TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 516)
  • Autor
    nexxie
    Člen

prekvapive slysel a treba Unwritten nebo The Return mam rad..
    a slysel si treba jeho remix Time Gate, tak mi rekni co je na nem skvelyho, tak trancy?

Edit:
    Nebudem se tady bavit o tom co ma kdo rad a kdo ne, tohle je topic o ASOTu450 tak ho
    nebudem marit…
    Chtel sem jen napsat ze je dobre, ze lidi zatim nevotujou jaky djs chteji mit, pac by to bylo
    urcite pro vetsinu z nas jen sklamani (jako Top20 posledni 3 roky)..

prochi
    Člen

Arnej a uspavací? Slyšel jsi něco od něj pod 8 wonders?

nexxie
    Člen

Tady hned kazdej chyta za slovo, pritom vsichni vedi jak je to mysleny..

ty dva sem vybral pac lidi by je urcite prosadili (a voni tam stejne budou)
    Arnejova produkce je pro me uplne monotoni uspavaci a track, ve kterym je pulka jen breakdown ve kterym se nic nedeje proste neni Trance
    A Shahovy veci mi zase prijdou uplne oldshool..

Doper
    Člen

nexxie: směju se sm15sm15sm15 prtž. tohleto nemůžeš myslet vážně…….

Anonymní uživatel
    Host

Sq4Raa: tak ja nevim no…respekt k Shahovi…hudba se mi od nej libi obzvlaste acoustic mixy, srovnavat ho s Arnejem mi prijde trosku zcestny uz jen proto ze kazdej se vydal trochu jinym smerem, když pominu fakt, že shaha hrajou všichni a na každým rohu.

Sq4Raa
    Člen

Deepress:

Taky jsem se chtěl zeptat, ale pak jsem si říkal, co bych se zas dozvěděl za odpověď.

Anonymní uživatel
    Host

nexxie: arnej a pop dj ? no fuckin‘ way

nexxie
    Člen

jeste ze lidi nevolej, to by byl samej Arnej, Shah a podobny popovy djs.. tenhle vyber je nej co mohl Armin vybrat

Joe
    Účastník

[quote nexxie]Jasne, D.L. jako jeden ze 3 se stara o bookingy, ja to myslel vseobecneji jako cely vedeni labelu pac asot je Arminuv a tak on si predevsim selectuje, ktery uspesny artisty pozve.[/quote]

No tak DJs si meli predevsim volit lidi sami, Armin k tomu nekolikrat vyzyval sm4 Nicmene jsem opravdu zvedavy, jak to rozsoupou po svete… Loni na 400 par DJs hralo na vic eventech, ale to nebyla takova dalka.

milan
    Člen

Asot450 – Zajímavý.. ale mluv tady radši slovensky 😀 té tu rozumí každej…
    to all – podle mě žádnej českej, nebo slovenskej dj na akci nebude. jinak by to nevycházelo časově…a ikdyby, tak beztak celej jeho set prostojíte ve frontě na šatnu, nebo se hala ještě neotevře, jak to bylo u nás tehdá na tiestovi když hrál v tmobile aréně 😀 😀

nexxie
    Člen

Muff : nene, sem si 100% jistej.. Jak je to ale dneska netusim, ale myslim ze pres mega to proste bejt nemuze, by si skoro nikdo nemohl dovolit tam neco poradat

Muff
    Člen

[quote nexxie]asot450 : Nebud trapnej, tak nam rekni kolik lupenu bylo prodanejch po prvnim mesici prodeje, kdyz treba jeste nebylo zadny promo?
    Muff : v letech 2004/05 stal den O2 Areny 400 tisic vcetne poradatelu a personalu.. dneska to vic jak dvojnasobek nebude, tak zase nedelejte z housenky jeste vetsi housenku.[/quote]

A ses si jisty ze 400tis nestala nahodou T-Mobile arena ?

Sicky
    Člen

[quote Muff]Nic neni zadarmo a hlavne tyhle veci se vsechny plati predem. To nefunguje tak ze das djum prachy az po akci :)[/quote]
    Proto je tak málo promotérů. sm15

Jinak si myslím, že na Tiestovi může provařit jenom totální deb**.

Nexxie: Souhlas.

nexxie
    Člen

asot450 : Nebud trapnej, tak nam rekni kolik lupenu bylo prodanejch po prvnim mesici prodeje, kdyz treba jeste nebylo zadny promo?
    Muff : v letech 2004/05 stal den O2 Areny 400 tisic vcetne poradatelu a personalu.. dneska to vic jak dvojnasobek nebude, tak zase nedelejte z housenky jeste vetsi housenku.

Anonymní uživatel
    Host

Spravne.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.