TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 2009 (Radio Show)

• Toto téma obsahuje celkem 277 odpovědí. Do diskuze (44 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Jamie a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 287)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

Díky Frízre za recenzi.. 😉

Nickson OPET potvrzuje, ze jeho tvorba patri mezi TOP soucasne trance sceny (v rámci upliftu). Po fenomenalnim Out There, Rewire nebo Liberate dalsi perfektni track!
    Mark Sixma se sice od tvrdsiho stylu ala Destination 6 dal trochu na anthemicnost, ale to neznamena, ze by sel k horsimu. Tohle IDcko je vynikajici, ale jestli to beatne Opus Sectrum, to si nejsem jistej :D.
    A Signum – Addicted (Manuel Le Saux Remix)? Euforicka zalezitost vysoke kvality :-).

Co dodat, doufam, ze Armin zahraje v Praze co nejvice tracku z poslednich ASOTu, posledni dobou je kazda epizoda hodne dobra…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Chobot 421.

01. First State feat. Sarah Howells – Brave
    – překvapivě vcelku dobrý track, i když podkladem je tradičně vrz, ale jinak skvělá melodie, výborné vokály 7+/10

02. Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight [Future Favorite]
    – hehe čekal někdo něco jiného? asi těžko že 🙂 mno ten track je celkem chytlavý a musím se přiznat, že se mi docela i líbí, i když to není trance 7/10

03. Stoneface & Terminal – St Francis Foley (Club Mix)
    – i když mám raději věci typu Stardust, Blueprint, tak i tenhle melody prog celkem můžu 7/10

04. Dakota – Koolhaus (Skytech Remix)
    – origoš je pro mně nej dakota track, remix je ale vcelku nezajímavý, vrčící 6/10

05. Phalanx – I’m Alive (ID Mix)
    – prozatím neznámá předělávka staršího tracku, vcelku dobré, i když ta původní verze se mi ve své době možná líbila víc 7/10

06. Giuseppe Ottaviani feat. Francesco M – Changing Ways
    – dobrá euforická vokálovka ve stylu No More Alone 8+/10

07. Giuseppe Ottaviani – Third Dome
    – tentokrát instrumentální a taky výborný track od Pepka 8+/10

08. Robert Nickson – Maybe Till Next Time [Tune Of The Week]
    – narozdíl od minule tentokrát Armin vybral skutečně ten pravej TOTW, našláplej uplift jak má být, komu sedí styl třeba adama nickeyho nebo kandiho, i když v trochu energetičtějším podání od Nicksona, tak bude nadšen tak jako já, tady je jasnej důkaz že Armin je pořád trance addicted, protože říká že tohle je proper trance! (narážím na jiný thread, kde se spekuluje o nesmyslu, že se armin distancuje od tranceu) 10/10

09. Signum – Addicted (Manuel Le Saux Remix)
    – a další proper trance, mnohem záživnější a nakopnutější než trochu uspávající originál 8+/10

10. Mark Sixma – ID
    – M6 se nám nějak zlepšuje, nic jsem nečekal, spíš nějakou techy rychlokvašku, ale je to melodické a skoro až anthemické, jen tak dál! 8+/10

11. Mac Zimms – L’Annonce De Couleurs [ASOT Radio Classic]
    – Zimmse jsem nikdy moc nemusel, ani tenhle track není nic moc, ale pořád lepší než jeho současná producke 6+/10

K1aptcha
    Člen

nexxie: OK já právě nevěděl, ASOT jsem neposlouchal, jen jsem chtěl poinformovat… jinak jj, je to trancová strana těchle producentů, někdy z toho vyjdou pro trancera fajn věci sm4

Newman
    Člen

jj, teď to poslouchám a tohle nemá s původní verzí nic společného, to je současný nátěr :))

nexxie
    Člen

K1aptcha : ja tam prave zadnej handsup neslysim.. sice to i remixoval manian ale z ty veci de trancova energie 🙂
    jo a btw jestli myslis ten instrumental mix z 2004, tak to je uplne na jinym levelu – ta verze z asotu je asi 2009 verze 1000x lepsi

Newman
    Člen

Jenže ono je to vážně staré, proč to hrál až teď? Budu si to muset stáhnout a pustit znova, jestli to nebyl nějaký aktuální rework…

K1aptcha
    Člen

to jakože hrál věc z roku 2004? to Armin objevil brzo, ale zlatý časy no sm3 fajn energickej track
    ale se divim, že se vám to líbí, je to trošku handz-up (v dobrém), navíc i autoři dělali remixy pro Cascadu a podobné… to jen tak pro úplnost

nexxie
    Člen

Newman : jj diky, uz sem na to taky prisel, na foru asotu to meli porad pod IDckem

Newman
    Člen

nexxie: to byl 05. Phalanx – I’m Alive (Instrumental Mix) sm4 Krásná věc, opravdu sm5

nexxie
    Člen

ASOT 421

Phalanx – I’m Alive (Instrumental Mix) .. WOOOOW, takhle sem si ve svejch mozkovejch pochodech predstavoval idealni trance track 10 / 10 .. tesim se az to Armin zahraje v Inchebe (teda snad to da 😀 )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ass ot 420.

01. Armin van Buuren feat. Van Velzen – Broken Tonight [Armind]
    – něco podobného jsem očekával…pop-trance, ale oceňuji, že je to aspoň melodické…bez vokálů to bude velmi dobré si myslím…oproti tomu co dělá tiesto je tohle ještě velmi stravitelné, mimochodem zkuste tipovat co vyhraje příště FF – možnost 1) nový Arminův singl, možnost 2) ten první track, možnost 3) Broken Tonight, hehe 7/10

02. Marcus Schossow with Andy Duguid feat. Emma Hewitt – Light [Tone Diary]
    – ucházející proggy track 7-/10

03. Mike Shiver – On The Surface (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Captured]
    – morph a jeho progresivnější stránka, přesto hodně meldoické, lepší než orig bych řekl 7/10

04. Chicane – Hiding All The Stars [Modena] [Future Favourite]
    – trochu překvapivě vyhrál tenhle mírně cheesy track, i kdy ty vokální pasáže jsou hodně chytlavé, podobně jako u tracku Cygnes 6+/10

05. Jerome Isma-Ae & Sebastian Krieg – 308
    – vhodné jako výplň, trochu monotoní prog 5+/10

06. Leon Bolier – Lunar Diamond [2Play]
    – prostě bolier, ten už asi nemá čím překvapit 6/10

07. Masoud feat. Josie – Leave It All Behind (Tritonal’s Air Up There Remix) [Levare]
    – líbí se mi závěr tracku kde vrcholí melodická pasáž, zbytek bych vystříhnul 🙂 6+/10

08. Gaia – Tuvan (Gareth Emery Remix) [Armind]
    – možná jeden z nejslabších Emery remixů poslední doby 6/10

09. Sundriver pres. Tropical Groove – Cloudwalk (Stoneface & Terminal Remix) [Ask4]
    – komu se líbil poslední singl stardust, případně blueprint, tak se mu asi bude zamlouvat i toto, i když je to trochu více chilled, ale sound podobný 7+/10

10. Ilya Soloviev & Poshout – Leaving Planet [Timeline]
    – fajn uplift, kde nechybí piánko 7/10

11. Dan Stone – Mumbai [Anjunabeats]
    – můj megaoblíbenec z poslední doby opět dokázal, že tohle je prostě úplně, ale [b]úplně[/b] jiná liga stylu uplifting, hned od začátku chytne tenhle track úplně nadpozemskou melodii, track propracovaný až do mrtě, podobně jako většina věcí od temple one nebo rozza, jasných10/10

12. Ummet Ozcan – Shamballa [Spinnin]
    – příznivci stylu w&w apod budou nadšeni, já nadšeně přeskakuju na další track 4/10

13. Akesson – Flavour Park [Future Sound Of Egypt]
    – hodně pěkný optimistcký uplift 8+/10

14. Ultimate – In Our Hearts [Unearthed]
    – taky kvalitní uplift 8/10

15. Adam Nickey – Callista [Anjunabeats]
    – 10/10

16. Ron van den Beuken & Maarten de Jong – Life’s Too Short (Mark Sherry’s Outburst Remix) [RR]
    – techy věc se šílenou pasáží po breaku…4/10

17. Dynamic Emotion – Ontario (Abstract Vision & Elite Electronic Remix)
    – průměr uplift, vzdáleně připomínající styl Alíků 6/10

18. Guy Mearns – Sunbeam [Slinky Digital] [Tune Of The Week]
    – proč je zovna tohle totw? já bych volil teda Mumbai…ok má to celkem silné synths v breaku, jako kdysi rank1, ale melodie celkem nezajímavá 6+/10

19. Sean Tyas – Ivy [A State Of Trance]
    – Sean zpátky tak jak jsme ho měli rádi, i když tentokrát s trochu přeslazenou melodií, mmě to ale neva 🙂 9/10

20. Ram – Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix) [A State of Trance]
    – 9/10

21. Gouryella – Ligaya [Tsunami] [ASOT Radio Classic]
    – 10/10

nexxie
    Člen

Pearl : my sme si toho vsimli vsichni uz davno.. ale co na tom kdyz je to takovej skvelej track

Anonymní uživatel
    Host

2Sexy: Heeej konečně si toho někdo všiml.
    Je to docela hnus, jak se chytí kolikrát v asotu nějaká vykopírovaná věc, ale asi to bude opět nějaký Arminův kamarád sm15

2Sexy
    Člen

Inspirace dokonalym Anticipation je u Ramsterdamu vic nez zjevná…. sm17

nexxie
    Člen

tipuju ze i ten jeho remix Cerf Mitisky a Jaren bude spatnej

tak v asotu 420 nic novyho zajimavyho..
    best of the best :
    Chicane – Hiding All The Stars, 05. ID, Dan Stone – Mumbai, Ram – Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 287)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.