Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Amazing City 1 – DOJMY
- Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 4. 2007 v 8:41 #15662
mountainer
Člentááák už jsem taky úspěšně doma, nohy bolí, uší pískaj 😀 jinak proč jsou tu založený dvě fóra, hoďte to nějak do jednoho ne :_)
ve stručnosti, než zapadnu do postele – setíky u všech celkem očekávaný, nejvíc to rozjel Jules, nářez…dobrej byl i Gielen a jeho Born Slippy od Ruytera…jináč ale ty plány na společný vystoupení Jules+Halliwell a to, že si Jules vyžádal mikrofon, nějak jaksi zanikly v neznámu 😐 dál – zvuk byl upřímně řečeno dosti špatnej, já nevim, tady ho lidi vychvalujou a v první řadě se zdál bejt nejdřív zbytečně potichu a pak od Halliwella příšerně přebasovanej, že zanikaly jakýkoliv melodický linky %-) …lasery a vodní stěna moc pěkný, ta sprška vepředu i příjemně osvěžovala :oP počet lidí výbornej, pro pořadatele sice asi ne, ale na paření bylo prostoru dost asi všude…no tímto zdravím zdejší spolupařící (Sickboy, Sq4Raa, Dance-girl, Ka1ptcha, Fox Mulder…), doufám, že jste taky dobře dorazili 😀14. 4. 2007 v 8:30 #15661Tecko
ČlenA co vizualni efekty?byli jak na tiestovi?
14. 4. 2007 v 8:29 #15692DanYjel
ČlenHmm.
Přišel jsem na desátou, to zrovna začínal Gielen. Byl jsem víceméně nadšenej. Luxusní, absolutně luxusní zvuk, že jsem na žádný party nikdy neslyšel lepší. Jeho set byl možná i nad moje očekávání, jednoznačně hvězda večera. Zahrál pecky jako Needs to Feel (Wippenberg Remix), Insomnia (? rmx), In the Dark (? rmx), Put Your Hands Up for Detroit vs. Proper Education, super. Rád bych ho v Praze ještě někdy viděl… Jestli party bude pokračovat v tomhle tempu, nebude mít chybu. No, a ona nepokračovala. Ten teplej klaun (to byla fakt síla, přišel jsem si jak v cirkuse) ohlásil příchod nejdražšího nejdražšího nejdražšího Oakenfolda a AC2 (a asi desetkrát to zopakoval), a pak to přišlo. Oakie začal a zvuk se zhoršil; lehká přebasovanost. První půlhodinku hrál hity (AvB – Rush Hour, In the Dark, Needs to Feel You, Dangerous Power), pak začal nějakej pseudo-tech-trance a v kombinaci s tim zvukem to nebylo uplně ono… Přechody uplně nejklasičtější, tracky hrál snad od začátku do konce. Pak zahrál Judge Jules (pamatuju si Lethal Industry (Richard Durand Remix), Kalwi & Remy feat. Fabio Stein – From Poland to Brasil, Dance4Life vs. Insomnia a pro změnu, Needs to Feel You (Wippenber remix)), hrál výborně, zvuk pohoda, a naprosto výtečná interakce… Judge je supr herec B-]. Jenže já byl unavenej, takže jsem skoro celej Julesův set proseděl. Škoda.
S příchodem Eddieho se ze zvuku stal jeden dlouhej beat. Naprosto neurčitej sound, melodii jsem slyšel jenom výjimečně, na pozadí těch extrémních bassů, takhle špatnej zvuk jsem snad fakt ještě neslyšel (což je smutný zvlášť ve srovnání s Gielenem). Tak to pokračovalo až do konce, a tancovat se na to rozhodně nedalo.
Světla a lasery nic moc, ale ta vodní stěna vynikající :oP Jinak chválim super tanečnice :-P, příznivý ceny na barech a hlavně uplně úžasnou přátelskou atmosféru.
Party (až na Gielena, kousek Oakieho a kousek Julese) jsem si absolutně neužil, což za těch sedm stovek neni uplně ono, ale co, příště snad bude líp…
14. 4. 2007 v 7:57 #15660dance-girl
ČlenPodle mě teda slabej průměr, ne-li podprůměr… kdo tam nebyl, o moc nepřišel X[] fakt český halovky už nee :_)
14. 4. 2007 v 7:45 #15659pitipitipa
ČlenDiky! Ja tam chtel jet na Oukiho ale budeme mit mlade tak jsem to zrusil tak aspon vim o co jsem prisel.
Myslite ze bude nekde na netu nejaka nahravka z akce?:-O14. 4. 2007 v 7:04 #15691káčko
Člen.
14. 4. 2007 v 6:56 #1565814. 4. 2007 v 6:54 #15657káčko
ČlenTak jak vidíte tu údajnou akci roku? Já nevim…
Johan Gielen – diskotékový burcovač davů hrající kýčovitý trance.. Zklamání největší, pardon, ale od tohoto jména jsem čekal mnohem víc..
Daniele Divoli – všechna čest, že údajně tedy stojí za projektem Black Box s Ride On Time, nicméně co předvedl? Velmi málo povedených mixů, kopanec sem, kopanec tam%-) Minimum pohledů do publika a frajerské žvejkání.. Výběr tracků ale měl dobrý
Mistr Oakenfold? – První minuta a první kopanec%-), párkrát dál ještě slyšet taky stále byly… Potěšil mě s Total Blackout, jinak to všechno znělo velmi podobně trancově.. Tracky lepší než Gielen ale horší než Divoli
JUDGE JULES – s jeho nástupem (Abel Ramos – Electro Fun /K-System Bootleg/) se to konečně rozproudilo, velmi energický set, bavil od začátku do konce, party hodně jela (nebo „se konečně rozjela“), končí poměrně tvrdě…
… když v tom přichází Eddie Halliwell – asi nepozřel, že hraje po rozprouděném Julesovi, první půlka setu byla PODLE MĚ měkčí než Julesův průměr, škoda, čekal jsem gradaci, místo toho skluz jaksi zpět.. Neodpustil si své typické prvky, ale všeho s mírou, to chválím
Jako poslední místo Hardwicka zahrál John Askew – nepřinesl nic nového, opět se valil energičtější trance..
Toho zvuku jsem za celou noc nasycen, připadá mi, že se hrálo pořád jedno a to samé, navíc všichni trhali rekordy v počtu kopanců.. Hvězda večera jednoznačně Judge Jules.
Organizačně vše na výbornou, nikde jsem s ničím problémy neměl, ceny přijatelné, wc&šatny v pohodě, světla luxus, ZVUK LUXUS i když ze začátku příliš potichu. Velké mínus má u mě „speaker“ uvádějící jednotlivé DJe.. Možná stačilo říci jen jméno DJe a konec, nechápu ty proslovy a „burcování“, kdyby to aspoň říkal rychleji%-)
Clear Vision se akce opravdu povedla, to jen já už podruhé nepůjdu na akci, kde bude mít hlavní slovo Gielen nebo Halliwell…
Jinak po vyspání se třeba už nebudu mít tak radikální názory, teď je to opravdu čerstvé..
14. 4. 2007 v 6:51 #156902Sexy
ČlenSem muzete zacit psat sve dojmy z teto megaakce.
Ve zkratce: Bylo to perfektni, strhujici, takhle jsem si dlouho nezaparil, 8hodinovej nepretrzitej dance na super muziky. Pro me hvezda vecera byl Johan Gielen. Zklamal podle meho trochu Oakenfold.
Co me nasralo je to, ze tam nebyl Hardwick. (ted koukam na CV a tam je to vysvetleny, skoda)Jsem zvedav na vase dojmy.
Podrobne se mozna rozepisu az pozdeji, ted si jdu lehnout, protoze moje nohy jsou uplne zniceny, sotva jsem dokulhal domu.Tak go tranceri!
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.