TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 350

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel M.i.k.e a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Autor
    prochi
    Člen

v pohodě,byl to jen tip,nemusíš mě tu hned kamenovat za ten nápad…..

mountainer
    Člen

Showman: přesně, naprostá kravina…v buse se vůbec nevyspim, i kdybych měl ležet v uličce a na ASOT bych přijel rozlámanej na šrot…navíc je to úplně zbytečně ztracenej den navíc…takže jednoznačně varianta 2 sm3

bajkal
    Člen

jj jsem pro formu zajezdu c 1. a uz se moccccccc tesimmmmm na obe akcesm5

Showman
    Člen

prochi:

čistě teoreticky je to pěkná kravina.. sm15 Nebudu přeci spát někde v busu, kde se stejně porádně nevyspím, akorát budu totálně rosekanej a ASOT si neužiju… Stačí, když v něm budu spát cestou z Belgiesm15sm15sm4

Přikláním se taky k variantě 2, i když Mayday je cool akce, taky teď nemám dost peněz a hlavně času zvládnout obojí…

prochi
    Člen

čistě teoreticky,je to takovy problem jet na mayday,přespat v busu behem konani mayday a pak jet z mayday na asot?jen tip 🙂

M.i.k.e
    Člen

i pro mě je varianta 2 lákavější…na MayDay sem sice eště nebyl,ale nemám tolik času a hlavně financí,abych moch dát oboje…

mountainer
    Člen

v případě varianty 2) se rovnou hlásim do busu, Mayday mě neláká a zároveň bych nerad jel v kufru makauskasova auta sm2

Palda61
    Člen

Dave: né to já ani nechci :). Jak jsem říkal, abych vyrazil, tak by musel být lepší line-up..

DjDkD@ve
    Člen

Takze k zájezdu…..

Jsou 2 moznosti:

1) prodlouzit si vylet na Mayday
    2) udelat specialni ASOT bus, ktery vyjede pul dne po Mayday busu sm15

K cene:
    jelikoz je to o cca 140 km dal jak loni, tak by to vychazelo kolem 1.900,- Kč
    pokud by se prodluzovala Mayday, tak by byl priplatek kolem 700,- – 800,- Kč

to Palda61:

Pokud bys chtel jet, tak bys potreboval pisemny souhlas alespon jednoho zakonneho zastupce, jinak te czit nemohu……….. sm4

dance-girl
    Člen

Mno nejvíc by mě zajímal asi Shah a kvůli němu tam nepojedu… a ostatní už jsem viděla

Showman
    Člen

Tak pokud to srovnám s loňským line-upem:

Armin, Markus, Aly and Fila – první dva samozřejmě zůstali a jelikož mám oba rád,vůbec mi to nevadí a klidně je rád zažiju znovasm3 Egypťani mě loni vážně dostali a na jejich setík se znova moc těšimsm0

Menno de Jong, Marcel Woods, Sean Tyas – mrzí mě absence hlavně Menna, ale loni jsem si ho opravdu pokaždé užil až až… Tyas i Woods byli oba really good, ale jejich absenci klidně oželím….

No a nová jména…

John O’Callaghan, M.I.K.E. – JOC, na něj jsem moc zvědavej, vlastně jsem ho ještě nikdy neslyšel live, ale reference na oba DJ’s jsou velice pozitivní, takže pro mě velké lákadlo..

Nic Chagall, DJ Shah – první jmenovaný je velmi dobrý DJ, kterého si kdykoliv rád poslechnu… No a Shah má skvělej sound, produkci a koneckonců i sety, takže i pro mě další velké lákadlo, na který se dost těšim…

Myslím, že tahle akce znovu nezklame a rozhodně má potenciál být ještě lepší jak ASOT 300sm3sm4

Andree
    Člen

MIKE a Schulz by za to stali, ale zbytek lineupu pro me nuda, takze letos to asi vynecham..

Showman
    Člen

Hmm… tohle se mi začíná zamlouvat, pokud bude zájezd, pojedusm0

makauskas
    Člen

už som zohnal 4 ľudí, takže 30.04. smer Praha – Berlín – Antverpy….dúfam ,že auto prežije a že nik nezmení svoj názor na to ,že sa tam oplatí ísťsm4

Palda61
    Člen

Sonique: prootže v Brně berou jen eurasm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.