TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A State Of Trance 450 9.4.2010 Bratislava

• Toto téma obsahuje celkem 515 odpovědí. Do diskuze (67 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Joe a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 516)
  • Autor
    milan
    Člen

Až na tu zprávu teď po příjezdu byla akce výborná…Dnes by bylo blbý kdyby se to z polska vysílala. Rip našim sousedům :-(..
    Ale zpátky k ASOTu..
    Po dlouhé době výbornej zvuk, nevím jak dole, ale navrchu jeden z nejlepších co jsem kdy na akci slyšel. Šlo rozumět každýmu slovu..Výborná laser show, atmosféra..a organizace dokonalá..
    Dobrý nápad u vstupu – procházení přes čárový kod.
    Jednotná cena za pití – 1Euro nealko, 2,5 euro alko, 3,5 – mix drink…
    No a nejlepší asi Dashl Berlin, Daniel Kandi a konec Armina..
    Ostatně oni všichni zahráli včera výborně, nejhůr snad Marcus..Ten na mě už moc vrzal 😀
    Ale s tím polským prezidentem, nj tragedie.

Anonymní uživatel
    Host

moje dojmy 🙂
    …sety ok az na prvu nudnu polhodinu armina, neratam OK intro, a potom Kandiho nic moc pokusy a tiez W & W vrzganice ktore mi absolutne nesadli… schossow to ako tak zachranil… najlepsie bol asi Gareth Emery u mna… 🙂
    potesili klasiky ako Janeiro, Burned With Desire, SERENITY!!!, as the rush comes… trapas v podobe mashupu aj tiestovej odrhovacky Lethal Industry ked sa ukazalo ako zrazu polka haly ozila ked zaculi zname diskotekove zvuky…

zvuk nastaveny velmi slusne… lepsi som v inchebe na akcii nezazila, je to proste strasny, tazko nazvucitelny priestor na akcie…aj ked v momente ked zacal hrat armin tomu trochu udrbal zvukar a bolo to pocut…hlavne vysky miestami nechutne rezali, kebyze nemam stuple tak idem velmi rychlo domov… basy boli nielen pocut ale az citit…az moc na mna tiez…
    osvetlovac 50% noci spal… na armina to bolo ok ale predtym nic… gogo detto strasne zle nasvietene…zo 4 tanecnic vzdy bolo vidno len 2 co bola skoda kedze baby tancovali moc fajn…

projekcie slabe, maximalne gycove projekcie napisu ARMIN LOVES YOU a v pozadi lietajuce ruzove srdiecka… WTF?
    tiez som cakala viac live projekcii priamo od mixu…

v pohode intra k setom, ok boli aj arminove vstupy z backstage v style… are u having fun blablabla slovakiaaa…

bary ok aj cenovo, aj stihali relativne…

WCka neporovnatelne s minulorocnym PVD, ziadna potopa, ziadne toi-toiky na balkonoch…

ziadne cakanie na vstupe – turniketovy system, ale o to dlhsie (hodinove asi) cakanie na satniach (dalsi klasicky problem incheby…), takze sme sa do haly dostali az na Dash Berlin o jedenastej…

klasicka sardinkaren v kotli… ale dalej sa dalo celkom v pohode hybat aj tancovat 🙂

celkovo prijemny dojem, nelutujem, urcite jedna z tych podarenejsich haloviek, predsalen zvuk prijemne prekvapil hlavne zo zaciatku…aj ked organizacne zas raz nedotiahnute do detailov… :))

dobru noc! 😀

FUGAZ
    Člen

jen vsuvka

jak vsichni dobre vime, dnes mel byt ASOT 450 z polska vysilan i s videostreamem….. bohuzel letadlo s polskym prezidentem a jeho manzelkou havarovalo dnes dopoledne v Rusku…

[url=http://www.msmevents.com/en/]Oficialni zprava o zruseni akce od pořadatele[/url]

[url=http://www.astateoftrance.com/news/a-state-of-trance-450-event-postponed/]Oficialni zprava o zruseni akce od ASOTu[/url]

nexxie
    Člen

dnesni zaverecna Wroclaw bude asi odlozena..

Desire
    Člen

Tak jsem akorat dorazil domu z Blavy a kdyz nebudu resit to ze neslysim, pac mi piska v usich jak jeste nikdy tak musim rict ze to byla neskutecna akce!!
    Organizace:
    Satny nevim jak na tom byli, veci jsme si nechavali v aute, ceny na barech akorat, obsluha v poho
    Svetla luxus, lasery sypaly od Garetha nonstop az do konce, Arminovi zive vstupy jeste vic hecovaly uz tak skvelou atmosferu, lidi si to uzivali neskutecne..
    Zvuk na zacatku hodne potichu a navic prebasovanej, pak to zesili, ale s prichodem Armina to zase prehulili takovym zpusobem, ze jsem videl casto jak si lidi zakryvaj v nekterych pasazich usi, s klidem muzu rict ze to tady hralo nejvic nahlas ze vsech akci co snad kdy byly, bohuzel i tady platilo ze vice neznamena lepe, byl to takovej kotel ze se v tom ztraceli jakykoliv melodie a byla to proste jednolita rezba, na techtrance idealni, uplift ale totalne pohrbenej…
    Djs: Ashley: dobry na rozjezd, ale pak uz trosku nudil, pac jsou ty jeho veci vsechny najedno brdo 7/10
    M&S: lidem se libili, hrali znamy hitovky, zakoncovali Nirvanou – SLTS, me tohle ale moc nebere.. 6/10
    Dash Berlin: Prijemne prekvapil, kotlil to vic nez jsem cekal, tady u me vecer zacinal, dostal me na parket to rozjet 🙂 8/10
    Gareth: Jedna z hvezd vecera, slysel jsem ho uz trikrat, ale tady to rezal zatim nejvic a dokazal roztancovat poprve celou halu, vecer s nim dostal novy rozmer, tempo se zvedlo tak o 10bpm 🙂 9/10
    Armin: zezacatku nuda, pac zacal pomalu a po rozjetym Garethovi to byla kruta zmena, takze prvni hodinu jsem se spis jen pohupoval a i atmosfera v hale trochu klesla, jenze pak jako kdyby si uvedomil ze takhle ne a druha hodina byla takova smrst ze jsem ho ani ja nepoznaval a pral jsem si at to neskonci, zatim nejtvrdsi ze vsech jeho setu na 450 a myslim ze jsem snad ani neslysel nikdy predtim ze by to takhle kotlil.. Lidi skakali s rukama nad hlavou od prvni rady na parketu po posledni radu na tribune a vypadalo to ze tu halu snad zbori, neskutecna atmosfera, neksutecnej mazec od Amrina! prvni hodina 6/10 druha 100/10
    Daniel: po Arminovi jsem se musel jit vydejchat, takze jsem ho vynechal, ale co jsem slysel, tak to sypal taky dobre, ja nabiral sily.. Nehodnotim
    W&W: Smrst od zacatku do konce, jeli svuj styl, pripadal jsem si jak v nebi, nenechali ani na sekundu vydechnout a roztancovali opet uplne vsechny v hale, na to se proste nedalo neparit, pri Mainstage malem hala spadla 10/10
    Markus: Sice ubral na tempu a hral vic houseoveji, ale porad to melo neskutecny grady a potvrdil ze je to proste reznik 🙂 Luxus! z lidi vyzdimal posledni zbytky sil vcetne me.. 9/10

Secteno potrzeno, vyborna akce, hlavne druha pulka vecera nemela chybu, skoda jen toho prehulenyho zvuku.. Jo a taky tam bylo nejak extremne hodne teplousu.. nic proti nim, ale olizovat se muzou doma.. nebylo mi moc prijemne kdyz jsem kolem se mel nejmin tri pary buznicek ktery se cucaj o ohmatavaj..

Anonymní uživatel
    Host

Pro mě nejlepší W and W a Dash Berlin :-)))

unit353
    Člen

Pro mě nejlepší Dash Berlin, Daniel Kandi a Ashley Wallbridge. Největší zklamání Armin. Po 20 minutách jsem odešel, zvuk moc agresivní, něco jako Ferry v Sasazu. Kromě 2 pecek to byl kýbel stejné nudy. Čekal jsem od něj více. Jinak fantastická laser show. Organizace a občerstvení mizerné. Youtube: [url=http://www.youtube.com/watch?v=hX-Hbvj_lf0]Daniel Kandi – As the Rush Comes[/url]

Anonymní uživatel
    Host

Si děláš srandu?? Zvuk otřesný a Armin nejslabší ze všech 🙂

Navíc na barech neuvěřitelně pomalá obsluha, slibované grilovane speciality byli na jediném stánku kde naštěstí fronty tak zoufale nebyli, záchody naprostý otřes a kapacita taky asi tak pro desetinu lidí opět jsem musel litovat děvčata. Škoda těchto organizačních nedostatku akce byla až na toto luxusní.

Sedím v buse Bratislava-Praha a jsem pln dojmů tak je napíšu než je zapomenu.
    1. DJs: ty hodnotit jednotlivě nebudu protože si každý kdo chce jistě udělá obrázek z live přenosu nebo poté setů jen za mne vyzdvihlnu Armina, Myon&Shane. a pro mne hvězda vecera Dash Berlín. ostatní zahráli výborně ovšem také a po hudební stránce se nikomu nedá absolutně nic vytknout.
    2. Atmosféra: ta byla naprosto úžasná, v aréně se sešla opravdu směsice národů která tvořila kompaktní party publikum, a myslím že to i v přenosu bylo znát.
    3. Technické zázemí: jednoznačně hodno této akci zvuk i světla naprosto perfektní ze začátku jsem měl pocit že v jistých pasážích repro nestíhají, ale to se kolem 11 srovnalo a zvuk byl výborný, velmi potěšili vstupy mistra ASOT nejen zvukem ale i obrazem.
    Organizace: tak tady opravdu obrovské minus a organizátoři by potřebovali exkurzi třeba na transmission. Šatnu jsme zkoušeli celkem třikrát zhruba s hodinovými odstupy nakonec jsme byli celou noc s batohy, baru zoufale málo.

Taky mě mrzí, že jsem zaváhala, ale co už 🙂 Tak jsem zvědavá na dojmy …

leqtrik
    Člen

Úplně mě mrzí,že tam nejsem:-( Taková parádní akce

Anonymní uživatel
    Host

hodně dobře….škoda že tam člověk není

D4ve
    Člen

jj celkem slusny kotel a ta atmoska tam taky podle tech lidi co tam tak jeci sm15

leqtrik
    Člen

Dobře to řeže:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 516)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.