TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 516)
  • Autor
    DomManiac
    Člen

ja bych klidne pridal jedno jmeno ze seznamu misto armina sm15 sm15 sm13

Jimmy
    Člen

[quote ondrab][quote milan]Jestli ta akce bude tak dokonalá jako ty stránky, tak se už těším...Hodně si dali na stránkách záležet...[/quote]

jezisi, dyt sou normalni webovky jako kazdy druhy...[/quote]

ale zas niektorí promotéri sa ani neunuvaju spravit nejaky web… Takze treba toto brat pozitovne ako negativne… sm3

scorn
    Člen

Taky mi to tak prijde, no co aspon, ze maj kluci radost 😀

ondrab
    Člen

[quote milan]Jestli ta akce bude tak dokonalá jako ty stránky, tak se už těším...Hodně si dali na stránkách záležet...[/quote]

jezisi, dyt sou normalni webovky jako kazdy druhy…

Joe
    Účastník

To jo, akorát mě trochu mate – na Ticketportalu u lístků na ASOT píšou, že malé kompaktní foťáky jsou povoleny, a na stránkách zase, že je zakázáno používat jakoukoliv techniku kromě mobilů sm10

milan
    Člen

Jestli ta akce bude tak dokonalá jako ty stránky, tak se už těším…Hodně si dali na stránkách záležet…

Anonymní uživatel
    Host

Oficialna stranka OLINE:

http://www.arminvanbuuren.sk

milan
    Člen

No co. Stejně tam většina lidí jede kvůli Arminovi a ten zbytek tam bude jako třešnička na dortu. Mě by vůbec nevadilo kdyby to řekli až na místě…

Joe
    Účastník

Milan: No jistě, však už jsem to psal o pár postů výš sm11

milan
    Člen

Tak line-up prý 28.1. Nějak to protahujou 😀 Ale stránky výborně udělaný. Je tam všechno co návštěvník party chce vědět. Klobouk dolů…

Joe
    Účastník

Hustey: no tak zrovna broadcast Myon & Shane mi dvakrát upliftovej nepřišel. Spíš mě docela příjemně překvapili W&W. Ale samozřejmě je otázka, jak moc se liší broadcasty a live hraní…

Anonymní uživatel
    Host

Napisane nieje slubene hochu sm16. Ked to to nebude na 100 perc. obsadene, nepojde to public. To je v rukach Armina a Davida..
    http://www.bizzare.sk

Anonymní uživatel
    Host

to ASOT450 – tak kde je ten tvuj lineup jak jsi sliboval, ze bude v asotu 440? sm15

Anonymní uživatel
    Host
    hphondra
    Člen

To já se zase moc teším.. Uplift můžu.. to mám rád! :-)))))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.