TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 516)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

A STATE OF TRANCE 450: ZÁVER
    Tohtoročný apríl, jún a december je pre ´brand´ BIZZARE výnimočný. Dokopy privedie BIZZARE v tomto roku na Slovensko 5 svetových Djov z TOP 10 svetového rebríčka a mnoho z TOP 100.

Chystá sa naplniť najväčšie Slovenské haly a spojiť najväčšie Slovenské mestá. V rámci možností zorganizuje nezabudnuteľné akcie plné emócií v duchu a inšpirácii Španielského ostrova Ibiza. Aj tento rok strávime na Ibize zopár týždňov, aby sme spoznali bližšie a aktuálne to, čo v decembri spôsobí ďalší ošiaľ, aký sme spozorovali napríklad pri prípravách A State of Trance 450 v Bratislave. Tromfnúť to však bude ale určite ťažké. Momentálne najväčšia pozornosť sa teraz venuje našej ďalšej akcii, viac info na http://www.ferrycorsten.sk

Dámy a páni, prezentujeme Vám naše video a večnú spomienku na tento deň 9. apríla 2010:

http://www.youtube.com/watch?v=aseqqTbTQW8&feature=player_embedded

nexxie
    Člen

Schmidt : slysel i videl jsem.. 🙂

BTW : wwwoooooottttt ? Markus Schulz – Perception 2010 (Super8 & Tab Remix) .. no to me po..r, kua to bude jeste rok 🙂

Ocho
    Člen

Dnes som sa dostal konecne k Jornovmu setu a to bola cista energia masaker….a ked som pocul prve tony tohto: Emotia – Sequile (Ronny K. Emotion Mix)…masaker najvacsi rok som nevedel ako sa to vola ked to odznelo este v EOYC 2008 na AH v jednom sete ako ID a uz vtedy to bol pre mna najlepsi track z celeho EOYC.
    Ale naozaj zahrali vsetci luxusne. Aj NO2 ma prekvapil…paradny zaverecny set az mi bolo luto ked armin do toho zacal hovorit ze je koniec….No ostane mi len zavidiet tym co tam bolism3

Schmidt
    Člen

[b]
    nexxie + MMM:[/b] Kdybyste poslouchali nebo se podívali na jeho interview s Arminem z ASOTu, věděli byste, jak to s ním skutečně je. Prostě mamka je Holanďanka, tatík Germán jak poleno. Nicméně v současné době Jorn žije v Německu, konkrétně v Bochumi, ale často navštěvuje maminku, která žije stále v Hollandu…tak. sm2sm3

Jo…a vlastním jménem se správně občansky jmenuje Jörg, jenom si to pozměnil na Jorna…

nexxie
    Člen

Dutch/German trance producer/DJ Jork van Deynhoven, born on March 10, 1977 in Germany. Now he lives in Bloemendaal, the Netherlands..
    vsichni mame pravdu 🙂

Anonymní uživatel
    Host

nexxie : tady je jeho oficialni stranka na myspace !!!

http://www.myspace.com/jornvandeynhoven

nexxie
    Člen

MMM : ee, german jak poleno.. To jmeno ma asi po nakejch holandskejch predcich

Anonymní uživatel
    Host

to Schmidt: Souhlasim s tebou jenom Jorn Van Deynhoven je Nizozemec :)))

Joe
    Účastník

Páč Cosmic Gate se kvůli nabitému kalendáři nemohli zúčastnit, povolali aspoň Brandta, když už složil main theme 🙂

Mám prosbu, dovedete někdo identifikovat track co hrál Mat Zo po Beauty of Silence? Dost dobrý ale v tracklistu jen jako 06. ID 🙁

hectic
    Člen

Brandt misto Cosmicu, tak to jeste ze jsme nejeli. To bych byl akorat nasranej sm12

Schmidt
    Člen

Tak já se rozhodně musím podělit taky s vámi o své dojmy. Byl jsem i v Blávě, ohledně té jsem však žádný komentář nepsal, a proto nyní udělám jakési „porovnání“ těchto dvou eventů.

Co se týče organizace a haly, vyhovovalo mi to obojí, jak Blávě, tak i ve Wroclavi. Hala Ludowa je samozřejmě o poznání větší než Expo Aréna v Bratislavě. Party people byli v pohodě také na obou místech, moožná na Slovensku jsem cítil o něco líp, jednak určitě i z toho důvodu, že tam byla řada Čechů a měl jsem tam řadu známejch. Navíc když jsme cestovali centrem Wroclaví, potkali jsme v tramvaji řadu fanoušků, kteří dělali nesnesitelný hluk, řvali jak hovada a pořád se mačkali na ostatní lidi. Ale jinak O.K:., k žádnému konfliktu nedošlo, i dokonce lidi, co byli v kotli, ochotně ustupovali, když se člověk chtěl prodírat dál anebo naopak odejít na hajzl atp. Co mě ale dost naštvalo, byl tzv. „žetonový systém“ při nakupování veškerého žrádla a chlastu. Zkrátka bylo nutné si koupit nejdříve tokeny, z a které se mohlo následně nakupovat. Jenomže 4 blbý žetony stály 16 zlotých…sm17 Jo a ještě v Bratislavě mě velice potěšilo (což zase patrně namíchlo všechny aktivní kuřáky), že v celé hale bylo zakázáno kouřit. Což tady v Polsku bohužel neplatilo…

Ale teď už k samotným DJs. Pokud jde ob Bratislavu, ani tam se nedá říct, že by mě některý z účinkujících vyloženě nebavil nebo zahrál špatnej set, ale tady to platilo dvojnásob. Už jednak tím line-upem, který pro mě osobně byl mnohem větší lákadlo než bratislavký ASOT.

[b]Mat Zo[/b] – vůbec jsem netušil, jakej set od něj přesně můžu čekat, ale musím říct, že jako první rozehřívač odvedl maximálně skvělou práci. Padlo samozřejmě plno tracků z jeho vlastní produkce, hlavně např. nový remix k poslednímu Langeovi…ale není to pro mě DJ, z jehož performance bych skákal metr dvacet…

[b]Jorn Van Deynhoven[/b] – na tohohle Němečka jsem byl hodně zvědav a měl jsem od něj vysoká očekávání, která, dle mého úhlu pohledu, nesplnil. Samozřejmě, setík byl velmi dobrý, ale já prostě čekal víc z jeho own produkce a remixů, zatímco on nás řáčil poctit akorát ohraným Ramsterdamem v mash up s nějakým starým kouskem od Tally + na konci pustil Lasting Lights ve svým dub mixu, který ovšem, patrně proto, aby mohl skončit jako všichni ostatní na sekundu přešně, jednoduše a prostě utnul těsně před rozjezdem !!! No s tím mě teda těžce nasral !!!!! Tohleto přímo nesnáším !!!!! sm8
    [b]
    Super 8. Vs. DJ Tab[/b] – z nich se dostavil jenom Tab, páč prý Super Vosma maká jak šroub na artist albu…OVŠEM TOHLETO BYL ROZHODNĚ JEDEN Z NEJ SETŮ VEČERA PRO MĚ !!!!! Kupa skvělejch tracků přímo z dílny těchle dvou Finů, na kterou jsem se tak těšil a kterou jsem si tolik přál slyšet, luxusní mashup 3 tracků (Helsinki Scorchin‘, Elektra a Who Is Watching , zkrátka není co vytknout…no…snad jen…to Suru bych si prosím přístě přál…sm0
    [b]
    Andy Moor[/b] – ale jo, opět další nádhernej set, zejména ten závěr s Bílým Pokojem, ale pro mě trošku kopie toho, co zahrál před 14 dny Emery v Blávě…ale všichni skalní fandové tohohle Brita museli mít orgáč….
    [b]
    Armin Van Buuren[/b] – Tak ! A říkejte si co chcete, kritzujte ho, jak chcete, ale pro mě tenhleten pán opět zahrál (stejně asi jako i v Blávě) NEJ SET VEČERA !!!!! A neříkám to proto, že je to prostě Armin. Ale za za 2 hodiny uslyším takový megaluxusní kousky jako Barra, Save Me s nádherným vokálem Emmy Lock, Black Flowers, Walk The Edge, True Romance nebo jeden z nejlepších novejch mixů k Binary Finary od M.O.R.P.H.a, to bych fakt snad nečekal !!!!! Doplněno o Arminovu tradiční super komunikaci s crowd dělá z tohohle mixu fakt jeden z nej (řek’ bych, že to byl mooožná jeho úplně nej set ze všech 5 parties, i když…je to trošku rouhání…)
    [b]
    Markus Schulz[/b] – Markuse mám hodně rád, zahrál také jako ostatní hodně libově, zejména řadu novinek, ale mohl ještě sáhnout také trošku víc do archivu své vlastní produkce…podle mého vkusu alespoň
    [b]
    SIed Van Riel[/b] – na tohohle klučinu jsem už byl bohužel totálně kaputt, čili jsem jenom seděl na tribuně a čučel s Fantou v ruce. A docela toho lituju, protože i on zahrál setsakramensky MASAKRÓZNĚ !!!!! Super bylo hlavně, co si pamautuju, Fluidum a M.M.E….
    [b]
    Sebastian Brandt[/b] – další upliftovej nářez, ovšem ani tady mi už moc nezbejvaly síly na skotačení. Na tu 450tku jsem se teda přemoh’, ale dál např. na Blackout V Pattersonově mixu nebo na Dogzillu a podobné laskominy už to prostě nešlo…
    [b]
    Nitrous Oxide[/b] – tak tady jsme to už víceméně totálně zabalili, ale co jsem měl možnost ještě zaslechnout v povzdálí, tak další mistr svého řemesla NO2 to rozhodně to na závěr rozhodně nezazdil, naopak….sm3…ale prostě holt musíme na něj až někdy jindy…ještě…

Každopádně, jestliže bych si měl příště vybrat a směl bych pouze na jednu z těchle eventů, pak budu opět rozhodně pro Polsko. Nehledě na to, že Wroclav je v podstatě ještě o něco blíž než Bratislava…alespoň pro mě jako pro Pražáka…

mich0lin
    Člen

[quote DomManiac]nemam slov o proti bratislave uplne neco jineho.... neco giganticky velkeho....vsicni zahrali luxusne ale to co predvedl SIED VAN RIEL to byl kruty masakr:-) jedinny brandt se mi nak nelibil uspaval jak cip:-D:-D...šatny paradni zpusob...takhle by se to melo delat na kazde akci:-) nevyhoda je ten alkohol....tohle urcite je jedna z nej akci na ktere sem byl ne-li nejlepsi....no nic jdu chrapat ted sem dojel:-D[/quote]

ja to vedel,ze v Polsku to bude dost masakrovni,byt lepsi vlakove spojeni tak jedeni vice lidi,sakra
    co jsem jen tak preletel set od Armina taky zadna velka slava.
    Jorn van Deynhoven-zatim jediny cely set a monstrozni set

DomManiac
    Člen

nemam slov o proti bratislave uplne neco jineho…. neco giganticky velkeho….vsicni zahrali luxusne ale to co predvedl SIED VAN RIEL to byl kruty masakr:-) jedinny brandt se mi nak nelibil uspaval jak cip:-D:-D…šatny paradni zpusob…takhle by se to melo delat na kazde akci:-) nevyhoda je ten alkohol….tohle urcite je jedna z nej akci na ktere sem byl ne-li nejlepsi….no nic jdu chrapat ted sem dojel:-D

Ocho
    Člen

zatial masivne sety od Jorna a Super8&Tab…sm5

mich0lin
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.