TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Alex Kunnari – Lifter

• Toto téma obsahuje celkem 49 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel kreeki a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Autor
    seven
    Účastník

Palda61: já jsem se ale ptal proto že mě zajíma kam lifter patří, ne proto jestli je obojí uplift, lifter uplift není lifter je Progressive House, Trance. jinak pište já mažu odpovím ráno čus 🙂

seven
    Účastník

Sq4Raa : problém to není:-)

Palda61
    Člen

seven: suď dle sebe.. Pusť si Divine a pak si pusť Lifter.. Je to podobný? Aspoň trošku? Není :oP, takže oboje být uplift nemůže… A protože jistě moc dobře víš, že Divine je uplift, tak prostě Lifter uplift být nemůže;-)

Sq4Raa
    Člen

:´-))

seven
    Účastník

Sq4Raa: to je nejlepší:-)

Sq4Raa
    Člen

To je tak těžký dát discogs.com a napsal Selu Vibra? Nezabere to ani minutu…

Palda61
    Člen

škváro, nebuď tak zlej :oD:´-))

seven
    Účastník

Palda61: proč?:-) kdybych měl o všem o čem chci psát zjišťovat jestli se náhodou nepletu (v tomto případě nekdo jiný) tak bych za chvíly nedělal nic jiného 🙂

Sq4Raa
    Člen

Já to řadím na líbý/nelíbý …

seven
    Účastník

Roman : viděl jsem jen to krátké video v tomto topicu a tam mi to jako uplift zní a vzpomněl si že jsem to už slyšel a že se mi to nelíbý a pak přečetl něčí příspěvek tady kde se píše že je to nejlepší uplift roku a pak reagoval, kam to řadíš ty?:-)

Palda61
    Člen

seven je v koncích :oD

Roman
    Člen

seven: Lifter neni uplift…

seven
    Účastník

Sq4Raa : lifter i divine jsou uplift a já chtěl napsat že lifter mě nezaujal a že divine je pro mě nejlepší uplift roku, (zase tak velký ot mi to nepřijde), myslející si že divine vyšel v roce 2007, ukázalo se že divine vyšel v roce 2006, což nic nemění protože já jsem se o divine dozvěděl až v roce 2007 a užíval jsem si jej až v tomto roce a proto „Pro mě nejlepší uplift roku Selu Vibra – Divine (Original Mix)“ 🙂

Sq4Raa
    Člen

To samozřejmě respektuju, ale když taháš do threadu o Lifteru Divine z roku 2006, tak tomu moc nerozumím.

seven
    Účastník

Sq4Raa : prostě mě to nezaujalo:-)
    Palda61 : jo? njn:-D:-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 50)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.