TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of Trance 300 – Den Bosch/NL – 17-05-2007

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 378)
  • Autor
    Leosh
    Člen

Dave: neboj, to nebude ten bilej smejd, co sme stavili v sobotu u Tesca:oD

DjDkD@ve
    Člen

Hmmm, ale plastenku si stejne vemu, co kdyby jim ten stan odfoukl vitr :oD

to Fox:

Jsem rad, ze te to pobavilo, zvolil jsem zabavnou formu k oznameni zavaznych veci, snad se to i povedlo 😀

Fox Mulder
    Člen

Právě jsem si přečetl poslední info k zájezdu, co pořádá Djdkd@ve a musim konstatovat, že tak zábavný podmínky jsem ještě nečetl! :oD:oD:´-)) Napsal to velmi dobře! :´-))

Já se tu pokusim vypíchnout nejzábavnější pasáže. 😉

„..Pokud se v Holandsku ztratíte, tak se zkuste nejdřív najít, pak to zkuste ještě jednou a až pak mi zavolejte..“

„..Co se nástupu do autobusu týče, tak každý musí prokázat svou solventnost k dopravě zpět tím, že přijde po svých a nikdo ho nebude podpírat..“

„..Teď něco málo o mě:

Když zrovna nepořádám zájezdy, tak se věnuji finančnímu poradenství, neváhejte se na mě obrátit v případě že se budete chtít něco dozvědět o následujících finančních produktech:

Stavební spoření

Úvěry na bydlení

Penzijní připojištění

Životní a úrazové pojištění (kapitálové a investiční pojištění a pojištění dětí)

Majetkové pojištění (povinné a havarijní pojištění, pojištění domácnosti a staveb)

Peněžní fondy (zajištěné, kombinované a akciové fondy)

Spotřebitelské úvěry (neúčelové na cokoli)

Hypotéky

Bankovní produkty (účty apod.)..“

:oD:oD:´-)) D@ve je prostě maník! B-]

Jinak samozřejmě nic proti, jen mě zaujal jinej jazyk a jiný priority, než užívají „běžné“ cestovní kanceláře. 😉 Je holt vidět, že tohle neni zájezd pro suchary. B-]

Newman
    Člen

Snad ne 2 miliony jak na Papeže :oD:oD

Fox Mulder
    Člen

Nevíte někdo jaká je kapacita akce? A kolik se tak očekává lidí? Přece jen, když je to zadarmo a hraje tam pan Armin.. 😉 Jen tak mě to zajímá, ze zvědavosti. 😉

Newman
    Člen

Juj, v tohle jsem doufal, nejsou hloupí 😀 Díky, kytarko, hned se bude lépe spát :´-))

„Due to the poor weather forecast, the event organisor has decided to construct a huge tent for this free festival so that visitors will stay dry no matter what!“

tohle mi přišlo mejlem přímo od Armada Music 😉 takže beze strachu, děti moje…

Fox Mulder
    Člen

2 Hellman: Proč ke škvárovi? 😀

inferno
    Člen

Paya: Mně zatím jen jednou při vstoupení na NL půdu nepršelo.. :oD

Paya
    Člen

tak v Nýdrlendu jsem byl na rozdíl od mistra Inferna pouze čtyřikrát, nicméně souhlasím s tím, že předpovědi počasí jsou v případě téhle země téměř k ničemu 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

foxe posadíme ke škvárovi a bude klid :oD

Fox Mulder
    Člen

2 Djdkd@ve: Bude spát u mě, jo? 😀 Doufám, že to bude dívka.. 😛

Partygirl
    Člen

ja prijedu tak v pul 11 na Andel tak ja nevim teda

DjDkD@ve
    Člen

Tak je tu posledni sance na prihlaseni, mam tu posledni volny flek, preci ho nenechate neobsazeny? 😀

M.i.k.e
    Člen

jak uz psal Inferno…v Hollandu se pocasi meni behem chvilky…sam sem zvedavej…B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.