TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Above&Beyond, Group Therapy Prague, 15.9.2012 SaSaZu

• Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 56)
  • Autor
    Jimmy-Gellar
    Účastník

hrál z půlky house a to tam nemá co dělat

Anonymní uživatel
    Host

asi uz stara tema, ale musim sa zastat Olivera Smitha, premna najlepsi warm up set co som pocul „nazivo“ tak ma podlamna zniet warm up a nie buchanice hned odzaciatku

Zochi
    Člen

Pro mě teda super neplánovaná akce. Ten večer jsem byl v Mecce na Hed Kandi (měl jsem lístky zadarmo), ale řekl jsem si, že teda zkusim Sasazu a v 0.30 jsem sehnal lístek za 4 stovky…
    Abováky teda nějak extra nemusim, ale měl jsem v sobě hodně piv, tak mi to nepřišlo tak hrozný a pár tracků bylo dost dobrejch, např. Depeche Mode – Personal Jesus (Eric Prydz Remix) sm3
    Mr. Pit když to řezal, tak to bylo super, ale ty jeho melodie mi přišly hrozný. Takže to nebylo ani špatný, ale ani nic z čeho bych byl hotovej sm2
    A na závěr N-Rico, to byla úžasná euforická techy jízda. Tak to má vypadat! Pařil jsem jak o život sm3

Jsem rád, že jsem tam nakonec přišel. Potkal jsem spoustu známejch a poznal nový lidi, i tady z fóra, a slušně jsme zapařili sm3

Tak v dnesnim TATW to bohuzel nebylo…

Anonymní uživatel
    Host

CLive Bixby – ten track po 7:00 zni fenomenálně. Potěšili mě i s Fiestou….

Na ten „super brand mega new track“ (ve videu 7:00+) se fakt hodne tesim sm11 nevite uz nekdo, co to je? Snad to bdue v pristim TATW.

Schmidt
    Člen

Bobr: +1 ohledně tvého srovnání….

DjDkD@ve
    Člen

To si vážně nikdo nepoznamenal tracklist Above & Beyonde?

Chelseaplayer
    Účastník

Boze jak vidim ty videa Pitaka,no maras,Vapour jsem nikde neslysel,ale i tak,takovy narezsm5

Anonymní uživatel
    Host

Myslím, že Pit nehrál Khomhu – Vapour. …protože jsem si moc přál, aby ten track ten večer Pit zahrál a byl jsem malinko zklamanej že nezazněl…

Anonymní uživatel
    Host

Dá se někde stáhnout ten set od abováků?

Bobr
    Člen

První hodinu jsem se u A&B vyloženě nudil, až tak, že někdy před Thing called love jsem si šel ze svýho těžce vydobytýho místa vepředu na bar pro vodu… A tak nějak v tu chvíli se to pro mě celý otočilo a byla to jedna skvělá věc za druhou, kdy už jsem si to začal pořádně užívat…a ke konci už výše zmiňovaný Flaming June byla naprostá paráda 🙂
    Bohužel si pořád nemůžu odpustit srovnávání party people v ČR a v zahraničí, sice tady bylo víc slušnejch lidí než je běžný, pořád ale na parketě najdete idioty, co vás třeba třikrát po sobě spálej cigárem protože jsou namol a mávaj s nim kolem sebe… stejně tak jako „fanoušci“, který se opijou jako prasata a případně posílí nějakou pilulí a pak se ve 4 chytnou a skákaj na každej tón, a jen tak mimochodem stihnout postupně popadat na všechny světový strany (vpředu vlevo u sloupu se tohle dalo najít)…

Každopádně celkovej zážitek víc než příjemnej, N-Rico mi pak sebral postupně veškerý síly přestože jsem chtěl vydržet do konce, v čtvrt na pět jsem příjemně vyčerpanej odcházel 🙂

Jimmy-Gellar
    Účastník

N-Rico Tracklist:

1. Richard Sebastian – Delusional (Original Mix)
    2. Emotek – Ghost Bee (Original Mix)
    3. Khomha vs. Markus Schulz & Elevation – The Dark Knight Behind Finish Line (Maicuss Mash-up)
    4. Bryan Kearney & Jamie Walker & Sebastian Brandt vs Andain – Beautiful Things Will Never Die (Bryan Kearney’s Argentina 2012 MashUp)
    5. Angry Man – Synthetic Fury (Original Mix)
    6. Raneem – Airglow (F-6 Remix)
    7. N-Rico – Sonar Impulse (Original Mix)
    8. Armin van Buuren – Control Freak (Sander van Doorn Remix)
    9. Greg Downey – Show Time
    10. Ralphie B – Icarus (Original Mix)
    11. Bowdidge & Taylor – Power Cut (Indecent Noise Remix)
    12. Nick Sentience & Paul Robertson – Sylo (Original Mix)
    13. Sebastian Brandt – Technology (Original Mix)
    14. John O’Callaghan – Stresstest (John Askew Remix)
    15. Chris Voro & Victims – Neurasthenia (Brian Flinn & Peter Plaznik Remix)
    16. Bryan Kearney – Ridiculous (Mark Young,Damo Kay Remix)
    17. Ernesto vs. Bastian – Thrill (John O’Callaghan Remix)
    18. Neptune Project – Aztec (Aly & Fila Remix)

Jimmy-Gellar
    Účastník

Komplet moje videa:

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.