Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 516)
Michal: Ok.. dobré vědět.. to by se eventuelně dala udělat nějaká větší group.. za předpokladu, že nás odsud pojede víc.. což asi pojede 😀
Nicméně co se lupenů týče.. tak já mám takovou zkušenost, že stačilo převést prachy a vytisknout e-lupen. což byla otázka několika málo kliků na mouse..
Michal: Incheba se da udělat z hlavaku i pěšky, na Dyka jsme takhle šli a je to tak pul hodky… Možna tak 3 km… Sejdeš z kopce do centra a pak kolem hradu přes ten jejich hlavní most a je to hned za vodou…
Jinak zítra bych šel možna řešit listky, tak sem dám vědět jestli mi to v cestovce přes český ticketportal dali….
to 2Sexy, fakt ?mas s tím zkusenosti? ja myslel ze se to musí objednat ze SK, kupoval jsi uz nekdy tak neco na Slovensko v ceskym Ticketportalu? A nevíte pls někdo jak daleko je Incheba od hl. vlak. nadrazi? Jak se tam dostanu. Dík moc všem za info. SEE U THERE….