Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Amazing City 1 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 4. 2007 v 16:12 #15757
Sq4Raa
ČlenŽe by to přebasovaný hraní bylo zvukem, kterej byl podle tebe skvělej? %-)
14. 4. 2007 v 16:06 #15754Vlastig
Účastník..tak pridam tez. Obecne CV splnila vse co slibovala a tim si u me zaskala respekt jako svinaB-] . Uzasny svetelny park, zivej MC, skvelej zvuk. K vykonum djs.. Vyzdvihnul bych Oakenfolda, ktery jeste ocividne nezapomel co je trance a byl pro me jednoznacne prekvapeni vecera SUPER:-) . Naopak nejvestsi magor byl Halliwell. Ten nas vykopal domu..opravdu humus. Cim vic basu tim lip..priserny. Takhle prebasovat hrani umi snad jen opravdovej amater(peace). Takze zadny EDDIE EDDIE se nekonalo. Trosku me zamrzelo, ze nedorazil Hardwick, ale aspon o to driv jsme jeli domu. Tyhle akci bych dal za 1 celkove vsechno se mi libilo a to dokonce i ceny na baru:oD. UM se muze ucit, jak delat party pro lidi a ne pro prachy:-! RESPECT
14. 4. 2007 v 16:04 #15753urorkinator
Členhttp://u-heaven.com/party/?partyDir=amazingcity …………kdyby někdo chtěl, tak tu nějaké první fotky :oD
14. 4. 2007 v 15:43 #15750Sickboy
ČlenVýkony DJz:
LayDeeJane: 6/10 – šlo to
Johan: 7/10 – dost mu uškodilo, že hrál na začátku
Divoli: 3/10 – namachrovanej debílek, kterej tak trochu zazdil vývoj party
Oakie: výběr tracků – 8/10, práce s lidma – 0/10 (vždyť ten člověk je karikatura sama sebe)
Jules: 10/10 – naprosto přesně se mi trefil do vkusu… Tohle já na halovce očekávam a chci! Vše navíc doprovázel svými specifickými gesty a uměl nejlíp pracovat s lidmi. JULES RULES!
Eddie: 4/10 – a to nejen kvůli naprosto zmrvenýmu zvuku… Zklamal.
Askew: 5/10 – hrál věci prakticky jen z Discoveru. A svezl se na špatné zvukové vlně s Eddiem.Optika: OK
Zvuk: Ze začátku blbly vokály a byla slabá hlasitost, pak bylo vše v pohodě a když přišel Eddie, tak se zase moc přebeatovalo.
Organizace: OKA zdravím všechny z mého okolí.
EDIT: A ještě vrcholy večera: Nu NRG – Free Fall, Substate – Release (Sa.Vee.Oh Remix), Thomas Bronzwaer – Close Horizon (Giuseppe Ottaviani Remix), Jose Gonzalez – Crosses (Danilo Ercole Remix) + Southern Sun…
14. 4. 2007 v 15:35 #15749Stoupa
ÚčastníkTák moje troška do mlýna:
DJs
Laydee Jane – slyšel sem jí od půl devátý, rozhodně to nebylo špatný, hrála ideálně na rozjezd… 7/10
Johan Gielen – asi to bude trochu ovlivněný tim, že sem do Gielena blázen (nebrat doslovně :oD), ale jeho set se mi vážně líbil… že byl různorodej mi vůbec nevadí, naopak. Upliftovější věci střídal s klidnějšíma, trošku mi akorát vadilo, jak pak zpomalil… ale to musel kvůli Divolimu… 9/10
Daniele Divoli – no… co na to říct… když ten speaker řikal, že stojí za projektem Black Box, tak sem dost čuměl… přece jen to byla moje hudba v dobách, kdy trance byl sotva v kolíbce. Ale jeho set byl nudnej, nevýraznej… proseděl sem. 4/10
Paul Oakenfold – nečekal sem od něj radši nic… ale musim uznat, že mě docela příjemně překvapil. První půl hodina byla nuda, ale od Southern Sun to mělo šťávu. Jak se mu to kopalo nebo nekopalo to neřešim (ale kopalo :oD – to ale všem) 8/10
Judge Jules – áááááááááááách :´-)) Po zkušenosti před třema rokama z Radosti FX sem věděl, že to bude mazec… a taky byl 😛 Neodpustil si svoje typický srandičky (a to dělá Julese Julesem), pařil (i s Johanem), hrál výbordelně, ke konci krásně přitvrdil, no takhle si představuju rozjetej setík 😛 9,5/10
Eddie Halliwell – mrzí mě, že během Julese mi odešly kolena a nezbylo mi nic jinýho, než už jenom poslouchat z tribuny :´-( Navázal pohodovym upliftem (což na konečnej Julesovo nářez nesedělo) a pak už jenom tvrdil 🙂 Na konci už to kotlil nááádherně 🙂 A jeho blbinky s mixákem dobrý, jenom moh na závěr udělat jednu ze svejch šílenejch exhibicí :´-)) 8,5/10
John AssQ – slyšel sem z něj jenom asi deset minut, ale pokračoval tranceově… nehodnotim.
Ostatní:
Zvuk: ze začátku dost potichu (až sem se divil), pak hlasitost stoupala a zastavila se na přijatelný úrovni. Během Gielena zvuk naprosto prvotřídní (bráno zepředu od zábran), čisťoučkej, no radost poslouchat :´-)) T3 styď se 😀 Ovšem zvukař si pak asi řek, že přitvrdit musí i on… :_) Míra přebasovanosti stoupala dost rychle… na Julesovi (opět vpředu) to bylo tak maximum co sem byl ochotnej snést… vzhledem k tomu, že sem pak seděl na tribuně, kromě breakdownů nebylo rozumět ničemu… do Oakenfolda 10/10, po Julesovi 5/10
Světla a projekce: Jak už tu někdo psal, s laserama se trošku šetřilo, ale rozhodně je bylo vidět víc než třeba na T3. Ovšem barevnym se teda šetřilo až moc… Jinak pohodička, vodní stěna sice taky jela míň než sem čekal, ale vyvedla se. Projekcí sem si ani moc nevšímal, tady pánové z Phase na Vision Impossible bohužel opravdu nemají…. ale světla to doháněly 8/10
Šatny byly v pohodě, hajzlíky taky. Ceny na barech by byly ok, kdyby se DODRŽOVALY. Proč tam maj napsáno, za Ice Tea 35 a mně řeknou o pětku víc? Sem byl blbej, že sem se nehádal, příště se to buď nebude opakovat nebo tam ztropim scénu jak svině… no a zima mi ani moc nevadila, mně byla zima až od půl pátý ráno a to sem pak zanedlouho stejně odcházel. A lidí bych tipoval tak 6000 max.
Pánové z CV… tleskám vám a smekám klobouk, protože na úplně první akci to bylo zatraceně kvalitní. Pokud tohle zůstane minimálním standardem a budou se časem vychytávat mušky, bude to super… 😛 Celkové hodnocení 8/10
PS: zajímalo by mě, jestli někde existuje zvukař, kterej se během večera nesjede jak motyka… jinak nevim co způsobuje to přebasování postupem času…
14. 4. 2007 v 15:33 #15748Magico
ČlenPodle mně se akce amaznig city velice povedla. Rozhodně je dobrý když u nás roste konkurence (united music vs. clear vision), protože to je jen zárukou toho že se budou akcičky podobnýho typu zkvalitňovat a co je nejdůležitější, že jich bude tady víc B-]
Jinak co se týče Oakenfolda, tak zpočátku nepatřil mezi mé favority co mě na akci dokáží rozhejbat. Ale když jsem ho slyšel poprvé naživo, tak mě mile překvapil. Jasně je to můj subjektivní názor, někomu se nelíbil jak hrál, ale mě se jeho set naopak velice líbil a rozhodně mile překvapil. Kdo naopak zklamal byl Johan Gielen od kterého jsem čekal mnohem víc a původně jsem ho bral jako černýho koně večera, ale co jsem se tady dočetl na foru tak zklamal víc lidí. Hrál profláklý tracky a bylo jich až příliž moc, škoda…Myslím si že výběr djs byl vcelku vyvážený, rozhodně souhlasím s názorama že kdyby pořadatelé tam šoupli dje, kteří hrajou jenom samý rozsekávačky :_), tak by to akci uškodilo. Takhle si každý přišel na své, dobré na pařbu, dobré na poslech. Celkově prostě good 🙂
14. 4. 2007 v 15:24 #15745milan
ČlenTak co, měl jsem jet, nebo ne?:-D:-DJeden názor dobrej, drohej horší…Asi zajedu na AC2…
14. 4. 2007 v 15:03 #15742LiLu
ČlenMuj názor je, že Gielen umí zahrát daleko lepší set, nesedlo mu (a ani mě), že měl plnit úlohu jakéhosi předskokana, na víc ho strčili ještě před Divoliho:-|, což si myslím, že v tom udělal bordel sám Oakenfold – jaxe tady kdysi psalo, že je to jeho „čestný host“ a že se mu bude těžko vysvětlovat, že nebude hrát před ním, tak mu to asi dostatečně nevysvětlili.
Na víc si Oakenfold s Divolim určitě udělali mezi sebou svojí dohodu, že si to Divoli o pul hodky prodlouží – fakt se pak nevyplácí zvát tolik hvězd.
Divoliho set se mi líbila první půlhodinka, takže podle mě kdyby skončil v těch dvanáct, možná by bylo líp.
Oakenfold – co já si všimla taxe mu to koplo jednou, hned ze začátku, ale jinak v pohodě, pruměrnej set.
Julse – na toho jsem se nejvíc těšila, byl dobrej, ale tenkrát v Radosti zahrál líp.
Halliwell – no já nevím, na něj jsem rezignovala na tribunu.
Ovšem mě stylem nejbližší John Askew – přesně takovej ten Dykovskej výběr tracků, v tom případě se tam vůbec nehodil, ale mě nejvíc potěšil:´-)). Škoda jen, že byl na konec a ještě tak krátce:´-(.
Nechce ho někdo někam pozvat do nákýho Clubu?:-D:-PPochválím světla.
Jinak – ten uvaděč? Co to bylo? Děs a hrůza! :_) Příšerný vůbec, navíc si ještě splete datum a pak vleze Julsovi do setu, protože to tam asi nestihl doběhnout bo co! Jako sorry, ale to s nahranou animací nelze ani srovnávat.
Stage postavená tak, že už dál od lidí bejt ani nemohla – já vím, byla tam ta vodní stěna, ale stejně byli tak vysoko a tak zapadlí vzádu, že o nákym kontaktu nemohla byt řeč.
Bo navíc, se tam konala snad náká party mezi deejayama a jejich doprovodem, protože to sem docela nezvládala, když za mixákem poskakovalo 10 lidí a z toho tak možná jeden fotograf. Co to bylo proboha za lidi?
Když hrál Julse taxe vedle něj k mixáku postavil někdo a máchal tam furt rukama, já myslela, že to je už Halliwell, a že si dou rozdat tu back2back show, jenže ouha, paxe ukázalo, že Halliwell je někdo uplně jinej. A back2back show se stejně nekonala.
Askew jsem ze strany z tribuny taky nebyla schopná identifikovat, kdo to tam vlastně z nich hrál? Prostě jedna velká anarchie.A samozřejmě ten line-up. Hardwick nedorazil, pak se změní i jinak předem určenej line-up. A i ten se poruší asi kuli zřejmé dohodě mezi Oakenfoldem a Divolim, no zkrátka jeden velkej bordel.
A nakonec mě i zamrzelo, že nikdo z nich pak už ani nepřišel dolů rozdat pár podpisů.
Pro mě naprosto průměrná party:-|. a TM rulezzZZZ!:oP
14. 4. 2007 v 14:57 #15741xJoe
ČlenTak taky pridam svoje dojmy: party podle me lepsi prumer, po organizacni strance nelze vytknout vubec nic-nikde fronty, reltivne volno v satnach, prubezny uklid cele areny, ceny na barech (narozdil treba od posledni transmission) vic nez v pohode, super tanecnice a efekty byly docela luxusni! vodni stena i barevny lasery, fakt se mi to libilo.. dekorace sice byly jednoduchy, ale podle me dost efektni, rozhodne se mi to libilo vic nez na TM3, kde slibovali buhvico a pak to vypadalo jako atrapy vyrabeny detma ve skolce.. Zezacatku bylo docela prazdno, ale okolo pulnoci uz to byl takovej standard party v t-mobile arene…
Co se mi moc nelibilo byl ten uvadec, takovej trosku sahlej:_) taky mi pripominal vasuta:oD:oD:oD
Zvuk tezko hodnotit, nekdo mu tady vytyka prebasovanost a pak tu druhej rekne, ze basy vubec neslysel:oD podle me tak do pulky setu oakenfolda ok, ale pak uz to byla fakt sila.. primo po podiem to jeste celkem slo, ale v ostatnich castech areny nebylo slyset nic jinyho nez ty hrozny basy.. jeste kdyz se k tomu pridal skoro tech-trance, kterej pak hral vetsinu zbyvajiciho casu akce tak uz me to po hudebni strance moc nebralo.
Jinak co se tyce Djs, ladeejane sem nestihl, gielena sem slysel asi tak posledni tretinu a to mi prislo jako prumer.. divolli se mi libil, na to ze hral pul hodky zahral znamy melodicky veci a to vetsine lidi staci ke stesti:-) od oakenfolda sem moc necekal, tak me docela prijemne prekvapil, pri southern sun sem paril uplne nejvic:-) jules byl super, soumen a jeho set to dost nakopl, ve druhy pulce uz mi ale prisel trosku nudnej a nuda pak pretrvala az do nastupu askewa, kdy sem sel domu..
celkove akce fajn, clear vision se predvedla, po organizacni strance naprosta spokojenost, po hudebni strance prumer.
14. 4. 2007 v 14:55 #157402Sexy
Členmaskot: neprehanis to s tou kritikou trochu? %-)
14. 4. 2007 v 14:53 #15739LiLu
ČlenPodle mě je zvuk relativní, podle toho kde zrovna v hale stojíte. Na tribunách a hlavně po straně parketu to znělo spíš jak techno – bouchance, kde nebylo slyšet melodie ani vocaly, naopak uprostřed to bylo docela ok. Akorát mi přišlo, že na Gielena byl zvuk tichej. Vcelku bych snesla větší hlasitost:-D. Taky jim párkrát vypadl pravej zesilovač:-|.
14. 4. 2007 v 14:41 #15738maaskot
Členako zacat … hm … myslel som, ze Clear Vision sa pouci z chyb konkurencie, no akosi sa nestalo …
1. zvuk … ZLY … po Gielena sa to este ako tak dalo, ale potom to uz bol iba zhluk basov bez naznaku melodie … zvlast na tribunach to bolo otrasne, ale ani dole som nemal z toho lepsi dojem …
2. zima … mozno som sa mal zahriat tancom alebo niecim inym alebo si predsalen zobrat mikinu … holt zimny stadion … skuste tam robit akcie mimo sezonu …
3. DJs … pocul som len Gielena (diskoteka), Divolliho (ako to zmysluplne nazvat), Oakieho (bezpohlavny set) a Julesa (klasika, ale na tom zvuku nepouzitelne) … ostavat na Eddieho by nemalo zmysel …
4. svetla, lejzre, projekcie … takpovediac standart … vcelku sa mi pozdavali dekoracie nad stageom … projekcie vcelku usli, obcas to bolo ale nejake prazdne … VJ isiel doslova na pol plynu … vodna stena ma nenadchla … preco ju musia vzdy postavit pred DJa?
5. speaker … neviem, ci je horsia hlnikova drzka UM alebo tento skrachovany riaditel cirkusu … kazdopadne pocas jeho vystupov som picovi odpustil vsetky hriechy … aj „Markus i love you“ a „Bratislava ako sa citite?“ … tanecnice nic moc …
6. organizacia … malo ludi, takze ziaden problem … satnu som tradicne nepouzil, WC v poho, bary vcelku ok …
P.S.
pozdravujem blbca, ktory isiel cez parket ako buldozer … ten typek 2 rady za mnou ti mal rozbit drzku, ked si zacal otravovat jeho holku …P.S.2
Oakieho mixovanie a komunikacia je prosto taka, aka bola aj vcera … chapem, ze po Gielenovi, ktory v kuse saskuje, to bolo take nemastne neslane … a s tym bielym praskom je to zial tiez pravda … asi mu vcera dodali omietku …14. 4. 2007 v 14:35 #15736AcID
ČlenTjn, to beztak srali na lidi jak Oaky, tak Haliwell i Divolli
14. 4. 2007 v 14:32 #15735scorn
ČlenNejlepší vývoj měl Judge Jules to se jelo celý dvě hoďky :oD. Ale nechápu na co si tam Oaky hrál, připadalo mi, že sou mu lidi ukradený. Porád se tam vykecával s Johanem a dalšíma a lidi vůbec neřešil. Co si o sobě myslí? :-! Aspoň, že mu pak Judge ukázal jak to má vypadat.
14. 4. 2007 v 13:57 #15728Bj_Carda
ČlenJá jenom pořád nepochopím proč se v T-mobilce standartně repra nevěší nad parket. popřípadě použít nějaký Line-Array. Pač zvučit halu tak že dopředu postavím stěnu 160kW mi příjde jako že si někdo spletl dobu. V takovémhle případě už s tím ani sebelepší zvukař nic neudělá. Buď se prostě hraje čistě, a potišeji, nebo hodně nahlas a tim pádem z toho leze jen přebasovanej kravál. Myslím že na takovýhle velký halovky už by se prostě mělo použit Line-array nebo věšet nad hlavy.. Zas o tolik dražší už to není.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.