě dokonalé dílo 10/1016. Filo & Peri feat. Aruna – Ashley (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Vandit]
– alex to zazdí totálním vrz-fartem, no fuj 4/1017. Ernesto vs. Bastian – Killer Tone [High Contrast]
– ty synths mi celkem rvou uši, nic jiného než pokus o další lacinej floor-killer, z části se plán ale asi povedl 6/1018. Adam Foley – 8AM [Vandit]
– škoda, přeškoda, Foley patří mezi moje černé koně, ale tady za to by si ten kůň zasloužil kastraci, hrozivé zazdění pěkného breakdownu šíleným zvukem, ke konci to pak sice částečně napraví a melodie se přeci jen ještě objeví 5/1019. Solarstone – The Last Defeat (Bissen Remix) [Solaris]
– pěkné, dreamy melodie 7+/1020. Sander van Doorn – 90 [Doorn]
– po předchozím super singlu je SVD zase zpět v floor-tetris shitu, tohle se mi nelíbí, i když připouštím, že se na tom někdo na party vyřádí… 4-/1021. Agnelli & Nelson – El Nino [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic]
– ta melodie na mě nezabírá, vůbec..pro mě tedy žádná klasika 6/1011. 10. 2009 v 3:16 #142883Anonymní uživatel
NeaktivníKonečně zase normál eipzoda 425.
01. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting [Aropa]
– neškodná letní pohodovka, mírně diskoška, ale ok 7+/1002. Novastar – Because (Ferry Corsten Remix)
– výbornej remix od Ferryho, konečně něco pořádnýho od něj…jen bych určitě preferoval dubík, bodík dolu za vokály 8/1003. BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix) [Nettwerk]
– zato tenhle arminův remix stojí za starej kýbl 5/1004. Cosmic Gate feat. Aruna – Under Your Spell (Myon & Shane 54 Monster Mix) [Black Hole]
– zíííív 4/1005. Above & Beyond – Anjunabeach (Jerome Isma-Ae Remix) [Anjunabeats]
– pěkně Jerome, v podstatě vše ponecháno, jen tomu dal jinej spodek a tím to docela nakopnul 8+/1006. DJ Eco pres Badlands feat. Marcie – Garden State (Jorge Nava Dub Mix) [Istmo]
– taková veselá flašinetovka, moc nezaujalo 6-/1007. Super8 & Tab – Irufushi [Anjunabeats]
– tihle dva když nevržou, tak dokážou udělat opravdu parádní trance, jako v tomhle případě, skvělá melodie, lepší už bylo snad jen Suru 10/1008. Giuseppe Ottaviani feat. Faith – Fallen [Vandit]
– ok věc, známe z alba 7/1009. Adam Nickey – In Motion (Andy Blueman Remix) [Anjunabeats]
– asi preferuju originál, ale je to fuk, obojí je super 9+/1010. Ferry Tayle & Static Blue – Trapeze [Enhanced]
– podle mně ještě o něco lepší než L Acrobat 9/1011. John O’Callaghan feat. Josie – Out Of Nowhere (Stoneface & Terminal Remix) [Armada]
– typickej ST sound, to já celkem rád, hodně euforické 8/1012. Setev Birch feat Within Temptation – The Temptation Within
– docela zajímavej hypnotizující nářez 7+/1013. Rapha & Reminder – Beyond The Clouds (Daniel Kandi’s 147 Club Mix) [Afterglow]
– Kandi umí sice i lépe, ale i tak skvělej uplift, trochu mi tam vadí ta připrděná basovka, jinak ale nice 8/1014. Sly One vs. Jurrane – Silicone Stars
– wow nádhernej uplift, dnešní epizoda mě baví 9+/1015. Deep Care – Blacks (Daniel Kandi’s Lifted Remix) [Infrasonic] [Tune Of The Week]
– brilantní výběr TOTW, moje současné číslo 1, ukázka toho jak lze už z parádního originálu udělat v podstatě dokonalé dílo 10/1016. Filo & Peri feat. Aruna – Ashley (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Vandit]
– alex to zazdí totálním vrz-fartem, no fuj 4/1017. Ernesto vs. Bastian – Killer Tone [High Contrast]
– ty synths mi celkem rvou uši, nic jiného než pokus o další lacinej floor-killer, z části se plán ale asi povedl 6/1018. Adam Foley – 8AM [Vandit]
– škoda, přeškoda, Foley patří mezi moje černé koně, ale tady za to by si ten kůň zasloužil kastraci, hrozivé zazdění pěkného breakdownu šíleným zvukem, ke konci to pak sice částečně napraví a melodie se přeci jen ještě objeví 5/1019. Solarstone – The Last Defeat (Bissen Remix) [Solaris]
– pěkné, dreamy melodie 7+/1020. Sander van Doorn – 90 [Doorn]
– po předchozím super singlu je SVD zase zpět v floor-tetris shitu, tohle se mi nelíbí, i když připouštím, že se na tom někdo na party vyřádí… 4-/1021. Agnelli & Nelson – El Nino [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic]
– ta melodie na mě nezabírá, vůbec..pro mě tedy žádná klasika 6/103. 10. 2009 v 10:36 #142117
nexxieČlenmountainer : jj
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.