Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Amazing City 1 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 4. 2007 v 19:25 #15789
Kamil
ČlenMám zhruba stejný názor jako Acidflash a Tracid. Jules a hlavní hvězda večera??? Neřekl bych. Bavit lidi a komunikovat s nimi to umí na jedničku, ale jeho set mi přišel stejně jako Halliwelův dost monotónní a fakt jsem se nemohl dočkat, až to tihle dva zabalí. Jinak Halliwel se mi líbil tím co prováděl za mixpultem, takovej mixpult killer :-). Největší a nepříjemnější překvapení pro mě byl John Askew – parádní trancík, obrovská škoda, že měl možnost hrát jen půl hodiny 🙁
Nějaký fotky budou v pondělí na http://www.nubreed.cz.14. 4. 2007 v 19:24 #15788Tess87
Člen:oD:oD tak jo vyhlasujeme patrani po dvojnikovi Oakenfolda :oD
14. 4. 2007 v 19:21 #15787Nulda
ÚčastníkTess87: Bohous dobry ale u me je Oakenfold jasnej Krajco nemuzu si pomoct :´-))
14. 4. 2007 v 19:11 #15783Tracid
ČlenAhoj,
přispěju trochu svoji měrou do mlýna:o)
HUDEBNÍ VRCHOL VEČERA – Gabriel & Dresden – Dangerous Power (hrál Oaki), těším se na Sensation
ad ZVUK – pokud se někomu zdál strašnej, ano na tribunách byl, ale to jste asi nikdo nebyl na Cyberu, byste slyšeli, co je strašnej zvuk – aparatura určo kvalitní a dalo se velmi dobře slyšet středy a vejšky, ale ty basy, no v podstatě se to celé pokazilo od nástupu Oakiho, kdy podle očekávání zvukaři přidali na síle zvuku a od té doby to bylo totálně přebasené – já osobně jsem raději pro variantu míň nahlas, ale kvalitně, než moc nahlas a bezmožnosti rozeznat skladby…:-!
ad SVĚTLA, ZÁZEMÍ, ORGANIZACE – tady je to naprosto OK, spokojenost
ad HUDBA – škoda těch změn v lineupu (spíš věcně, než že by změny nebyly ku prospěchu) – potvrdilo se, že i z těchno „nesmyslně“ poskládaných DJs se dá hrát party, kde hudba vcelku graduje, to je rpo všechny zdejší prudily…ovšem djové se zas tolik nepředvedli:-/
GIELEN – sorry, totální nuda, možná měl notičky na pomalej rozjezd, ale zklamání
DIVOLI – na pohodu, trochu elektro, u mě spokojenost
OAKENFOLD – čekal jsem pomalej setík, ale nakonec to rozjel dost energicky, což mě příjemně překvapilo a bylo to fajn:-)
JULES – parádně to rozjel, ale po hodince už to teda bylo jako furt na jedno brdo:-|
HALLIWEL – rozjel to hodně pomalu, což mě zklamalo a celkově jsem čekal tvrdší a víc barevnější set, to samé co u Julese, ke konci už jenom tupé tlučení
ASKEW – sakra proč sem vozíte dje na půl hodiny???????? hrál dobře, ale…30min…Celkově u mě spokojenost – příště ZESLABIT ZVUK:-) ale to se nestane chápu, že 80% lidí nezajímá hudební produkce ale víc je zajímá „PAŘBA“:-|
Zdravím Mínu;-)
14. 4. 2007 v 19:04 #15781beyond infinity
ČlenMyslím že vše podstatné už zde bylo řečeno, a já se s většinou názorů ztožňuju. Takže jen ve stručnosti:
Zvuk byl výborný zezačátku vzadu a uprostřed. Později jsme se přesunuli až úplně dopředu a tam to bylo o dost horší. Lidí tak akorát , žádné tlačenice nehrozily. Ten MC se mě teda moc nelíbil.
Gielen – slyšel jsem asi jen polovinu setu a přišlo mě to jako pěkná slátanina, řezal to tam jedno přes druhé bez nějaké návaznosti
Divoli – nějak mě nezaujal, ani si ten set pořádně nevybavuju
Oakenfold – věděl jsem co mám od něj čekat, takže bych to vyjádřil jakože nenadchl ale ani nezklamal
Jules – král večera, jeho set mě hodně bavil, tenhle chlapík prostě umí
Halliwell – dobrý, i když celkově trochu monotónní
Askew – za půl hodiny toho moc stihnout nemohl, což je škoda – docela se mi líbil14. 4. 2007 v 19:02 #15780Tess87
ČlenHehe jsem si tak rikala koho mi ten Oaki pripomina :oD:oD
A najdete tri rozdily:
Bohous Josef
:oD
14. 4. 2007 v 18:25 #15776Acidflash
ČlenČtu tady některý názory a moc tady těm lidem nerozumim, ale k tomu se dostanu…
Myslim že organizačně hodně dobře propracovaná akce, celý chod akce proběhl v naprostém pořádku, jen mi překvapila změna line upu a zkrácení akce o pul hodiny.
Laydee Jane, čekal jsem že přesně takle zahraje tak jsem od ní neočekával žádnej zázrak a beztak se nic nekonalo, takovej slabší průměr.
Johan Gielen, poslouchal jsem od něj několik setů a přijde mi že pořád míchá hroznej guláš, jednou je to progressivní a pak do toho dá trance, takovej disko DJ hrající na halovkách, vývoj a gradace setu vůbec žádná. Přesně takhle zahrál včera, přišlo mi to naprosto nezajímavý a hodně podprůměrný. Čekal jsem nějaký zajímavý tracky místo toho to uzemnil Underworldama (nic proti nim, ale tenhle track je naprosto oposlouchanej a už ho téměř nesnášim) a nakonec ještě Tiestem. Prostě tracky, který mužu slyšet každej víkend na vesnický diskotéce.
Paul Oakenfold, konečne jsem slyšel to kvuli čemu jsem přišel, Trance. Zajímavý melodický tracky, povznášející atmosféra a hlavně nějaká gradace. Přesně takhle jsem si představoval jeho set. Nic tvrdýho prostě trance jak má být, k tomu ještě zahrál nějaký starší klasiky, takže já hodnotím na výbornou. Pravda je že komunikace hodně vázla a ty kopance za ty prachy jsou taky docela drzost.
Judge Jules začal zajímavě, ale jeho set sem spíš prostál, přišel jsem na trance a tohle s tím opravdu nemělo moc společnýho, byl slyšet techtrance, na kterej začínam být hodně alergický, tracky typu pět minut beaty – minu ta melodie – další tři minuty beaty a pořád dokola, připomíná mi to Brooklin Bounce, ještě většina jen laciný mlácení, kdyby to mělo alespoň pořádně propracovanej techno spodek, ale ne všechno byl jeho případ, některý tracky byly opravdu techno, proto bych ho přístě zařadil spíš na nějakou takovou akci. Jinak ale perfektní komunikace a výbornej bavič to musim uznat.
Eddie Halliwell – pokračování Julese nic víc, vše se táhlo ve stejnej lajně
John Askew, pro mě bylo naprosto velkým překvapením jeho jméno v lineupu, teda až do doby než jsem zjistil jak dlouho hraje. Myslim že zahrál za tu pul hodinu asi nejlepší set večera, pořádně našláplej trancík a celý to sršelo energií, melodické tracky prostě trance a hlavně konečně žádný brambory, pro většinu možná nejméně známá hvězda, ale alespoň ukázal těm staroušům jak to má na párty vypadat.
Celkově se mi z celýho večera líbili hudebně snad jen tři hodiny, pak už to bylo jen bezvýznamný mlácení.
Nikomu neberu že to poslouchá, jen tohle nenazývejte trancem!14. 4. 2007 v 17:46 #15769LiLu
ČlenVlastig: Njn, každý máme svý oblíbence, ale stejně jak můžeš říct, že byly splněni všechny sliby?:-| Když ti nepřivezli tvého tebou tolik opěvované Hardwicka? Navíc původně měl být Burian, a někdo tady povídal, možná že to byl i sám Dante – se tu obhajoval, že furt je lepší, když to řeknou v předstihu než kdyby to měli oznámit den předem.
V tomto případě se vzniklé situaci mohu jen zasmát:oD. (která se ale v případě paní booking managerky opakuje již po třetí za sebou, a to už by měla opravdu velkou smůlu, kdyby jí to djs odřikávali s takovýchto uvedených osobních důvodů)
A kde bylo to slibované show Julse a Halliwella a s mikrofonem?, ač to možná uplně nesouvisí s CV, ale na náladě deejays přesto platí: sliby – chyby.Hele mě je to celkem jedno, kdybych to tady před tím neřešila a přišla na tuhle party jako člověk, kterej se o tyhle věci nezajímá, asi bych si takovejch věcí ani nevšimla.
A při odchodu bych si řekla, pruměrná party, pobavila jsem se s přáteli. Fajn.
Ale když před tím Dante tak rejpal do konkurence, tak jsem k tomu vyjádřila i ted. A jak jsem už jednou řekla, kdyby mě on před tím nevyprudil, ani bych sem nepsala. Každopádně tady vidíš jak ty tak on, že chyba se většinou vloudí vždycky, takže naparovat se tady před akcí na úkor konkurence, neni zas až tak na místě:-!.14. 4. 2007 v 17:30 #15768SHP
ČlenTak začnem. Byl jsem proti jak tady fšichni kérovali do Clear Vision, že to ztrotlej atd. Přece jenom jsme malá země a konkurence pro United Music tu fpodstatě před nima nebyla. Nicméně to co předvedli %-) , to je k zblití. Pouštěli ve čtvrt na devět, což je okay, LayDee Jane už alespoň hrála. Kontrola u fchodu symbolická, pronesl jsem boxera. Ale na druhou stranu ty týpci sekuriťáci ze sparty nedělali takovej bugr jako například ty kkti na Electronic Beats Festivalu ve Veletržnim Paláci loni. Na druhou stranu ale to, že sem tam pronesl boxera nesvědčí moc o jejich profesionalitě. Navíc jeden borec vedle mě ospaloval plech a jeden zase pronesl láhev s nějakym sr**kou (přelitej toluen??), kterej tam pak se svojí partou inhalovali. No nic, tohle není chyba Clear Vision. Co však už zamrzelo byl posunutej stage, takže tam bylo o dost míň místa, než na Transmission 3, chyba! Na druhou stranu je fakt, že na AC bylo výrazně míň lidí, než T3. Dost místa zabíraly i plochy i pro tanečnice, ale ty byly pohledný a schopný, takže proč ne. Co však nas**lo hned na první pohle byl vzhled stage. Hnsu šeď nic. Kvalita projekčních pláten otřesná!!! Když si vzpomenu na super TV za T3, tak tohle je k smíchu. Co se týče začátku akce tak musim za sebe vyčíst, že na Jane se vybili vztak jak zvukaři, tak ty týpci z Ministry, který se na ní zacvičovali. Jinak samotnej zvuk byl víceméně po celej večer naprosto otřesnej. Po Gielenovi se navíc ještě dvojnásobně zhoršil. Přebasovaný, melodii nebyly naprosto slyšet. Oproti T3 průjezd jak svině. Co se týče laserů, tak těch bylo evidentně víc, než na T3, ale nabíhali víceméně náhodně, nijak to nesouviselo s hudbou. Prostě Vision Impossible rulez. Hypeovaná vodní stěna fajn, ale prostě ty týpci co s tim zacházeli, no to byl děs. Co mě nesmírně zlamalo, byl fakt, že DJové neměli intra. Stačí se podívat na Trance Energy, nebo i naší T3, takhle se to má dělat. Ten speaker byl úúúúúúúúděsnej a myslim, že všichni kdo tam byli měli chuť ho zabít. héééhooooou. Hrůza. Změněnej line-up taky zamrzel. Co mě ale naprosto ze všeho nejvíc nasralo byli exhibující pořadatelé na stagei vedle DJů, kam se na**ali. LayDee Jane toho byla ušetřena, ale Gielen je musel doslova vyhazovat (gestikuloval rukou táhněte – což bylo vidět jen z levé tribuny), Na Oakie se tam vrhnul nějake evidentně sjetej borec v červenym tričku, který odtahovali (Oakie utekl na druhou stranu). Eddie z toho byl chudák taky nasranej a dokonce mu odpojili jeden player, což ho nasralo ještě víc. Fatk borci z CV – děs. Když hraje za pultem světovej DJ a vedle něj skákaj dva borci z CV, tak to je opravdu k nepochopení. Navíc si myslim, že to dost uškodilo i v mínění světových DJů o českých parties. No nakonec přidávám svoje osobní hodnocení jednotlivých Djs. Jinak jak sem dycky chválil Danteho za komuniklace na fórech, tak ho tímto prosííím, aby AC2 vypadalo už o mnohem líp. Alespoň, že ceny na barech se daly přežít. A to sem se vůbec ještě nezmínil výměnu lístku atd (ta naštěstí probíhala rychle).
LayDee Jane – Takhle má vypadat začátek každé party. Dobrý rozjezd. Slyšel jsem jí poprvé a mile mě potěšila. Obzvlášť Blank & Jones – Catch. Oceňuje se i komunikace s publikem. Velmi příjemné 7/10.
Johan Gielen – Dle mě vrchol večera. Škoda, že hrál, tak brzo. Vynikající Insomnia (nečekal jsem, že jí uslyšim již tři dny po Fatihlees :-P). Joop – The Future (Markus Schulz mix), tak to bylo geniální, Proper Education vs Put Your Hands for Detroit (Prydz vs Grande) nebo Lethal Industry a Born Slippy. Vynikající komunikace s publikem, škoda jen, že ho pořád otravovali ti tupci z CV. 9,5/10.
Daniele Divoli – Otřes děs. Nabubřelej týpek, nulová zábava, nezájem. Proseděl jsem. Nakonec jsem nelitoval, že hrál jen půl hodiny. Na publikum kašlal. 2/10.
Paul Oakenfold – Moc jsem nečekal a tak jsem nebyl zklamaný. Potěšil se Southern Suna výrazně s Gabriel & Dresden Dangerous Power. Komunikace s publikem nulová, přijel si prostě pro prachy. Ale to jak ho tam honil ten borec z CV jsem mu fakt nepřál. Jinak ale veskrze lepší, než sme asi čekali. 6/10.
Judge Jules – Na něj sem si bohužel musel jít kvůli kolenům sednout, ale jinak to docela ušlo. Skvělá komunikace s publikem, ale zvuk šel u něj už totálně do kopru. Takže zanikl i ten Wippenberg. Nakonec rozskákal publikem Dance 4 Life vs Insomnia (hehe). 7/10
Eddie Halliwell – Evidentně se na něj všichni těšili, což bylo znát z hlasitého skandování. Jednznačně nejlepší začátek setu (Sander Van Doorn – Back By Any Demand)). Bohužel u něj byl zvukšílenej, takže nevyznělo ani Lethal Industry (pokalikáté za večer). Komunikace s publikem nic moc, ale není se co divit, když mu tak pořád skákali ti ocasi z CV. Navíc ten odpojenej player. To je na facku. Ale v rámci možností, které mu CV vytvořilo to bylo dobré. 8/10
John Askew – Tady nebudu lhát. Včera jsem ještě nevěděl vůbec, kdo to je. Nepřekvapil, ale výrazně nezklamal, ani nemohl, když od něj nikdo nic nečekal.. Tracky co hrál, jsem nepoznával. Zvuk otřes. Jeho výkon průměr. 5/10.
Přesto, že to zní až možná moc kriticky, tak nelituju, že jsem šel (hlavně kvůli Johanovi) a doufám, že se CV do příště polepší. Na AC2 rozhodně jdu, Cosmic Gate a Marcela Woodse si nemůžun echat ujít. Jen doufám, že se to klukům a holkám z CV povede líp. Držim palce.:-|
14. 4. 2007 v 17:17 #15766káčko
ČlenZOOROPA, PULPI — ano, máte pravdu samozřejmě, vím, že jsem to mohl čekat pořád stejné, ale dovolil jsem si předpokládat alespoň nějaký vývoj, od zasněného táhlého Oakenfolda po Julesovu energii k Eddieho závěrečný řežbě..? Bohužel se nekonalo, asi je holt málo znám nebo nevim… Teď už do příště vim, že podobně sestavený line-up mě bude vždy nudit, byť bude na party všechno sebelepší…
Možná, že i větší zážitek mám z Cyber2 od LJ, Bakera a Filterheadz.. a to nejsem žádná vystajlovaná technosmažka se zvonáčema a blikačkama… : )
Snad ten vývoj aspoň můžu očekávat od Sensation.. Ingrosso rulezzz!
14. 4. 2007 v 17:06 #15764majklhauske
Členpodle mě si taky šílenec když jako jedinej napíšeš že zvuk přebasoval halliwel když všichni ostatní napíšou že se to postupně stupnovalo od kvaitního zvuku na začátku s šíleným na konci .. ale co už .. já nebyl a nebudu halovky prostě už nejsou pro mě..
14. 4. 2007 v 16:54 #15763Vlastig
ÚčastníkLiLu : Sorry kocko s tebou nehodlam nic rozebirat..vim jak to mas s UM..tim padem je to bezpredmetny a hovori za to i ten tvuj prispevek, kterej jsem osobne nechal bezpovsimnuti;-).. Ale prece jen.. To ze prehazeli lineup mi zas az tak nevadilo(horsi by bylo kdyby nekdo nedorazil) jelikoz Divoli byl vysvobozenim po Gielenovi..jeho hrani se mi libilo.. A navic to nebylo zas takovy prekvapeni, kdyz tu Dante predesilal, ze Oakenfold vyzaduje Divoliho pred sebou. Za druhy..jeste ze Jules hral po Oakenfoldovi..fakt nevim co bych tam dve hodky delal, kdyby po nem hral halliwell..krom toho, ze by me svevolne popraskali usni bubinky:oD. A jinak podle Joshe jsem taky zaslepenej, ja uz jinej nebudu..s nim si podej ruku:oD;-)
14. 4. 2007 v 16:50 #157622Sexy
ČlenTak tohle je masakr fotka : )
14. 4. 2007 v 16:25 #15760Anonymní uživatel
Neaktivnínějaké rozmazané foto jsem mrsknul na http://pauloakie.wz.cz
dojmy: měl jsem zůstat doma a pustit si nějakej libovej setík od armina.
čau
14. 4. 2007 v 16:17 #15759LiLu
ČlenVlastig: Na tvuj názor jsem se nejvíc těšila:oD. Podle tebe je větší pruser, když chybí jeden laser, než když mění obsazení party hodinu před začátkem a line-up se mění přímo na místě ??? :-! Si zaslepenej, nebo máš holt jiný priority, který podle mě ale nejsou vubec podstatný.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.