TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 516)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Ja do Polska jedu autem, ale o den driv. Zpatky pojedu po te akci a budu mit 3 volne mista v aute. Pisnete mi na mail a muzeme se domluvit.

Hunter
    Člen

tak ja se hodnoceni zdrzim ale snad si spravim chut v polsku, chysta se tam nekdo? popr nekdo z moravy?

Anonymní uživatel
    Host

Lineup zustane s nejvetsi pravdepodobnosti stejny, tzn. paradni, cesta vlakem je dlouha no, ja spis mam problem jak se dostat z vlak. nadrazi k arene, polsky neumim a nerad bych se ztratil 🙂 Ale strasne me to laka jet, listek stoji 1025 Kc, coz neni tak strasny na takovou 10 hodinovou show

mich0lin
    Člen

[quote hectic]prochi: cumel jsem na to vcera a rikal jsem si ze nekdo poslal pozdrav sem sm2

btw nevite jestli se nekde daj sehnat listky do polska? Kdyz je to presunuto na 24. .... jel bych sm0[/quote]

me taky laka polsko,lupeny jsou jeste na http://www.techno.cz,ale ta doprava to je problem-vlakem,budem,autem asi o neco lepsi,ale nazpet ?:.

prochi
    Člen

jsem tam,zdravil jsem uživatele trance.cz a kamaradku Clare ze Scarborough

hectic
    Člen

prochi: cumel jsem na to vcera a rikal jsem si ze nekdo poslal pozdrav sem sm2

btw nevite jestli se nekde daj sehnat listky do polska? Kdyz je to presunuto na 24. …. jel bych sm0

mich0lin
    Člen

prochi na shoutoutu z blavy tam nejses??ale nekdo asi odtud tam je!!??!!

mich0lin
    Člen

tak urcite byli nejlepsi W&W,ale dle stahleho setu uz to neni takova pecka,tak nekdy jsou ty stahle sety trochu zavadejici…
    pro me satna v pohode,stacilo jit trochu drive,byla zadarmo,prijemne prekvapeni,tentokrat se me zdalo pivko o dost silnejsi nez na jinych akcich v cr,asi nebylo,tak redene,dalsi plus,na wc jsem teda nikdy moc dlouho necekal,skoda,ze neprobihal uklid po celou dobu,ale jen ze zacatku,pak uz tam byl tradicni bordel jak jinde,zvuk me neprisel nejhorsi,skoda,ze nebyl vetsi svetelny park a lasery mohutnejsi,hala taky obstojna,cekal jsem ji horsi,celkove akce zvladnuta dobre….
    dash berlin-cekal jsem lepsi set,set na TE totalni zklamani
    gareth emery-velmi dobrej set,asi po w&w nejlepsi,transmission,ale byl o necem jinem
    armin-neco si zkouset nebo,proc takova prvni strasna hodinka??to si snad ani nezaslouzime,armine,pak uz
    W&W-tak to byla zmena,kdyz nastoupili sakra hned to melo jinou dimenzi,spoustu lidi jeste probudili a zachranovali vyrocni ASOT

…laka me jet jeste do polska,ale ta doprava vlakem,co sem se dival strasna,lupeny jsou na techno.cz..

M.i.k.e
    Člen

na akci sem nebyl,ale poslouchal sem teď ze záznamu a musim uznat,že Armin zahrál suveréně nejslabší set ze všech svejch setů ke ASOTu 450…

prochi
    Člen

Joe,to jsem byl já sm15 Jinak jsem i na videu,kdyz si najedete shoutouty na asot strance

Vrecusss
    Člen

Taky bych rád trošku zhodnotil akci v Bratislavě. Podle mě to nebylo nejhorší..
    šatny : ok , ale to bylo asi tím , že jsem tam byl všas
    zvuk: Nic moc, byl jsem asi uprostřed parketu a mým uším to nedělalo dobře hlavně Pandora
    hala: myslím , že celkem dobrej prostor na uspořádaní halovky , ale vedro nehorázné a ted k DJs

ASHLEY: Na rozjezd pohodička, set mi dodal energii
    MYON: nějak mě to nenadchlo, samej Mashup.. prostě nic moc
    DASH: hrál jen své věci a to se hale líbilo, velké překvapení
    GARETH: taky paráda, nezklamal…
    ARMIN: naposled jsem ho slyšel na PURE a tam zahrál si myslím o 100% , prostě mě uspal.. konec sice perfekt , ale hodku a pul nic moc..
    DANIEL: byl jsem uspaný po Arminovi, takže jsem to moc nevnímal…
    W and W: pro mě set večera, na ně jsem byl nejvic zvědav a opravdu mě potěšili…. jak už někdo říkal, chtělo by je to do klubu 🙂
    MARKUS: nevím šel jsem dom…

Anonymní uživatel
    Host

já jsem měl normální lístek a do vip jsem se dostal normálně. Toto jsem přesně čekal,dobře těm kdo si koupili vip lístek sm15

Anonymní uživatel
    Host

Musim bohuzel konstatovat asi jako vetsina, ze bylo hodne znat, ze na Slovensku jeste zadna podobna velka akce nebyla.
    Moje rychle a strucne shrnuti.
    VIP – netusim cim byl VIP zvyhodnen. Me prislo vse spis jak za trest! Nahore zvuk spatny! Hajzly o dve patra nize! Stejne jsem cely vecer byl dole na place! Vyhozenych 30E 🙁
    Projekce – kristova hnato, kterej jouda to tam obsluhoval?? Za cely vecer par live zaberu na DJe, po zbytek vecera nesmysly co me spis stvaly! Nikdy jsem nebyl fanouskem napr. Vision Impossible, ale az v Blave jsem zjistil jak moc dobri vlastne jsou!!! Kez by tam byli.

Anonymní uživatel
    Host

pro Mattx1: Písnička se jmenuje SKYTECH – COMET. BOMBA jak cip

scorn
    Člen

Ted mi pise kamos Slovak ze je nekdy v Roznave Shossow za 5 ecek 😀 ty vole. asi se stehuju na východ….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.