TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AH.FM presents CZECH IN THE MIX 001

• Toto téma obsahuje celkem 327 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 316. až 328. (celkem z 328)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

Já se přiohejbat moc nemusim, ale můj výběr taky nemá kořeny zrovna v jemném, takže to bude trochu na hraně 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

↑ můj případ, přiohnu styl k upliftu 🙂

seven
    Účastník

Sandeagle: ty budeš hrát taky?sm3

Sandeagle
    Člen

Seven: já ti někam nauploaduju všech 150 radioshow a guestmixy a můžeš to vzít objektivně sm15 přecijen podle jednoho setu to nejde, zvlášt kvůli tomu že hodně lidí se tam bude chtít vytáhnout a nebude to vypadat tak, jak hrajou normálně 🙂

seven
    Účastník

hellman: no to ne, ale bude líp poznat kdo z vás mi víc sedísm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no tak porovnávat podle jednoho setu snad ne

seven
    Účastník

WOW, tak to je něco, ideální možnost si vás všechny porovnat, bych udělal i nějakou anketu, něco třeba jako je na unitedmusic.cz dole s otázkou koupíte si DvD transmission (když jsme u toho taky by už mohlo vyjít, už je to víc jak dva měsíce), taková ta klikačka podle ip adresy.sm3

Anonymní uživatel
    Host

Lineup jeste neni finalni, ale vetsina djs je jiz znama sm4sm5

Sandeagle
    Člen

Hádám že lineup je už finální, ted o tom slyšim poprvé…

Anonymní uživatel
    Host

OK. Myslel jsem, ze mnozi z vas eventy na ah.fm znaji, tak proto jsem se nerozepisoval. Kazdopadne pro ty co nevi o co vlastne pujde, sdelim par informaci.
    [b]
    30.3.2010[/b] bude na ah.fm cely den urcen specialnimu eventu nazvany [b]Czech In The Mix,[/b] ve kterem zucastneni ([u]pouze cesti trance[/u]) djs prispeji hodinovym exkluzivnim setem. Samozrejme vsechny budou ve formatu Ah.fm, takze muzete ocekavat progressive, melodic a uplifting trance. Ucastnit se budou napr. tito djove. Michael C, Lady Jane, Andrew Mallet, Hellman, Electribe, Spark7, F1do a mnoho dalsich. Bude to proste den, kdy na ah.fm uslysite sety namixovane ceskymi trance DJi. sm4

zajimavé ale trochu se rozepsat by neškodilo … takhle je to jen zpráva o něčem na co do hodiny vetšina lidí zapomene protože se vlastně nic nedozveděli..

Nulda
    Účastník

wooohhhoooooo to si nenechám ujít. někdo odsud? Palda? sm3

Anonymní uživatel
    Host

Mozna se nekteri z vas dockali.

[b]30.3.[/b] totiz na [b][url=http://ah.fm]afterhours.fm[/url][/b] poprve startuje event [b]Czech in the mix 001[/b]. Seznam ucastnenych dju a taky line-up bude zverejnen pozdeji, takze sledujte toto forum sm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 13 příspěvků - 316. až 328. (celkem z 328)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.