Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 56)
Pro mě taky jedna z nej klubovek, Oliver Smith na začátek fakt nic moc až na pár tracků ale pak abováci super a Mr.Pit totální dělo, přesně jsem dostal co jsem čekal a na závěr to rozkotlil N-Rico ve velkym stylu 🙂
co si pamatuju tak Mr.Pit set:
Markus Schulz vs. Khomha vs. Elevation – Triotonic
Markus Schulz – Digital Madness
Markus Schulz vs. Elevation – Finish Line
Khomha – Vapour
Susana – Home (Mr.Pit Remix)
Mr.Pit – Sky Traffic
Mr.Pit – River of Hearts
W&W – Shotgun (Arnej Re-acidification)
Markus Schulz vs. Mr.Pit – Push The Button
Grube & Hovsepian – City of Angels (Beat Service Remix)
Beat Service – Fortuna
Khomha – Dark Knight
Mr.Pit – It Is What It Is
Mr.Pit – Mosni
Nad očekávání výborné sety od Above & Beyond a Mr. Pita, ten Oliver Smith, to jsem moc nepochopil, ale pokud měl za úkol mě uspat, tak se mu to skoro povedlo sm15
Jinak tu umělou mlhu si mohli odpustit, raději jsem šel dozadu abych se jí co nejvíc vyhnul…
A jsem jediný, kdo si všimnul, že tam byla tma jak pytli? sm15
Pls, jak se jmenuje track z toho prvniho Dolvichova videa uplne na konci a z druheho videa ten druhy? Diky.
EDIT: tak jeden je zrovna ten Flaming June 🙂 ten druhy?
..ještě dneska mě bolí nohy, jak jsme zapařili, dokonalej set dokonale se hodící do klubu, přesně jak tu padlo, kdo nešel, může litovat, že se u nás doma nevypravil na tyto už skoro legendy tak skvělý muziky, jako je trance, díky Paavo a Jono za úžasnej zážitek sm3
Ps. na Flaming June jsem se dostal do super euforie, možná jsem si i krupnul do trikotu sm14 díky za tenhle track
Byla to jedna z nej akcí, kde jsem byl a že už jsem někde byl. Above and Beyond fenomenální, strašně jsem si set užil. Byl to fakt velkej zážitek. Hodně potěšil i Mr.Pit, chvilku jsem měl pocit, že za mixem stojí sám Markus, jaká to byla rychtovačka sm13
A&B potvrdili, ze porad maji co nabidnout.
Jejich set byl od zacatku od konce jedna velká pecka.
Jsem strasne rad, ze jsem jim dal jeste sanci. Kluci nezklamali.
Kdo nebyl, muze litovat..