TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 516)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

DJ Mase: no vidis, my meli listek za 25 Euro a byli taky i ve VIPu, protoze to nikdo nekontroloval sm15 A uzili jsme si to od 21h az do 6.h

Anonymní uživatel
    Host

OMG kdo rika zvuk vybornej tak ma asi z mozku kasi….otresna akce …spis si to poslechnu nahrane a do Incheby uz nikdy….Armin nudil nudil a nudil…0bodu…kdyby to nebylo takove jmeno tak by ty lidi na ty zpivanky ohrane dokola utekly uz po prvnich 10minutach…jedine svetle okamziky byli zacatek Wallbridge/Myoni(je pravda ze nirvanu si odpustit mohli)/G. E. super set/Dash ..dalo se…skoda ze natom zvuku bylo fakt tezky si to uzit/Kandimu se to i kopalo to sem si rikal ze fakt uz moc ale aspon nehral tak pomalu…preju organizatorum minimalne gangrenu zato ze sem dal pres 60eur ci kolik a nakonec sem stal stejne dole (protoze nahore nebyla ani 50w bedna a vubec se to tam neneslo) jak tvrdy I akorat mohl mavat sedivym naramkem ;))) nastvali i ty Arminovy radoby cheerful vstupy(ani nemluve o videoprojekci z winampu a brainwashing „Armin loves you“…- go buy a fukkin t-shirt:P)…ale chapu ze to v tom VIPcku ze sebe asi musel dostat(nebo predtocene?)…celkove organizace tak 5/10 ..navic zaty penize co to stalo zadna show …lasery ok..svetla ok..2xgogo jeden typek v dece co sebou maval …konec

D4ve
    Člen

Voci: tim chces rict, ze byl ASOT lepsi nez TE ? sm3

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady komplet videa moje videa z ASOTU 450 v Blavě….snad se budou líbit, je to dobrá kvalita zvuju i obrazu

http://www.youtube.com/user/jimmySMG?feature=mhw5#g/u

Anonymní uživatel
    Host

Čus, máš naprostou pravdu bombova akce, všichni djs hráli super, byl jsem i na TE, ale tam bylo tolik lidi, že jsem to všechno nestihl, dlouhý přechody na jednotlivé stagy, ale Bratislava mi to vynahradila. Dash Berlin, kteryho jsem v Holand nestihl, mě osobne mile prekvapil, sice ty tracky jsou už naposlouchaný, ale výborný. 11.6. v Sasazu je opět. Celá to byla povedená akce, zatim nejlepší tento rok!

Zatim Petr Plzeň

Anonymní uživatel
    Host

PŘESNĚ sm3

Anonymní uživatel
    Host

Taky musím přidat svoje hodnocení.

Hudba: Naprosto skvělá. Všichni Djs se mi na 100% líbili. Možná až na Marcuse Schosow, jehož styl mi úplně neseděl, ale neříkám, že byl slabej. Ono taky hrát jako poslední není žádná výhra a v téměř prázdném sále už není taková atmosféra. Hodnotím 1 s hvězdičkou.

Organizace: S šatnou jsme problémy neměli, protože jsme přišli včas, navíc šatna za dobrovolnou cenu. Ceny na baru dost v pohodě, hodné takové akce. To, že jsem občas musel 5 minut počkat není zase takový problém. snad jedině vytknu to, že jim cca 2 hodiny po začátku došli drobné mince. a co se týká jídla, to šlo úplně mimo mě:) Nažrat se máte doma. Jinak v jeden čas naprostá zácpa na schodech a i u WC. Hodnotím za 3.

Většinu času na akcích trávím na parketě, takže mě tyhle organizační chyby moc netrápí. Shrnuto podtrženo to byla naprostá bomba. Kdo nebyl udělal velkou chybu.

DomManiac
    Člen

Serenity sem opravdu necekal:-)

DomManiac
    Člen

a jedna skupinovka:-) rad sem poznal newmana a prochiho

[url=http://www4.zippyshare.com/v/97727492/file.html][img]http://www4.zippyshare.com/thumb/97727492/file.html[/img][/url]

Anonymní uživatel
    Host

Desire: kompletne súhlasím s tvojim príspevkom, aspoň sa nemusím rozpisovať, napísal si to nielen za mňa. super akcia, vytkol by som len presne tie veci čo ty. btw, možnoi sme boli niekde pri sebe, lebo tiež sa tam okolo mňa motali páry buzien tak som to s kamaratmi presťahoval inam, urobili sme si miesto a išlo to 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Na akciu som išiel pôvodne z nostalgie, nakoniec to bolo skvelých X hodín. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Pro Mě nej akce.Jak psal michal ke konci nebyly už síly W&W jsem viděl poprvé a mě hodně překvapili,od shcossowa jsem čekal více ale jinak taky potěšil. ONLY ARMIN

Anonymní uživatel
    Host

Jedna fotka pro slavného Newmana a Prochiho 😀

http://www43.zippyshare.com/v/16874291/file.html

Sq4Raa
    Člen

[quote milan] jestli se v dnešní době chodí na akci chlastat a dívat se na cirkus, tak pak kam ta hudba spěje..[/quote]

A v jaký době se přesně nechodilo na trancový halovky chlastat a dívat se na cirkus?

milan
    Člen

Přesně. Tady byla na prvním místě hudba. Já jsem se nepřijel do Bratislavy ožrat abych si z toho nic nepamatoval. 3x za večer si tu frontu na baru vystojím. Ono taky někdy stačí na barmana ukázat. Když tam budete stát jak tvrdý Y, tak je jasný že si vás nevšimne…Navíc ceny taky luxus..Místo aby byla vodka za 2 eura, slivovice za 3, tak veškerý alko za 2 a nealko za 1..Ono to jde když se chce. Pokud je léto, tak na akci neberu to co by se mělo dávat do šatny. zbytečný zdržování pak..ikdyž chápu holky co se musí převlíct. Hudba luxusní, zvuk v zadu na tribunách taky výbornej. dolů se nedalo dostat, tak proč bysme se tam tlačili :DPřijeli jsme celkem brzo, tak jsme si přošli Aupark. Lasery ze zadu taky výborný tak nevím co vy zepředu tady nadáváte. Dokonce běžely pořád. U nás sou puštěný jen na hlavní hvězdu a to kolikrát hodinu a půl. Navíc se mi líbila komunikace Armina během večera..ono by to možná chtělo na akcích nějakýho MCho..
    Já jsem spokojenej a určitě patřím k zastáncům slovenských akcí. podle mě jsou 100x lepší jak ty naše halovky…
    Btw Já jsem jel si poslechnout hudbu. Nečekal jsem nějakýho robota, kterej se jednou za večer projede po hale, ale jestli se v dnešní době chodí na akci chlastat a dívat se na cirkus, tak pak kam ta hudba spěje..
    Naopak balonky byly spestření večera. Ikdyž původně jsem myslel že pustí ty malý z vrchu..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.