TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Above&Beyond, Group Therapy Prague, 15.9.2012 SaSaZu

• Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sl a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 46. až 56. (celkem z 56)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

půl roku dopředu?

Michal
    Účastník

Když zahrajou Preluda, máš mokrýho žaluda? sm15

Michal
    Účastník

Joke of the year sm15

Anonymní uživatel
    Host

budu tam… zažil jsem je v Pze před X lety na TM, loni na asot 500 a TM a jedu na ně do londýna na velikonoce… jednoznačně srdcovka a hrajou tak, že atmosféra se dá krájet. kam se hrabe AvB (s nynější produkcí), schulz či podobný sračky. když zahrajou Prelude, jedno oko nezůstane suchý… sm4

Ne. Rozhodně ne. Po tom, co „předvedli“ na Transmission, už od nich nic dobrého nečekám. Ani v klubu.
    Howgh, domluvil jsem.

kreeki
    Člen

Já nevím, ale pro mě TM4 byla naprosto úžasná díky nim, to byly ještě časy, kdy to nestálo za starou belu, přiznám se, že mě ani nemrzí a že jsem i možná rád, že jsem je neslyšel loni na podzim, poslední ANJ volume byla poprvý zklamáním, takhle jsem si alespoň zachoval to jak jsem je viděl kdysi, snad mi tahle párty ten pohled moc nezkazí sm6

Flash2001
    Účastník

Nejspis zajdu, v klubu by to nemuselo byt zlesm4

spawn.leo
    Člen

no tak pro mě sou srdcovka. ale na živo sem je zažil 2x a ani jednou mě nezaujali:(. tak žeby do třetice všeho dobrého a zlého?:)

mareno
    Člen

Určitě pro mnoho lidí zajímavý, ale tohle si nechám ujít…

Sigix
    Člen

ještě že tak v klubu by mohli bejt parádní na TM uspávaj leda tak užovky…

sl
    Člen

Po Tiestovi předloni a loňském Arminovi přijedou letos v září do SaSaZu Above&Beyond. Nejspíše to dělá zase UM, takže na Transmission podle mě nebudou. sm5

http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/818346-above-beyond-group-therapy-prague.html

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 46. až 56. (celkem z 56)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.