TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 516)
  • Autor
    M1
    Člen

8 jmen ne?
    http://www.ticketportal.sk/Podujatie_Search.asp?ID=14442

„Najhviezdnejšie obsadenie aké Slovensko kedy videlo vytvorí spolu so spektakulárnou technológiou plnej zvuku, obrazu, svetiel a efektov fantastickú show, za ktorou sme museli cestovať stovky kilometrov. Popri NAJ Djovi roka 2009 sa predstaví 7 TOP hostí.“

2Sexy
    Člen

7 jmen na jedný akci? To se mi nejak nezda. Pokud je to ale pravda, tak cumim jak blazen :O

nexxie
    Člen

ses si jistej?

kua super8 and tab, callaghan.. do tak to tam musim bejt!

Anonymní uživatel
    Host

Takže zítra budou zveřejněny jména, Armin samozřejmě, dále M. Schulz, Super8 & Tab, J OCallaghan,Myon & Shane 54 , Dash Berlin, J. Miller.

Rendolf
    Člen

Tiesto i Transmission byl masakr, kupoval jsem listky za ani ne za litr na Aukru sm0!!! Loni jsem na Ibize platil za Tiesta taky 40éček a to byl club a ne stadion, ale mel kapacitu 10tis lidi Privilege… Akorát jsem ten samej set, co na Ibize, slyšel v září v O2 arene znova…sm15 Ale stálo to za ty prachy…

Sicky
    Člen

Nechápu, proč tady pořád někdo řeší cenu lístku.
    Tak pro srovnání – Citadela o týden dřív – cena vstupenky 699,- na místě 799,-.
    ASOT 450 – cena vstupenky 30 EUR, tj. cca 780,-.
    Line up sice ještě není, ale zítra se můžete přesvědčit, kdo koho kvalitativně přebije.
    A to je cena lupenů pořád ještě daleko např. za Tiestem v O2 aréně, Transmission apod.

Rendolf
    Člen

To víš, kapitalismus dorazil i na Slovensko… sm13

2Sexy
    Člen

Souhlas, taky mi prijde ze to lehce prestrelili, ale samozrejme nemuzu soudit, kdyz jsem tam jeste nebyl : ). Jen doufam, ze to neni ta hala, kde si kazdej rano bral z satny co se mu zachtelo…

nexxie
    Člen

tak lupeny za 30 ecek uz dneska.. haj..ove slovensky! I v tom new yorku do milionkrat lepsiho prostredi stojej normalni lupeny v prepoctu porad cca tech 630

2Sexy
    Člen

Tu resite dopravu 3 mesice predem… to je myslim zbytecny… vlaky a busy tam jezdi dennodenne nekolikrat…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Čau, pojede někdo z Prahy, busem nebo vlakem ?

hphondra
    Člen

[quote Anonymní uživatel]od stanice tam ide rovno bus cislo 93, zastavka aupark[/quote]

Koukal jsem na to.. problem to urcite neni.. o tom zadna..
    Ale my budeme 4.. tak ze to vypada ze se vypravime autem.. ale casu dosti.. sm0

Anonymní uživatel
    Host

od stanice tam ide rovno bus cislo 93, zastavka aupark

hphondra
    Člen

a lupeny jsou doma! :-))))))
    Nevím jestli se neco bude vypravovat ale i normalni linky autobusu nebo vlaku tam jezdi.. jen jsem koukal – je to pres 2km od nadrazi..
    Nicméně – to bude slušná pecka!!! :-))))

Ocho
    Člen

nebudte nenasytni :D… daco musime mat obcas aj u nas na slovensku

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.