TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2009 VOTING !!!! :o)

• Toto téma obsahuje celkem 73 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 15 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 76)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

sm15

Malej českej rybníček se hněvá nad výsledkama ASOTu sm15. Čekla někdo snad něco jinýho?sm3

eldee
    Člen

set uplne o nicem….vubec nevim proc hlasujusm6

Marr
    Člen

EPIC FAIL. krom par tracku jedna velka sracka..

Lukin_
    Člen

TopFekál20. Takové sračky jsem dlouho neslyšel. sm6

nexxie
    Člen

smd vy suchy americky sracove co hlasujete a ruinujete asot voting

dukelak
    Člen

tohle je až na Tuvan ( a jasný RUMsterdam & HS) tak strašně smutné…poslouchat to může snad jen Armin…

kreeki
    Člen

Asotí trance jde úplně mimo mě, když se člověk podívá na tracklisty ASOTu a TATW tak větší rozdíl tam snad ani být nemůže a myslim, že je jasné co z toho je trance a co jen tupá komerční náhražka (najdou se i vyjímky potvrzující pravidlo, ale těch je poskrovnu) sm6

DjDkD@ve
    Člen

Ackoli se moje top 5 do dvacitky nedostala (respektive dva songy tam jsou, ale v jinych remixech sm15), tak rozhodne nejsem zklaman.

Vetsinu z tech songu rozhodne muzu, takze mi to nevadi, akorad skoda, ze jsou to same tracky z posledni doby a prvni polovina roku je zastoupena mizive…….

Nevim
    Účastník

[quote iamek]Tolik sracek v jednom setu jsem snad jeste nevidel sm10[/quote]

sm12
    pár věcí by šlo ale jinak nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a sračky
    ten Armin je tam fakt nejak casto nebudu ta show nahodou jeho sm15

K1aptcha
    Člen

Freezer: Healesville Sanctuary je právě ten jedinej track co se mi nějak víc líbí, generic to možná trošku je, ale má to docela výraznou a gradující melodii, a aspoň to nevykrádá Anticipation nebo Slider sm2… minimálně na(d) úrovni Tuvanu to pro mě je

iamek
    Člen

Tolik sracek v jednom setu jsem snad jeste nevidel sm10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

opět se ukázalo, že na tracky z první poloviny roku se zapomíná a není tam skoro žádnej…skoro všechno jsou to v podstatě aktuální věci

01. Gaia – Tuvan [Armind] [Tune Of The Year]
    – cíl splněn, cílem bylo rozhodně dostat tenhle track na první místo, protože i když to není až taková megapecka (v mé osobní vlastné top 100 ani nefiguruje) tak si to z těch tracků, které se umístily vysoko zaslouží nejvíc!
    at least…je to trance jak vyšitej! (vož se dá prohlásit u týhle top20 ještě asi u 3-4 dalších tracků)
    9/10

02. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Waiting [Aropa]
    – tohle je tu jen proto, že je to nový, osobně se mi to nijak etxra nelíbí, vokály sice nejsou špatný, ale melodie trochu flašinet a celkově mírně cheesy, ale ok, jsou i horší věci 🙂
    6+/10

03. Cerf, Mitiska & Jaren – Beggin‘ You (Armin van Buuren
    Remix) [Armind]
    – opět jen proto že je to nové a že je to armin…ale tohle mi ani nějak nevadí, ještě docela vkusnej pop trance
    7+/10

04. Bobina – Invisible Touch (Ferry Corsten’s Touch) [Maelstrom]
    – trochu překvapivě takhle vysoko, ale ok, může být
    7+/10

05. Dash Berlin with Cerf, Mitiska & Jaren – Man On The Run [Aropa]
    – tenhle track jsem nikdy nijak nepobral, nudí mě skoro k smrtï
    5/10

06. Armin van Buuren feat. VanVelzen – Broken Tonight [Armind]
    – čekal jsem to i výš, ale díkybohu jen šestka 🙂
    7-/10

07. John O’Callaghan feat. Sarah Howells – Find Yourself (Cosmic Gate Remix) [Captivating Sounds]
    – dalo se čekat…a nějak extra neprotestuju..i když…
    7+/10

08. RAM – RAMsterdam (Jorn van Deynhoven Remix) [A State Of Trance]
    – tohle naopak zklamání, tajně sem doufal, že by tohle mohl být TOTY…ale jen osmička? za těma všema popíkama? škoda…
    9+/10

09. Ashley Wallbridge & Andy Moor feat. Meighan Nealon – Faces [AVA]
    – ale jo, dejme tomu
    7+/10

10. BT feat. Jes – Every Other Way (Armin van Buuren Remix) [Black Hole/Nettwerk]
    – armin v názvu tak všichni votujeme, že? ale že je to kekel remix to už votery nezajímá, zlatej originál…
    5+/10

11. OceanLab – On A Good Day (Above & Beyond Club Mix) [Anjunabeats]
    – čekal jsem to výš, tenhle track má smůlu, že je ze začátku roku, kdyby vyšel později tak možná i vyhraje…
    9/10

12. Nic Chagall feat. Jonathan Mendelsohn – This Moment (Prog Mix) [High Contrast]
    – nepřekvapuje a je to ok…

13. Paul van Dyk feat. Johnny McDaid – Home (Cosmic Gate Remix) [Vandit]
    – překvapuje a není to moc ok…
    6-/10

14. Roger Shah & Signum – Healesville Sancturay (Roger Shah Remix) [Magic Island]
    – wtf really? lehce nadprůměrnej skoro až takovej generic uplift poráží pecky, kterýma nás letos zahrnuli např hoši z anjuny?
    7+/10

15. Rex Mundi feat. Susana – Nothing At All [Coldharbour]
    – njn dalo se čekat, mě víc baví elevation mix
    6+/10

16. OceanLab – Lonely Girl (Gareth Emery Remix) [Anjunabeats]
    – může být, i když byly tam i lepší remixy pro oceanlab, například ten od lange nebo od olivera smitha
    7/10

17. Cosmic Gate feat. Emma Hewitt – Not Enough Time (Club Mix) [Black Hole]
    – njn kosmíči jsou prostě oblíbení, i když je to furt na jedno brdo
    6/10

18. Armin van Buuren feat. Jacqueline Govaert – Never Say Never (Omnia Remix) [Armind]
    – no comment…tohle tam nemá co dělat, armin mania
    5+/10

19. Armin van Buuren feat. Jaren – Unforgivable (Stoneface & Terminal Dub) [Armind]
    – sice slušná věc, ale i tak je to tam jen kvůli armin v názvu
    7+/10

20. Matt Darey pres. Urban Astronauts – See The Sun (Aurosonic Remix) [Nocturnal Global]
    – no vida, že mají někteří posluchači dobrý vkus, pro mně vokálovka roku, tak aspoň, že se tam dostala
    9+/10

celkově spokojenost s prvním místem, dokonce mírné nadšení z prvního místa 🙂 ale některý umístění mě fakt dost zaráží, samej pop trance, samé vokálovky, málo opravdového tranceu, když bych to bral hodně přísně tak jen 1, 4 ,8 a 14 jsou tranceovky…ach jo, no mohlo to dopadnou i hůř no, není tam moc vrzaček 🙂

K1aptcha
    Člen

no z tohodle výběru se mi jako nějak vyloženě líbí tak jeden track sm7
    a těch vokálovek, že to snad ani neni možný sm12

hphondra
    Člen

[quote Lukin_][quote hphondra]je vidět že NO.1 je po zásluze!!![/quote]

to je ale blábol NO. 1 sm6[/quote]

pro mě zádný blábol ale naprostá realita.. Jak říkám po zásluze!!!! sm11
    (ale věc názoru – kazdy si myslí své.. )

Marr
    Člen

[quote Dexx]ASOT TOP vlezmearminovidoprdele 20.[/quote]

+2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 76)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.