Úvod › Fóra › Trance Diskuse › AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dante a poslední změna proběhla před 18 roky.
-
AutorPříspěvky
-
14. 3. 2007 v 8:35 #11700
Vlastig
ÚčastníkAndrews : Sahu bych mrsknul na ZEN do Roxy;-) Klidne za 600,- + idealni..
14. 3. 2007 v 8:08 #11698Anonymní uživatel
NeaktivníTracid napsal(a):
——————————————————-
> přesně tak, Sasha přece moc dobře ví, s kým bude
> na party vystupovata musel s tím lineupem
> souhlasit, no discussion:oPCože? Proč by měl? Není to jeho povinnost. Samozřejmě, že teď už ho asi mají potvrzeného a souhlasil s tím, ale stejně tak to mohl odmítnout.
>
> hlavní problém toho, proč Sasha ještě v ČR
> nevystoupil je podle mě ten, že on jako headliner
> plus pár dalších víceméně neznámých jmen prostě
> halu nevyprodá, protože jen málo lidí ví, kdo je
> SASHA:-|LOL! Málo lidí ví, kdo je Sasha? Ten hrál, kdyžs ty ještě nebyl na světě. To že ty jsi ignorant a nemáš ponětí o tom, co se kdy dělo mimo trance, neznamená, že ho nikdo nezná.
14. 3. 2007 v 7:20 #11694Vlastig
ÚčastníkJosh: Jj tak nejak to bylo napsany..byly zastrceny skoro az za djpultem(a jaka velkolepa veta o nicj byla napsana!)! Opravdu skvelej efekt :oD . Kdyz jsi se teda zminil o laserech..kolik jich slibovlali? 15? A kolik jich tam bylo? Stova pulka nerkuli tretina..nedojela technika..co to bude priste?:oD A tak si teda neodpustim jeste jeden minus..proc nebyli otevreny tribuny az nahoru? Aby usetrili par tisic my tam nenadelali bordel a a uklicecky tam opet za prachy nemuseli uklizet?¨(Uplne vivim tvoji odpoved „protoze to nebylo nikde napsany:oD ) Tim padem jsme tam byli ja sardinky:_) . Nic koncim tady.. Uzij si Sensation..trebas nedojede kvalitni ozvuceni:oD. Dal to skutecne neminim resit..pevne verimn ze brzy snad konecne zmenim nazor(tecka2) *
LiLu: Se trochu divim, kdyz jsi tak skusena se zahranicnimi party, ze jsi naprosto spokojena:-D . To je divny ,ale tvuj nazoz na UM ti neminim kazit jako Joshovi. Velice dobre jsi mi vysvetlila Tvuj postoj k UM a respektuju to.
14. 3. 2007 v 1:39 #11690Anonymní uživatel
HostAle oni si to zajistili, ale prostě to někdo udělal špatně, tak to chodí,.to je stejné , jako když onemocní dj a nemůže přiject, taky je to chyba agentury..
Jistě, že zesměšnuju ATB & Sasha ….
To je prostě neuvěřitelná kombinace a hodně na pováženou…..
Na tohle spojení kouká asi každej s otevřenou pusou , jak jsi si mohl všimnout ..
Tohle je můj svobodnej názor, na kterej mám právo …
Nikde ,ale netvrdím , že CV jsou lháři , nebo nenarážím na to, jakým způsobem dělají párty ..
Jen některá vyjádření Danteho , jsou mírně neštastná…
Naopak si myslím , že at´UM , nebo CV se budou hodně snažit své párty dotáhnout k dokonalosti a většina chyb, co se zde objeví , nebude zapříčiněna agenturou samotnou , žádná agentura, která dělá párty pro lidi nechce mít na své párty chyby…
UM , CV jsou lidi , kteří žijí, tím co dělají …
Žádné ždímání peněz z lidí…14. 3. 2007 v 1:15 #11689giip
ČlenJosh: „Byli zaviněny cizím lidským faktorem …“ – to ovsem nikoho neomlouva, bud si to meli zajistit, nebo to neslibovat. od toho tam ta agentura je.
LiLu: pravda je mnohem slozitejsi a ne tak jednoznacna. „Nevšimla jsem si, že by to tu někdo z UM dělal“ – Josh tady neustale kritizuje a zesmesnuje lineup AC
14. 3. 2007 v 0:56 #11688Anonymní uživatel
HostJen pro Tvoje info ..
Sensation je 5x dražší, než Transmission….
MIKE , ptž nemohl být na Tiestovi byl na další párty , Transmission 1 …
Já myslím, že co UM slíbila, tak doplnila, popřípadě se to pokusila napravit…
Všechny tyhle šméčka , jako MIKE,Villalobos,špatnej žvuk na T2 , Lasery na T3.
Byli zaviněny cizím lidským faktorem …
Tuhle párty nemůžeš dělat sám , jseš závislý na ostatních lidech a pokud oni selžou , příště se to snažíš napravit ,pokud Ti na tom záleží…14. 3. 2007 v 0:50 #11687giip
Členbob: zas tak smesny ty naklady nebudou, pravdepodobne nepocitas s docela tucnou cenou za licenci SW
14. 3. 2007 v 0:49 #11686Anonymní uživatel
HostTak si představ , kdyby Tiesto den před EOL show snědl špatný jídlo, jakej průser by z toho byl a tohle by jen Villalobos …
14. 3. 2007 v 0:47 #11685Anonymní uživatel
HostVillalobos nepřijel, ptž den předím údajně sežral špatný jídlo …
A MIKE , ptž jisté velké hvězdy na kterých je postavená párty si nepřejí , jiné hvězdy na párty, aby je snad nezstínili , nedávno o tom mluvila Laydee jane v rozhovoru…
Tak to jsi se hodně spletl :oD
Sazka Arena , Tenhle Line-up, perfomance, wáuw , wáuw….14. 3. 2007 v 0:38 #11684bob
Člen2Josh: Sorry, myslel jsem CEE tour…a M.I.K.A a TDK a Ricardo Villalobos….a ohledně SW…náklady…no já se nechám překvapit, počítám, že to nebude o moc dražší než T1-3, no možná i o dvě prskavky víc…čekám od UM to, co zasela
14. 3. 2007 v 0:26 #11683Anonymní uživatel
HostZnáš wůbec náklady na Sensation , dokážeš si je wůbec představit…
Ta cena lupenů je naprosto úměrná….
TDK , co šmelila na tdk ?
Tiesto in Concert tu nikdy nebylo…14. 3. 2007 v 0:19 #11682bob
Člen2Josh: Nemluvil sem o SW…každopádně náklady jsou při ceně lupenů 790 A 1090 a účasti sponzorů, který SW láká, opravdu směšný…a kdy nás ošmelila UM?? Například TDK, Tiesto in concert…už asi zapomínáte, ono je to jednodušší:_) a že tu letos bude PvD i Prydz jako argument fakt neobstojí
14. 3. 2007 v 0:14 #11681Anonymní uživatel
HostCo nejvíc si namastit kapsu , cože ?
Víš jak je to drahej line-up ,wůbec ?
Ošmelila asi jen Tebe.
Prydz je na cyberu , smůla..
PvD bude v září..14. 3. 2007 v 0:07 #11680bob
Člen2Salim: Já už sem říkal, že mohl bejt mnohem lepší a psal sem ho, ale pro tebe ještě jednou%-)…Ferry, PvD, Prydz, Megamix a nějaký zajímavý jméno…našel bych jich hafo, ale to co je na SW u nás…prostě nic!! A je mi jedno, jestli mě váš team expertů bere nebe ne:_):_)..apropos, to je na jinou diskuzi, každopádně UM nás kolikrát ošmelila!!!
14. 3. 2007 v 0:02 #11679Salim
ČlenBob: kde žiješ ???? podívej se na jiný line-upy který budou na ostatních SW a pak se podívej na ten v Praze…..a jestli se ti i přestou nebude zamlouvat tak nejseš při smyslech….jak už tu jednou řekl Josh jedná se vůbec o jeden z nejkvalitnějších line upů který na SW kdy byly.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.