TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State of Trance 300 – Den Bosch/NL – 17-05-2007

• Toto téma obsahuje celkem 377 odpovědí. Do diskuze (47 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 378)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 Langy: Tos zabrousil brzo. 🙂

Langy
    Člen

ted jsem zabrousil na toto forum a zajima me: Jsou jeste mista, mozna se ptam pozde ale rad bych jel taky!!!

JAG
    Člen

ja taky nejsem z prahy a posledni bus mi jede v 9 takze v praze budu tak 10 takze urcite nakej sraz dat muzem. A jeste se chci zepte jestli uz vam prisli naky blisi informace jak se psalo v to emalu a naky to potvrzeni me prislo jenom ze je to zaplaceni a nic vic

Sickboy
    Člen

Já teda se spojením problém nemám, ale jsem ochoten přijet dřív na nějaký slez. 🙂

Sq4Raa
    Člen

Hele mimopražáci v kolik vám jedou vlaky/busy? Já jsem plánoval jet busem, protože na vlak nedostanu zpáteční slevu, když je tam jeden den prodleva (myslím) ale bus mi jede asi v 17:55 %-) …No a kdybych přece jenom chtěl vlakem, tak jsem v Praze ve 24:00, ale vzhledem k ČD to je dost riskantní X[] Nechcete dát někde sraz? A nemyslím v 0:14 před busem :oD

mountainer
    Člen

DjDkD@ve: posílal jsem ti 19.4. na mail výpis z transakce, platil jsem to přes servis24 Český spořky 😉 pošlu ten mail pro jistotu znovu 😉

Newman
    Člen

Paráda, trvalo to „jen“ šest dní :oD Spadl mi kámen ze srdce, snad nikoho pode mnou netrefil 😀

DjDkD@ve
    Člen

Přesně tak, už je to za humny 😀

to Newman: ted jsem to zkouknul a dnes dopoledne to prislo 😉

to mountainer: od tebe zatim nic nedoslo……. jak a kdy jsi to platil, posli mi kdyztak info do emailu 😉

Jinak zprava pro vsechny nerozhodnute, mam tu posledni dva volne fleky, kdo je ukoristi? 😀

f1d0
    Člen

Už jen týden a 13 minut:-D

mountainer
    Člen

mně taky žádné potvrzení nepřišlo, tak doufám, že je vše ok

Newman
    Člen

jj, za týden a já furt nevím, jestli tam budu, protože ještě nepřišlo potvrzení o zaplacení -((

Partygirl
    Člen

uz za tejdeeeeeeeen 😉

deivis
    Člen

Autor: DjDkD@ve (IP zapsáno) – Diky mas tam odpoved.

DjDkD@ve
    Člen

to Gizmo:

Autem je to docela wo hubu, ale kazdemu co jeho jest 😉

to deivis:

Poslal jsem ti email, tak se pls mrkni a odepis

TO ALL:

Uvolnila se mi celkem 4 mista, tak jestli chcete, tak mate jeste sanci vyrazit 😉

f1d0
    Člen

Ta akce opravdu vyjde neuvěřitelně lacině, a navíc to pohodlí – bus nás dopraví až tam a pak nás tam vyzvedne. Když si vzpomenu, jak jsem na Tiesto in Concert letěl, pak cestoval sám vlakem, pak ráno zase zpátky….tohle je fakt bomba:-)

Emilly: my teda přibalujeme ještě Bacardi, Colu a limetky,kdyby bylo třeba tu náladu trochu podpořit:-D

mimochodem, co zasedací pořádek? Já chci sedadlo u okýnka:´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 378)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.