TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Amazing City 1 – DOJMY

• Toto téma obsahuje celkem 292 odpovědí. Do diskuze (85 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel káčko a poslední změna proběhla před 17 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 294)
  • Autor
    horie
    Člen

pamatuju si akorat vystoupeni Laydee Jane, takze jeste hrala
    Depeche Mode – Behind The Wheel (Eric Prydz Remix)
    Anton Neumark – Need You Tonight [predelavka od INXS:oP]

Stoupa
    Účastník

Leosh: Analog Feel hrál Oakenfold, tim sem si stopro jistej.

Rikeya
    Člen

ten ID Remix Southern Sun co hral Oakie je Gabriel & Dresden Remix

TIGI
    Člen

K1aptcha : Tak nejdriv jsem myslel ze je to Richard Durand remix ale asi mate pravdu stim scot projectem. Presnej nazev je (Scot Project’s edit of Key & Zor’s bootleg)
    Jinak Johan hral jeste Faithless – Insomnia (Rene Amesz & Peter Gelderblom Remix)
    a ten Tiesto co hral Divolli byl v Carl B remixu. Vic vam asi nepomuzu :o)

Leosh
    Člen

Jo a přesně ve 23:05 byl pro mě vrchol Gielenova setu…:-O bohužel nevim jak se to jmenovalo, ale mělo to sound Cosmic Gate jak vyšitej – tipoval bych to na Cosmic Gate – Analog Feel😀 (i když Paya o má napsaný u OukenJouda…) Může to někdo potvrdit nebo vyvrátit???;-)

No a Askew hrál toho Gelderena – This Way (Rank 1 remix) hned jako druhou věc – pamatuju si to, protože právě v tu chvíli jsme odcházeli…:-)

EDIT: ještě kdyby to někomu pomohlo s identifikací, tak ten Cosmic Gate track/remix šel hned před nebo po Lethal Industry…:-)

alexx
    Člen

Daniele Divoli – jako první track hrál The Drill – One More Night (Original Mix) 😛 😉 .. tedy pokud si dobře pamatuju :oD

K1aptcha
    Člen

Takže OK:
    Gielen hrál DJ Tiësto – Lethal Industry (Scot Project’s 2007 Remix) (podle mě a Sickboye)
    dále:
    ten Scott Mac – Damager 02 (Mac Zimms Remix) hrál Gielen někde na začátku setu (pokud nám jde plus mínus o nějaké pořadí)
    a
    Laydee Jane hrála někde ve 20:30 Blank & Jones – Catch (tuším že s největší pravděpodobností to byl Progressive Mix)

inferno
    Člen

Sickboy: Docela riskuješ 😀

Sickboy
    Člen

K1aptcha: Potvrzeno. 😉 Klidně dam svojí levou kouli za to, že to byl on.

Magico
    Člen

Honza1: no ta by mě taky hodně zajímala, byla fakt hustá 🙂

Paya
    Člen

M.I.K.E. – taky bych řekl, že to jako nástřel není špatný, zvlášť, až to vylepší tady lidičkové z fóra 🙂

K1aptcha
    Člen

btw. jeden z těch Lethal Industry se mi zdál jako Scot Project’s 2007 Remix… ale jistej si nejsem (btw. až přijde Sickboy tak by to měl potrvdit nebo vyvrátit, vim že sme se o tom bavili…)

M.i.k.e
    Člen

Three Drives hral Oakenfold a Crosses Jules…jinak vcelku vycerpavajici tracklist…normalne se taky snazim neco dat dohromady,ale tentokrat sem to vzdal…:-)

Paya
    Člen

no vida, jen tak dál ;o)
    btw Linking People identifikoval Honzin

Binary
    Člen

LJ hrála Lost World – A Life Elsewhere a Phatzoo – Big Bash (Marco V Remix), Linking People jsem nezaznamenal…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 294)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.