TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of Trance 300 – Den Bosch/NL – 17-05-2007

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 378)
  • Autor
    Newman
    Člen

Doufám, že to zase nevyjde, protože podle předpovědi by ve čtvrtek mělo být v Holandsku nejhorší počasí, od pátku slunečno a teplo %-)

M.i.k.e
    Člen

tak sem si precet posledni info…uz se tesim na Holandsky pocasi…zatim nikdy nebylo tak jak predpovidali:oD

f1d0
    Člen

já už jsem to tady jednou postoval, ale my jdeme do Meccy a pak odtamtud kolem 23:45 přímou tramvají na hlavní nádraží:-)

Takže pokud si chcete dát house warmup, můžu doporučit (navíc vstup bude zadara) 😉

Pavi
    Člen

hellman : Samozřejmě se zlískat :oD:oD:oD

JAG
    Člen

uz je to za chvilku akorat doufam ze bude dobry pocasi predpovet nevypada zrovna dobre:-/

Sq4Raa
    Člen

A proč hodinu? Spíš tak 3 :oD

Sq4Raa
    Člen

Nemám o tom ani šajnu 😀 ….A bylo to spíš pro mimopřažský, já bydlet v Praze nebo jako ty, tak ještě vyspávám, nebo prostě jedu nadoraz 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

a to jako chcete dát sraz třeba v 21hod a jít se zlískat před cestou nebo jen tak hodinu klábosit na florenci?

Sq4Raa
    Člen

My tam budem nejdéle v půl desátý :-|….Protože s ČD nechci riskovat, takže jet, abych byl v Praze ve 12, když se to pokaždý zpozdí o 20 minut + máme hlášenou výluku a odjezd z Prahy je v 0:30……..:-|

Fox Mulder
    Člen

2 Pavi: Já se schovám za nějaký krabice. 😉 Prosil bych ale do zavazadlovýho prostoru basu dvanáctek.. 😛

Sq4Raa
    Člen

Partygirl: Tak už sem hoďte někdo nějaký konkrítní místo na sraz a případně tel. čísla 😉

inferno
    Člen

někdo z TT se toho určitě ujme 😀

Showman
    Člen

Wow, já se už těšim jak sviň :-P:-P:-P

Hned to někdo ripněte (samozřejmě v nějaký dobrý kvalitě) a hoďte sem pak odkazy na download, ať si ty sety můžu vychutnat podruhý a potřetí a po.. :oD:oD:oD
    Kdo se toho ujme? 😀

RADIO
    Člen

Kdo nezazí osobně tak od 15,00 – 22,00 hodin live přenost na http://www.danceradio.cz

Partygirl
    Člen

ja taky nejsem z Praglu dorazim kolem pul 11 dame teda srazek?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.