TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Vlastní tvorba AiryBoy pres. Nature Lover – Clear Sky (Original Mix)

• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel R.OMI a poslední změna proběhla před 14 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Autor
    Ronny K.
    Člen

[quote john_waver]No abych taky pridal trochu do mlyna. Ta basa je opravdu v teto verzi hodne slaba. Jako by tam byl jen sub a zadne vyssi harmonicke. Proste clovek porad ceka kdy tam prijde trochu barvy a ono nic;).[/quote]

JJ presne. Ono cely track byl bez basu a bez vysek.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

No abych taky pridal trochu do mlyna. Ta basa je opravdu v teto verzi hodne slaba. Jako by tam byl jen sub a zadne vyssi harmonicke. Proste clovek porad ceka kdy tam prijde trochu barvy a ono nic;).

Ronny K.
    Člen

[quote Dolvich]Ronny K.: Ale zase tak špatné to není, když si to zahrál ve své show. CO JE ČESKÝ TO JE PĚKNÝ[/quote]

No to je sice pravda, ale nad tim aby to znelo hratelne jsme sedeli skoro 2 dny sm15 Verze co jsem hral je po dost znacnych upravach.

Dolvich
    Správce

Ronny K.: Ale zase tak špatné to není, když si to zahrál ve své show. CO JE ČESKÝ TO JE PĚKNÝ

Ronny K.
    Člen

[quote R.OMI][quote Ronny K.]No jedna z nich, ktera je dost fatalni je basovka. Skoro mi pripada, ze tam vubec neni sm15[/quote]

díky za radu, příště více ohulím bassu sm4, ale říkal jsi že je tam více klíčových nedostatků ? tak řekni to všechno na rovinu, moc by mi to určitě pomohlo :,sm3[/quote]

No u te basy nejde jen o jeji hlasitost, ale i zvukove.

R.OMI
    Člen

[quote Ronny K.]No jedna z nich, ktera je dost fatalni je basovka. Skoro mi pripada, ze tam vubec neni sm15[/quote]

díky za radu, příště více ohulím bassu sm4, ale říkal jsi že je tam více klíčových nedostatků ? tak řekni to všechno na rovinu, moc by mi to určitě pomohlo :,sm3

Ronny K.
    Člen

No jedna z nich, ktera je dost fatalni je basovka. Skoro mi pripada, ze tam vubec neni sm15

R.OMI
    Člen

díky moc 🙂
    o jaké klíčové nedostatky se přeně jedná?,,

Ronny K.
    Člen

Neni to spatne az na par klicovych nedostatku.

R.OMI
    Člen

konečná verze tohoto tracku 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 1. až 10. (celkem z 10)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.