TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 516)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Rezervnul jsem poslední lístek, rezervace platí do 13. ledna jak tam píšou 🙂 Tak ted jen doufam ze ve Vankovce mi prodaji tu rezervaci….

2Sexy
    Člen

Coze? To uz si je nemuzu koupit?

sneck05
    Člen

na stani uz nejsou??nebo to byla jen prvni vlna??armin je tahak

Newman
    Člen
    PaulVanCik
    Člen

Michal: Ok.. dobré vědět.. to by se eventuelně dala udělat nějaká větší group.. za předpokladu, že nás odsud pojede víc.. což asi pojede 😀

Nicméně co se lupenů týče.. tak já mám takovou zkušenost, že stačilo převést prachy a vytisknout e-lupen. což byla otázka několika málo kliků na mouse..

sneck05
    Člen

jaka je kapacita??

Sicky
    Člen

[quote Anonymní uživatel]http://websound.eu/online/news/15734/a-state-of-trance-450-v-kralovnej-miest-v-bratislave[/quote]

Odkaz na tento článek byl hned v prvním příspěvku, tak nevím, proč to sem znova házíš.

Ma7ous
    Člen

Me je koupila kamoska ze slovenska a jenom ji ho pak zaplatim, jinak liskty bych resil co nejdrive pac kapacita se naplni 100% rychle

Anonymní uživatel
    Host
    djtomino
    Člen

Tak tim lip, neni co řešit…. Cajgt 🙂

2Sexy
    Člen

Jo, ja uz takhle kupoval listky na SK akci v český pobočce… takže to jde 🙂

djtomino
    Člen

Michal: Incheba se da udělat z hlavaku i pěšky, na Dyka jsme takhle šli a je to tak pul hodky… Možna tak 3 km… Sejdeš z kopce do centra a pak kolem hradu přes ten jejich hlavní most a je to hned za vodou…
    Jinak zítra bych šel možna řešit listky, tak sem dám vědět jestli mi to v cestovce přes český ticketportal dali….

Anonymní uživatel
    Host

2 PaulVanCik : Jo já jedu z Brna 🙂 Jen nevím jak koupit lístky jestli se dají v Brne nebo to objednat ze slovenska platba prevodem a pošta 🙁

Anonymní uživatel
    Host

to 2Sexy, fakt ?mas s tím zkusenosti? ja myslel ze se to musí objednat ze SK, kupoval jsi uz nekdy tak neco na Slovensko v ceskym Ticketportalu? A nevíte pls někdo jak daleko je Incheba od hl. vlak. nadrazi? Jak se tam dostanu. Dík moc všem za info. SEE U THERE….

PaulVanCik
    Člen

trošku brzy.. nicméně.. někdo z Brna pojede ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.