Toto téma obsahuje celkem 73 odpovědí. Do diskuze (35 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Schmidt a poslední změna proběhla před 15 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 76)
[b]nexxie:[/b] Což to je fakt, s tím Dashem a stejně tak i Ottavianim to trošku přehnali. Plus je tam plno tracků z kompilačky Anjunabeats Vol. 7., který taky ještě vůbec Armin nehrál. No ale třeba časem odehraje. sm3
Schmidt : no jako treba cely album Dash Berlin mi prijde jako kravina tam davat.. a takovejch pripadu je vic. Co je zajimavy, ze ani jeden Tiesto 😀 ne ze by ho Armin letos v Asotu hral, ale par lidi by se naslo, co by pro kaleidoscope hlasovalo 😀
K1aptcha: Armin je od toho, aby uspokojil davy, na uspokojování českých hardtrance fandů je tady Sandeaglošík a strýček F1d0… jo a taky Hellman s Pajdou, já bych úplně zapomněla 🙂 To je slušná základna, ni?
Na housík se vykašli a následuj instinkt. Holt když je to v kurzu, tak nenarobíš nic!
já ještě z hlasováním počkám, v každým případě budu taktizovat a dám tam jen věci, který mají šanci. Hlasovat pro mých top 5 tohoto roku nebudu, protože se do top 20 stejně asi nedostanou
1. Sly One – This Late Stage (Aly & Fila Remix)
2. John O’callaghan & Tom Colontonio – Through The Light
3. Giuseppe Ottaviani & John O’Callaghan – Our Dimension
4. M.O.R.P.H feat Ana Criado – Sunset Boulevard
5. Mark Andréz and Den Rize – Flames
Jednoduché, prostě tracky, které mi utkvěly v paměti a točily se v mém Winamp playlistu nesčetněkrát sm2
nemaj to jeste vychytany.. v sekci tracks uz pac veci hodili disabled, ale jeste je tam pofidernich jmen dost a dost… treba Till The Sky Falls Down urcite nee 🙂
to maj nejak divne serazeny 😀 ja budu jako vzdycky hlasovat az na posledni chvilku, kazdopadne svoje favority uz mam.. skoda ze to zase bude v top 20 15 house-progressive veci 🙁