TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AH.FM presents CZECH IN THE MIX 001

• Toto téma obsahuje celkem 327 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 328)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

přesunuto 😀

Bartoldy
    Účastník

tak tyhle zacatky ja zeru… Andrew pojd pojd na nas

Doper
    Člen

Mooc dobrý výkon od Dyyypresaaaka sm5!!!

Sandeagle
    Člen

Palda: [img]http://img.xchat.centrum.cz/images/x4/sm/9/2009.gif[/img]

Palda61
    Člen

Já jsem to pojal jen upliftingově, takže to bude asi nudný sm0.

Kucas
    Účastník

Tak já už taky ladim :-)) Deepres zatim pěkně! :-)) a čekám na Paldu.

Anonymní uživatel
    Host

Ok díky, projižděl jsem tento topic jenom tak letmo, tak jsem na to nenarazil !!
    Díky za odpověď !

Sandeagle
    Člen

[size=x-large][b]pro Kubema a všechny…[/b][/size]

Jak už tu bylo několikrát řečeno, sety se do 48 hodin obeví na ah.fm přímo v topicu s komentářema jako první post !

Anonymní uživatel
    Host

Zdarec lidi, taky ladím a budu určitě chtít poslouchat i sety v buse cestama do škole! ! ! ! Nevíte, kde to stáhnu ??? Do nahrávání se mně nechce ! ! Díky

Sandeagle
    Člen

[quote f1d0]

[quote sandeagle]Aby za to filip ještě nedostal ban od armady, podle toho co se poslední dobou děje sm15[/quote]

Holt asi nebudu v příští show hrát Going Wrong sm19 sm19 sm0 (mimochodem, název toho tracku tak nějak ilustruje ten poslední tah Armady sm2 )[/quote]

To jo „even if it’s going wrong“ sm15

f1d0
    Člen

[quote ics]f1d0 : doufam ze tam mas De Ponti & Jasmin vs. Connel & Callaghan - Hypnobomb (F1D0 vs. Biohazard Mashup) , uplne to zeru, co treba nejakej velikonocni darek? :D[/quote]

To jsem vynechat nemohl sm0 . Jinam mrkni na idj.cz, máš tam ode mě zprávu sm4

[quote sandeagle]Aby za to filip ještě nedostal ban od armady, podle toho co se poslední dobou děje sm15[/quote]

Holt asi nebudu v příští show hrát Going Wrong sm19 sm19 sm0 (mimochodem, název toho tracku tak nějak ilustruje ten poslední tah Armady sm2 )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dekuju za pozitivni komentare. Uz sem konecne doma tak si kontroluju svuj na hrubo sepsany tracklist;) (preci jen uz je to mesic co sem to mixoval:)) . Prubezne budu poslouchat setiky;), sem na Vas zvedavi!

Sandeagle
    Člen

Aby za to filip ještě nedostal ban od armady, podle toho co se poslední dobou děje sm15

Joe
    Účastník

Tak se přiznám, že už neposlouchám, jednak za chvilku jdu z práce a druhak se přebírám novými tracky, nicméně zítra dám maraton opáčko 🙂

ics
    Člen

f1d0 : doufam ze tam mas De Ponti & Jasmin vs. Connel & Callaghan – Hypnobomb (F1D0 vs. Biohazard Mashup) , uplne to zeru, co treba nejakej velikonocni darek? 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 328)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.