TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AH.FM presents CZECH IN THE MIX 001

• Toto téma obsahuje celkem 327 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 14 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 328)
  • Autor
    Sandeagle
    Člen

seven: já tě bacim, projed sito forum, je to snad na každý stránce

seven
    Účastník

kde bude download? omlouvám se ale nestíham nic, jen ladynu chvíli a líbilosm3

Na to, kolik si LayDee Jane účtuje nám přijde ten její set dost no … lacinej 🙂 .. ale jinak všechna čest co dokázala a čeho dosáhla, svoji show má ale postavenou na něčem jiném, na muzice tedy rozhodně ne 😉

Nulda
    Účastník

[quote neocronix]Sandeagle: myslim že tři tam sedej urcite na 4 je to moc pomaly a na 2 to zas tak spatny neni[/quote]

mně naopak tohle pomalejší tempo naprosto vyhovuje a to Lejdynu od jisté doby nemusim

f1d0
    Člen

Tak hlavně je to Sandeaglovo subjektivní hodnocení, to nemá vyjadřovat názor všech lidí zde sm2 . Každopádně pak můžeme udělat nějaké hlasování po skončení show s odstupem pár dnů (aby si ti, co chtějí, mohli poslechnout i sety, které nestihli), osobně si myslím, že to nebude až zas tak rozdílné od Sandeaglova žebříčku, ale určitě bych aspoň já byl na takové porovnání zvědavý sm3 .

neocronix
    Člen

Sandeagle: myslim že tři tam sedej urcite na 4 je to moc pomaly a na 2 to zas tak spatny neni

Laucco
    Účastník

Byl jsem v praci mno, takze jsem prisel rovnou na Ronnyho excelentní set, Laydee jsem vypl…..počkám si až na Petrův set a hned potom Androidův…zbytek snad doposlechnu až sosnu

iamek
    Člen

Laydee a michal dostanou malo, spark dost, android stred, stoupa malo, ti tri hodne, tom stred, voy malo a coastline stred …

Sandeagle
    Člen

Beru i to že to má přepálený a přechody nejsou nic moc na rychlost

neocronix
    Člen

Sandeagle: jako zatim nuda ale na 2 hvezdy se mi zda moc malo

Nulda
    Účastník

LayDeenka luxusně, neslyšel jsem jí dlouho a překvapila holka sm3

malarkey
    Člen

oficiálně se učim 😀

wenca
    Účastník

tohle zatim není můj „šialok“ kávy

Sandeagle
    Člen

Bolej mě uši :/

neocronix
    Člen

Sandeagle: jj řadim ronnyho hned za paldu tesne pred helmana

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 328)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.