TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 350

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 38)
  • Autor
    Sonique
    Člen

Jo, ale že si předtím musíš ještě skočit do banky vyměnit korunu na euro sm15

Palda61
    Člen

Boro: a vrátím se o 36 hodin později jo? sm12

edit: twe že jsem zas něco psalsm6, všichni mě tu buzerujou za to, že mě rodiče do zahraničí.. No a…sm17

BoRo
    Člen

jeeezis.rekni ze jedes do Brna na party a mas to

Palda61
    Člen

Mike: o to nejde, ale Belgie je mnohem dál. Táta prostě nevěří lidem, co nezná a řekl bych, že má spoustu důvodů, proč to dělá sm4. Jo, když bych ho seznámil s dejvem a s dalšíma 5 lidma, který jedou taky, tak v pohodě. Ale to mi za to nestojí..

Binary: sm15sm2

Binary
    Člen

Palda: Nic si z toho nedělej, já jsem taky mazánek. sm15sm15

M.i.k.e
    Člen

palda:jo,belgie je zlá ošklivá země a je dalekosm2…ja bych se spíš bál pustit svoje dítě do polska než do belgie,ale budiž…nehledě na to,že pokud je zorganizovanej zájezd,tak je to paráda a strach bych neměl…dejv je koneckonců zodpovědnejsm0…je to takovej náš party taťkasm15

Palda61
    Člen

No jo. Možná se mi bude celý trance.cz smát, ale já to takhle nemámsm4. Mámu bych přemluvil, ale táta mi řekne, že na to budu mít po 18 času dost a pak si můžu jezdit kam chci. Táta mě rozhodně nepustí do zahraničí s lidma, který vůbec nezná. Osobně, já bych v 16 svýho syna taky nepustil do Belgiesm16. Jsem prostě takhle vychovanej… Po ČR a na Slovensko mě klidně pustí, možná bych ukecal i Polsko, ale rozhodně né Belgii…

mountainer
    Člen

a já dělal Sickboyovi zájezdového tatínka sm0

Lukin_
    Člen

sm15Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Lukin: ty sráči sm15. Ale ty zas nemáš na čem hrát
    > sm2

tohle mě už tak neseresm15
    pošlu to na reklamaci a zvyknu si že cdj nemám doma takže si nezabodoval mazánkusm15

Sickboy
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > iamek: a ty sis jako jezdil v 16 do Belgie
    > naprosto v pohodě jo ty voe? sm6sm13

Já jo. sm2 Normálně jim řekni, že je zorganizovanej zájezd, že jedou kámoši, že je vstup zadarmo a ono to nějak půjde.

Palda61
    Člen

Lukin: ty sráči sm15. Ale ty zas nemáš na čem hrát sm2

Lukin_
    Člen

palda je mamčin mazánek ona ho nepustí přes hranicesm15sm15

mountainer
    Člen

vyměnil bych Chagalla za Tyase nebo Pattersona sm0 ale i tak, jestli se teda něco uspořádá, I’m in!

M.i.k.e
    Člen

Palda : správně,nesmíš se s nima mazat…

jinak,v případě,že by byl zájezd a navíc v pdobný cenový relaci jako loni 300,tak myslim,že by to bylo super…

Palda61
    Člen

iamek: a ty sis jako jezdil v 16 do Belgie naprosto v pohodě jo ty voe? sm6sm13

2Sexy: rád bych, ale nejde to takhle sm15. I když… sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 38)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.