TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Aly & Fila – 200 (FSOE 200 Anthem)

• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak já si zase nemyslím, že by to byl z hlediska technického nějak špatně odvedený track, prostě klasika alíci, jen mi nesedla ta melodie, je prostě moc taková smuteční, pohřební…někomu to třeba ale tak vyhovuje

Newman
    Člen

Zní to jak nepovedený Philippe el Sisi tak rok a půl zpátky, prostě nic moc…

seven
    Účastník

😀 mazec, mě tohle přesně sedí, je to melodický a má to hloubku. Tohle je to co mám rád 🙂

Stoupa: +1

Stoupa
    Účastník

Máte recht všichni… já jenom dodám, že když se vysílal FSOE 100, čekal sem orgie… dostal sem snad nejslabší díl v historii… takže jak se každej snaží na kulatiny ze sebe vydat to nejlepší, Alíci dou asi opačnym směrem.

Nelíbí se mi to a s jasnou hlavou prohlašuji, že to je nejhorší Alíčí počin za poslední rok nebo snad dva.
    Hymna jak noha, vážně. sm6

Showman
    Člen

nemastné, neslané…. takový průměr no, neurazí, nenadchne sm12 Měli si vzít příklad z Orjana a jeho Sanctuary, to byla hymna!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nemůžu si pomoc, ta melodie je prostě funus a ne oslava, moc mi popravdě nesedla, možná časem, zatím je to za 6+/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 8)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.