TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dante a poslední změna proběhla před 17 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 331)
  • Autor
    marmar
    Člen

on the move :-! :oD:oD:oD

marmar
    Člen

Autor: Rikeya (IP zapsáno)
    Datum: 14.03.2007 08:40

Andrews: skoda, ze tehdy hral uplne neco jineho nez dnes

a hlavne apeluji na CV:
    Nedavejte pred Sashu ATBho a Claessena

protoze jestli to ATB nakopne nejakymi svymi „hity“, a Claessen to dorazi On The Move, pak se Sasha rozbreci, sbali a utece. A ja bych se mu ani vubec nedivil

:oD:oD:oD:oD:oD

milan
    Člen

Když jsem viděl line-up na Sensation v Lotyšsku, tak musím uznat, že u nás je bezkonkurenční. Schválně, kolik lidí z vás by potěšili jména jako Electricano, Tim Deluxe, Junior Jack a Kid Creme, Blank and Jones, Marco V a Tom Novy? To by bylo nespokojených řečí!!Navíc jediný jméno co se vztahuje k trancu aspoň trochu je Marco V. Můžem být rádi za ty jména, který u nás budou…ale zase jinej kraj, jinej mrav:oD

Vlastig
    Účastník

Josh: Jeste neco..nema cenu se hadat ty ses zaslepenec(hlaska made in bob) a ja zujatec..to je dost zly:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Rikeya: To máš pravdu, tehdejší Sasha > dnešní Sasha. Tehdy ještě trendy udával, teď je spíš následuje (i když to pořád dělá skvěle). Když jsem mluvil o jeho začátcích, myslel jsem konec 80. let atd, tak mě to zmátlo 😉

Tracid: Myslim si, že by to bylo dost srovnatelný. Sasha je legenda, jeho tady lidi poslouchali, když ještě Buuren studoval práva. Naštěstí nikdy nebyl a nebude tak exponovanej jako třeba Tiesto, ale má takovou tradici a status, že jeho jméno pohodlně stačí.

bob
    Člen

2Vlastig: Mluvíš mi z duše….říkám jasně, že se někdo nakapsuje……a ten line up mi zkrátka hvězdnej nepřipadá…nemůžu si pomoct, sice není špatnej, ale mohlo to bejt o dvě třídy vejš. Ale už to nechci rozebírat…myslím, že každýmu rozumnýmu člověku to docvakne a se zaslepencema od UM nemá cenu se hádat.

Vlastig
    Účastník

bob : Lienci nemusekli kupovat (spon ne celou) prece jen je pod tim podepsana i ID&T a sponzoruje to Vodafone+Staroprramen, to jsou dost silni sponzori. Je to proste SENSATION!! Tak si muzou dovolit nasadit, jelioz tam lidi prijdou jak stado ovci uz jen z principu;-)

LiLu
    Člen

Giip: No a Josh je přímo členem UM? Nemyslím si, i když má k nim evidentně hodně blízko……Joshi? (i když myslím, že už to tu psal, jestli se od tý doby něco nezměnilo)
    Line-up tady kritizuje kde kdo.
    A taky někdo to tady vyvážit musí:oD. Spíš si myslím, že jsem poukázala na jiný úhel pohledu na konkurenci než tu do ted panoval. Obraz si z toho udělejte každý sám.
    Jinak, asi bych se ani do diskuzí nezapojovala, kdyby mě nevyprudil Dante:oP.

Vlastig: dík:-)

bob
    Člen

A ohledně šmé od UM…speciálně pro Joshe…Budu mít v ČR stavební monopolní firmu a budu dělat satelitní městečko za Prahou…naslibuju všem bazény, terasy a sklepy a co já vim, co ještě….zaplatěj mi za to velký prachy a když si půjdou převzít produkt, zjistí, že nemaj nic…Ohledně sklepu řeknu, že od minulýho tejdne dělám nový baráky, ale beze sklepů, že si musí zvyknout…no asi se jim to líbit nebude%-)poté řeknu, že terasu(tu bude mít jenom jeden) nemaj, protože ten čičmunda, co s nima bude bydlet je nějakej prominent a nepřeje si, aby kdejaká socka měla terasu jako on a proto to firmě pro ostatní zakázal a nakonec bazén nebude taky…proč?? No přeci, dělníci, co to měli postavit něco špatnýho snědli a nemohli to jít postavit…jak to dopadne?? Lidi mě asi ukamenujou, ale co, mám monopol a nikdo mě neohrožuje, nakonec ale svolím…nelíbí?? Mám pro vás bezva návrh, vyměním za slibovaný baráky s terasou a bazénem, ale je to v Ostravě….no, co mi to připomíná:oD:oD:oDkaždopádně nejsem zastánce nikoho, jen chci dát šanci CV. Tečka, konec

Tracid
    Člen

Andrews: Mimochodem, jak bylo vidět při halovce s Tiestem, tak djové musí odsouhlasit lineup, ještě UM to tenrát tak podávala, když vyškrtli „Mika“, tudíž, když je Sasha takovej frajer, tak ať tam nechce ATBho a bude spokojenost:oD

bob
    Člen

Mě by zajímalo, co je na SW tak drahý…Sazka?? Ano, je o něco dražší než T-Mobile, ale zas taková pálka to není, VI?? Sakra, Ty už jsem přeci ale viděl…asi na Téčkách, Metal Rob…hm,hm, ty už sem taky někde viděl, %-)lasery?? No, na CEE to nebylo nejhorší, světla??? Tak to abych se zasmál…Line up??..Ten se dá minimálně s AC1 porovnávat a AC je dvakrát levnější….a dál??? Licence?? No však sponzoři něco zacálujou…ať dělám, co dělám, podle mě se na SW někdo slušně namastí. Tečka…dál se o tom nemá cenu hádat…jen můj názor a patří do jiný diskuze, ale já s tím nezačal:´-))

Tracid
    Člen

Andrewsi Andrewsi, si opravdu myslíš, že Sasha sám o sobě přitáhne víc lidí než třeba Armin van Buuren, PvD či Tiesto?:-!…ne a ne a ne, nevěřím tomu a Sashu samozřejmě znám, protože už se blížím do Kristových let, takže prrr, jen koukám a ptám se lidí kolem sebe, ty seš vůbec nějakej vzpruzenej na všechny kolem a myslíš si, že jsi jedinej, kdo všemu rozumí:-)

Rikeya
    Člen

Andrews:
    pro me ano….mam rad jeho kompilace z let 1994 – 1999 a pak jeste Involvera…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Vlastig: Souhlas, to by bylo něco neskutečnýho; já jsem tak trochu doufal, že bude spíš někde v klubu než na halovce.

Rikeya: To určitě hrál a myslíš, že to bylo lepší nebo jak to s tím souvisí?

Rikeya
    Člen

Andrews: skoda, ze tehdy hral uplne neco jineho nez dnes

a hlavne apeluji na CV:
    Nedavejte pred Sashu ATBho a Claessena

protoze jestli to ATB nakopne nejakymi svymi „hity“, a Claessen to dorazi On The Move, pak se Sasha rozbreci, sbali a utece. A ja bych se mu ani vubec nedivil

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 331)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.