TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 516)
  • Autor
    armind
    Člen

Armin van Buuren, Markus Schulz, Daniel Kandi, Dash Berlin, Gareth Emery, W & W, Myon & Shane 54, Markus Schossow takto nie?

milan
    Člen

Toho Markuse říkal taky ne?

Joe
    Účastník

Díky za doplnění, paráda sm11 a samozřejmě ještě Armin sm0

Michal: Na Alíky se jde přece v březnu sm11 jsem rád za Kandiho, jestli zase předvede výkon jako v Hradci… sm5

Anonymní uživatel
    Host

Jeste Gareth Emery a Marcus schossow + armin, to je komplet !!!! luxus, ale nej lajnu ma asi NY, ale tohle je mega luxus 🙂 Hlavne Gareth, yeah !!!! Skoda ze neni Patterson a Fila, ale super, super, super !!!

prochi
    Člen

taky Gareth! yeahaay! Bratislava here we come!

Anonymní uživatel
    Host

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, tak v blave bude, Dash Berlin, Gareth Emery, W&W a Shane 😀

Joe
    Účastník

Ashley, W&W, Myon & Shane, Kandi, Dash Berlin … někoho jsem nechytil, kdo to byl???

prochi
    Člen

nn to bude asi blava…lineup pro torronto a NY rekl…..

milan
    Člen

Já mám pocit že jsem zaslechl april 9 a skomolil Bratislavu…

Ocho
    Člen

[quote milan]Poslouchám až od teď, ale pochopil jsem správně že v Bratislavě budou Giuseppe Ottaviani, John O Callaghan, Filo and Peri a Alex Morph?[/quote]
    nie zle…zatial hovoril len lineup pre ameriku…a tito budu tam…

milan
    Člen

Poslouchám až od teď, ale pochopil jsem správně že v Bratislavě budou Giuseppe Ottaviani, John O Callaghan, Filo and Peri a Alex Morph?

nexxie
    Člen

dammit

milan
    Člen

Deset jmen? Že by ještě přibyl Roger a Chris?.. kéž by…

Joe
    Účastník

Daniel Kandi píše: If i can pick, i choose Bratislava… It’s overkill to play there again so early… I Also wanna say hello to Bratislava people u no sm0

Anonymní uživatel
    Host

LINEUP je na svete !!! mozeme sa tesit na vystupenia 8 svetovych djov, s tym ze podaktori su dvaja :), takze 10 kusov v Bratislave. Dnes Vam to Armin vysvetli a zaroven bude upgrade stranka http://www.arminvanbuuren.sk
    Na tento vecer sa mozete definitivne tesit !
    Takze nezmeskajte relaciu ASOT

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.