Úvod › Fóra › Trance Diskuse › AMAZING CITY 2 – 13.7.2007, Praha
- Toto téma obsahuje celkem 318 odpovědí. Do diskuze (76 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dante a poslední změna proběhla před 18 roky a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 3. 2007 v 21:00 #11643
LiLuČlenfjd0: Jo, tady někdo přesně ví, co dělá…….
UM oznámila, že na TM4 přibude ještě někdo z první TOP20 DJ.Magu. Tak CV pro jistotu vzala všechno co šlo, a pak z toho vzniknul takovejhle nevkusnej megahumus.:oDMůžete si pak dát UM zase k svačině, když pak možná nesplní díky okolnostem slib. (I když věřím v to poslední realný jmeno, co tam ještě zbylo a Tijse tím nemyslím). A když nevyjde, nevadí, hlavně, když party bude mít nějaký smysl!
Kdyby CV byla zdravá konkurence taxi vyberou někoho jinýho než Woodse a Lawrence. Tohle mi fakt přijde, že si kálí do vlastního hnízda. Podlost sama a prohnilá až na kost – nejen k UM ale i k malým promotérům. (Pevně doufám, že oznámení o AC2 se na Kouli nijak nepodepíše).
A ještě prodávaj lístky pod cenou. Ke škodolibé radosti nejkratší krok do hrobu. Sbohem CV…..na dvojku si lístek určitě nekoupím!:oD13. 3. 2007 v 20:45 #11640Anonymní uživatel
NeaktivníJosh: Já bych volil ideálně jiný jména než ty, ale máš pravdu, že by to bylo mnohem mnohem vhodnější než to, co nám CV předložili.
Jo a Zabiela teď touruje s Fanciullim, tak to by bylo zase na nějakou jinou kapitolu 😉
13. 3. 2007 v 20:30 #11636Anonymní uživatel
HostAndrews : Já nemůžu jinak, než souhlasit , já jsem čast line-upu A.C.2 znal nějakou dobou , ake zkrátka se mi nechtělo uvěřit , že by skutečně dali Sashu a ATBího na jednu party a ono jo….
Tahle párty je joke roku , ATB & Sasha :o)
A to nemluvím o tom hutným tech-trancovým zbytku…..
Ten line-up totálně postrádá jakou koliv logiku..
Krásnej line-up pro Sashu by byl
Sasha & Digweed
Deep Dish
James Zabiela ..
Možná , že i třeba trancovější Gabriel & Dresden ..
Ale tohle….
Tohle je odpověd´na i na příspěvek z vedlejšího fora (Vandit) …
A line-up Sensation má logiku, aneb z leva do prava 😀13. 3. 2007 v 19:44 #11627Anonymní uživatel
NeaktivníDaW: Podepisuji.
f1d0: Třeba ti rejpalové jsou tam vždy proto, že Clearvision jsou amatéři?
13. 3. 2007 v 19:29 #11625
f1d0ČlenProč mě připadá, že se ve fórech k akcím ClearVision vždycky najdou minimálně dva rejpalové kteří jen rejpou a rejpou a rejpou.
Když byl poprvé v Praze PVD a hráli tam Loutka s Trávou, Micronaout a Stereophonic Exparience, to jste taky remcali? Jasně, jsme teď už někde jinde a osobně taky složení moc nechápu (Sasha a ATB jsou dle mého názoru také jinde), ale já nemám ani ponětí o tom, co organizátoři chystají. Myslíte si, že si snad házeli kostkou, koho přivezou? Podle mě to mají hodně dobře spočítané a vědí, proč tyto djs pozvali.
13. 3. 2007 v 17:46 #11614
milanČlenDante – je možné na warm upech k Amazing city koupit balíček vstupenek na AC1 a AC2?Nebo jenom vstupenka na AC1?..Kolik ta vstupenka (nebo balíček) stojí na warmp upech?
To se nikde nepíše. Všude se akorát píše, že vstupenky budou levnější, ale jestli jenom o deset korun?:oD:oD:oD:oD:oP13. 3. 2007 v 17:38 #11612
DaWČlen1) deivis naznačil, že to je hudební slátanina a má pro to jasná fakta, proč mu je tedy vymlouvat
2) myslel jsem si, že dle dj listu se snad nikdo neorientuje a ejhle, je to jinak
3) sasha má respekt většiny zúčastněných v diskusi a tak trochu nás mrzí, že ho nebudou doprovázet djs, kteří k němu stylově patří a ten výběr CZ a SK djs je opravdu velký
4) dát k sashovi atb je jako dát depeche mode jako support petra muka
5) velké akce lighthouse a wax už asi v praze hudebně nikdo nepřekoná
6) 13.7. jsou Svojšice a cílová skupina se potká sice menšinově, ale přesto potká
7) sedmička je šťastné číslo a tak přeju pevné nervy a trpělivost s našimi diskusními příspěvky;-)13. 3. 2007 v 15:34 #11599
SHPČlen2 Vlastig: No já to myslel ve fiktivní rovině CV=fake. Jinak jdu na AC samo taky, Gielen je pro mě star. Na AC2 půjdu taky Woods je můj miláček a zavzpomínám na pubertu společně s Cosmic Gate 😀
13. 3. 2007 v 15:22 #11595
VlastigÚčastníkSHP: Poloprazdna nebo spis ne uplne precvakla T-mobilka by byla nahodou pohoda:-! . Kdyby jsi to videl na Sunshine pochopil by jsi;-)
13. 3. 2007 v 15:20 #11594
VlastigÚčastník..to muzes tvrdit i o UM;-) Predpsrodeje na Dyka v zari uz taky jedou;-) . Do toho lepsi nevidet..
13. 3. 2007 v 15:19 #11593
SHPČlen2 Leosh: No tak nevidim až tak do toho, ale na AC bude průser Oakie. Poměr cena/výkon/zájem lidí se mi v jeho případě nezdá až tak výdělečnej. Nicméně vych hned CV nefuckoval, každej nějak začínal. Každopádně mě už katastrofická vize, kde se sejde před prázdnou T-Mobile Arenou pět tisíc nasranejch lidí taky napadla. AC2 je podle mě counterstrike proti T4 a PVD za 330,- Uvidíme%-)
13. 3. 2007 v 15:10 #11591
LeoshČlennemel jsem cas precist celou diskusi, takze se mozna budu opakovat, pokud uz nekoho jineho napadlo to same co me…B-]
Pripada mi, ze se snazi CV profinancovat AC1 z predprodeju na AC2, protoze se treba listky na AC1 neprodavaji tak dobre. Pokud by tomu skutecne tak bylo, mohla by CV brzo prijit ke krachu…:-! (rika nekomu neco H-System?)
13. 3. 2007 v 13:40 #11579
HlavickaČlenMám Ticketpro asi 10 metrů od zaměstnání, proč tam nezajít čas od času, na kukačku :´-))
13. 3. 2007 v 13:34 #11578
trancerČlenUdělat banku….nic víc mi nezbývá:-D
13. 3. 2007 v 12:55 #11574
VlastigÚčastníkHlavicka : Ticketpro je uplne k hovnu..neposlaj listky na dobirku%-).
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.