TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AH.FM presents CZECH IN THE MIX 001

• Toto téma obsahuje celkem 327 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 15 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 328)
  • Autor
    f1d0
    Člen

Úterý snad budu moc ladit plus minus celý den, takže jsem hodně zvědav, co jste si, mládeži, přichystali sm2

Sandeagle
    Člen

No jo děvčata a chlapci úterý je za dveřmama sm15

Anonymní uživatel
    Host

Tak uz to mame za par sm4

Newman
    Člen

[quote Sandeagle]Sázka ? sm15[/quote]

Tak jestli už máš měsíc v hlavě plánovaný DDoS attack na ah.fm servery, tak nehraju sm8 sm0

seven
    Účastník

:-DDD

Sandeagle
    Člen

Sázka ? sm15

Newman
    Člen

helmič: těch serverů mají tolik, že všechny najednou nespadnou, neměj strach 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ronny: dyť sme to řešili asi hodinu 🙂 5 minut techu nikoho nezabije, chtěl sem si zachovat osobitej styl a aspoň to ty lidi trochu probere ze sna sm2
    nicméně, nepředbíhejme 🙂 třeba při mym setu náhodou spadne server 😀

Newman
    Člen

Jojo, to není sm3 Ale posluchači tam jsou upliftoví, občas je prdel sledovat diskuze při upliftových setech, to jsou hromadné orgasmy 😀

ics
    Člen

Newman : coz to urcite, poslouchas toho, kdo se ti libi a vis, co od nej cekat. Ale tady si troufnu rict, ze hodne DJs z lajnapu bude pro posluchace ah.fm relativne neznamich, takze at si to kazdej pojme pekne po svym, aspon nebudou vsechny sety stejny sm0
    afterhours stejne neni ciste upliftovy radio sm5

Newman
    Člen

[quote ics]treba kearneage na ah.fm neni o upliftu (ikdyz bryan taky nejakej track vybere) a sledovanost (poslouchatelnost :-))) ma slusnou[/quote]

Jasně, ale když jdeš poslouchat Bryana, tak s brutalitou počítáš. Pak si představ, že naladíš Ronnyho, čekáš jen uplifty a melodické tracky, a on ti tam šoupne tech zabijárnu, já bych se taky odpojil sm0

Palda61
    Člen

Ronny: kdybych měl mikrák, tak řeknu rád, ale mám prd.

Anonymní uživatel
    Host

No vsak sami uvidime, nebudeme predbihat.

seven
    Účastník

já co poslední dobou poslouchám ah.fm a to v opravdu různých hodinách (1-24) tak tvrdýho je tam dost, a vůbec celkově se posledních 5 měsíců hraje opravdu výborně, tím nemyslím jen tvrdě, ale co do krásy je to fakt velikej rozdíl oproti třeba začátku roku 2009sm17

ics
    Člen

treba kearneage na ah.fm neni o upliftu (ikdyz bryan taky nejakej track vybere) a sledovanost (poslouchatelnost :-))) ma slusnou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 328)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.