TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 516)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Také zde hodím dojmy z akce:-)

Prisli jme pred 21.h, takže šatna ok, dokonce me prekvapilo, že byla zdarma, bary – dalo se to, zachody a organizace celkem hruza, ale potesilo nas ze jsme se se zakl. vstupenkou dostali i na tribuny atd., ale chapu na druhou stranu pak ty , kteri si zaplatili drazsi listek, že z toho museli byt právem naštvaní, kdyz to nikdo nekontroloval a mohl si tam lezt každej, niceme chvilka odpocinku po 5.00h tam přisla vhod 🙂 Ceny ok, zvuk jak kdy, ale vesmes jsem byl hodně spokojen
    [b]DJs:[/b]
    Ashley: pro mě fajn začátek, potesil s Harmonies 🙂 8/10
    Mayon and Shane 54: taky zahrali dobre, hecovali kotel, nicmene Nirvanu si mohli odpustit 8/10
    Dash Berlin – hral dobře, ale ty jeho hitovky až tak nemusím, přecejenom je toho člověk hodně naposlouchanej 🙂 7+/10
    [b]Gareth[/b] – zahral tak jak jsem očekaval, potesil s Platinum, vynikajici energickej, paradně rozpumpoval dav ,pro mě 1 z nej setu vecera 9+/10
    [b]Armin[/b] – prvni pulka ajk bylo jiz receno o dost slabsi , zacatek celkem i nudil, 6/10, 2. pulka to byla jedna velka parada, Sun in the Winter, Serenity !!!, On Off of Love, Mindful, akorat posledni track mohl zvolit jinej nez ohranej Find Yourself, treba Exhale 🙂 Skoda ze vepredu na nej se nedalo vubec hnout , dost lidi se strasne tlacilo bezohlědně takze to trošku kazilo dojem, nicméně 2. pulka je za 10*/10 , jen škoda toho přehulenyho zvuku při AvB setu
    [b]Kandi[/b] – bylo videt že si to uziva že tu hudbu miluje, pro mě vybornej vyber tracku, typickej jeho sound kterej miluju…. 9+/10
    [b]W and W[/b] – k tomu neni co dodavat, řežba od zacatku do konce, moc sympatičí kluci holandští, taky jsem myslel že arena spadne 🙂 10/10
    Marcus – uz nebyly moc síly po W and W, spis se mohl prohodit prave S w and W, nebyl oto špatny, ale od neho jsem čekal trošku víc 7/10

Celkově určitě jedna z nej akcí za dlouhou dobu, vyborna ASOT atmosféra, i když lasery, performance , vizualizace oproti třeba TMku slabota, tady byla na 1. místě [u]hudba[/u], naprostý opak současného trendu SW 🙂
    A jde se spat…

Anonymní uživatel
    Host

Pár lidí se mě tam ptalo na fotky/video. Budou zde: http://asot450.xf.cz/index.html

Kvalita odpovídá mému kompaktu (Panasonic DMC-TZ5) a světelným podmínkám a převodu z MOV do AVI.
    VIDEO je koukatelné, ale má OTŘESNÝ zvuk !!! To bylo na ten mikrofonek trošku moooooc nahlas

Ma7ous
    Člen

Tak byl jsem na párty na Slovensku poprvé a asi skoro 100% naposled, šatna byla pro mě uplně v pohodě do hali jsem se dostal před devatou a když jsem šel domu tak obě fronty mě zabrali asi 2 minuty, potopa na zachodě, bary kde kolem 4 ranní už nebylo nic snad kromě redbullu a cukrové vaty ( tragické), ale největším zklamáním byl rozhodně zvuk v kotli na každého DJje to ladily ale ani zdaleka nevyladili. Světelný park bylo další velké zklamání, i leckterý klub u nás jen natom 4x lépe a hlavně to umí používat. DJje jednotlivě hodnotit nebudu, ale překvapil mě Armin od kterého jsem čekal horší věci a úplně paf jsem byl z Kandiho nohy mě sice boleli ale musel jsem tancovat. A kapitola jsou lidi z kotle obzvlaště skupinka totalně nalitejch němců ta byla na pěst už od začatku.

milan
    Člen

Ještěže jsme nebrali bundu. Čekat na šatnu by se mi fakt nechtělo 😀
    Zvuk uproštřed fakt nic moc, ale vzadu na tribuně výbornej. Byli jsme tam celej večer a nestěžuju si. šlo slyšet každý slovo…

hectic
    Člen

Organizace: Na akci jsme prisli v pul desaty, vstup do haly naprosto vpohode, ale kdyz jsme videli frontu na satny, tak jsme si radsi vzali bundy do ruky a sli jsme do haly nez se to trochu vycisti, to bohuzel nevyslo, fronta byla pak jeste vetsi. Proste satny totalni tragedie, cekacka na baru vpohode, i kdyz byli panove docela vylizany nebo zhuleny. Se zachodama nebyl u me nejmensi problem.

Lidi: Na Slovensko se bohuzel sjel ten nejvetsi povl z vychodni a jihovychodni Evropy, takze samej idiot. Atmosfera lidi byla sice vyborna, ale to jak kazdej strkal a protlacoval se…. a ten jeden chlapek co pak predvadel v kotli uprostred, malem jsem se neudrzel a nebyl jsem sam koho tam sral. Proste takovy strkanice jsem zazil snad jen na Tiestovi v T-Mobile arene. Ale nastesti to bylo jen par jedincu, jinak tam kolem nas stali docela normalni lidi.

Zvuk: Horsi zvuk jsem snad neslysel. Uprostred se to absolutne nedalo. Vzadu u vchodu nebo na tribune to znelo dobre, ale na Garetha a na Armina jsem byl docela blizko uprostred a byl jsem jeden z tech co si musel mistama zacpavat usi. Prebasovany prevejskovany, hlavne na Armina teda.

DJs: Nebudu hodnotit kazdyho zvlast, vsichni zahrali hodne dobre, dobra komunikace i slusnej vyber tracku, bylo mi jasny ze na asotu450 zaznej spis samy novejsi veci nebo idcka, takze jsem s tim byl smirenej, ale i tak me prekvapilo, ze zahrali docela dost starsich veci. Ale i tak musim podotknout, ze me Armin zpocatku docela nudil, ale pak zahral Faithless a byl jsem ve svym sm0. Nejlepsi set jednoznacne Gareth, Dash Berlin taky docela prekvapil a na W&W na ktery jsem se tesil jsem prosedel a pak sel na hotel (zrovna kdyz hrali Mainstagesm7), protoze uz jsem nemoh, ale taky to rezali slusne. Nejvic sem zaparil na Metropolis day, Ramsterdam s v mashupu s necim uz nevim s cim, Faithless, Lethal Industry sm0, no a nejvic me rozsekal Gareth kdyz zahral Platinum sm13 na dalsi tracky si nevzpomenu ted.

Akce dobra, plusy a minusy byly tak 50/50, ale s minusama musi clovek na takovy akci pocitat, i kdyz ten zvuk by fakt mohl bejt lepsi sm11

TIGI
    Člen

[quote Anonymní uživatel]nevíte někdo prosím kde stáhnu set z W and W ze včera??[/quote]
    [url=http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?s=d2c15fb758f8eeda1b81e15c95fdb58e&threadid=559407&perpage=12&forumid=6&pagenumber=244]tu[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Michale ztisovani tracku se nedela ale z tady tohohle důvodu

Armin – Tak to bylo hodně slabý, navíc i jeho celkový vystoupení mi přišlo dost divný. Ztišování tracku aby slyšel, že jeho lidi znaj jeho tvorbu, to mi příde laciný a jeho poskakování semtam hraničilo s projevem člověka s downovým syndromem, mi taky nepřišlo uplně nejlepší, takže tohle bylo velký zklamání…

Anonymní uživatel
    Host

nevíte někdo prosím kde stáhnu set z W and W ze včera??

Anonymní uživatel
    Host

Můj názor je dosti rozpoluplný… Zvuk byl super, když nepočítám zezačátku to chrchlání, jak repráky od vietnamců, ale to pak zvukaři vyladili.. a na Armina zas přepálený výšky, že sem měl pocit, že Armin si dal za úkol nechat ohluchnout celou halu… Světla byla super, ale na jiný akce jako PVD před týdnem v Brně, nebo TRANSMISSION zdaleka neměly, místy byl vidět dost amatérismus, jako třeba, že lasery neměly zkalibrovaný na půlku koulí, takže paprsky skákaly všude možně ne jen tam, kde by měly být… Baru extrémně málo a záchody naprostá zoufalost… Ještě víc lituju krásné slečny, které než čekat raději chodily na pánskej, kde bylo 3cm „vody“. A samostatná kapitola je VIP lístky. Nejsem zastánce VIP, raději pařím v davu, ale poprvé (a naposled) jsem se nechal překecat ke koupi VIP na balkón. To bych pojal jako PODVOD na lidi a pořadatelé by měli vrátit rozdíl ve VIP vstupném !!! Jeden přeplněný bar, na kterým stejně za chvilku došla např. voda! Śatna žádná!! A čekat dole hodinu na šatnu?eee…. Záchody pro VIP taky žádný, takže pěkně 2patra dolů, tam se promáchat sra*kama, a zase zpátky 2patra nahoru. Na balkonech převážně pěkná nuda… A největší perlička?? Pořadatelé by si měli pořádně nafackovat!!! Většinou naprosto s(r)ali na kontrolu pásek pro VIP. Takže bez ukazování pásky si každej mohl chodit kam se mu zlíbilo. SECURITE většinou balili bábovky nebo vesele vykecávali s ostatníma, teda pokud neodešli úplně… Takže jediný plus, které jsem na VIP lístkách objevil, bylo trocha chlastu zadarmo a to, že sem si mohl po Arminovi na chvíli lehnout na sedačky a nabrat síly na další nášup od WW. A atmosféra na place? Naprosto úúžasnááá!!! Famózně jsem si zapařil. Lidi si to suprově užívali a to se paří nejlépe! 😉 Škoda toho zrušeného vystoupení dnes v Polsku…

TIGI
    Člen

Tracklisty [url=http://forum.trance.cz/read.php?7,160441]zde[/url]

Anonymní uživatel
    Host

nejak nechapu ty stiznosti na satnu a bar a premyslim jestli sem byl na stejny akci, dovnitr sem sel s hlavnim proudem – na satnu sem cekal max 5 minut, u baru do 24:00 sem necekal vubec a po pulnoci taky max do 5 minut takze luxus, pro me nejlepsi W&W a Dash Berlin, armin tentokrat celkem zklamal,ale tak je jasny ze ASOT je trochu neco jinyho, jediny velky minus byly hajzly, brodit se v 5 centakach sracek bylo opravdu na bliti, suma sumarum povedena akce

M1chl
    Člen

Takže sem též vetřu svůj názor. Jednim slovem slabý. Jak ta doprava z nadraží k inchebě (přebýhání nájezdu na dálnici – což možná se dalo jinudy, ale nějak nevim kudy, šli tamtudy i „místní“), potom vstup do tý „haly“ mě dost šokoval, přišlo mi to jako takovej větší kulturák. Šatna byla jenom jedna a nemít sebou jednoho průbojnějšího jedince tak v tom vedru bych byl i v bundě. Celkově organizace mizerná…

Přišel sem až na Dash Berlin a ten jeho set mě bavil, nemůžu si stěžovat. Pak Gareth Emery to byl taky dobrej st, ale na Pražský vstoupení na Transmission to nemělo.

Armin – Tak to bylo hodně slabý, navíc i jeho celkový vystoupení mi přišlo dost divný. Ztišování tracku aby slyšel, že jeho lidi znaj jeho tvorbu, to mi příde laciný a jeho poskakování semtam hraničilo s projevem člověka s downovým syndromem, mi taky nepřišlo uplně nejlepší, takže tohle bylo velký zklamání…

Daniel Kandi – Nebylo to nejhorší, ale když si vzpomenu na Kandi ve Vertigu, tak jednoznačně provar…

Wéčka – Tohle byl nejlepší set večera, celou dobu to jelo a škoda, že jim nebylo vyhrazeno víc času, fakt moc dobrý : ) Navíc bylo vidět, že to kluky baví, ale nijak to nepřeháněli a vytvořili super atmosféru. Bral bych je někde v klubu, ale to je asi jenom zbožný přání….

Celkově teda nic moc, když tomu připočtu i nejdražší taxi na světě, tak to celkově nebyla pro mě osobně vůbec dobrá akce…

Joe
    Účastník

Jsem rád, že nejsem jedinej, komu set Kandiho přišel jako naprostá ostuda ASOTu450. Nemělo to hlavu ani patu, pouštěl tam pátý přes devátý, As The Rush Comes mě obvykle naladí, ale tady to byla jen trapná záchranná brzda. Mizerně mixoval, utápěl se v efektech, prostě hrůza… Škoda že to nepojal jako kluci v Americe, tj. jako set převážně ze svých tracků, na to jsem se těšil, ale takovéhle vystoupení mě zklamalo. U mě zabodoval hlavně Dash Berlin a Armin zahrál svůj standard.

Edit: Arminovi tak na pět minut totálně odešel zvuk, znělo to, jako by to vazbilo s mikrofonem, srovnalo se to až jinglem ASOTu. Nevím zda to bylo mistrem DJem nebo mistrem zvukařem, nicméně taky dost trapas. Půlhodinový fronty u VIP baru díky absolutně chybějícímu systému obsluhy, kvůli čemuž jsme přišli o půlku Emeryho, taky nic moc :-/

Anonymní uživatel
    Host

Všichni si to tam užili.Kdo nejel Může jen Litovat.Vynikající ONLY ARMIN

Anonymní uživatel
    Host

Napíšu jen tohle ONLY ONLY ONLY ARMIN!!! Pro mě nej Armin,Gareth,Marcus,Dash Berlin

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.