TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of Trance 300 – Den Bosch/NL – 17-05-2007

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 378)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak egypťani hrajou 6.4. ve švédsku… snad snad snad začnou hrát po evropě častěji 🙂
    kua já se těšiiiim:-D

Partygirl
    Člen

psal mi DkDave,ze tedka zajistuje Mayday a pak,ze se pusti i do ASOTu tak vydrz 😀

mountainer
    Člen

skvěle, tak bude i nějaký to dámský zastoupení z ČR 😀 a bude to v dohledný době nějak ofiko, přihlášky nebo tak? :oP

Partygirl
    Člen

jedu taky 😉

homy
    Člen

Schulz by mě lákál nejvíc, na TE byl one of the bestB-]

homy
    Člen

Armina jsem slyšel v sobotu, Marca před měsícem, Menna v Woodse v týdnu v Eindhovenu, takže zvažuju že tuhle akci vynechám, spíš začínám řešit afterparty po Queensday:_)

Sq4Raa
    Člen

No, ale to dloubání v nose u tv je zadara 😀

mountainer
    Člen

kdyby byl přistavenej autobus, tak už v něm sedim 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

anče: někdo září, někdo v září 😀 nee, to bylo hnusný, myslim, že jet je lepší rozhodnutí než se doma dloubat v nose u tv

hoky
    Člen

dance-girl: jn ještě uvidím, dva dny bez učení bych přežil:-)no ale že bych se učil v buse to asi nee to by se mi nechtělo

dance-girl
    Člen

hoky: Hej, to dáme, přece se nebudeš celej ten tejden učit :oP trocha oddechu je potřeba a btw v tom buse pojedem cca 15 hodin, takže učení s sebou a můžem ten čas nějak efektně využít 😉

Nakonec jedu, vy sami víte, kdo jste mě přemluvili 😀

Sq4Raa
    Člen

Já jeduuuuu 🙂

hoky
    Člen

no tak pořád nevím jestli jet nebo nee mám taky těsně před maturou a nevím, sice lineup je luxxusní a navíc zadara , no ale počkám ještě na konečný info a paxe rozhodnu

mountainer
    Člen

ha, tak první budou hrát od 15h Aly&Fila, hlavně nepřijet pozdě, to bych nerad prokaučoval 😀

Hook
    Člen

DjDkD@ve:
    Ty jo nejakou dobu jsem toto forum nesledoval a koukam co se tu deje autobus na takovou akci se vstupem zadarmo 😛 Naprosto perfektni napad skoda ze tu neni nejaka karma uzivatelu nebo neco podobneho hned bych ti poslal i tu svou (tedy kdybych nejakou mel). Takovych lidi co dokazou neco zaridit z vlastni iniciativy by melo byt vic 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.